Opettajien kyky opettamiseen huolestuttaa

ärsyyntynyt

Nykyisin opettajilla tuntuu olevan kaikkea muuta tekemistä kuin opettaminen. Opettajathan ovat koulussa lapsia varten. Lapset eivät ole opettajia varten. Jos näin kärjistäisi opettajat ovat vanhempien työntekijöitä. Vanhemmat luo säännöt ja opettajien on niitä noudatettava.
Edelleen opettamisen taso on sitä, milloin kansakoulu perustettiin. Hauki on kala tyyliin. Haluaisin lapseni Steiner-kouluun, mutta asumme maalla ja lähin on kaukana sekä sinne on vaikea saada lapsia.
Minusta tuntuu, ettei lapseni opi koulussa mitään. Inhottaa muutenkin, että opettajat kuvittelee määräävänsä minun lapsiani.

7

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kenkku ope

      Todella typerä trolli - taas kerran! Kiitos siitä.

    • OOOOOmmmmmmmminä

      hyvä viestialoite.

      Tee niin kuin sydämmesi sanoo, niin et kadu mitään jälkeenpäin.


      Koulussa on erittäin harvoin "oikeita" opettajaa. Todennäköisesti olet taiteellinen. Koulu on tehty tylppäpäisiä tulevia insinöörejä, röyhkeitä yritysmiehiä ja kunniahimoisia egoisteja poliitikko-virkamies ja väkivaltaisia sotilas ihmisiä varten.

      Koulu on yhtä tyhjän kanssa ja todennäköisesti lapsesi oppii enemmän sopivassa pienryhmässä kotona juuri siitä, mistä lapsi on kiinnostunut. Kouluss suurin energia menee kurin pitämiseksi. Samoja asioita jankutetaan lapsille kuin tyhmille elukoille. Kurinpitoa tarvitaan, jotta juuri yllämainitut pärjää isoina.

      Opetetaan loogisuutta. Loogisuus on sitä varten, että käskyt tulee tehtyä ja yhteiskunta toimii. Loogisuus myös tappaa luovuuden ja sydämmensä tuntemusta, inhimmillisyyttä, erilaisuutta. Kun ihmisiä kuitenkin kurittaa riittävästi he rupeavat kostamaan salakavalasti toisilleen ja tuloskena on nykyinen yhteiskunta, missä olemme: kylmä, rationaalinen, itsekeskeinen.

      Yhteiskuntapaine on kova, eikä se ole ollenkaan aina oikeassa. Kaikki julkinen propaganda on tehty vain pönkittäkseen "oikeita" arvoja. Ajat muuttuat, yhteiskunta kehittyy ja samat aikalaiset jäävät itse kaivamaan nenäänsä, sillä se, mitä he vastustivat, tulee mudikkaaksi. Parasta on kuunnella omaa sydäntään, niin osaa toimia juuri sinulle oikealla tavalla, eikä alistua mihinkään yheiskuntapaineeseen.

      Yhteiskuntamme on niin monimutkaistunuttta, että tuskin kukaan edes ymmärrä tai välitä, jos joku tekee jotakin omaa. Jos ei tee pahaa toiselle, niin se, että tekee kuinka itseltään tuntuu parhaalta voi jopa pelastaa muita ja auttaa, kuin pelko ja salailu.

      Valitettavasti monet eivät ymmärrä tai halua ymmärtää vapauttaan.

      • OOOOOmmmmmminä

        Ihminen on ihminen ja pitkäkestoinen kuri saa ihmistä olemaan vihainen toisille ihmisille. Jos hän on onneton, hän kylvää pahuutta, juo itsensä hengeltä.

        Kysymme
        mitä on parempi sydämmensä opiskelu ja "laiskana, tyhmänä" oleminen vai yhteiskuntasotilaallinen väkivalta?


      • Saksanlukija lukioss

        " lapsesi oppii enemmän sopivassa pienryhmässä kotona juuri siitä, mistä lapsi on kiinnostunut."

        Siis pleikkapelejä tai rumpujen hakkaamista? Jokainen - niin lapsi kuin aikuinenkin - joutuu väkisinkin oppimaan ja tekemään melko paljon sellaista, mikä nyt ei niin hirveästi nappaa. Suurin osa selviää siitä ihan kunnialla ilman henkisiä vaurioita.

        "Samoja asioita jankutetaan lapsille kuin tyhmille elukoille." Todellisuudessa kouluaineissa edetään opetussuunnitelman mukaisesti. Välillä pitää kerrata. Aloittaja on ilmeisesti käyttänyt äidinkielen kertaustunnit johonkin "luovaan".

        " Loogisuus on sitä varten, että käskyt tulee tehtyä ja yhteiskunta toimii."
        Ai on vai? Aika erikoinen näkökulma, sanoisin. Eipä silti, yhteiskunnan toimivuus ei ole mikään huono tavoite.

        " Loogisuus myös tappaa luovuuden ja sydämmensä tuntemusta, inhimmillisyyttä, erilaisuutta." Tämä väittämä ei pidä paikkaansa alkuunkaan. Onko perusteluja?

        "nykyinen yhteiskunta, missä olemme: kylmä, rationaalinen, itsekeskeinen."
        Ikävää, jos sinun ympäristösi on tuollainen. Minun lähelläni on ihmisiä, joista löytyy paljon lämpöä, emootioita ja suuret määrät toisista välittämistä ja epäitsekkyyttä. Olisiko tässä kyseessä "metsä vastaa" -ilmiö?

        Jotenkin tuli se käsitys, että looginen-sanan merkitys on sinulle epäselvä.

        " Ajat muuttuat, yhteiskunta kehittyy ja samat aikalaiset jäävät itse kaivamaan nenäänsä, sillä se, mitä he vastustivat, tulee mudikkaaksi."
        " Jos ei tee pahaa toiselle, niin se, että tekee kuinka itseltään tuntuu parhaalta voi jopa pelastaa muita ja auttaa, kuin pelko ja salailu."
        Nämä lauseet ovat varmaan syntyneet vahingossa, ne eivät tarkoita oikein mitään.


      • Jäsenmaksuvelvoite
        OOOOOmmmmmminä kirjoitti:

        Ihminen on ihminen ja pitkäkestoinen kuri saa ihmistä olemaan vihainen toisille ihmisille. Jos hän on onneton, hän kylvää pahuutta, juo itsensä hengeltä.

        Kysymme
        mitä on parempi sydämmensä opiskelu ja "laiskana, tyhmänä" oleminen vai yhteiskuntasotilaallinen väkivalta?

        - Kysymme
        mitä on parempi sydämmensä opiskelu ja "laiskana, tyhmänä" oleminen vai yhteiskuntasotilaallinen väkivalta?

        Siinäkö ne vaihtoehdot oli? Ainakin on todella törkeää siirtää vastuu elatuksestaan yhteiskunnalle ja siihenhän nämä laiskat ja tyhmät yleensä päätyvät.

        On vaikea ymmärtää näitä ihmisiä, jotka tietävät, että heillä on oikeuksia, mutta kieltäytyvät käsittämästä, että niitä on muillakin. Muilla on heidän mielestään yleensä vain vastuuta ja velvollisuuksia - heitä kohtaan. Hyvin ikävä ajatusmalli, ilmeisesti omilta vanhemmilta opittu.


    • Trollolloo

      Vanhemmat luovat säännöt lapsilleeen ei opettajille. :D
      Opettajat noudattavat opetussuunnitelmaa opettaessaan lapsia. Voisit isänä (oletan että olet mies) käydä tutustumassa kuntanne/kaupunkinne OPSiin. Se löytyy useimmiten netistä.

      Steiner-kouluissa opetuksen taso on heikointa maassamme, joten tuo halumisesi kertoo jotain sinusta. Voisitko, hyvä mies mennä terveystarkastukseen ja kertoa siellä nämä kaikki asiat, jotka sinua inhottavat ja ärsyttävät?

      Luuulen että sinulle apu löytyy ja tämä olisi myös sinun lastesi edun mukaista. Toinen vaihtoehto olisi, että jätät lapsesi vaimosi kasvatettaviksi ja poistut hiljaa takavasemmalle.

    • vain 1 todella huono

      Minulla on neljä lasta ikähaitarilla 3-17. Odotan viidettä. Kaikki ovat olleet päivähoidossa n 2-3 vuotiaasta ja kolme on tällä hetkellä koulussa. Vain kerran olen ollut huolissani jonkun kyvyistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      278
      19162
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3582
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1298
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe