Koiravero

Koirat verolle, vuh!

Ehdotan koiraveron rajua nostamista kaikille muille koirille paitsi työtä tekeville koirille.

Ehdotukseni on 500€ vuodessa/koira.

Ajattelin aloittaa adressin ja toimittaa allekirjoituksineen päättäjille. Siitä myöhemmin.

35

143

Vastaukset

 • Ehdota vaan, ketä kiinnostaa.

  • Hyvä ehdotus, minä allekirjoitan !

   Paljonko niitä kävelyteille pjaskantavia karvapalleroita onkaan Suomessa? oisko 500000 kpl?

   500000 x 500 = 50 000 000€/vuosi Yes, tätä kannatan !


  • JK 78 kirjoitti:

   Hyvä ehdotus, minä allekirjoitan !

   Paljonko niitä kävelyteille pjaskantavia karvapalleroita onkaan Suomessa? oisko 500000 kpl?

   500000 x 500 = 50 000 000€/vuosi Yes, tätä kannatan !

   Samoin vero roskaajille 100€ / roska eli alkaa kannattaa tuoda ne pullot, tölkit ja mäyrisnahkat pois minne on sitten vietykin kuten uimarannat, puistot, metsiköt ym.


  • hyvä veroidea kirjoitti:

   Samoin vero roskaajille 100€ / roska eli alkaa kannattaa tuoda ne pullot, tölkit ja mäyrisnahkat pois minne on sitten vietykin kuten uimarannat, puistot, metsiköt ym.

   Ketä niitä pystyisi valvomaan. Koiraverot ovat OK ja valtion kassa kiittää.
   Ei tarvitsisi sen jälkeen leikata pienituloisilta niin paljon kuin nyt tehdään.


  • Ehdottomasti kannatan rekisterissä olevia on 658 000 ja 300,- vero per vuosi, ei paha.... hienoa että on muitakin tämän asian kannalla, miten saada asia eteenpäin niille "äijille" jotka päättää meidän talousasioista....


  • JK 78 kirjoitti:

   Hyvä ehdotus, minä allekirjoitan !

   Paljonko niitä kävelyteille pjaskantavia karvapalleroita onkaan Suomessa? oisko 500000 kpl?

   500000 x 500 = 50 000 000€/vuosi Yes, tätä kannatan !

   Määrä on sama, kuin mielenterveysongelmaisten.


 • Hei!

  Koiraverolle on oma palstansa. Kirjoitathan aloitukset jatkossa oikeille palstoille. Näin foorumin järjestys säilyy ja asiasta kiinnostuneet löytävät aloituksesi helpommin.

 • Ehdotan lapsiveroa 1000e/kk.

  Koirille on jo veronsa.

  • Lapset rikkoo asioita enemmän ja sotkee, enemmän siis haittaa! Siis lapsiveroa kannatan!


  • Sairas kommentti


  • Valehtelu rumaa. Koirilla ei ole verotusta. Pitäisi kyllä olla.
   200-300euroa kuussa olisi sopiva.


 • Vero. Ratkaisu kaikkeen. Koska suomi.
  Noh, oma koira kyllä tekee töitä, joten olisi näin ollen verovapaa. Juuri viikko sitten ajoi ulkomaan kilvissä oleva auto pihaan. Pistin koiran ulos kysymään, voimmeko auttaa. Ei näköjään apumme kelvannut:)
  Ihmisistä näkee aika hyvin, onko oikealla asialla vai ei, laskemalla vain koiran irti.

  • Hui kauheeta, meinasit kohdata ulkomaalaisen. Hienoa että koira esti sen.

   Anna kun veikkaan: dobberi, amstaffi tai saksalainen?


 • Kissavero myös. Ja hevosen omistajat voisivat kerätä ne hepan paskat pois teiltä jos siellä niiden kanssa ridaavat.

  Ehdota ihan rauhassa, ei mene läpi. Mielummin "kouluttaa" uutta koiran omistajaa vastuuntuntoiseksi laumanjohtajaksi kuin koiravero.
  Muutenkin Suomessa paljon veroja jo, enempää ei kaivata!

  • Valtion (eli meidän) kassa ammottaa tyhjyyttään, joten lisää veroja kaivataan.


 • Koiravero tulis asettaa vaan ja ainoastaan kasvattajille jotka koiria maailmaan pennuttaa.. seropien ja pikku koirien pennuttajille kolminkertasena !

 • Plus kaikki paperittomat sekasikiöt vois kieltää lailla. Myös sairaat koirat ! Saunan taa ja nirri pois.

  • Joku veemäinen kasvattako siellä piipittää? Sekarotuiset onneksi vielä ovat koiria, toisin kun sairaiksi jalostetut koirat. Jos täällä on koiranhankinnasta haaveilevia, hankkikaa sekarotuinen rakki. Ei tarvitse kuukausittain juosta eläinlääkärillä ja maksaa satasia/kerta. Sekarotuoinen rakki ei tarvitse kuin rokotukset ja madotukset. Muuten ovat terveitä ja riittää jopa 15 vuodeksi (ylikin) kaveria


 • Ehdotukseni on 500€ vuodessa/koira???
  Miksi? Jotta vanhuksilla, köyhillä sekä sairailla ei olisi varaa enään pitää koiraa?
  Mitä se verotus sitä koiran kakkaamista tielle estää??

  • Kissat sontivat suoraan lasten hiekkalaatikoihin.
   Se on sitte 500 euroa per katti vuosi.


  • Itse koiranomistajana puollan koiraveroa sillä perusteella, että ehkä silloin koiran hankintaa mietittäis vähän tarkemmin. Ehkä sen myötä vähenis nämä pihalle häkkiin "unohdetut" koirat ja voisko olla vaikutusta myös pentutehtailuun, jos ei ole kysyntää, miksi teettää... Työkoirat ja eläkeläisten koirat vois olla verovapaita.


  • Jos tuollainen koiravero tulisi, uskoisin että ihmiset eivät todellakaan jaksa poimia paskoja pois koska maksavathan jo paljon veroa niistä. Mutta ''Ehkä sen myötä vähenis nämä pihalle häkkiin "unohdetut" koirat ja voisko olla vaikutusta myös pentutehtailuun, jos ei ole kysyntää, miksi teettää...'' tuon kannalta sinänsä järkevä.


  • Koirienpuolesta kirjoitti:

   Itse koiranomistajana puollan koiraveroa sillä perusteella, että ehkä silloin koiran hankintaa mietittäis vähän tarkemmin. Ehkä sen myötä vähenis nämä pihalle häkkiin "unohdetut" koirat ja voisko olla vaikutusta myös pentutehtailuun, jos ei ole kysyntää, miksi teettää... Työkoirat ja eläkeläisten koirat vois olla verovapaita.

   Voi voi.. Jos ihminen ei halua huolehtia elukoistaan, ei se huolehdi siitä verojen maksustakaan. Luuletko oikeasti, että jos vero tulisi, niin huonot ihmiset ei ottaisi koiraa?? Voi tuota sinisilmäisyyttä! Tuohan on melkein sama, kun rattijuoppo kärähtää ratista autostaan ja valtio ottaisi auton, niin luuletko ettei se rattijuoppo mene enää ikinä autonrattiin? Huh huh noita sinun kuvitelmiasi. Ja olisiko jo aika pistää asiat tärkeysjärjestykseen, voit aloittaa miettimisen vaikka tuosta koiranpaskasta ja rattijuoposta. Onko sinusta edelleen tuo koira/koiranpaska tärkeämpi???


 • Me asutaan köyhemmässä lähiössä ja täällä on paljon juoppoja sekä narkkareita ja yksin jätettyjä dementikko mummoja... Useemmin sitä näkee kun joku näistä ihmistyypeistä kusee tai paskoo ihan jopa ovenkin eteen ja seudun koirat viedään viereiseen metsään, missä uloste maantuu parissa kuukaudessa.

  Mikäs vero tälläsille laitetaan? :D

 • Joopa tietenki.Laita samalla kissoille myös adressi.
  Miksi sinä ainoastaan koiria vainoat ?

 • Kuka nyt koiraveroa maksaa kun voi jättää maksamattakin...

  • toivottavasti tää on nyt sitä surullisenkuuluisaa provosointia


 • kateelliset Suomalaiset ehdottelevat mitä ihmeellisempiä veroja hankkikaa itselle elämä eiköhän nuo ihmisten maksavat verot ala riittämään koira on muutakin kuin vain koira monelle ihmiselle

 • Koiraton kertoo sinulle yhden asian. Koiranpaska maatuu, mutta ei maadu pullot, karkkipaperit ja muut roskat, joita eräät kaksijalkaiset koirat heittelee ohimennen. Koirat ei kippaa luontoon jääkaappeja, jäteöljyjä, akkuja, helloja, sohvia, sänkyjä ym ym. Koiranpaska ei riko jalkapohjaa, eikä fillarin rengasta. Lopettakaa nyt tuo iänikuinen kitinä. Hanki sinäkin koira, niin ei kiristi sinullakaan tuo vanne. Koira on ihmisen paras ystävä, kotipsykiagtri, lenkittäjä. Kaikki hyödyt löytyy lemmikkieläimestä nuorille ja vanhoille. Tutkittua tietoa on mm se, että lemmikin paijaaminen alentaa verenpainetta. Miksi muuten kaverikoiria viedään vanhusten laitoksiin? Miksi niissä asuu kissoja? Nuo kaverikoiratkin on jonkun lemmikkejä, eivätkä ole ns työkoiria. Sinulle sanoisin, että mene vaikka navetan taa....

 • Minä makselen nyt jo veroa koiranruuasta, kaikista harrastusvälineistä jne.
  Koirani ei aiheuta kuluja muille kuin minulle.Siivoan sen ulosteet, pdän koiran kytkettynä, vapaana vain luvallisessa tarkoituksessa ja luvallisena aikana.

  Verottaa voisi myös turhista aloitteista, vaikka 1000euroa per turhan aloitteen tekijä :)

 • Sulla ei oo varmaan kaveria, oot paljon vaan yksinäs...Aika surullista sellanen.
  Jos ottaisit koiran, edes pienen sellaisen ,saisit helposti juttuseuraa, ei tarvis olla yksin enää....kissan ottaminen ei siihen auta.Ei ihmiset tule juttelemaan kissanomistajan kanssa.
  Koira sen olla täytyy :)

 • Löytyykö tätä adressia jostain?
  On tärkeä aihe ja voisi olla toimiva juttu. Hintaan täytyy laskea myös Säästöt
  - sairauskuluissa, kun tulee vähemmän koiranpuremia ja vammoja
  - naapurihäiriöissä; metelin vähentyminen

  Verotus olisi myös oikeudenmukainen, koska ei kenenkään tarvitse pitää koiraa, se ei ole välttämätön ihmiselle, kuten vaikka ruoka, terveydenhoito, koulutus jne.

  • Kenellekään välttämätöntä ei ole myöskään tietokoneella tapahtuva ihmisten kiusaaminen ja ärsyttäminen, eli trollaus. Ehdotukseni onkin uudesta laista, että trollaajat jäljitettäisiin, heille mätkäistäisiin väh. 50 000 € sakkoa, rikoksentekoväline takavarikoitaisiin ja syylliselle lätkäistäisiin elinikäinen tietokoneenomistamiskielto.


 • En ole maksanut vuosiin enää koiraveroa. Asun Helsingissä.

 • Kannatan tuota hienoa ajatusta,se tuottaisi valtion kassaan sievoisen summan ja parantaisi niiltä osin Suomen talouden paranemista.Kansalaisaloitteen paikka!

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3485