naapurissa isompi talo, onko ongelma?

pertsiiiiiiiis

olimme katselemassa omakoti taloa ja olisi muuten hyvä mutta vasta paikan päällä selvisi että naapurissa on ihan simon iso luxus lukaali. siis sellanen yli 500m2 kartano ja sivu rakennuksineen. raja kuitenkin niin lähellä että se iso talo eukon mielestä ihan painostaa päälle. mulle olisi ihan ok koska hevonvittuako siitä jos naapurissa on iso talo tai ei, ei sinne o pakko tuijotta mutta akkahan päästi kauheen mäkätyksen. koska hyi ei voi asua kun naapurilla on tuollainen luxus lukaali ja niin näyttävä sellaisen masentavan ruskean talon tumpin vieressä, vaikka siis kuvissa kehui sitä ostetavaa taloa (vähän alle 100 m2) ja niin piti olla ostamassa.

Niin mitä sanotte, ostaisitteko kuitenkin? rauhoittuuko akka kun vähän järjellä ajattelee, koska välittäjä sanoi että kaupat pitäisi solmia mahdollisimman pian kun sitä on jo joku muu kuulemma katsellut hyvin kiinnostuneena. ja olisi ihan työpaikkaani lähelläkin.

9

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhukaa vielä

      Ostaisin, kunnostaisin kyllä muuton jälkeen ensitöikseni sen pihan ja rakennuksen ulkokuoren (jos pystyy), jos asia alkaisi häiritsemään. Jos konkrastia vain vähän hälventäisi niin akkasikaan ei valittaisi enää yhtään, ellei ole niin kateellinen että ei vaan kestä sitä kun muilla menee paljon paremmin kuin hänellä. Jos talo on kaunis, järkevä sisäpuolelta ja hyvässä kunnolla ja ei tarvtse isompia kalliita remontteja muutaman vuoden sisällä, niin pakottaisin hänet miettimään asiaa uudelleen.

    • Uusi 168-neliöinen

      Ei välttis kande uskoa välittäjän juttua, että ottajia kyllä olisi. Ehkä sillä vaan itsellään painaa lainanlyhennykset päälle ja tilit näyttää tyhjää.

      Se, että naapurissa on luxuslukaali, voi pitkällä tähtäyksellä nostaa sen pienemmänkin talon arvoa, kun sijaitsee "arvostetulla alueella".

      Ja joo tosiaan, aika pienilläkin kustannuksilla saa kyllä talon ja tontin ulkoisen olemuksen paljon paremmaksi.

    • pertsiiiiiiiis

      en mä kauneudesta tiiä, akka sanoo sitä taloa vaatimattomaksi ja tavallisen näköiseksi, kuulemma kuvissa näytti paremmalta, hah haa! akkaa kai kyrpii se ku naapurin talo on joku 9 tai10 metrii korkee ja tää talo jota ostettaisiin ois "vain" yksi kerroksinen ja ruskea ja aika pieni varsinkin siihen naapuri taloon verrattuna.se naapurin pytinki on vielä ihan rajan vieressä ja siellä on uima allas ja kaikkea.nyt akka mankuu sitten sellaista luxuslukaalia jollaisen saa 300 000 erkillä ja mistähän hevonvitusta sen rahan sais ku jo 100 000 tekee tiukkaa ku on lapset ja koira ruokittavana.ei prkl tuota hamekansaa...

      • Veino Saaripurho

        Tuu ostamaan minun uutena tekemä rintamatalo. Tuo meiän Bertta perhana jatkuvasti syyttelee että pitäs akkunoita vaihtaa ja maalata mutta ehjät ne on ne akkunat. Ja maalia on seinissä ja katossa. Laitoin uuet maalit 1963 keväällä.
        Ja ei muuten ole naapureita kun lähimpään torppaan on liki 5 kilo-metriä hevosella. Joskus Bertta perhana munia haki sieltä pyörällä.
        Niin niin ostappa pois tämä rintamatalo. Kolomekymmentätuhatta markkaa.


    • tuttu tarina

      Kaikkein halvimmaks kävis vaihtaa akka hieman realistisempaan. Ton kanssa sulla menee koko elämä pilalle kun mikään ei riitä ja saat virua helvetinmoisessa velkanarussa loppu ikäs. Jossain vaiheessa sulla alkaa kunto reistaamaan ja viimeistään siinä vaiheessa rouva vaihtaa sut nuorempaan ja rikkaampaan ja lähtiäslahjana ottaa vielä puolet kertyneestä omaisuudesta. Siinä sitten sitten makselet kuollutta lehmää tyytyväisenä.

    • Luki.

      Älä osta mitään mitä akkas on vastaan,siitä ei hyvää seuraa,usko pois.

      Eli usko saaraan.

      Se talon arvo ei ole pointti koska et ole myymässä kumminkaan,älä osta jos kohde on vaatimaton ja aivan vierellä on suuri ja hieno kuntoinen talo.

      Voit vaan kuvitella kun akkas mäkättää joka päivä sen oston jälkeen,unohda koko juttu.

    • dfhdhdfhzdhz

      Kannattaa vaihtaa akka. Etsit sellaisen akan, joka ei marise, vaan on itsekin mukana talkoissa. Just tuollaiset akat pitää osata laittaa heti vaihtoon. Sellaiset jotka vain osoittelevat sormella ja sanovat mitäpitää tehdä. Eivätkä tee itse mitään.

    • n n kn ökj ökj

      Muista avioehto.

      Jos sen saat junailtua asiallisesti, ei hätää. Kuten yllä kirjoittivatkin, välittäjät ihan kucessa nyt, kauppa ei käy, voi tehdä löytöjä. Ala tinkaamaan ja lujasti.

      Jos kaupat tulee, olet oletettavasti ostanut arvoalueelta pienen talon, mikä rakennusoikeus? Ja voi olla, että se naapurin iso talo tietenkin voi olla alueen kauhistus, liian kallis, ei kukaan suostu sitä ostamaan. Hokaa tämä näkökohta.

      Naisilla tapana suhtautua asioihin epärationaalisesti. Mieti myös ikäsi, velan määrä, kauanko voit asua siinä asunnossa. Asunnon arvo voi tuurillaan olla aivan eri luokkaa sitten aikanaan, kun itse joudut sen myymään. Pienillä asunnoila jatkossakin markkinoita, noit suuret asunnothan ne ongelmallisia on.

    • sinkkuna helpompaa

      Mieti onko se yks kusinen suolenpätkä kaiken sen arvoinen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      415
      2849
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2070
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      327
      1671
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1632
    Aihe