VIITASAAREN KAUPUNGILLE TULOSSA SIJOITUSONGELMIA ?

Säälitti lukiessani

Eilistä Seutua lukiessani en voinut olla toteamatta ääneen- kaikkea sitä lehtiin lausutaan, voi hyvä tavaton! Ja vielä johtavan viranhaltijan suulla. Missä on järkikulta ja suhteellisuuden taju?

Tällaiset 10 euron klinikkamaksuista kertyneet laskennalliset tulot menevät laskutuskuluihin ja maksujen perintäkuluihin.

Kohta taas palkataan lisää väkeä tällaisia laskutuksia hoitamaan.

PÄÄTTÄJÄT HALOO!!! Nyt tarvitaan miehekkäämpiä otteita talouden tasapainottamiseen ja kuntoon saattamiseen!

15

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minuaki seälittää!

      Korottakkoa nyt Lappalaiselle palakkoa kun hän esittää noin korkeata matematiikkaa Seudussa. Ei tarvitseis hommata talon ulukopuolisia töitä itelleen elleäkseen.

    • kaikki kunnossa..

      Joka vuosi on kaupunginhallituksen esitys ollut maksuja ja aksoja nostetaan. Tätä on puitu sitten viikkoja. Tähän se sitten on jäänytkin Musiikinajalle annetaan rahaa. Witakselle myös, Siinäpä se sitten onkin tasapainotettu. Sossuluukun väki kasvaa..

    • Kallista koreilua!

      Eiköhän olisi syytä ottaa oikeestikin pikkuhiljaa järkikulta kauniiseen käteen ja lakata tuhlaamasta Viitasaaren velkaisen kaupungin roposia tällaisiin Musiikin aika-höpsötyksiin! Olen vakuuttunut, että tämä koko hemmetin Musiikinaika-tapahtuma jos mikä on täyttä humpuukia, josta tuskin on mitää hyötyä kaupungille!

      Onko kukaan oikeesti räknännyt mitä tuo Musiikinaika todellisuudessa kaupungille maksaa? Muistaakseni 35 tuhannen euron suora avustus on vasta kaiken kaunistelun alkua. Siihen kun ynnätää ruoat, jomat, majoitus ym, ym. kulut niin saattaa viivan alle muodostua ällistyttävän suuri luku?

      Hei haloo! Kysyn vielä kertaalleen veronmaksajana, vaikka tiedän "eeltä iskien" että tuskin tähän vastausta saan: Mitä Musiikinaika-tahtuma todellisuudessa maksaa???

      Toisena asiana kysyn: Kontrolloidaanko tuon kaupungin myöntämän avustuksen käyttöä mitenkään? Epäilen, että rahan käyttö saattaa olla melkolailla leväperäistä.

      Kun tällaisiin suuriin satsauksiin ryhdytään yhteisillä varoilla, niin pienintä, mitä voisi vaatia olisi jonkinlainen kirjallinen selvitystä tapahtumasta? Tietty kepun valtuutettukin näyttää vaahtoava valtuustossa Musiikinajan puolesta, mutta epäilempähän, että olisikohan ko. henkilö valmis laittamaan omia rahojaan sentin latia tällaiseen höröpröö-tapahtumaan.

      • Meni yli hilseen!

        Minulla on ollut tilaisuus keskustella Musiikinaika-tapahtumaan esiintyjänä osallistuneen amatti muusikon kanssa, jota en tuntenut ja enkä muista edes nimeäkään. Ko henkilö kertoi ihmeissään, että olipa hieno kesäloma, sain vielä täyden palkan ja täyden ylläpidon josta ei puuttunut mitään. Kiitteli kaupunkia vieraanvaraisuudesta ja sanoi, että ei tällaista palvelua ole ollut missään muualla. Ko. henkilö arveli tapahtuman maksaneen aika suuren summan rahaa.

        Keskusteluissa eräs toinen tuntematon, kertomansa mukaan yleisön joukossa istunut henkilö toi esille ainakin näin lande maallikossa yhmetystä herättäneitä asioita, joita kuuntelin suu auki ihmetellen. Mm. ko. henkilökin ihmetteli kun eräässä esityksessä esiintyjä oli hyppinyt tasakäpällä flyygelin päällä, pahoin pidellyt muutoinkin kaupungin omistamaa flyygeliä. Em. kuulija kertoi lapsensa heränneen itkemään sylissään, niin että hän oli joutunut poistumaan hetkeksi paikalta, syystä että meteli oli ikään kuin rinnastettevissa jonkin sodan tai mellakan syttymiseen. Tämä on ilmeisesti on niin hienoa taidetta jota minä maallikkona en edes ymmärtänyt?


    • kivajannu

      Tokihan edellinen tietää että kaikki meteli on tämänpäivän musiikkia , se on ainakin äänen aikaansaajan mielestä sitä joten nauttikaa . Ja tuo ikuinen säästämisen vaatimus , eihän pomoilla ole kivaa jos ei voi olla hyvä " jätkä " avaamalla uusia rahanreikiä . Niiden suunnittelu ja puuhastelu heidän kanssaan synnyttää uusia visioita , Liekkö sensuroitua sanoa Suomeksi ?

    • innovoija

      Minulla olisi hyvä innovaatio. Työttömät lyömään puuropatojen kansia yhteen ni jo on hyvää musiikkia ja räminää:D Jopa niin hienoa ja nykyaikaista että sitä harva edes tajuaa. Maksetaan oikea palkka noilla kaupungin avustusrahoilla, ni killingit jääpi tänne Viitsaarelle. Seiska lehti tekisi ilmatteeks Viitasaaren tutuksi maailmalle, vielä kun siihen Hakkarainen liitettäisiin jollain tavoin heh...

      • konsuo.

        Kyseisen innovaatio ohjelman voisi järjestää vaikkapa einolan tien molemmin puolin kun näkyy olevan tasaista peltoaukeamaa,niin ja karhutkin poistuisi muihin maisemiin siinä räminässä.


      • kustaa padankansi
        konsuo. kirjoitti:

        Kyseisen innovaatio ohjelman voisi järjestää vaikkapa einolan tien molemmin puolin kun näkyy olevan tasaista peltoaukeamaa,niin ja karhutkin poistuisi muihin maisemiin siinä räminässä.

        Siirrettäisiinkö Musiikin aika sinne einolan tien varteen?


      • järvikuiva.
        kustaa padankansi kirjoitti:

        Siirrettäisiinkö Musiikin aika sinne einolan tien varteen?

        Joo,ja kolme sisseliä limunaatia kuistilta myymään kukkamekoissaan.


    • Säästövinkki

      Jooba, joo! Ei noilla klinikkamaksuilla kerättävillä roposilla tosiaankaan taideta herran huonetta rakentaa.

      Ympäristötoimessa on toinen puoli liikaa sakkia. Hommat hoituu pienemmälläkin väkimäärällä. Tällainen peli tuskin veteleis yksityisellä sektorilla lainkaan. Lappalaisen viran saisi laittaa mielestäni puolipäiväiseksi. TÄLLÄ TAVALLA NIITÄ SÄÄSTÖJÄ SYNTYY ARVOISAT PÄÄTTÄJÄT!!!

    • Minulle kans!

      Jotain sen suuntaista veikkasin valtuuston kokousta seuratessani, että taitaapi kaupungilla olla sijoitusongelmia ja rahaa että ranteita pakottelee. Aikaisempina vuosina ei ole maksettu varapuheenjohtajistolle palkkiota, mutta nyt Viitasaarella sensijaan on rahaa maksaa.

      Turha on rutista rahapulasta, kun kerta tällaiseenkin löytyy rahaa!

      • suu säkkijä myöte

        Oohhan minnäi miettiny jo pitemmä aikoo, että taitaapi olla Viitasaaren kaupungilla pohjaton pussi. Rahhoo kylyvetää joka paikkaa. Ruukkasha ne kyllä enne vanahaa sannoa että ei se hauskan tavara kaua piisoo. Soapas nähä kuinka meijän käy.


      • persheestä..
        suu säkkijä myöte kirjoitti:

        Oohhan minnäi miettiny jo pitemmä aikoo, että taitaapi olla Viitasaaren kaupungilla pohjaton pussi. Rahhoo kylyvetää joka paikkaa. Ruukkasha ne kyllä enne vanahaa sannoa että ei se hauskan tavara kaua piisoo. Soapas nähä kuinka meijän käy.

        Kunnat pistää vuosittain kymmeniä tuhansia elinkeino-, kaavoitus- ja ym.strategioihin. Ennen nämä tehtiin kunnan omana työnä, mutta nykyään tilataan konsulttifirmoilta. Lähes aina sama keskustalainen firma tekee vuodesta toiseen lähes samanlaisia papereita kunnille, muutama rivi muutetaan. Kysytäänköhän firman valinnasta luottamusmiehiltä lainkaan, saatika kilpailutetaanko kyseisiä asioita ollenkaan? Ilmeisesti johtajat ohjaavat selvitysten tekemiset tuttava firmoille! Paperien valmistumisen jälkeen niitä ei kukaan enää muistakkaan. Yhden tekeleen hinta on noin 2000- 5000€. Yleensä kunnanhallitus näiden teettämisestä päättää. Kunnanhallitus on mielestäni se yksikkö joka eniten tuhlaa ja haaskaa kuntien vähiä rahoja tyhjiin selvityksiin. Sieltä tulee sitten muille yksiköille säästömääräyksiä. Pyytäkää luottamusmiehet talouspäälliköltä yksilöity selvitys, niin varmasti hämmästys on suuri kuinka isoja summia menee aivan turhaan.


    • En ihmettä lopeta!

      Olen joskus tullut sanoneeksi, että harvoista, kuntien ja kaupunkien viranhaltijoista olisi yksityisten yritysten työntekijöiksi. Kunnisssa tehty työpanos ei riitä elättämään työntekijää yksityisellä sektorilla. Kyetäkseen toimimaan pidemmällä tähtäimellä, yritysten on PAKKO tehdä positiivistä tulosta tai muuten on edessä yrityksen ajautuminen vararikkoon ja työpaikka lähtee alta, että heilahtaa. Kuntien ja kaupunkien työntekijöiden ei tarvitse suuremmin laskea, eikä ressata työnsä kannattavuutta ja sitä, että tuliko tänään tehtyä työnantajalle palkkaa suurempi työpanos vaiko ei. Valtuusto ja talousjohtaja siunaa tarvittaessa lisärahaa, niin että hommat jatkuu. Seuraavan vuoden pujetti laaditaan edellisten vuoden toteutumien mukaan.

      Luulisi, että ainakin Viitasaaren kaupungilla on vaikka millä mitalla työntekijä resursseja hoitamaan itse konsultti hommansa! Kyllä kaupungin talolle tulijoita riittää vaikka parijonossa ja vieläpä sellaisia että hommat taatusti hoituu.

    • jugyft

      hhgff

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe