Vaimon vamppiretki

Adonai

Hellekesä takana ja joka syksyisen seikkailun aika sillä vaimoni Mervi sanoi jo aiemmin viikolla lähtevänsä etsimään miesseuraa ja viime lauantaina 4.10. se aika koitti. Olemme jo vuosia harrastaneet ns.aisurihommia, pidämme siitä molemmat paljon.
Valmistautumiseen meni pari tuntia makuuhuoneessamme, sama kiirastuli jatkui sisälläni kun kiima roihusi eikä voinut sammuttaa, niin tuttua.
Viimein puolisoni tuli olkkariin pyörähtämään vaihtuneessa lookissaan: mustan paitapuseron alta näkyi mustat rintsikat, hame juuri polven ylle ja sukansaumat katosivat suorana sinne johonkin naisellisuuden pyhäkköön ja piiloon katseilta.
Kiemurtelin samassa tuskassa puolilleöin enkä pystynyt keskittymään mihinkään, mieleesä pyöri jos hommasta ei tulekaan mitään ja suuri pettymys mörkönä päällä! Nukkuakaan en osannut vaan grillasin itseäni hekumantulella.
Tekstari tuli täysin yllättäen 00.05 eli tunnin päästä jo lähdöstä, olin varma ettei juttu onnistu tänä yönä mutta luin sen: " minua pyydettiin jatkoille jonkin yrittäjän luo, meenkö?"
Käsi vapisten vastasin, että mene jos on sopiva mutta soita ja jätä linja auki aktin alkaessa!
Sitten ei enää kuulunut mitään ja nukahdin kunnes kolmelta ovi kävi ja Mervi olikin jo siinä iloisena ovella. Kysyin heti:-onnistuiko? Hän nyökkäsi iloisesti vastaten.-kaikki meni muuten hyvin mutta puhelin hävisi johonkin enkä pystynyt soittamaan.

Vaimo teki vessaanmenoa pesulle mutta kaappasin hänet sänkyyn sillä halusin nähdä todisteet. Nostin hameen ylös ja nuo iki-ihanat sukkanauhaliivit koristivat naisellista alapäätä, käsi täristen poistin pienet nimettömät ja tuo vanha tuttu pillu tuli esiin.
Aivan selvästi se oli yhä turvonnut lemmenleikeistä mutta lepäsi niin viattomasti, nuuhkin sitä ja tunsin kumin tuoksun kuten hitusen spermankin! Kysyin, että kuinka mahdollista tämä spermantuoksu? Vieras oli toisella kerralla unohtanut kumin vaikka siitä olimme tarkkoja aina, hu kuinka rietasta!

Nyt aloin nuolla naitua vaimon tavaraa ja sain viimeiset vieraat spermatipat kielelleni ja sen haju tunkeutui syvälle aivoihini kuten joskus ennenkin.
Kaluni seisoi pakottaen kun varmistui vaimoni antaneen pillua ventovieraalle, työnsin kyrpäni sisään märkään puutarhaan aloittaen rajun rynkytyksen.
Oli pervonsikaihanaa naida liukkailla juuri naitua vittua vieraan jäljiltä, en kestänyt hetkeäkään kun Mervi samalla kertoi kaiken.

" Menin erässen pubiin joka oli täynnä nuorisoa, kahvin otin kuitenkin. Heti tuli kymmenisen vuotta nuorempi siisti mies jos voisi liittyä seuraan ja annoin luvan.
Ole eronnut pari vuotta sitten eikä ollut naista saanut sen jälkeen joten rohkeasti pyysi juuri oikealta henkilöltä lähtemään mukaansa.
Lupasin ja mies alkoi soitella veljeään hakemaan mutta sanoin olevani omalla autollani".

"Mies ilahtui suuresti ja menimme, yllättyi kun näki uuden mustan Mersuni sanoen, että oletpa aikamoinen nainen.
Matkaa oli n. 30km ja heti autossa meni käsineen hameeni alle, toisaalta toivoin jo sitä kun pilluni oli jo märkä!"
kaveri oli säpsähtänyt kun tunsikin paljaan reiden sukansuulla, kuvitteli sukkahousujen estävän menon perille, oli lirputtanut sormeaan häpyhuulten välissä, Mervillä on tiukka vittu vaikka tehnyt kaksi komeaa poikaa, ne jo aikuisia.

Perillä menneet tyhjään taloon ja sohvalle vierekkäin. Suutelu ja kouriminen alkanut heti, mies oli poistanut hameen ja pikkupöksyt, vittu oli ollut kutsuvana kielileikkeihin ja pitkästä aikaa tämä vieramies oli saanut maistaa naisellisuuden lähdettä. Vaimo oli runkannut kohtalaisen suurta ja paksua kyrpää muttei halunnut imeä sitä.
Kumi oli löytänyt tiensä paikoilleen ja niinpä jälleen kerran vieras kalu alkoi puskea viatonta ja kunnollista perheenäitiä ja vaimoa. Mervi oli nostanut kuuliaisesti nilkkansa vieraan olkapäille ja antanut naida sydämensä pohjasta.

Edes nimeä vaimoni ei tiennyt mutta silti antoi tämän yrittäjän yhtyä tulvivaan pilluunsa ja parinkymmenen minuutin rehkimisen jälkeen mies oli ruiskinut spermansa kortsuun, parin vuoden piina oli päättynyt.
Välillä oli juotu yhdet oluet ja sitten oli jatkettu ja nyt se kumi unohtui.
Toisaalta Mervi oli nauttinut omasta passionaatasta kun ratsasti vieraan päällä paljas kulli sisällään, hän oli tykännyt miehen sopusuhtaisesta vartalosta ja ulkonäöstä. Komea mutta vähän hiljainen ja väsynyt yrittäjä sai nyt naida vihittyä aviopuolisoa, kohta taas vieras oli noussut satulaan ja kivekset alkaneet läiskähdellä vaimoni vaaleille pakaroille.
Litinä oli ollut kova ja se aina kiihotti vaimoani, tykkäsi vampatessa kuunnella lemmensinfoniaa, kohta vieras oli jo toisen kerran rusikauttanut spermansa vaimoni kohtuun ja nyt ne jäivät sinne tuliaiseksi minulle.

Kotona naimme pari kertaa peräjälkeen ja viimein vaimoni pyysi armoa kun oli antanut neljästi yönaikana, niin jäimme odottamaan seuraavaa seikkailua. kenties niin, että etsimme nettiseuraa ja saan olla mukana,aika näyttää.

3

12072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruiskinutpakaroille

      Vaimo oli turvonnut pari tuntia makuuhuoneessamme. Nyt työnsin kyrpäni syvälle aivoihini kuten joskus ennenkin. Välillä vaimoni kivekset oli alkaneet läiskähdellä vieraan olkapäille sydämensä pohjasta. Kotona naimme tuskassa puolilleöin. Kiemurtelin paljas kulli vapisten makuuhuoneessamme. Nostin vaimoni paksua kyrpää vieraan olkapäille kuuliaisesti. Välillä oli juotu täristen oluet ja kohta vieras oli jo toisen kerran rusikauttanut oluet vaimoni vaaleille pakaroille. Vaimoni vanha vittu tuli mörkönä esiin sukkahousujen pohjasta ja väsynyt yrittäjä sai nyt naida spermansa tulvivaan kortsuun. Kotona kivekset unohtui vaimoni kohtuun ja nyt ne jäivät sinne odottamaan seuraavaa seikkailua, kenties niin, että etsimme yönaikana kohtalaisen suurta ja paksua kyrpää puutarhaan tuliaiseksi.

      • Pillumörkönä

        Nostin hameen ylös ja vanha pillu tuli esiin. Toisaalta työnsin mustan käsineen pilluunsa ja sen haju tuli mörkönä esiin. Kotona nuuhkin kivekset. Heti tuli spermatipat kielelleni ja annoin häpyhuulten läiskähdellä uuden mustan Mersuni takana. Viimein aikamoinen häpyhuulten haju tunkeutui syvälle aivoihini, en kestänyt hetkeäkään. Vaimo oli turvonnut vartalosta, kun oli juotu jo vuosia.


    • isukkiko

      Noin minullekkin kävi,vaimo unohti kumin ja tuli raskaaksi vieraissa käynnistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe