Aihe

lotr parodia....

höpötti ;)

tähän tarinaan oon saanu apua lotr- ja loru....-kirjoista ja joistain tv-ohjelmista...okei...ehkä oon vähän matkinukkin..;)
tän alkuperäisversio synty,kun meidän piti kirjottaa koulussa aine..se oli kylläkin lyhyempi,kun tää....
sorry,jos tässä on paljon virheitä,kun en oikeen tiä kirjotanko aina oikein...tää on osina,sillä muuten tää olis tosi pitkä..
toivottavasti tykkäätte:)jos ette,niin ei se mitään;)
TARU KAULAKORUN HERRASTA
Olipa kerran pikkuinen höpötti nimeltä Jalmari-Luuseri eli lyhyesti Jallu.Jallu asui Atte-setänsä kanssa upeassa,mutta samaan aikaan rähjäisessä(ainakin sisältä)pienessä talosessa,joka sijaitsi lähellä Takasurkeen-läänin keskustaa.Takasurkee on yksi Höpöttilän 8 läänistä.
Atte-setä,niin kuin kaikki häntä kutsuivat,oli hyvin kuuluisa höpötti.Hänet tunnettiin useista matkoistaan ja hulluista tempauksistaan.
Useimmat pitivät häntä omituisena.Tämä saattoi johtua siitä,että kerran hänen ollessa baarissa(missä höpötti-miehet viettävät usein vapaa-aikansa)hän rupesi räppäämään aivan ilman mitään syytä:"Mä oon höpötti tälläinen,enkä muuksi muutu,mä vannon sen..."Ja sellainen oli niin epähöpöttimäistä kuin olla voi.
Vain Atte-setä ja Jallu tiesivät miksi näin oli tapahtunut...
Kun Atte-setä oli vielä nuori,hän matkusteli paljon.Eräällä matkallansa Atte-setä murtautui erään Räppäri-nimisen hemmon kotiin.Siellä ei näyttänyt olevan muuta arvokasta kuin erittäin harvinainen Pikku G-kaulakoru.Niinpä Atte-setä otti sen.
Koru oli alunperin kuulunut Taka-Maanitserakkaimmalle räppärille:Iso-S:lle.Hänen oikea nimensä oli Se-joka-riimittelee.Iso-S valmisti korun,jonka avulla hän voittaisi Taka-Maan kansainvälisen räppikilpailun.Mutta toisin kävi....Huhu korusta,joka antoi kantajalleen mahtavat riimittelytaidot,kantautui Golgate-nimiseen maahan,Timpuri-nimisen kuninkaan korviin. Golgatelaiset ovat ainoita Taka-Maan asukkaita,jotka välittävät hampaiden pesemisestä.Heitä kutsutaankin usein Valkohampaiksi.Timpuri-kuningas halusi erottua muista Golgate maan kuninkaista,joiden nimiä ei koskaan muistettu ulkoa...Tämä saattaa johtua siitä,että heillä on hyvä muisti,mutta se on perhanan lyhyt.Tässä esimerkiksi runo,joka tehtiin pari vuotta Timpurin isoisoisän Tervaturvan kuoltua:
"Oli kauniissa Golgate maassa kuningas.
Nimeä en muista,oliko Valkohammas?
Hän hämpaitaan hoiti ja harjasi,
Pepsodent hymyllään naiset hurmasi.
Aina oli mukanaan lanka,tahna ja harja,
valkoisena kiilsi hammassarja.
Nyt hän on kuollut ja kuopattu,
silloinkin oli hampaat harjattu.
On nimi jäänyt unholaan,
mut hampaat valkoiset aina muistetaan."
Timpuri halusi jäädä historiankirjoihin suurimpana ja älykkäimpänä,kuin muut edeltäjänsä.Niinpä hän päätti varastaa Iso-S:ltä tämän maagisen kaulakorun.Hän haastoi Iso-S:n ja tämän mörköarmeijan jengitappeluun.Iso-S vastasi haasteeseen ja pian Timpuri joukkoineen lähti kohti Mormorilaa amerikanrautojensa kyydissä.Timpuria auttamaan saapui tämän vanha ystävä Coca-Colan-niminen haltiakuningas.Yhdessä he saapuivat Mormorilaan,jossa pian alkoi lätty lätistä,niin kuin golgatelaiset saattaisivat sanoa.
Timpurin ja Coca-Colan joukot olivat häviöllä,mutta pian Coca-Cola keksi oivan idean.Coca-Cola hyppäsi Iso-S:n eteen ja samaan aikaan Timpuri hiipi Iso-S:n taakse ja irroitti Iso-S:n kaulalla roikkuvan Pikku G-kaulakorun lukon.Valitettavasti Iso-S tempaisi lökäpöksyjensä taskusta pienen Jatimatikin ja ampui Coca-Colaa suoraa sydämeen.Timpuri raivostui tästä niin paljon,että antoi Iso-S:lle mojovan potkun persuksiin.Iso-S lensi suoraan (hänen)omaan vankityrmäänsä,joka sulkeutui heti kun sinne heitettiin tai potkaistiin joku.
timpuri otti avaimen huostaansa,mutta huhut kertovat,että hän hukkasi sen heti seuraavana päivänä.Vankityrmän ovelle laitettiin vartioimaan Timpurin kolmipäinen koira,jonka nimi oli Pörrö.
Koru siirtyi Timpurille,joka muutti nimensä 2packiksi eli Tupackiksi.Mutta Tupack ei saanut nauttia kauaa uudesta elämäntyylistään,sillä kaulakorun käyttäjälle käy köpelösti ennemmin tai myöhemmin.Eräänä kauniina päivänä Tupack oli kävelyllä Kuninkaallisessa Puutarhassa.Yhtäkkiä ilman mitään syytä,erittäin painava linnunpönttö putosi hänen päähänsä ja aiheutti hänelle niin hirveän migreenin,että kuoli seuraavana päivänä.Tai,kuten golgatelaiset sanoisivat,että hän heitti veivinsä.
Kuningas haudattiin Kuninkaiden Yleiselle hautausmaalle.Hautausmaan vieressä oli pieni järvi.Kaulakoru ei päässyt Tupackin hautaholviin,vaan se heitettiin järveen,kukaan ei tiedä miksi....
JATQ.."klonkun kohtalosta"...

32

1384

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • höpötti;)

   Monta vuosikymmentä hautajaisten jälkeen järven lähelle muutti höpöttimäinen heimo.Heimoon kuului eräs näppäräsorminen hemmo.Hänen nimensä oli Jamaha-Muhammed.Kaikki muut kutsuivat häntä Jammuksi,paitsi hänen näsäviisas isoäitinsä.Jammulla oli hyvin vähän ystäviä.Itseasiassa hänellä oli vain yksi ystävä,Silsa-Sieni.Tämä saattoi johtua siitä,että Jammu näpisti ja varasteli kaikenlaista.Silsa-Sieni,joka oli tyhmempi,tarkkaili sillä aikaa kun Jammu laittoi tavaroita taskuun.
   Kerran he päättivät lähteä järvelle kalaan.He "lainasivat" tuliterää moottorivenettä eräältä vanhalta ja rikkaalta Martalta.Kahden tunnin päästä veneensä oli täyttynyt ylösongitusta saaliista melkein kokonaan.Ihme kyllä,mikään veneessä oleva asia ei muistuttanut ulkonäöltään kalaa,eli vene oli täynnä kaikenlaista roinaa.Veneessä oli esimerkiksi parit saappaat,auton rengas ja säilykepurkkeja.
   Pettynyt Jammu meni ostamaan yhden hot dogin.Sillä aikaa Silsa-Sieni tonki heidän rojukasaansa ja huomasi jotain kiiltävää autonrenkaan sisästä.Autonrenkaasta hän löysi,yllätys,yllätys,Pikku G-kaulakorun.Jammu tuli takaisin veneelle naama täynnä sinappi- ja ketsuppitahroja ja huomasi Silsa-Sienen katselevan jotain haltioissaan."Mistä sä ton sait ?"Jammu kysyi,"Saanks mä sen?" "Mä löysin sen tuolta autonrenkaasta.Mutta en anna sitä sulle."Silsa-Sieni tokaisi. "Niin mutku mä ongin ton renkaan ja sen sisältö kuuluu mulle.Että rupees antaan sitä kaunista korua tänne tai sulta lähtee pää."Jammu intti ja uhkaili.Mutta Silsa-Sieni pysyi päätöksessään,eikä antanut sitä Jammulle.
   Jammu päätti käyttää oveluuttaan ja Silsa-Sienen tyhmyyttä hyväksi."Saanks mä edes kattoo sitä?"Jammu kysyi viattomana."No,okei."Silsa-Sieni myöntyi ja antoi korun Jammulle.Saatuaan korun käsiinsä ja katseltuaan sitä vähän aikaa Jammu huusi:"Kato!!!Lehmä lentää!!!"Silsa-Sieni,joka oli tonkinut roskakasaa,nousi seisomaan ja katsoi hämmästyneenä taivaalle:"Mitä,missä????"Samaan aikaan Jammu pamautti häntä päin pläsiä.Silsa-Sieni putosi ja hukkui järveen,sillä tämä pikku typerys ei osannut uida... Jammu lähti kohti kotia kaulakoru kaulassaan ja omahyväinen ilme naamallaan.Kotona iheteltiin Silsa-Sienen katoamista.Jammu sanoi,että iso paha susi oli syönyt hänet.
   Pian Jammu aikuistui ja muutti pieneen viihtyisään opiskelijayksiöön kauas perheensä luota ja aloitti vauhdikkaan,mutta aika köyhän elämän.Jammu piti pikeaa nimeään neljä vuotta,jonka jälkeen muutti sen Räppäriksi.
   Eräänä iltana Räppärin oleessa vauhdikkaissa opiskelijabileissä,hän tapasi pienen ukkelin nimeltä Atte.He ystävystyivät ja lähtivät Räppärin kämpille pelaamaan pokeria.Puolen yön jälkeen Atte lähti läheiseen hotelliin nukkumaan.Räppäri katsoi vielä vähän aikaa pornoa ja simahti sitten sohvalle.
   Atte ei ollut oikeasti lähtenyt hotellilleen,vaan jäi odottamaan Räppärin nukahtamista.Kun asunnosta ei vihdoin kuulunut mitään,Atte murtautui sinne ja loput jo tiedättekin.Kun Atte oli lähdössä,hän kirjoitti Räppärille viestin:"Kiitti korusta.Se om moro!"
   JATQ

   • höpötti;)

    Atte-sedän syntymäpäivä lähestyi.Takasurkeeta kiersi huhu,että hullu Atte-setä pitäisi kovat syntymäpäiväbileet.Juhlissa oli tarkoitus esiintyä taikuri,joka saapuikin päivää ennen Atte-sedän syntymäpäiviä.Taikuri oli velho nimeltä Nasse-setä.Hän oli Atte-sedän hyvä ystävä ja kaiken lisäksi hyvä pontikan keittäjä.
    Syntymäpäiväaamuna Jallu toi Atte-sedälle aamiaisen vuoteeseen.Tarjottimella oli iso kasa hyvin rasvaisia ohukaisia,mustaa kahvia ja punaisia viinirypäleitä."Tattis Jallu",Atte-setä kiitti ja jatkoi:"Misäs mun lahja on?"Jallu kaiveli taskujaan ja ojensi paketin Atte-sedälle.Atte-setä repi lahjapaperin auki:"No,voe tokkiinsa."Jallu oli ostanut Atte-sedälle uuden räppilippiksen. Yhtäkkiä Nasse-sedän harmaa partainen naama ilmestyi Atte-sedän huoneen ovenrakoon."Anteeks,jos mää häiriten ,mut su juhulat alakaa koht",Nasse-setä sanoi yrittäen sössöttää turunmurteella,mikä onnistui todella huonosti."Oukki-doukki.Mää vaihdan vaan jotain parempaa päälleni",Atte-setä sanoi luoden katseensa alaspäin.Atte-sedällä oli päällään vain pieni lannevaate.Jallu ja Nasse-setä odottivat eteisessä.Jallu oli pukeutunut juhlien kunniaksi "kopterilippikseen",t-paitaan,jossa luki:"Kuka on kingi?",polvihousuihin,joissa oli henkselit ja lenkkareihin.Nasse-sedällä oli taas silinterihattu ja farkkuhaalarit,joiden päällä oli frakki.Lisäksi hänellä oli jaloissaan varvastossut.Atte-sedän vaatteiden vaihto sujui nopeasti.Hän oli pukeutunut Jallun antamaan lippikseen,napapaitaan(oikeastaan se oli tavallinen t-paita,mutta näytti napapaidalta Atte-sedän kaljamahan takia)ja mikroshortseihin.Yhdessä he lähtivät juhlapaikalle.
    Atte-setä sai paljon lahjoja,mutta olisi saanut vielä enemmän elleivät pahamaineiset höpöttikaksoset Matti ja Teppo olisi pöllineet niistä puolia.
    Vieraat istuivat pöytään ja odottivat päivänsankarin juhlapuhetta,jonka toivottiin olevan lyhyt ja ytimekäs.Atte-setä aloitti puheensa:"Hyvät naiset ja herrat.Täten mie,Atte-setä,tahton kiittää teit kaikist lahjoist ja siit että työ tulitte tänne." Vieraat osoittivat suosiotaan päästämällä oikeen haisevat ja äänekkäät pierut.Se oli höpöttien tapa kiittää juhlien isäntää. "Tattista vaan.Mää en tunne teist varmaan puoliakaan ja jotkut tunnen liiankin hyvin."Atte-setä viittasi tällä ärsyttäviin sukulaisiinsa Säkkipilli-Runkkareihin."Toevottavasti viihrytte,sillä näihin juhliin hukku ihan helkutisti rahaa",Atte-setä sanoi ja oli vähän aikaa hiljaa.Sitten hän jatkoi:"niin mihin mää jäinkään...Ainiin.Mää tahdon ilimottaa teitille vielä yhren jutun ja sitten mää lopetan.Se on lähtö ny.Enkä mie tuu enää takas koskaan,joten se om moro!"Sitten hän katosi,kuin tuhka tuuleen. Nasse-setä oli heittänyt savupommin puhelavalle ja samaan aikaan oli Atte-setä pinkaisut juoksuun.Kun savu oli laskeutunut,ei Atte-setää näkynyt missään.Ketään se ei oikein ihmetyttänyt,sillä häntä oli pidetty hulluna,kuka saattaisi kadota koska vaan."Pääasia,ettei se vieny ruokaa mukanaan",sanoi eräs hyvin lihava höpöttiherra.
    JATQ


   • höpötti;)
    höpötti;) kirjoitti:

    Atte-sedän syntymäpäivä lähestyi.Takasurkeeta kiersi huhu,että hullu Atte-setä pitäisi kovat syntymäpäiväbileet.Juhlissa oli tarkoitus esiintyä taikuri,joka saapuikin päivää ennen Atte-sedän syntymäpäiviä.Taikuri oli velho nimeltä Nasse-setä.Hän oli Atte-sedän hyvä ystävä ja kaiken lisäksi hyvä pontikan keittäjä.
    Syntymäpäiväaamuna Jallu toi Atte-sedälle aamiaisen vuoteeseen.Tarjottimella oli iso kasa hyvin rasvaisia ohukaisia,mustaa kahvia ja punaisia viinirypäleitä."Tattis Jallu",Atte-setä kiitti ja jatkoi:"Misäs mun lahja on?"Jallu kaiveli taskujaan ja ojensi paketin Atte-sedälle.Atte-setä repi lahjapaperin auki:"No,voe tokkiinsa."Jallu oli ostanut Atte-sedälle uuden räppilippiksen. Yhtäkkiä Nasse-sedän harmaa partainen naama ilmestyi Atte-sedän huoneen ovenrakoon."Anteeks,jos mää häiriten ,mut su juhulat alakaa koht",Nasse-setä sanoi yrittäen sössöttää turunmurteella,mikä onnistui todella huonosti."Oukki-doukki.Mää vaihdan vaan jotain parempaa päälleni",Atte-setä sanoi luoden katseensa alaspäin.Atte-sedällä oli päällään vain pieni lannevaate.Jallu ja Nasse-setä odottivat eteisessä.Jallu oli pukeutunut juhlien kunniaksi "kopterilippikseen",t-paitaan,jossa luki:"Kuka on kingi?",polvihousuihin,joissa oli henkselit ja lenkkareihin.Nasse-sedällä oli taas silinterihattu ja farkkuhaalarit,joiden päällä oli frakki.Lisäksi hänellä oli jaloissaan varvastossut.Atte-sedän vaatteiden vaihto sujui nopeasti.Hän oli pukeutunut Jallun antamaan lippikseen,napapaitaan(oikeastaan se oli tavallinen t-paita,mutta näytti napapaidalta Atte-sedän kaljamahan takia)ja mikroshortseihin.Yhdessä he lähtivät juhlapaikalle.
    Atte-setä sai paljon lahjoja,mutta olisi saanut vielä enemmän elleivät pahamaineiset höpöttikaksoset Matti ja Teppo olisi pöllineet niistä puolia.
    Vieraat istuivat pöytään ja odottivat päivänsankarin juhlapuhetta,jonka toivottiin olevan lyhyt ja ytimekäs.Atte-setä aloitti puheensa:"Hyvät naiset ja herrat.Täten mie,Atte-setä,tahton kiittää teit kaikist lahjoist ja siit että työ tulitte tänne." Vieraat osoittivat suosiotaan päästämällä oikeen haisevat ja äänekkäät pierut.Se oli höpöttien tapa kiittää juhlien isäntää. "Tattista vaan.Mää en tunne teist varmaan puoliakaan ja jotkut tunnen liiankin hyvin."Atte-setä viittasi tällä ärsyttäviin sukulaisiinsa Säkkipilli-Runkkareihin."Toevottavasti viihrytte,sillä näihin juhliin hukku ihan helkutisti rahaa",Atte-setä sanoi ja oli vähän aikaa hiljaa.Sitten hän jatkoi:"niin mihin mää jäinkään...Ainiin.Mää tahdon ilimottaa teitille vielä yhren jutun ja sitten mää lopetan.Se on lähtö ny.Enkä mie tuu enää takas koskaan,joten se om moro!"Sitten hän katosi,kuin tuhka tuuleen. Nasse-setä oli heittänyt savupommin puhelavalle ja samaan aikaan oli Atte-setä pinkaisut juoksuun.Kun savu oli laskeutunut,ei Atte-setää näkynyt missään.Ketään se ei oikein ihmetyttänyt,sillä häntä oli pidetty hulluna,kuka saattaisi kadota koska vaan."Pääasia,ettei se vieny ruokaa mukanaan",sanoi eräs hyvin lihava höpöttiherra.
    JATQ

    Samaan aikaan Jallu,Atte-ja Nasse-setä naureskelivat pilalleen.Nasse-setä vakavoitui:"Nyt olis hyvä aika puhuu kaulakorusta." "Mitä sille pitäis tehdä?"Jallu kysyi.Nasse-setä vastasi:"Jonkun pitäis viedä se Ritsadelliin,missä sen kohtalosta päätetään." "Voi sitä rassukkaa,kelle se tehtävä tulee",Jallu säälitteli.Nasse- ja Atte-setä katsoivat toisiaan.Sitten Atte-setä sanoi Jallulle:"Tuus käymään täällä.Mä kerron sulle yhren jutun."Jallu meni Atte-sedän luokse ja odotti tämän kuiskaavan hänelle jotakin.Pian hän huomasi kantavansa Pikku G-kaulakorua kaulassaan. "No niin,nyt kun tää aisa on päätetty,niin sun pitäis lähtee jo tänä iltana",Nasse-setä sanoi. Jallu takerteli:"Mutku...En mää ees oo pakannu..." Atte-setä taputti Jallun selkää ja hymyili:"Myö ollaan pakattu sun puolesta." "Että horioppia vaan",Nasse-setä sanoi.Jallu katsoi peloissaan heitä:"Tuuttehan te mun mukaan?" Nasse-setä sanoi:"Ei myö olla tulossa,sorry nyt vaan,mut ainahan sä voit kysyy..." Hän ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun,sillä ovikello soi.Jallu avasi oven,jonka takana oli Jallun paras ystävä,Nafta-Lefa."Morjens Naftis!Huvittisko lähtee reissuun?"Jallu kysyi. "Mikäs siinä.Millon lähretään?"Nafta-Lefa kysyi.Jallu vastasi:"No,vaikka heti.."
    Atte-setä lähti hakemaan Saab-autoaan. "Vaude!Me saaraan mennä Saabilla",Naftis innostui.Atte-setä sanoi:"Älä unta nää.Mä en anna teille enää yhtään autoo lainaa,jos satutte muistaan mitä kävi edelliselle,joka on nyt autojen-taivaassa..Mää lähren tällä ite.Hauskaa matkaa ja onnee!Se om moro!!!"Hän käveli autolle laulaen samalla:"Auto tulipunaiset,hienot nahkaistuimet.Koukkuus tartu en.Mä olen playboy,liukas playboy,kaunis playboy...."Atte-setä käynnisti auton ja sitten hän oli poissa. Jallu tirautti pari kyyneltä ja sanoi:"No,lähretäänkös me omaan seikkailuumme."Naftis nyökkäsi. Nasse-setä sanoi kepeästi:"Mua ei näköjään tarvita enää,joten mää lähren."Hän soitti pari kertaa lehmänkelloa ja heidän luokseen saapui muuten valkoinen lehmä,paitsi että sillä oli "mustasilmä".Pian Nasse-setäkin oli poissa. Höpötit lähtivät matkaan,mutta eivät päässeet kauas,kun heidän matkansa pysäytettiin. "Minnekkäs te ootte menossa?",kysyi eräs jo aiemmin mainittu höpötti. "Matti ja Teppo!!!Olis pitäny arvata..",Naftis tokaisi. "Saadaanks me tulla teidän mukaan?",Teppo kysyi. Jallu sanoi:"No tulkaa sitten,mut jos te hidastelette,niin mä annan Naftiksen käyttää koivuniemenherraa."
    Sitten he jatkoivat matkaansa.
    JATQ....


   • Minnu

    JOo, jatka ihmeessä. :)
    Tuohan oli hauska ;)


   • höpötti;)
    Minnu kirjoitti:

    JOo, jatka ihmeessä. :)
    Tuohan oli hauska ;)

    mä jatkan tota tänään viel...
    kiitos vielä kerran:)


   • tuo^;)
    höpötti;) kirjoitti:

    Samaan aikaan Jallu,Atte-ja Nasse-setä naureskelivat pilalleen.Nasse-setä vakavoitui:"Nyt olis hyvä aika puhuu kaulakorusta." "Mitä sille pitäis tehdä?"Jallu kysyi.Nasse-setä vastasi:"Jonkun pitäis viedä se Ritsadelliin,missä sen kohtalosta päätetään." "Voi sitä rassukkaa,kelle se tehtävä tulee",Jallu säälitteli.Nasse- ja Atte-setä katsoivat toisiaan.Sitten Atte-setä sanoi Jallulle:"Tuus käymään täällä.Mä kerron sulle yhren jutun."Jallu meni Atte-sedän luokse ja odotti tämän kuiskaavan hänelle jotakin.Pian hän huomasi kantavansa Pikku G-kaulakorua kaulassaan. "No niin,nyt kun tää aisa on päätetty,niin sun pitäis lähtee jo tänä iltana",Nasse-setä sanoi. Jallu takerteli:"Mutku...En mää ees oo pakannu..." Atte-setä taputti Jallun selkää ja hymyili:"Myö ollaan pakattu sun puolesta." "Että horioppia vaan",Nasse-setä sanoi.Jallu katsoi peloissaan heitä:"Tuuttehan te mun mukaan?" Nasse-setä sanoi:"Ei myö olla tulossa,sorry nyt vaan,mut ainahan sä voit kysyy..." Hän ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun,sillä ovikello soi.Jallu avasi oven,jonka takana oli Jallun paras ystävä,Nafta-Lefa."Morjens Naftis!Huvittisko lähtee reissuun?"Jallu kysyi. "Mikäs siinä.Millon lähretään?"Nafta-Lefa kysyi.Jallu vastasi:"No,vaikka heti.."
    Atte-setä lähti hakemaan Saab-autoaan. "Vaude!Me saaraan mennä Saabilla",Naftis innostui.Atte-setä sanoi:"Älä unta nää.Mä en anna teille enää yhtään autoo lainaa,jos satutte muistaan mitä kävi edelliselle,joka on nyt autojen-taivaassa..Mää lähren tällä ite.Hauskaa matkaa ja onnee!Se om moro!!!"Hän käveli autolle laulaen samalla:"Auto tulipunaiset,hienot nahkaistuimet.Koukkuus tartu en.Mä olen playboy,liukas playboy,kaunis playboy...."Atte-setä käynnisti auton ja sitten hän oli poissa. Jallu tirautti pari kyyneltä ja sanoi:"No,lähretäänkös me omaan seikkailuumme."Naftis nyökkäsi. Nasse-setä sanoi kepeästi:"Mua ei näköjään tarvita enää,joten mää lähren."Hän soitti pari kertaa lehmänkelloa ja heidän luokseen saapui muuten valkoinen lehmä,paitsi että sillä oli "mustasilmä".Pian Nasse-setäkin oli poissa. Höpötit lähtivät matkaan,mutta eivät päässeet kauas,kun heidän matkansa pysäytettiin. "Minnekkäs te ootte menossa?",kysyi eräs jo aiemmin mainittu höpötti. "Matti ja Teppo!!!Olis pitäny arvata..",Naftis tokaisi. "Saadaanks me tulla teidän mukaan?",Teppo kysyi. Jallu sanoi:"No tulkaa sitten,mut jos te hidastelette,niin mä annan Naftiksen käyttää koivuniemenherraa."
    Sitten he jatkoivat matkaansa.
    JATQ....

    He kävelivät melkein koko illan ja puolenyön aikoihin he pystyttivät telttansa ja menivät nukkumaan.Herättyään he söivät aamiaisen ja vaihtoivat päälleen puhtaat kalsarit.
    Sitten he jatkoivat matkaansa.He kävelivät puoleenpäivään asti ja saapuivat metsään.Matti ja Teppo olivat laulaneet koko matkan heidän omia laulujaan."Jos kuulet meidän laulun tään,niin tiedät silloin missä me nähdään",he hoilasivat täyttäkurkkua.Naftis kääntyi ja sanoi:"Jos ette nyt lopeta tota hoilaamista,niin teitä sattuu ja lujaa!" Jallu kiikaroi metsää ja huomasi tiellä heidän suuntaansa tulevan mustan pisteen,joka ratsasti hurjaa vauhtia.Jallulle tuli hirveä piiloutumisen halu.He piiloutuivat vanhan mädän puun alle. Kuului kavioiden kopsetta.Jallu katsoi pienestä raosta ja näki mustan sonnin,jonka selässä oli lökäpöksyihin,huppariin,huiviin,lippikseen ja aurinkolaseihin pukeutunut hahmo.Kaikki hänen vaatteensa olivat mustia.Hahmo pysähtyi heidän puunsa viereen ja Jallu luuli,että se olisi huomannut heidät,mutta pian se kannusti sonniaan raviin.Kun se oli mennyt,höpötit menivät takaisin tielle ja huomasivat tien viereen ilmestyneen daim-patukan-paperin. "Mikä se oli?"Naftis kysyi. "Emmää vaan tiärä",Jallu sanoi. Matti sanoi:"Se oli pirun pelottavaa.Meinas tulla housuun,vai mitä Teppo?" Teppo nyökkäsi nolostuneena ja sanoi:"Jatketaanko matkaa?"ja lähti kävelemään. Naftis rupesi nauramaan:"Tepolle tais tulla oikeesti jotain ylimäärästä sen housuihin",ja osoitti Tepon takamusta,joka oli ruskea. Sillä aikaa kun Teppo vaihtoi puhtaita kalsareita,muut valmistivat pienen aterian.Sen jälkeen he jatkoivat matkaansa,kunnes saapuivat Juottola-nimiseen kylään.Heidän oli tarkoitus päästä Lentävä lehmä-nimiseen majataloon.Lentävän lehmän ovella Jallu muistutti,etteivät he saisi käyttää omia nimiään. He menivät sisälle majataloon ja jatkoivat tiskille. "Moro,moro!Mitenkäs mää voin palvella teitä?"Kalle Kaljatuoppi,joka omisti kyseisen paikan,kysyi. "Otettais yks höpöttien ryhmähuone",Jallu vastasi. "Ookke.Tässä on teille avaimet.Se tekis,hetkonen..,teit on neljä.., setekee viisi käpyä. Ja olis tosi mukavaa,jos kirjoittaisitte nimenne tohon vieraskirjaan."Kaljatuoppi sanoi. Naftis ojensi Kaljatuopille kävyt,samalla muut kirjoittivat nimensä vieraskirjaan. "No niin,olkaa hyvät ja seuratkaa minua,ööö...,herrat George W. Bush,Austin Powers,Henry Saari ja Ozzy Osbourne,niin näytän teille huonenne",Kaljatuoppi sanoi.
    Kun he olivat heittäneet tavaransa nurkkaan,he lähtivät baarin puolelle.
    Naftis varasi heille pöydän,kun Jallu,Matti ja Teppo lähtivät ostamaan juomia.Pian he tulivatkin kantaen neljää six-pack-pakkia. Asiakkaita oli laidasta laitaan.Muutama Juottolassa asuva höpötti oli tullut viettämään iltaa,samoin huppelissa oleva kääpiöorkesteri.Siellä oli myös yksi piereskelevä peikko.
    "Jahas,täällä on näköjään karaokeilta tänään",Jallu huomasi.Musiikkialkoi soida ja Kaljatuoppi kuulutti illan ensimmäisen esiintyjän lavalle:"Ensimmäisenä meille esiintyy Matti Nykänen kappaleellaan Elämä on laifii." Jallu katseli ympärilleen.Baarissa olivat myös Juhani Palmu,Severus Kalkaros,jolla oli peintä silmäpeliä erään tunnetun vaalea hiuksisen "lande leidin" kanssa,Bill Clinton ja pari muuta tyyppiä. Äkkiä Jallu huomasi nurkassa istuvan salaperäisen miehen. Jallu sai tietää,että tyyppi kuului Syrjittyjen heimoon ja häntä kutsuttiin Juottolassa Erakoksi.
    Erakko huomasi,että Jallu katseli häntä ja tuli höpöttien luokse. "Terse",Erakko kuiskasi,"Meidän tarttis jutulla.Menkää vartin päästä huoneeseenne.Mää odotan siellä." Sitten hän lähti pois.
    jatkuu.....


   • mää;)^
    tuo^;) kirjoitti:

    He kävelivät melkein koko illan ja puolenyön aikoihin he pystyttivät telttansa ja menivät nukkumaan.Herättyään he söivät aamiaisen ja vaihtoivat päälleen puhtaat kalsarit.
    Sitten he jatkoivat matkaansa.He kävelivät puoleenpäivään asti ja saapuivat metsään.Matti ja Teppo olivat laulaneet koko matkan heidän omia laulujaan."Jos kuulet meidän laulun tään,niin tiedät silloin missä me nähdään",he hoilasivat täyttäkurkkua.Naftis kääntyi ja sanoi:"Jos ette nyt lopeta tota hoilaamista,niin teitä sattuu ja lujaa!" Jallu kiikaroi metsää ja huomasi tiellä heidän suuntaansa tulevan mustan pisteen,joka ratsasti hurjaa vauhtia.Jallulle tuli hirveä piiloutumisen halu.He piiloutuivat vanhan mädän puun alle. Kuului kavioiden kopsetta.Jallu katsoi pienestä raosta ja näki mustan sonnin,jonka selässä oli lökäpöksyihin,huppariin,huiviin,lippikseen ja aurinkolaseihin pukeutunut hahmo.Kaikki hänen vaatteensa olivat mustia.Hahmo pysähtyi heidän puunsa viereen ja Jallu luuli,että se olisi huomannut heidät,mutta pian se kannusti sonniaan raviin.Kun se oli mennyt,höpötit menivät takaisin tielle ja huomasivat tien viereen ilmestyneen daim-patukan-paperin. "Mikä se oli?"Naftis kysyi. "Emmää vaan tiärä",Jallu sanoi. Matti sanoi:"Se oli pirun pelottavaa.Meinas tulla housuun,vai mitä Teppo?" Teppo nyökkäsi nolostuneena ja sanoi:"Jatketaanko matkaa?"ja lähti kävelemään. Naftis rupesi nauramaan:"Tepolle tais tulla oikeesti jotain ylimäärästä sen housuihin",ja osoitti Tepon takamusta,joka oli ruskea. Sillä aikaa kun Teppo vaihtoi puhtaita kalsareita,muut valmistivat pienen aterian.Sen jälkeen he jatkoivat matkaansa,kunnes saapuivat Juottola-nimiseen kylään.Heidän oli tarkoitus päästä Lentävä lehmä-nimiseen majataloon.Lentävän lehmän ovella Jallu muistutti,etteivät he saisi käyttää omia nimiään. He menivät sisälle majataloon ja jatkoivat tiskille. "Moro,moro!Mitenkäs mää voin palvella teitä?"Kalle Kaljatuoppi,joka omisti kyseisen paikan,kysyi. "Otettais yks höpöttien ryhmähuone",Jallu vastasi. "Ookke.Tässä on teille avaimet.Se tekis,hetkonen..,teit on neljä.., setekee viisi käpyä. Ja olis tosi mukavaa,jos kirjoittaisitte nimenne tohon vieraskirjaan."Kaljatuoppi sanoi. Naftis ojensi Kaljatuopille kävyt,samalla muut kirjoittivat nimensä vieraskirjaan. "No niin,olkaa hyvät ja seuratkaa minua,ööö...,herrat George W. Bush,Austin Powers,Henry Saari ja Ozzy Osbourne,niin näytän teille huonenne",Kaljatuoppi sanoi.
    Kun he olivat heittäneet tavaransa nurkkaan,he lähtivät baarin puolelle.
    Naftis varasi heille pöydän,kun Jallu,Matti ja Teppo lähtivät ostamaan juomia.Pian he tulivatkin kantaen neljää six-pack-pakkia. Asiakkaita oli laidasta laitaan.Muutama Juottolassa asuva höpötti oli tullut viettämään iltaa,samoin huppelissa oleva kääpiöorkesteri.Siellä oli myös yksi piereskelevä peikko.
    "Jahas,täällä on näköjään karaokeilta tänään",Jallu huomasi.Musiikkialkoi soida ja Kaljatuoppi kuulutti illan ensimmäisen esiintyjän lavalle:"Ensimmäisenä meille esiintyy Matti Nykänen kappaleellaan Elämä on laifii." Jallu katseli ympärilleen.Baarissa olivat myös Juhani Palmu,Severus Kalkaros,jolla oli peintä silmäpeliä erään tunnetun vaalea hiuksisen "lande leidin" kanssa,Bill Clinton ja pari muuta tyyppiä. Äkkiä Jallu huomasi nurkassa istuvan salaperäisen miehen. Jallu sai tietää,että tyyppi kuului Syrjittyjen heimoon ja häntä kutsuttiin Juottolassa Erakoksi.
    Erakko huomasi,että Jallu katseli häntä ja tuli höpöttien luokse. "Terse",Erakko kuiskasi,"Meidän tarttis jutulla.Menkää vartin päästä huoneeseenne.Mää odotan siellä." Sitten hän lähti pois.
    jatkuu.....

    Vartin päästä he keskustelivat Erakon kanssa. "Mää oon varmaan ainoo,kuka voi auttaa teitä teidän tehtävässä,ellei Nasse-setä-velhoo lasketa mukaan",Erakko totesi. Jallu kysyi:"Tunnekko sää Nasse-sedän?" Erakko vastasi närkästyneenä:"Tottahan mää Nasse-sedän tunnen.Se just käski ettii sut." "Mistä sää tierät et toi on just se ketä sää ettit?"Naftis kysyi terävästi. "No kuvaukset sopii",Erakko sanoi.Höpötit katsoivat kummissaan Erakkoa. Erakko selitti:"Tummat silmät,ruskea tukka,hörökorvat ja nilkassa tatuointi missä lukee:"Kuka on kingi?"Näin se sua kuvaili." Höpötit katsoivat Jallun tatuointia,joka oikein paistoi hänen nilkastaan. Jallu sanoi:Taidettiin saada uus matkatoveri." Erakko huomautti:"Meidän pitää lähtee about tunnin sisällä,koska pian Iso-S:n yhdeksän MC:tä on täällä ja sillon me ollaan pulassa." Jallu sanoi:"Me tarttetaan ainakin yks lehmä kantaan meidän laukut."
    He saivat Kaljatuopilta lehmän,jonka nimi oli Kankkunen.Lisäksi he saivat karavaanivaunut,joita ylpeä Kankkunen veti mielellään.
    "Kuinka nopeesti me ollaan Ritsadellissä?"Matti kysyi. "Varmaan parin päivän pääst,ellei meille tuu mitään viivytyksiä",Erakko vastasi.Teppo sanoi:"Mun tartteekäydä vessassa." Erakko huokaisi:"Eka viivytys." Siinä odotellessaan Teppoa,höpötit kertoivat itsestään Erakolle ja Erakko kertoi itsestään heille.
    Erakon oikea nimi oli James Bond 069,Jan-Erik bond 068:n poika.Häm oli Golgate-maan kuninkaiden sukua.
    Matka sujui rauhallisesti,muutamaa äänekästä vessareissua lukuunottamatta. He olivat lähellä Ritsadellin siltaa,kun he kuulivat kammottavien lehmänkellojen äänet.Höpötit sotkivat hiuksensa,pukivat päälleen rähjäiset vaatteet,meikkasivat itsensä ja asettuivat sitten pieneen häkkiin.Erakko puki päälleen poliisin hatun,seriffin tähden ja maalasi pienet Hitler-viikset nenänsä alle.Höpötit olivat juuri saaneet häkkinsä oven kiinni,kun ilkeät MC:t pysäyttivät heidät. "Mihinkäs sitä ollaan matkalla?"ilkeimmän näköinen MC kysyi.Erakko vastasi möreästi:"Azkabaniinhan minä.On vähän uusia asukkaita sinne."Mc:t nyökyttelivät päitään:"Jassoo...." Äkkiä joku huusi:"Seuraava!" Erakko heilautti kättään ja meni juuri laskeneen sillan yli.Silta nousi ylös ja juuri silloin MC:t tajusivat jekun:"Heetkooneen...,eihän Taka-Maassa oo mitään Azkabania!" He katsoivat sillan toiselle puolelle,missä höpötit virnuilivat ilkikurisesti ja näyttivät hävyttömiä eleitä. MC:t kiehuivat raivosta ja aikoivat ylittää sillan,mutta erittäin tarkka haltia sanoi:"Sorry boys,mut teidän pitää maksaa,jos haluutte mennä sillan yli."Eräs MC huomautti:"Mut eihän toi äskönenkään maksanu mitään." Haltia sanoi:"Sillä oli virkamerkki.Etteks te huomannu hintakylttiä???" "Missä muka?"eräs MC kysyi.Haltia näytti hämmästyneenä."Oho!Minähän seisoin sen edessä",haltia sanoi hilpeästi,"Se tekis sitten 20 käpyy per nuppi." MC:t katsoivat ihmetellen paperia,jossa luki:"virkamerkkiset ilmaiseksi,muut 20 käpyy"
    Höpötit ihastelivat Ritsalan kauniita taloja,joista melkein kaikista oli rikottu ikkunat.Kun Jallu laskeutui vaunuista,jokin erittäin kova esine iski häntä takaraivoon ja tainnutti hänet.Muut katsoivat yläviistoon ja näkivät erittäin nolon haltian,joka huusi:"Lukekaa se lappu."Heitä kehotettiin menemään suureen saliin,mutta he päättivät käydä näyttämässä Jallun päätä lääkärille.
    jatkuu......


   • minähän se ;)
    mää;)^ kirjoitti:

    Vartin päästä he keskustelivat Erakon kanssa. "Mää oon varmaan ainoo,kuka voi auttaa teitä teidän tehtävässä,ellei Nasse-setä-velhoo lasketa mukaan",Erakko totesi. Jallu kysyi:"Tunnekko sää Nasse-sedän?" Erakko vastasi närkästyneenä:"Tottahan mää Nasse-sedän tunnen.Se just käski ettii sut." "Mistä sää tierät et toi on just se ketä sää ettit?"Naftis kysyi terävästi. "No kuvaukset sopii",Erakko sanoi.Höpötit katsoivat kummissaan Erakkoa. Erakko selitti:"Tummat silmät,ruskea tukka,hörökorvat ja nilkassa tatuointi missä lukee:"Kuka on kingi?"Näin se sua kuvaili." Höpötit katsoivat Jallun tatuointia,joka oikein paistoi hänen nilkastaan. Jallu sanoi:Taidettiin saada uus matkatoveri." Erakko huomautti:"Meidän pitää lähtee about tunnin sisällä,koska pian Iso-S:n yhdeksän MC:tä on täällä ja sillon me ollaan pulassa." Jallu sanoi:"Me tarttetaan ainakin yks lehmä kantaan meidän laukut."
    He saivat Kaljatuopilta lehmän,jonka nimi oli Kankkunen.Lisäksi he saivat karavaanivaunut,joita ylpeä Kankkunen veti mielellään.
    "Kuinka nopeesti me ollaan Ritsadellissä?"Matti kysyi. "Varmaan parin päivän pääst,ellei meille tuu mitään viivytyksiä",Erakko vastasi.Teppo sanoi:"Mun tartteekäydä vessassa." Erakko huokaisi:"Eka viivytys." Siinä odotellessaan Teppoa,höpötit kertoivat itsestään Erakolle ja Erakko kertoi itsestään heille.
    Erakon oikea nimi oli James Bond 069,Jan-Erik bond 068:n poika.Häm oli Golgate-maan kuninkaiden sukua.
    Matka sujui rauhallisesti,muutamaa äänekästä vessareissua lukuunottamatta. He olivat lähellä Ritsadellin siltaa,kun he kuulivat kammottavien lehmänkellojen äänet.Höpötit sotkivat hiuksensa,pukivat päälleen rähjäiset vaatteet,meikkasivat itsensä ja asettuivat sitten pieneen häkkiin.Erakko puki päälleen poliisin hatun,seriffin tähden ja maalasi pienet Hitler-viikset nenänsä alle.Höpötit olivat juuri saaneet häkkinsä oven kiinni,kun ilkeät MC:t pysäyttivät heidät. "Mihinkäs sitä ollaan matkalla?"ilkeimmän näköinen MC kysyi.Erakko vastasi möreästi:"Azkabaniinhan minä.On vähän uusia asukkaita sinne."Mc:t nyökyttelivät päitään:"Jassoo...." Äkkiä joku huusi:"Seuraava!" Erakko heilautti kättään ja meni juuri laskeneen sillan yli.Silta nousi ylös ja juuri silloin MC:t tajusivat jekun:"Heetkooneen...,eihän Taka-Maassa oo mitään Azkabania!" He katsoivat sillan toiselle puolelle,missä höpötit virnuilivat ilkikurisesti ja näyttivät hävyttömiä eleitä. MC:t kiehuivat raivosta ja aikoivat ylittää sillan,mutta erittäin tarkka haltia sanoi:"Sorry boys,mut teidän pitää maksaa,jos haluutte mennä sillan yli."Eräs MC huomautti:"Mut eihän toi äskönenkään maksanu mitään." Haltia sanoi:"Sillä oli virkamerkki.Etteks te huomannu hintakylttiä???" "Missä muka?"eräs MC kysyi.Haltia näytti hämmästyneenä."Oho!Minähän seisoin sen edessä",haltia sanoi hilpeästi,"Se tekis sitten 20 käpyy per nuppi." MC:t katsoivat ihmetellen paperia,jossa luki:"virkamerkkiset ilmaiseksi,muut 20 käpyy"
    Höpötit ihastelivat Ritsalan kauniita taloja,joista melkein kaikista oli rikottu ikkunat.Kun Jallu laskeutui vaunuista,jokin erittäin kova esine iski häntä takaraivoon ja tainnutti hänet.Muut katsoivat yläviistoon ja näkivät erittäin nolon haltian,joka huusi:"Lukekaa se lappu."Heitä kehotettiin menemään suureen saliin,mutta he päättivät käydä näyttämässä Jallun päätä lääkärille.
    jatkuu......

    Jallu heräsi tokkurassa puoli tuntia iskun jälkeen Ritsalan heräämöstä. Naftis lueskeli vitsikirjaa,Matti ja Teppo lukivat Me haltiat-naisten lehteä ymmärtämättä siitä mitään.Tämä saattoi johtua siitä,että lehti oli väärin päin. Jallu sanoi ja haukotteli:"Huamenta!" Höpötit kohottivat katseensa ja vastasivat:"Huamenta!" Naftis kysyi:"Mikäs o vointi?" Jallu vastasi päätään hieroen:"Mikäs täsä? Missä myö ollaan?" "Me ollaan Risalassa",Naftis sanoi. Matti ja Teppo nyökyttelivät:"Niinpä niin,jaapa jaa,trallalaa." Äkkiä Jallun maha kurisi. "Hiriveä nälkä.Saakos täältä mittään kunnon ruakaa??" Naftis sanoi:"Kylähän täält ruokaa löytyy.Mää voin tilata meille pizzat." Sitten hän otti huoneen kenkäpuhelimen kauniiseen käteen,näppäili pizzerian numeron ja tilasi neljä perhepizzaa kaikilla mausteilla.
    Kun höpötit olivat syöneet viimeiset pizzapalaset,Nasse-setä potkaisi oven auki ja tuli sisään. Jallu pyrskäytti limsansa ulos:"Nasse-setä! Mitä sää teet täällä?" Nasse-setä huomasi Jallun:"Kappas,kappas...Sääkin oot noussu. Mää tulin hakkeen teit Arnoldin Neuvotteluun."
    Arnold oli Ritsalan isäntä.Hän oli kutsunut Neuvotteluun haltioita,ihmisiä,kääpiöitä,yhden velhon ja yhden höpötin.Itse asiassa höpöttejä oli neljä,sillä Naftis,Matti ja Teppo olivat lukinneet itsensä Jalluun kiinni vaaleanpunaisilla pehmustetuilla käsiraudoilla.
    Arnold oli pukeutunut mustaan kilttiin ja t-paitaan,jossa luki:"ISÄNTÄ". Hän sanoi:"Okei...Tehän tiedätte,miksi olette täällä.Meidän pitää päättää ketkä lähtevät tuhoamaan kaulakorua,jonka Iso-S teki.Nasse-setä ja minä päätimme vähän avittaa tätä Neuvottelua.Minulla on tässä isäntä-pipossa kaikkien salissa olevien nimet.Lausun pian yhdeksän nimeä.Ne keiden nimi sanotaan,nousevat seisomaan. Heistä tulee Kaulakorun köyhät ritarit ja he lähtevät suorittamaan tehtävää."
    Salin ovelta kuului koputus.Oven suuhun ilmestyi naama,joka oli yltäpäältä jäätelössä."WAS UP!!!!",huudahti hahmo.Kaikki salissa olevat Ritsadellin haltiat vastasivat:"WAS UP!!!!!" Vieras katseli ympärilleen ja huomattuaan Jallun,se sanoi:"Se om moro!Mitäs meitin kultapoeka?" Jallu virnuili:"Moro,perseessäs on iso horo." Höpötit nauroivat tälle Takasurkeen yleisimmälle tervehdykselle.Sitten Atte-setä,joka oli tuo vieras,katsoi Arnoldia ja kysyi:"En kae mie vaan häiritte?Miuu vaan kiinosti,et mitä työ tääl teette." Arnold sanoi:"Ethän sinä koskaan häiritse meitä" ja viittasi Atte-setää istumaan penkille ja olemaan hiljaa.
    Hän laittoi kätensä pipoon ja luki käteen jääneeseen lappuun kirjoitetun nimen:"Jalmari-Luuseri." Jallu nousi seisomaan. "Nafta-Lefa.","James Bond 069.","Lemu-Lasse.","Kimble.","Horomir.","Nasse-setä.","Matti." ja "Teppo." Salissa seisoi neljä höpöttiä,velho,haltia,kääpiö ja kaksi ihmistä.
    "Te lähdette täältä huomen aamuna.Saatte mennä pakkaamaan ja valmistautumaan",Arnold sanoi.
    Aamulla saattueen jäsenet seisoivat ulkona sateessa Arnoldin ja muiden Ritsalan asukkaiden hyvästellessä heitä.Kaikilla oli Ritsalan tavaratalosta ostetut kumisaappaat ja sadetakit.He päättivät ottaa Kankkusen mukaansa. Arnold rohkaisi heitä:"Älkää peljätkö! Lycka till! Hastala vista,baby!" Sitten he kuulivat Atte-sedän huutavan:"Se om moro!!!"
    Näiden sanojen saattelemana saattue aloitti seikkailunsa läheiseltä bussipysäkiltä,sillä he eivät jaksaneet kävellä.
    jatkuu.....


   • tuo^ ;)
    minähän se ;) kirjoitti:

    Jallu heräsi tokkurassa puoli tuntia iskun jälkeen Ritsalan heräämöstä. Naftis lueskeli vitsikirjaa,Matti ja Teppo lukivat Me haltiat-naisten lehteä ymmärtämättä siitä mitään.Tämä saattoi johtua siitä,että lehti oli väärin päin. Jallu sanoi ja haukotteli:"Huamenta!" Höpötit kohottivat katseensa ja vastasivat:"Huamenta!" Naftis kysyi:"Mikäs o vointi?" Jallu vastasi päätään hieroen:"Mikäs täsä? Missä myö ollaan?" "Me ollaan Risalassa",Naftis sanoi. Matti ja Teppo nyökyttelivät:"Niinpä niin,jaapa jaa,trallalaa." Äkkiä Jallun maha kurisi. "Hiriveä nälkä.Saakos täältä mittään kunnon ruakaa??" Naftis sanoi:"Kylähän täält ruokaa löytyy.Mää voin tilata meille pizzat." Sitten hän otti huoneen kenkäpuhelimen kauniiseen käteen,näppäili pizzerian numeron ja tilasi neljä perhepizzaa kaikilla mausteilla.
    Kun höpötit olivat syöneet viimeiset pizzapalaset,Nasse-setä potkaisi oven auki ja tuli sisään. Jallu pyrskäytti limsansa ulos:"Nasse-setä! Mitä sää teet täällä?" Nasse-setä huomasi Jallun:"Kappas,kappas...Sääkin oot noussu. Mää tulin hakkeen teit Arnoldin Neuvotteluun."
    Arnold oli Ritsalan isäntä.Hän oli kutsunut Neuvotteluun haltioita,ihmisiä,kääpiöitä,yhden velhon ja yhden höpötin.Itse asiassa höpöttejä oli neljä,sillä Naftis,Matti ja Teppo olivat lukinneet itsensä Jalluun kiinni vaaleanpunaisilla pehmustetuilla käsiraudoilla.
    Arnold oli pukeutunut mustaan kilttiin ja t-paitaan,jossa luki:"ISÄNTÄ". Hän sanoi:"Okei...Tehän tiedätte,miksi olette täällä.Meidän pitää päättää ketkä lähtevät tuhoamaan kaulakorua,jonka Iso-S teki.Nasse-setä ja minä päätimme vähän avittaa tätä Neuvottelua.Minulla on tässä isäntä-pipossa kaikkien salissa olevien nimet.Lausun pian yhdeksän nimeä.Ne keiden nimi sanotaan,nousevat seisomaan. Heistä tulee Kaulakorun köyhät ritarit ja he lähtevät suorittamaan tehtävää."
    Salin ovelta kuului koputus.Oven suuhun ilmestyi naama,joka oli yltäpäältä jäätelössä."WAS UP!!!!",huudahti hahmo.Kaikki salissa olevat Ritsadellin haltiat vastasivat:"WAS UP!!!!!" Vieras katseli ympärilleen ja huomattuaan Jallun,se sanoi:"Se om moro!Mitäs meitin kultapoeka?" Jallu virnuili:"Moro,perseessäs on iso horo." Höpötit nauroivat tälle Takasurkeen yleisimmälle tervehdykselle.Sitten Atte-setä,joka oli tuo vieras,katsoi Arnoldia ja kysyi:"En kae mie vaan häiritte?Miuu vaan kiinosti,et mitä työ tääl teette." Arnold sanoi:"Ethän sinä koskaan häiritse meitä" ja viittasi Atte-setää istumaan penkille ja olemaan hiljaa.
    Hän laittoi kätensä pipoon ja luki käteen jääneeseen lappuun kirjoitetun nimen:"Jalmari-Luuseri." Jallu nousi seisomaan. "Nafta-Lefa.","James Bond 069.","Lemu-Lasse.","Kimble.","Horomir.","Nasse-setä.","Matti." ja "Teppo." Salissa seisoi neljä höpöttiä,velho,haltia,kääpiö ja kaksi ihmistä.
    "Te lähdette täältä huomen aamuna.Saatte mennä pakkaamaan ja valmistautumaan",Arnold sanoi.
    Aamulla saattueen jäsenet seisoivat ulkona sateessa Arnoldin ja muiden Ritsalan asukkaiden hyvästellessä heitä.Kaikilla oli Ritsalan tavaratalosta ostetut kumisaappaat ja sadetakit.He päättivät ottaa Kankkusen mukaansa. Arnold rohkaisi heitä:"Älkää peljätkö! Lycka till! Hastala vista,baby!" Sitten he kuulivat Atte-sedän huutavan:"Se om moro!!!"
    Näiden sanojen saattelemana saattue aloitti seikkailunsa läheiseltä bussipysäkiltä,sillä he eivät jaksaneet kävellä.
    jatkuu.....

    He jäivät pois Nordean pysäkillä.Nordea oli kerran kääpiöiden mahtavin pankki,mutta ilkeät möröt valloittivat sen pari vuotta sitten.
    Kimble oli ainoa saattueen jäsen,joka oli innoissaan,kun Nasse-setä kertoi,että he oikaisisivat Nordean läpi. "Vähän jänskää!"Kimble sanoi ja mussutti Mars-patukkaansa innolla.
    He kävelivät Nordean ovelle.Ovessa oli kyltti,jossa luki:"Tervetuloa Nordean pankkiin.Ole hyvä ja vastaa seuraavaan kysymykseen.Jos vastaat oikein,ovi aukeaa,mutta jos vastaat väärin,saat yrittää uudelleen.Kysymys kuuluu:"Mummo osti rullaattorin.Montako euroa se maksoi?" Kaikki hieroivat aivonystyröitään,mutta kukaan ei keksinyt vastausta. He ehdottivat vuorotellen vastauksiaan,mutta mikään ei tepsinyt.Odotellessaan vuoroaan Jallu lueskeli Naftiksen pöllimää vitsikirjaa:"Hah-Hah,heh-heh,kuunteles tätä Naftis:Kaksi mummoa tapasivat matkallaan kirkkoon...Toinen sanoi:"Sinullahan on uusi rullaattori.Montakos euroa se maksoi?" Toinen vastasi:"En minä tiedä.Minä maksoin tämän markoilla." Samassa Nasse-setä loikkasi ilmaan:"Nyt mää tiärän! Jos tää ei tepsi,niin mää luppaan ostaa teille kaikille viiden kilon karkkipussit."Hän astui oven iteen ja sanoi:"Ei yhtään,sillä mummot maksavat kaiken markoissa."
    Kuului narahdus ja ovi aukesi.Samaan aikaan järvestä,joka oli oven edessä,nousi vesihiisi,joka vartioi Nordean ovea.Sen lonkerokädet koskivat melkein Jallua,mutta onnneksi Naftis otti käteensä kiven ja tähtäsi sen suoraan vesihiiden silmään. "Tuokkin niitä lonkeroitas yhtään lähemmäs,niin mä jyrsin ne irti",Naftis huusi ilkeästi vesihiidelle heristäen nyrkkiään.
    Kaikki juoksivat nopeasti Nordean ovien sisäpuolelle.Oli niin pimeää,ettei kukaan nähnyt viittä senttiä enempää eteensä. "ompas pehmeä kivi",Teppo ihmetteli. Jallu vastasi:"Se on mun persukseni,jota sää puristelet!" "Oho,sorke",Teppo sanoi. James sanoi Nasse-sedälle:"Sytytäppä tuikku." Nasse-setä kaivoi tulitikut ja kynttilän taskustaan."Valoa kansalle",hän sanoi. Heidän kulkunsa nopeutui huomattavasti ja pian he olivat puolivälissä reittiään Nordean toiselle ovelle.
    Käveltyään vielä pari tuntia he saapuivat paikkaan,jossa oli viisi oviaukkoa.Nasse-setä ei muistanut mistä ovesta heidän tulisi mennä,joten heidän oli pakko pysähtyä. Naftis valmisti heille ruokaa sillä aikaa,kun muut pelasivat pokeria. Nasse-setä laittoi pullon kiertämään:"Ottakaa tästä.Se helepottaa."Jouma poltti suuta ja oli kitkerän makuista.Lemu-Lasse sanoi:"Jos tää ei ollu Nasse-sedän erikoista,niin mää oon kääpiö."Kimble mulkaisi Lemu-Lassea murhaavasti.Jallu sanoi:"Ehtaa tavaraa."
    Nasse-setä istui kauempana muista tutkien Nordean karttaa.Pian hän hihkaisi:"Hei.Nyt mää tiärän minne meirän pittää mennä." Muut katsoivat,kun Nasse-setä meni kolmannen oviaukon eteen,ja pakkasivat tavaransa.Teppo oli saanut kaikki voitot,jotka hän keräsi muovipussiinsa. "Kuinka sä tiesit mistä oviaukosta meidän pitää mennä?",Matti kysyi ihailevasti.Nasse-setä vastasi ylpeästi:"Mää sain viestin tuonpuoleisesta."Matti ja Teppo katselivat Nasse-setää,niin ihailevasti,että eivät huomanneet Nasse-sedän taskusta pilkottavaa Nordean kartaa. He kävelivät käytävän tunnissa ja saapuivat pieneen huoneeseen.Siellä haisi kääpiölle ja oli pimeää,lukuunottamatta pientä ikkunaa,jossa oli pitsiverhot. Keskellä huonetta oli laatikko."Tässä makaa ja haisee Paavo Pankkitili,Nordean pankinjohtaja",Nasse-setäluki laatikon päällä lukevan tekstin.Haudan päällä oli kirja.Nasse-setä alkoi lukea sitä,samaan aikaan Teppo ja Matti alkoivat pelata koripalloa.Pallo piti hirveää ääntä."Saamarin idiootit!!!"Nasse-setä huusi kaksosille,"Nyt me saaraan kaikki Nordean möröt peräämme.Ottakaa jalat alle!!" He juoksivat niin lujaa kuin jaloistaan pääsivät.Heidän takanaan kuului hirveää mölinää ja piereskelyä.He pääsivät Pankkilaina-nimisen sillan juureen,jollion kuului hirveä jysäys.Esiin tuli suuri hirviö. "Varokaa!!!!Se on Michael Jackson!"Lemu-Lasse huusi.Ja tottahan se oli.James huusi:"Kaikki äkkiä sillalle!"He ylittivät sillan yksitellen. Nasse-setä jäi keskelle siltaa:"Kuule sinä pedofiili!Älä tuu yhtään lähemmäks!" Jackson ei kuunnellut,vaan laittoi toisen jalkansa sillalle.Nasse-setä huusi sille:"Nasse-setä on hyvin vihainen!" Tämäkään ei toiminut,joten Nasse-setä päätti kokeilla viimeistä temppua:"Ota kiinni,jos saat." Jackson astui kokonaan sillalle.Samalla Nasse-setä heitti dynamiittiä Jacksonin jalkoihin.Silta sortui ja Jackson putosi syvään kuiluun.Nasse-setä katsoi alas sillan tyngältä ja oli juuri tulossa pois sillalta,kun se sortui.Hän ei ollut ottanut huomioon dynamiitin voimakkuutta.Kaikki olivat shokissa,joka kesti noin kymmenen sekuntia.Sitten Horomir lausui siunauksen ja James sanoi:"Hyvästi Nasse-setä!" Sitten he juoksivat itkien pois sillalta ja saapuivat Nordean toiselle ulko-ovelle.


   • höpötti ;)
    tuo^ ;) kirjoitti:

    He jäivät pois Nordean pysäkillä.Nordea oli kerran kääpiöiden mahtavin pankki,mutta ilkeät möröt valloittivat sen pari vuotta sitten.
    Kimble oli ainoa saattueen jäsen,joka oli innoissaan,kun Nasse-setä kertoi,että he oikaisisivat Nordean läpi. "Vähän jänskää!"Kimble sanoi ja mussutti Mars-patukkaansa innolla.
    He kävelivät Nordean ovelle.Ovessa oli kyltti,jossa luki:"Tervetuloa Nordean pankkiin.Ole hyvä ja vastaa seuraavaan kysymykseen.Jos vastaat oikein,ovi aukeaa,mutta jos vastaat väärin,saat yrittää uudelleen.Kysymys kuuluu:"Mummo osti rullaattorin.Montako euroa se maksoi?" Kaikki hieroivat aivonystyröitään,mutta kukaan ei keksinyt vastausta. He ehdottivat vuorotellen vastauksiaan,mutta mikään ei tepsinyt.Odotellessaan vuoroaan Jallu lueskeli Naftiksen pöllimää vitsikirjaa:"Hah-Hah,heh-heh,kuunteles tätä Naftis:Kaksi mummoa tapasivat matkallaan kirkkoon...Toinen sanoi:"Sinullahan on uusi rullaattori.Montakos euroa se maksoi?" Toinen vastasi:"En minä tiedä.Minä maksoin tämän markoilla." Samassa Nasse-setä loikkasi ilmaan:"Nyt mää tiärän! Jos tää ei tepsi,niin mää luppaan ostaa teille kaikille viiden kilon karkkipussit."Hän astui oven iteen ja sanoi:"Ei yhtään,sillä mummot maksavat kaiken markoissa."
    Kuului narahdus ja ovi aukesi.Samaan aikaan järvestä,joka oli oven edessä,nousi vesihiisi,joka vartioi Nordean ovea.Sen lonkerokädet koskivat melkein Jallua,mutta onnneksi Naftis otti käteensä kiven ja tähtäsi sen suoraan vesihiiden silmään. "Tuokkin niitä lonkeroitas yhtään lähemmäs,niin mä jyrsin ne irti",Naftis huusi ilkeästi vesihiidelle heristäen nyrkkiään.
    Kaikki juoksivat nopeasti Nordean ovien sisäpuolelle.Oli niin pimeää,ettei kukaan nähnyt viittä senttiä enempää eteensä. "ompas pehmeä kivi",Teppo ihmetteli. Jallu vastasi:"Se on mun persukseni,jota sää puristelet!" "Oho,sorke",Teppo sanoi. James sanoi Nasse-sedälle:"Sytytäppä tuikku." Nasse-setä kaivoi tulitikut ja kynttilän taskustaan."Valoa kansalle",hän sanoi. Heidän kulkunsa nopeutui huomattavasti ja pian he olivat puolivälissä reittiään Nordean toiselle ovelle.
    Käveltyään vielä pari tuntia he saapuivat paikkaan,jossa oli viisi oviaukkoa.Nasse-setä ei muistanut mistä ovesta heidän tulisi mennä,joten heidän oli pakko pysähtyä. Naftis valmisti heille ruokaa sillä aikaa,kun muut pelasivat pokeria. Nasse-setä laittoi pullon kiertämään:"Ottakaa tästä.Se helepottaa."Jouma poltti suuta ja oli kitkerän makuista.Lemu-Lasse sanoi:"Jos tää ei ollu Nasse-sedän erikoista,niin mää oon kääpiö."Kimble mulkaisi Lemu-Lassea murhaavasti.Jallu sanoi:"Ehtaa tavaraa."
    Nasse-setä istui kauempana muista tutkien Nordean karttaa.Pian hän hihkaisi:"Hei.Nyt mää tiärän minne meirän pittää mennä." Muut katsoivat,kun Nasse-setä meni kolmannen oviaukon eteen,ja pakkasivat tavaransa.Teppo oli saanut kaikki voitot,jotka hän keräsi muovipussiinsa. "Kuinka sä tiesit mistä oviaukosta meidän pitää mennä?",Matti kysyi ihailevasti.Nasse-setä vastasi ylpeästi:"Mää sain viestin tuonpuoleisesta."Matti ja Teppo katselivat Nasse-setää,niin ihailevasti,että eivät huomanneet Nasse-sedän taskusta pilkottavaa Nordean kartaa. He kävelivät käytävän tunnissa ja saapuivat pieneen huoneeseen.Siellä haisi kääpiölle ja oli pimeää,lukuunottamatta pientä ikkunaa,jossa oli pitsiverhot. Keskellä huonetta oli laatikko."Tässä makaa ja haisee Paavo Pankkitili,Nordean pankinjohtaja",Nasse-setäluki laatikon päällä lukevan tekstin.Haudan päällä oli kirja.Nasse-setä alkoi lukea sitä,samaan aikaan Teppo ja Matti alkoivat pelata koripalloa.Pallo piti hirveää ääntä."Saamarin idiootit!!!"Nasse-setä huusi kaksosille,"Nyt me saaraan kaikki Nordean möröt peräämme.Ottakaa jalat alle!!" He juoksivat niin lujaa kuin jaloistaan pääsivät.Heidän takanaan kuului hirveää mölinää ja piereskelyä.He pääsivät Pankkilaina-nimisen sillan juureen,jollion kuului hirveä jysäys.Esiin tuli suuri hirviö. "Varokaa!!!!Se on Michael Jackson!"Lemu-Lasse huusi.Ja tottahan se oli.James huusi:"Kaikki äkkiä sillalle!"He ylittivät sillan yksitellen. Nasse-setä jäi keskelle siltaa:"Kuule sinä pedofiili!Älä tuu yhtään lähemmäks!" Jackson ei kuunnellut,vaan laittoi toisen jalkansa sillalle.Nasse-setä huusi sille:"Nasse-setä on hyvin vihainen!" Tämäkään ei toiminut,joten Nasse-setä päätti kokeilla viimeistä temppua:"Ota kiinni,jos saat." Jackson astui kokonaan sillalle.Samalla Nasse-setä heitti dynamiittiä Jacksonin jalkoihin.Silta sortui ja Jackson putosi syvään kuiluun.Nasse-setä katsoi alas sillan tyngältä ja oli juuri tulossa pois sillalta,kun se sortui.Hän ei ollut ottanut huomioon dynamiitin voimakkuutta.Kaikki olivat shokissa,joka kesti noin kymmenen sekuntia.Sitten Horomir lausui siunauksen ja James sanoi:"Hyvästi Nasse-setä!" Sitten he juoksivat itkien pois sillalta ja saapuivat Nordean toiselle ulko-ovelle.

    Heidän oli tarkoitus mennä Pöpilään,hullujen haltijoiden maahan.Matka sinne ei ollut kauhean pitkä.Kävellen matka saattoi kestää kuusi tuntia,mutta bussilla sinne pääsi kahdessa ja puolessa tunnissa.Siispä aikaa säästääkseen he menivät bussilla.
    "Vihdoinkin!"Naftis sanoi,kun bussi pysähtyi Pöpilän porttien eteen.He astuivat ulos bussista ja menivät portille. "Tervetuloa Pöpilään,hullujen haltijoiden maahan",haltia,joka vartioiporttia sanoi kyllästyneesti.Hän jatkoi:"Kertokaa nimenne,mistä tulette ja aikeenne." James vastasi:"Mää oon James Bond 069,tässä ovat Jalmari-Luuseri,Nafta-Lefa,Matti ja Teppo,Kimble,Lemu-Lasse ja Horomir.Me tullaan Ritsadellista ja me ollaan Kaulakorun köyhät ritarit.Me aijotaan tuhota Iso-S:n Pikku G-kaulakoru." "Älä? Ihanks tosi? Kerro lisää",haltia sanoi tylsistyneenä.Sitten kuului rätisevää ääntä."Päästä ne nyt vaan sisään.Sano heille,että opas tulee viiden minuutin sisällä",sanoi radiopuhelin,joka roikkui haltian lanteilta. Viiden minuutin päästä heidän luokseen tuli pitkä haltia,punaisessa huivissa,hihattomassa paidassa ja mustissa housuissa."Heipä hei.Mä oon teidän opas Hintdir,mut sanokaa Hintiks vaan."
    Hint johdatti heidät Pöpilän keskustaan,jossa Valtias ja Valtiatar asuivat."Tuolta voitte ostaa matkamuistoja.Tuolla taas myydään erinomaisia toffeeomenoita",Hint selosti matkalaisille.
    "Kappas,olemmekin perillä.Kylläpä aika rientää,kun on hauskaa",Hint sanoi hilpeästi.Muut nyökkäilivät tylsistyneinä.Naftis haukotteli.
    He ilmoittautuivat vastaanottovirkailijalle ja erosivat Hintistä."Katkera on tämä eron hetki",hän sanoi surullisesti.Eniten hän oli mieltynyt Lemu-Lasseen.Ketään saattueen jäsentä ero ei haitanntu,pikemminkin he iloitsivat siitä. He menivät hissillä ylimpään kerrokseen.Kun hissin ovi aukesi,he näkivät huoneen,jossa oli paljon puputyttöjä ja -poikia.Varjosta tuli esiin haltia,joka täräytti torveaan ja sanoi:"Hyvät naiset ja herrat!Hra Kid Rock ja Rva Pamela!"Puputytöt ja -pojat alkoivat vislata ja taputtaa villisti.
    Kid Rockilla oli päässään cowboy-hattu,valkoinen hihaton paita ja mustat housut.Suussaan hänellä oli suuri sikari.Pamela oli pukeutunut pieneen vaaleansiniseen hameeseen,josta hänen suuret silikoninsa pullottivat.Kaikki muut,pitsi James,kuolasivat niiden perään.Jos he olisivat kilpailleet siitä kenen kieli oli pisin,Kimble olisi voittanut.
    Kid Rock pölläytti ison savupilven ja sanoi:"Terve!Pääsitte sentään tänne asti."Pamela hymyili ja hiveli vesirajan juuri ja juuri peittävää helmaansa."Hetkonen...Eiks teieä pitäny olla yhdeksän?"Kid Rock kysyi hämmästyneenä,"Missä Nasse-setä on?" James vastasi surullisesti:"Hän putosi Pankkilainan kuiluun Nordeassa."Lemu-Lasse sanoi:"Hän taisteli Michael Jacksonin kanssa.Se koitui hänen kohtalokseen."Kid Rock sanoi:"Voi tätä murhetta",ja siemaisi ryypyn kaljapullostaan.Sitten Pamela sanoi:"Ehkäpä hän kuoli,ehkäpä ei.Velhoista ei voi koskaan tietää."


   • it's me again.....
    höpötti ;) kirjoitti:

    Heidän oli tarkoitus mennä Pöpilään,hullujen haltijoiden maahan.Matka sinne ei ollut kauhean pitkä.Kävellen matka saattoi kestää kuusi tuntia,mutta bussilla sinne pääsi kahdessa ja puolessa tunnissa.Siispä aikaa säästääkseen he menivät bussilla.
    "Vihdoinkin!"Naftis sanoi,kun bussi pysähtyi Pöpilän porttien eteen.He astuivat ulos bussista ja menivät portille. "Tervetuloa Pöpilään,hullujen haltijoiden maahan",haltia,joka vartioiporttia sanoi kyllästyneesti.Hän jatkoi:"Kertokaa nimenne,mistä tulette ja aikeenne." James vastasi:"Mää oon James Bond 069,tässä ovat Jalmari-Luuseri,Nafta-Lefa,Matti ja Teppo,Kimble,Lemu-Lasse ja Horomir.Me tullaan Ritsadellista ja me ollaan Kaulakorun köyhät ritarit.Me aijotaan tuhota Iso-S:n Pikku G-kaulakoru." "Älä? Ihanks tosi? Kerro lisää",haltia sanoi tylsistyneenä.Sitten kuului rätisevää ääntä."Päästä ne nyt vaan sisään.Sano heille,että opas tulee viiden minuutin sisällä",sanoi radiopuhelin,joka roikkui haltian lanteilta. Viiden minuutin päästä heidän luokseen tuli pitkä haltia,punaisessa huivissa,hihattomassa paidassa ja mustissa housuissa."Heipä hei.Mä oon teidän opas Hintdir,mut sanokaa Hintiks vaan."
    Hint johdatti heidät Pöpilän keskustaan,jossa Valtias ja Valtiatar asuivat."Tuolta voitte ostaa matkamuistoja.Tuolla taas myydään erinomaisia toffeeomenoita",Hint selosti matkalaisille.
    "Kappas,olemmekin perillä.Kylläpä aika rientää,kun on hauskaa",Hint sanoi hilpeästi.Muut nyökkäilivät tylsistyneinä.Naftis haukotteli.
    He ilmoittautuivat vastaanottovirkailijalle ja erosivat Hintistä."Katkera on tämä eron hetki",hän sanoi surullisesti.Eniten hän oli mieltynyt Lemu-Lasseen.Ketään saattueen jäsentä ero ei haitanntu,pikemminkin he iloitsivat siitä. He menivät hissillä ylimpään kerrokseen.Kun hissin ovi aukesi,he näkivät huoneen,jossa oli paljon puputyttöjä ja -poikia.Varjosta tuli esiin haltia,joka täräytti torveaan ja sanoi:"Hyvät naiset ja herrat!Hra Kid Rock ja Rva Pamela!"Puputytöt ja -pojat alkoivat vislata ja taputtaa villisti.
    Kid Rockilla oli päässään cowboy-hattu,valkoinen hihaton paita ja mustat housut.Suussaan hänellä oli suuri sikari.Pamela oli pukeutunut pieneen vaaleansiniseen hameeseen,josta hänen suuret silikoninsa pullottivat.Kaikki muut,pitsi James,kuolasivat niiden perään.Jos he olisivat kilpailleet siitä kenen kieli oli pisin,Kimble olisi voittanut.
    Kid Rock pölläytti ison savupilven ja sanoi:"Terve!Pääsitte sentään tänne asti."Pamela hymyili ja hiveli vesirajan juuri ja juuri peittävää helmaansa."Hetkonen...Eiks teieä pitäny olla yhdeksän?"Kid Rock kysyi hämmästyneenä,"Missä Nasse-setä on?" James vastasi surullisesti:"Hän putosi Pankkilainan kuiluun Nordeassa."Lemu-Lasse sanoi:"Hän taisteli Michael Jacksonin kanssa.Se koitui hänen kohtalokseen."Kid Rock sanoi:"Voi tätä murhetta",ja siemaisi ryypyn kaljapullostaan.Sitten Pamela sanoi:"Ehkäpä hän kuoli,ehkäpä ei.Velhoista ei voi koskaan tietää."

    He yöpyisivät Pöpilässä yhden yön.Kun he olivat lähteneet Kid Rockin ja Pamelan luota,alkoi hirveä pulina. "Näiks sä ne?"Lemu-Lasse hämmästyneenä kysyi lumoituneelta Jallulta."Joo...Mä nään ne vieläkin",Jallu sanoi. Horomir sanoi Jamesille vähän epäilevästi:"Sua ne ei hämmästyttäny yhtään.Miks?" James huokaisi ja sanoi:"Ensinnäkin a. mä oon nähny ne jo aikasemmin ja b.oon nähny paremmatkin." "Kuten esimerkiks..?"Kimble kysyi näsäviisaasti.James sanoi ylpeänä:"No esimerkiks mun naisen Angelina Jodlien,joka on Arnoldin tytär ja Pamelan lapsenlapsi...." Sitten hän muuttui surulliseksi:"Voi että,kun mun on niitä niin ikävä...."
    Kukaan ei keksinyt mitään sanottavaa enää,joten he menivät nukkumaan.
    Jallu nukkui sovittua aikaa pidempään nähden unia kukista,silikoneista,mehiläisistä,silikoneista ja vielä kerran silikoneista. "Matti.Herätä Jallu",James käski.Matti nipisti Jallua isovarpaasta,tämän seurauksena Matti sai hirveän nyrkki-iskun mahaansa.
    Kid Rock ja Pamela tulivat hyvästelemään saattueen.He toivat myös lahjoja,joista olisi heille paljon hyötyä.He saivat kolme moottoripyörää,joissa oli sivuvaunut,monta kymmentä purkkia hernekeittoa,kaavut,jotka suojasivat vihollisen silmiltä ja hyttysiltä ja jokaiselle kuusi paria puhtaita kalsareita.Lisäksi he antoivat jokaiselle kolme omaa lahjaa.James sai konekiväärin,puukon ja valokuva albumin,jossa oli pelkästään Angelinan kuvia..Horomir sai lihaveitsen,käsiraudat ja päänsärkylääkettä,sillä hänellä oli ollut migreeni jo pari päivää.Kimble sai lihakirveen,dynamiitteja ja Pamelan kuva Playelf-ledestä.Lemu-Lasse sai samurai-miekan,bumerangin ja miehekästä hajuvettä,mitä hän suihkutti runsaasti päälleen.Silloin höpötit tajusivat,mistä tämä oli saanut nimensä. Matti ja Teppo saivat pienet puukot,ritsat ja kasan ristikoita.Naftis sai paketillisen käsikranaatteja,köyttä ja erittäin paksun ja painavan sanakirjan.Jallu sai keittiö- ja linkkuveitsen ja taskulampun.
    Jallu ja Naftis menivät Jamesin pyörän vaunuun,Matti ja Teppo Horomirin ja Kimble Lemu-Lassen.He ottivat myös Kankkusen mukaansa.Sille oli tehty oma kuljetuskoppero.
    Sillä aikaa,kun James puhui Kid Rockin kanssa Pamela meni muiden luokse:"Haluan näyttää teille vielä jotain",ja repäisi paitansa tarranauhat auki ja näytti silikoninsa koko komeudessaan. Jamesin piti läimäyttää jokista pari kertaa,jotta he olisivat heränneet horroksesta,jonka Pamelan silikonit aiheuttivat.
    Pian Pamelan silikonit olivta muisto vain,kun he ajelivat Hu-Kuin-nimisen joen vieressä menevää tietä.He ajelivat sitä Nauruin-putouksille asti.
    jatkuu.....


   • tuo^
    it's me again..... kirjoitti:

    He yöpyisivät Pöpilässä yhden yön.Kun he olivat lähteneet Kid Rockin ja Pamelan luota,alkoi hirveä pulina. "Näiks sä ne?"Lemu-Lasse hämmästyneenä kysyi lumoituneelta Jallulta."Joo...Mä nään ne vieläkin",Jallu sanoi. Horomir sanoi Jamesille vähän epäilevästi:"Sua ne ei hämmästyttäny yhtään.Miks?" James huokaisi ja sanoi:"Ensinnäkin a. mä oon nähny ne jo aikasemmin ja b.oon nähny paremmatkin." "Kuten esimerkiks..?"Kimble kysyi näsäviisaasti.James sanoi ylpeänä:"No esimerkiks mun naisen Angelina Jodlien,joka on Arnoldin tytär ja Pamelan lapsenlapsi...." Sitten hän muuttui surulliseksi:"Voi että,kun mun on niitä niin ikävä...."
    Kukaan ei keksinyt mitään sanottavaa enää,joten he menivät nukkumaan.
    Jallu nukkui sovittua aikaa pidempään nähden unia kukista,silikoneista,mehiläisistä,silikoneista ja vielä kerran silikoneista. "Matti.Herätä Jallu",James käski.Matti nipisti Jallua isovarpaasta,tämän seurauksena Matti sai hirveän nyrkki-iskun mahaansa.
    Kid Rock ja Pamela tulivat hyvästelemään saattueen.He toivat myös lahjoja,joista olisi heille paljon hyötyä.He saivat kolme moottoripyörää,joissa oli sivuvaunut,monta kymmentä purkkia hernekeittoa,kaavut,jotka suojasivat vihollisen silmiltä ja hyttysiltä ja jokaiselle kuusi paria puhtaita kalsareita.Lisäksi he antoivat jokaiselle kolme omaa lahjaa.James sai konekiväärin,puukon ja valokuva albumin,jossa oli pelkästään Angelinan kuvia..Horomir sai lihaveitsen,käsiraudat ja päänsärkylääkettä,sillä hänellä oli ollut migreeni jo pari päivää.Kimble sai lihakirveen,dynamiitteja ja Pamelan kuva Playelf-ledestä.Lemu-Lasse sai samurai-miekan,bumerangin ja miehekästä hajuvettä,mitä hän suihkutti runsaasti päälleen.Silloin höpötit tajusivat,mistä tämä oli saanut nimensä. Matti ja Teppo saivat pienet puukot,ritsat ja kasan ristikoita.Naftis sai paketillisen käsikranaatteja,köyttä ja erittäin paksun ja painavan sanakirjan.Jallu sai keittiö- ja linkkuveitsen ja taskulampun.
    Jallu ja Naftis menivät Jamesin pyörän vaunuun,Matti ja Teppo Horomirin ja Kimble Lemu-Lassen.He ottivat myös Kankkusen mukaansa.Sille oli tehty oma kuljetuskoppero.
    Sillä aikaa,kun James puhui Kid Rockin kanssa Pamela meni muiden luokse:"Haluan näyttää teille vielä jotain",ja repäisi paitansa tarranauhat auki ja näytti silikoninsa koko komeudessaan. Jamesin piti läimäyttää jokista pari kertaa,jotta he olisivat heränneet horroksesta,jonka Pamelan silikonit aiheuttivat.
    Pian Pamelan silikonit olivta muisto vain,kun he ajelivat Hu-Kuin-nimisen joen vieressä menevää tietä.He ajelivat sitä Nauruin-putouksille asti.
    jatkuu.....

    Matka sujui odotettua hyvin,lukuunottamatta erästä peuraa,joka jäi Horomirin pyörän alle.Se sai kunnian päästä saattueen iltapalksi.
    "Kuulen putouksen ääniä.Olemme kohta perillä",Lemu-Lasse sanoi.Pian he näkivätkin Nauruin-putouksen harjanteen.
    He parkeerasivat pyöränsä ja leiriytyivät.Naftis valmisti heille hernekeittoa ja sammakonreisiä.Kankkunen sai märehtiä ruohikolla. He olivat juuri syöneet,kun pelottava mörkölauma hyökkäsi heidän leiriinsä.Naftis ja Jallu ottivat reppunsa ja kiipesivät Kankkusen selkään.Jallu istui taakse ja läpsäisi Kankkusen kankkua.Kankkunen ampaisi juoksuun.Samalla Jallu huusi:"Erakko!Me mennään jatkaan tehtävää.Morojentes!" "Onnea matkaan!"kaikki huusivat,jopa heidän vihollisensakkin.
    Heidän ei tarvinnut taistella kauan,sillä möröt lähtivät karkuun.Ikävä kyllä,he olivat ottaneet Matin ja Tepon vangeiksi.Horomir juoksi mörköjen perään,mutta eräs mörkö pamautti häneltä tajun kankaalle.
    Jamesilla,Lemu-Lassella ja Kimblellä ei ollut aikaa jäädä odottamaan Horomirin heräämistä.He peittelivät hänet,laittoivat hänelle tutin suuhun ja kirjoittivat hänelle lapun:
    "Moro Horomir!Harmi,että se mörkö
    kumautti sua päähän.Tossa on sulle
    hernerokkaa.Me lähettiin pelastaan
    kaksosii.....Pärjäile!
    T:J,L-L & K
    He aloittivat takaa-ajon moottoripyörillänsä. "Kummallista...Nämä möröt liikkuvat länteen,eivätkä itään",James ihmetteli.Pian Kimble juoksi hänen luokseen:"Kato,mitä mä löysin!" Kypärässä oli valkoinen hip-hop-käsimerkki."Sauhumanne....Tämä on hänen merkkinsä!"James sanoi ja jatkoi:"Ne oikaisevat Nautalan läpi Hamppupihaan."Sitten hän käynnisti prätkänsä:"Lähretään niiden perään!"
    He olisivatsaaneet möröt kiinni,ellei moottoripyöristä olisi loppunut bensa.James kiroili ja potkaisi pyöräänsä."Nyt me ei saada niitä kiinni",Lemu-Lasse sanoi surullisena.
    Yhtäkkiä kuului lehmänkellojen kalkatusta ja lehmien ammuntaa."Voe helevatan helevata...Tämä tästä puuttuikin",Kimble sanoi huolestuneena. Pian he huomasivat olevansa eriväristen lehmien ja yhden sonnin ympäröimänä.
    Sonnin selässä istuva mies laskeutui satulastaan.Nautalan ylpeys Lehmäjengi oli juuri saartanut toverukset."Keitä työ ootte ja mist työ tuutte?"Lehmäjengin johtaja kysyi.James vastasi:"Mää oon Bond,James Bond 069,Jan-Erik Bond 068:n poika.Tässä on Lemu-Lasse,Tarhuridin poika ja Kimble,Loirin poika.Me jahdataan Sauhumannen mörköjä.Nillä on kaks meidän frendii vankina." "Jassoo...Myö oon Heromer.Myö tapettiin möröt tänä aamuna",Heromer sanoi miehekäästi."Näitteks te kahta höpöttii???"Kimble kysyi."Mitä ne on?"Heromer kysyi hölmistyneenä.Lemu-Lasse vastasi:"He ovat pieniä,mutta pippurisia",ja suihkautti taas vähän hajuvettä päälleen. "Vae niin....,myö ei kyll nähty mittään hömpöttejä,saatto johtua siitä että otettiin ehkä vähän liian aikasin yömyssyjä...,kylä teidä kannattaa ettiä niit,kosk me ei olla mitään haukkoja,kun ollaan hiprakassa." James sanoi:"Miten?Meidän mopoista loppu bensa."Heromer naurahti:"Vae loppu poijiilta bensa....Työ voitte lainata meiltä pari lehemää.."Hän vihelsi:"Mustikki!Mansikki!" Heidän luokseen tuli kaksi lehmää."Lainatkaa näitä.Palautus viimeistään neljän päivän päästä",Heromer sanoi ja nousi sonninsa selkään. "Toivottavasti työ löydätte kaveerinnee.Heissålängen!"Heromer hyvästeli ja lähti Lehmäjenginsä kanssa kohti pohjoista.


   • ^^ ;)
    tuo^ kirjoitti:

    Matka sujui odotettua hyvin,lukuunottamatta erästä peuraa,joka jäi Horomirin pyörän alle.Se sai kunnian päästä saattueen iltapalksi.
    "Kuulen putouksen ääniä.Olemme kohta perillä",Lemu-Lasse sanoi.Pian he näkivätkin Nauruin-putouksen harjanteen.
    He parkeerasivat pyöränsä ja leiriytyivät.Naftis valmisti heille hernekeittoa ja sammakonreisiä.Kankkunen sai märehtiä ruohikolla. He olivat juuri syöneet,kun pelottava mörkölauma hyökkäsi heidän leiriinsä.Naftis ja Jallu ottivat reppunsa ja kiipesivät Kankkusen selkään.Jallu istui taakse ja läpsäisi Kankkusen kankkua.Kankkunen ampaisi juoksuun.Samalla Jallu huusi:"Erakko!Me mennään jatkaan tehtävää.Morojentes!" "Onnea matkaan!"kaikki huusivat,jopa heidän vihollisensakkin.
    Heidän ei tarvinnut taistella kauan,sillä möröt lähtivät karkuun.Ikävä kyllä,he olivat ottaneet Matin ja Tepon vangeiksi.Horomir juoksi mörköjen perään,mutta eräs mörkö pamautti häneltä tajun kankaalle.
    Jamesilla,Lemu-Lassella ja Kimblellä ei ollut aikaa jäädä odottamaan Horomirin heräämistä.He peittelivät hänet,laittoivat hänelle tutin suuhun ja kirjoittivat hänelle lapun:
    "Moro Horomir!Harmi,että se mörkö
    kumautti sua päähän.Tossa on sulle
    hernerokkaa.Me lähettiin pelastaan
    kaksosii.....Pärjäile!
    T:J,L-L & K
    He aloittivat takaa-ajon moottoripyörillänsä. "Kummallista...Nämä möröt liikkuvat länteen,eivätkä itään",James ihmetteli.Pian Kimble juoksi hänen luokseen:"Kato,mitä mä löysin!" Kypärässä oli valkoinen hip-hop-käsimerkki."Sauhumanne....Tämä on hänen merkkinsä!"James sanoi ja jatkoi:"Ne oikaisevat Nautalan läpi Hamppupihaan."Sitten hän käynnisti prätkänsä:"Lähretään niiden perään!"
    He olisivatsaaneet möröt kiinni,ellei moottoripyöristä olisi loppunut bensa.James kiroili ja potkaisi pyöräänsä."Nyt me ei saada niitä kiinni",Lemu-Lasse sanoi surullisena.
    Yhtäkkiä kuului lehmänkellojen kalkatusta ja lehmien ammuntaa."Voe helevatan helevata...Tämä tästä puuttuikin",Kimble sanoi huolestuneena. Pian he huomasivat olevansa eriväristen lehmien ja yhden sonnin ympäröimänä.
    Sonnin selässä istuva mies laskeutui satulastaan.Nautalan ylpeys Lehmäjengi oli juuri saartanut toverukset."Keitä työ ootte ja mist työ tuutte?"Lehmäjengin johtaja kysyi.James vastasi:"Mää oon Bond,James Bond 069,Jan-Erik Bond 068:n poika.Tässä on Lemu-Lasse,Tarhuridin poika ja Kimble,Loirin poika.Me jahdataan Sauhumannen mörköjä.Nillä on kaks meidän frendii vankina." "Jassoo...Myö oon Heromer.Myö tapettiin möröt tänä aamuna",Heromer sanoi miehekäästi."Näitteks te kahta höpöttii???"Kimble kysyi."Mitä ne on?"Heromer kysyi hölmistyneenä.Lemu-Lasse vastasi:"He ovat pieniä,mutta pippurisia",ja suihkautti taas vähän hajuvettä päälleen. "Vae niin....,myö ei kyll nähty mittään hömpöttejä,saatto johtua siitä että otettiin ehkä vähän liian aikasin yömyssyjä...,kylä teidä kannattaa ettiä niit,kosk me ei olla mitään haukkoja,kun ollaan hiprakassa." James sanoi:"Miten?Meidän mopoista loppu bensa."Heromer naurahti:"Vae loppu poijiilta bensa....Työ voitte lainata meiltä pari lehemää.."Hän vihelsi:"Mustikki!Mansikki!" Heidän luokseen tuli kaksi lehmää."Lainatkaa näitä.Palautus viimeistään neljän päivän päästä",Heromer sanoi ja nousi sonninsa selkään. "Toivottavasti työ löydätte kaveerinnee.Heissålängen!"Heromer hyvästeli ja lähti Lehmäjenginsä kanssa kohti pohjoista.

    Toverukset ratsastivat Sumutorvi-metsän laitaan.He tulivat siihen tulokseen,että höpötit olivat joko kuolleet tai menneet metsään.He päättivät ensin tarkistaa metsän ja jos he eivät löytäisi höpöttejä,he laulaisivat pari virttä heidän muistoksensa. Metsä oli ollut erittäin hiljainen,mutta ei ollut enää.Kimble lauleli rohkaistaakseen itseään:"Pam,pam,pam,Pamela,aikun sinä oot sitten ihana..."Samaan aikaan James kulki nenä maassa etsien merkkejä kaksosista. Yhtäkkiä Lemu-Lasse huusi iloinen virne kasvoillaan:"Kattokaa!Joulupukki tulee tänne!" James törmäsi Joulupukkiin,joka sanoi:"Katos,katos!Ympäri käydään ja yhteen tullaan."Toverukset katsoivat hämmästyneinä:"Nasse-setä!!" Nasse-setä sanoi:"Minähän se." Lemu-Lasse kysyi:"Mitä sinulle tapahtui?" Nasse-setä vastasi:"Nooh....Mää tilasin lentotaksin ja pääsin sieltä pois.Sitten oon ollu vähän siellä sun täällä." James kysyi:"Tiiäks sää missä Matti ja Teppo on?" Nasse-setä vastasi:"Ne on turuvassa.Teirän täytyy tulla mun mukkaan." "Älkää surko,kyllä te pian näätte ne pikku vintiöt",Nasse-setä sanoi nähtyään toverusten surulliset ilmeet.
    He seurasivat Nasse-setää takaisin metsän reunaan.Nasse-setä oli sopinut Nautalan kuninkaan,Terminaattorin,kanssa, että he lähtisivät taistelemaan yhdessä tenttaavien puiden eli tenttien kanssa Sauhumannea vastaan.Nasse-setä soitti lehmänkelloaan kymmenen kertaa.Kohta kuuluikin lehmien kavioiden kopse.Pian nökyviin tuli suuri lauma lehmiä ja ratsastajia.Koko Lehmäjengi oli tullut taistelemaan.Joukon mukana tuli Nasse-sedän oma lehmä,Huiskivahäntä.Nasse-setä esitteli toverukset Terminaattorille.Sitten he lähtivät.
    Kun he saapuivat Hamppupihan porteille,he tapasivat tenttien päällikön,Puupään.Yhdessä he alkoivat tuhota Hamppupihaa.Hamppupihan keskellä oli suuri puinen tuulimylly.Kimble sai kunnian viedä tuulimyllyn juureen dynamiitia ja sytyttää ne.Pian kuuluikin mahtava jysäys.Pari tenttiä raivasi lautakasaa ja löysivät pari ruumista:Sauhumannen ja Ruskeakielen,joka oli ollut Sauhumannen vakooja Nautalan hovissa.He jättivät ruumiit siihen."Pitäähän variksilla olla jotain ruokaa...",Nasse-setä sanoi hilpeästi.Heidän luokseen tuli tentti,jonka nimi oli Hikipää.Hikipään olkapäillä istui kaksi pientä olentoa."Kuis hurisee?????"Matti sanoi.


   • ^^^^^^ ;)
    ^^ ;) kirjoitti:

    Toverukset ratsastivat Sumutorvi-metsän laitaan.He tulivat siihen tulokseen,että höpötit olivat joko kuolleet tai menneet metsään.He päättivät ensin tarkistaa metsän ja jos he eivät löytäisi höpöttejä,he laulaisivat pari virttä heidän muistoksensa. Metsä oli ollut erittäin hiljainen,mutta ei ollut enää.Kimble lauleli rohkaistaakseen itseään:"Pam,pam,pam,Pamela,aikun sinä oot sitten ihana..."Samaan aikaan James kulki nenä maassa etsien merkkejä kaksosista. Yhtäkkiä Lemu-Lasse huusi iloinen virne kasvoillaan:"Kattokaa!Joulupukki tulee tänne!" James törmäsi Joulupukkiin,joka sanoi:"Katos,katos!Ympäri käydään ja yhteen tullaan."Toverukset katsoivat hämmästyneinä:"Nasse-setä!!" Nasse-setä sanoi:"Minähän se." Lemu-Lasse kysyi:"Mitä sinulle tapahtui?" Nasse-setä vastasi:"Nooh....Mää tilasin lentotaksin ja pääsin sieltä pois.Sitten oon ollu vähän siellä sun täällä." James kysyi:"Tiiäks sää missä Matti ja Teppo on?" Nasse-setä vastasi:"Ne on turuvassa.Teirän täytyy tulla mun mukkaan." "Älkää surko,kyllä te pian näätte ne pikku vintiöt",Nasse-setä sanoi nähtyään toverusten surulliset ilmeet.
    He seurasivat Nasse-setää takaisin metsän reunaan.Nasse-setä oli sopinut Nautalan kuninkaan,Terminaattorin,kanssa, että he lähtisivät taistelemaan yhdessä tenttaavien puiden eli tenttien kanssa Sauhumannea vastaan.Nasse-setä soitti lehmänkelloaan kymmenen kertaa.Kohta kuuluikin lehmien kavioiden kopse.Pian nökyviin tuli suuri lauma lehmiä ja ratsastajia.Koko Lehmäjengi oli tullut taistelemaan.Joukon mukana tuli Nasse-sedän oma lehmä,Huiskivahäntä.Nasse-setä esitteli toverukset Terminaattorille.Sitten he lähtivät.
    Kun he saapuivat Hamppupihan porteille,he tapasivat tenttien päällikön,Puupään.Yhdessä he alkoivat tuhota Hamppupihaa.Hamppupihan keskellä oli suuri puinen tuulimylly.Kimble sai kunnian viedä tuulimyllyn juureen dynamiitia ja sytyttää ne.Pian kuuluikin mahtava jysäys.Pari tenttiä raivasi lautakasaa ja löysivät pari ruumista:Sauhumannen ja Ruskeakielen,joka oli ollut Sauhumannen vakooja Nautalan hovissa.He jättivät ruumiit siihen."Pitäähän variksilla olla jotain ruokaa...",Nasse-setä sanoi hilpeästi.Heidän luokseen tuli tentti,jonka nimi oli Hikipää.Hikipään olkapäillä istui kaksi pientä olentoa."Kuis hurisee?????"Matti sanoi.

    Hikipää laski höpötit maahan tovereidensa eteen ja lähti sitten Nasse-sedän,Terminaattorin ja Puupään kanssa katselemaan paikkoja.
    James sanoi:"Mitäs meitin pikku jäbät?" "Eipä tässä mittään",Teppo vastasi. Kimblen maha murisi:"Kertokkaas poijaat onko tääl mittää ruakaa?" Matti sanoi iloisena:"Jep.Tossa lähellä noin kymmenen minsan kävelyn pääs on Mc Donalts.Mennäänkö sinne syömään?" Muut nyökkäsilivät vilkkaasti.Niinpä he lähtivät. James tilasi juusto-,Lemu-Lasse kana-,Kimble bigmac- ja Matti ja Teppo lastenateriat.Pöytään päästyään he alkoivat jutella kaikesta tapahtuneesta.Kimble sanoi:"Kertokaas mitä teille tapahtu sen jälkeen,kun ne Sauhumannen möröt oli siepannu teidät." Matti sanoi:"Nooh...Ottakaas hyvä asento,niin myö kerrotaan." Sitten hän jatkoi:"Alusta mä en ainakaan muista mitään...Entäs sä Teppo?" Teppo sanoi:"En mäkään.Mä muistan kun ne tarjos meille jotain ihme sätkää..." "Sätkää???"James,Lemu-Lasse ja Kimble ihmettelivät.Matti sanoi:"Me ei tiedetä mitä se oli,mut ne möröt puhu jostain marista..." "Vai niin.Mä oon kyllä kuullu,että Sauhumanne kasvattais laittomasti marihuanaa....No,noi on vaan juoruja,mutta en kyllä ihmettelis...Jatkakaa..",James sanoi. Matti jatkoi:"Niin,mihinkäs me jäätiinkään...Ainiin joo,sitten ne otti meidät reppuselkään ja lähti juokseen hirveetä vauhtia.Semmosessa pomppimisessa nukahtaa nopeesti.Kun me herättiin,ne oli tullu jonkun metsän reunaan." Lemu-Lasse sanoi:"Se oli varmaan Sumutorvi-metsä." Muut nyökkäsivät. "Sitten ne leiriyty mettän reunaan ja rupes kokkaileen jotain,eikä välittäny enää meistä.Me alettiin mietti kaikia mahdollisia pakosuunnitelmia.Sitten Teppo keksi oivan itean:me mentiin kisaa,kuka nukkuis pisimpään...Möröt on niin tyhmii,että ne suostu.Teppo väitti nukkuvansa ainakin kaks tuntii,sitten mä väitin,että voisin nukkuu ainakin kuus tuntii.Sitten ne vuoron perää rupes nukkuun..Sitten,kun kaikki oli nukahtanu noin kymmenen minsan pääst,me lähdettiin hiljaa käppäileen metsään.Kun me olitiin päästy metsän reunaan,me nähtiin kuinka iso lehmälauma hyökkäs niiden kimppuun." James sanoi:"Se oli varmaan Heromer ja sen Lehmäjengi.Mitäs te sitten teitte?" Teppo sanoi:"Me mentiin metsään ja tavatiin siellä Puupää ja Hikipää." Muut nyökkäsivät ymmärtäneensä. Pian Nasse-setä ja Terminaattori tulivat heidän luokseen.
    He lähtivät Hamppupihasta ja jättivät sen tuhoamisen tenteille.He ratsastivat Nautalan pääkaupunkiin Vasikkaan.Siellä heitä odotti Heromerin sisko Estrella.He päättivät mennä vain käymään Vasikassa.Sieltä he lähtivät Golgateen.Golgaten käkynhaltia,Denelux,oli pyytänyt heiltä apua,sillä hän oli kuullut ikävän juorun,että Iso-S hyökkäisi pian Golgatea vastaan.Myös Estrella tuli heidän mukaansa.
    He lähtivät aamulla.Lehmäjengiläiset olivat innoissaan,sillä he rakastivat taisteluita.


   • höpötti ;)
    ^^^^^^ ;) kirjoitti:

    Hikipää laski höpötit maahan tovereidensa eteen ja lähti sitten Nasse-sedän,Terminaattorin ja Puupään kanssa katselemaan paikkoja.
    James sanoi:"Mitäs meitin pikku jäbät?" "Eipä tässä mittään",Teppo vastasi. Kimblen maha murisi:"Kertokkaas poijaat onko tääl mittää ruakaa?" Matti sanoi iloisena:"Jep.Tossa lähellä noin kymmenen minsan kävelyn pääs on Mc Donalts.Mennäänkö sinne syömään?" Muut nyökkäsilivät vilkkaasti.Niinpä he lähtivät. James tilasi juusto-,Lemu-Lasse kana-,Kimble bigmac- ja Matti ja Teppo lastenateriat.Pöytään päästyään he alkoivat jutella kaikesta tapahtuneesta.Kimble sanoi:"Kertokaas mitä teille tapahtu sen jälkeen,kun ne Sauhumannen möröt oli siepannu teidät." Matti sanoi:"Nooh...Ottakaas hyvä asento,niin myö kerrotaan." Sitten hän jatkoi:"Alusta mä en ainakaan muista mitään...Entäs sä Teppo?" Teppo sanoi:"En mäkään.Mä muistan kun ne tarjos meille jotain ihme sätkää..." "Sätkää???"James,Lemu-Lasse ja Kimble ihmettelivät.Matti sanoi:"Me ei tiedetä mitä se oli,mut ne möröt puhu jostain marista..." "Vai niin.Mä oon kyllä kuullu,että Sauhumanne kasvattais laittomasti marihuanaa....No,noi on vaan juoruja,mutta en kyllä ihmettelis...Jatkakaa..",James sanoi. Matti jatkoi:"Niin,mihinkäs me jäätiinkään...Ainiin joo,sitten ne otti meidät reppuselkään ja lähti juokseen hirveetä vauhtia.Semmosessa pomppimisessa nukahtaa nopeesti.Kun me herättiin,ne oli tullu jonkun metsän reunaan." Lemu-Lasse sanoi:"Se oli varmaan Sumutorvi-metsä." Muut nyökkäsivät. "Sitten ne leiriyty mettän reunaan ja rupes kokkaileen jotain,eikä välittäny enää meistä.Me alettiin mietti kaikia mahdollisia pakosuunnitelmia.Sitten Teppo keksi oivan itean:me mentiin kisaa,kuka nukkuis pisimpään...Möröt on niin tyhmii,että ne suostu.Teppo väitti nukkuvansa ainakin kaks tuntii,sitten mä väitin,että voisin nukkuu ainakin kuus tuntii.Sitten ne vuoron perää rupes nukkuun..Sitten,kun kaikki oli nukahtanu noin kymmenen minsan pääst,me lähdettiin hiljaa käppäileen metsään.Kun me olitiin päästy metsän reunaan,me nähtiin kuinka iso lehmälauma hyökkäs niiden kimppuun." James sanoi:"Se oli varmaan Heromer ja sen Lehmäjengi.Mitäs te sitten teitte?" Teppo sanoi:"Me mentiin metsään ja tavatiin siellä Puupää ja Hikipää." Muut nyökkäsivät ymmärtäneensä. Pian Nasse-setä ja Terminaattori tulivat heidän luokseen.
    He lähtivät Hamppupihasta ja jättivät sen tuhoamisen tenteille.He ratsastivat Nautalan pääkaupunkiin Vasikkaan.Siellä heitä odotti Heromerin sisko Estrella.He päättivät mennä vain käymään Vasikassa.Sieltä he lähtivät Golgateen.Golgaten käkynhaltia,Denelux,oli pyytänyt heiltä apua,sillä hän oli kuullut ikävän juorun,että Iso-S hyökkäisi pian Golgatea vastaan.Myös Estrella tuli heidän mukaansa.
    He lähtivät aamulla.Lehmäjengiläiset olivat innoissaan,sillä he rakastivat taisteluita.

    Jallu ja Naftis olivat päässeet mörköjä pakoon.He lähtivät Naurusin vieressä oleville Anderssonit-nimisille kukkuloille.Heidän oli tarkoitus lähestyä Mormorilaa pohjoisesta,läpi Anderssonien ja Kuolonsuon.
    He olivat ratsastaneet koko päivän ja päättivät leiriytyä suojaisaan luolaan."Onkohan se Räppäri enää meirän kannoilla",Naftis mietti.Jallu katsoi kiikareillaan heidän taakseen jääneitä kukkuloita.Hän siristi silmiään ja näki pienen hahmon kiipeävän kalliota alas."Kyllä se seuraa",Jallu sanoi. He söivät illalliseksi vähän hernekeittoa,etanoita ja joivat Kankkusesta lypsämäänsä maitoa.
    Kun he kävelivät päivällä,he kohtasivat Räppärin."Pivää vaan.Minnekkäs pikku herrat ovat menossa?Yo,yo,yo",se kysyi iloisesti.Jallu sanoi:"Ollaan täsä vaa pienel retkel.."Räppäri sanoi:"Vai niin,vai niin.....Onpas teillä nätti lehmä."Naftis sanoi:"Tattist vaan." He olivat vähän aikaa hiljaa,kunnes Jallu rikkoi hiljaisuuden sanomalla:"Ei,kyllä meidän täytyy lähteä nyt."Räppäri katsoi heitä surullisesti.Sitten sen ilme kirkastui."Minä voin tulla saattamaan,yo,yo,yo",se sanoi iloisesti. Siitä lähtien se oli Jallun ja Naftiksen matkatoveri.
    Heidän matkansa sujui paljon nopeammin,kun Räppäri oli hiljaa.Ainoa keino sen hiljentämiseksi oli se,että he pitivät sen koko ajan liikkeessä.Heti kun Räppäri alkoi joko räpätä tai riimitellä,he laittoivat Kankkusen ravaamaan kovaa vauhtia.
    He saapuivat Kuolonsuolle puolelta päivin.Suo haisi hirveältä.Naftis pelästyi ja sanoi:"Miks tuol vedes o ruumiita?" Räppäri vastasi juhlallisesti:"Tää on ollu ennen hautausmaa." Höpötit värisivät ajatuksesta ja olivat todella iloisia siitä,että suo oli pieni ja että he ylittäisivät sen tunnissa.
    He päättivät kiertää Mormorilan portin,sillä siitä ei pääsisi läpi millään konstilla.He päättivät mennä Kuninkaallisen puutarhan kautta,Minus Morkaajan kaupungin ohi Mormorilaan.
    Vasta päästyään Kuninkaalliseen puutarhaan,he pitivät tauon.Jallu ja Naftis pystyttivät teltan,sillä aikaa kun Räppäri oli metsästämässä. Se sai saaliikseen paketin kanankoipia,kalapuikkoja ja lihapullia.Se oli epäilemättä ostanut ne läheisestä ruokakaupasta.
    Kun ilta tuli,he kaikki ahtautuivat teltaan."Voisiko joku lukea minulle iltasadun?",Räppäri kysyi kohteliaasti.Naftis suostui ja luki Räppärille Kolme pientä porsasta-tarinan.
    He heräsivät kymmenen aikaan aamulla ja alkoivat purkaa leiriä.Kun leiri oli purettu,he jatkoivat matkaansa.


   • höpötti ;) ^^
    höpötti ;) kirjoitti:

    Jallu ja Naftis olivat päässeet mörköjä pakoon.He lähtivät Naurusin vieressä oleville Anderssonit-nimisille kukkuloille.Heidän oli tarkoitus lähestyä Mormorilaa pohjoisesta,läpi Anderssonien ja Kuolonsuon.
    He olivat ratsastaneet koko päivän ja päättivät leiriytyä suojaisaan luolaan."Onkohan se Räppäri enää meirän kannoilla",Naftis mietti.Jallu katsoi kiikareillaan heidän taakseen jääneitä kukkuloita.Hän siristi silmiään ja näki pienen hahmon kiipeävän kalliota alas."Kyllä se seuraa",Jallu sanoi. He söivät illalliseksi vähän hernekeittoa,etanoita ja joivat Kankkusesta lypsämäänsä maitoa.
    Kun he kävelivät päivällä,he kohtasivat Räppärin."Pivää vaan.Minnekkäs pikku herrat ovat menossa?Yo,yo,yo",se kysyi iloisesti.Jallu sanoi:"Ollaan täsä vaa pienel retkel.."Räppäri sanoi:"Vai niin,vai niin.....Onpas teillä nätti lehmä."Naftis sanoi:"Tattist vaan." He olivat vähän aikaa hiljaa,kunnes Jallu rikkoi hiljaisuuden sanomalla:"Ei,kyllä meidän täytyy lähteä nyt."Räppäri katsoi heitä surullisesti.Sitten sen ilme kirkastui."Minä voin tulla saattamaan,yo,yo,yo",se sanoi iloisesti. Siitä lähtien se oli Jallun ja Naftiksen matkatoveri.
    Heidän matkansa sujui paljon nopeammin,kun Räppäri oli hiljaa.Ainoa keino sen hiljentämiseksi oli se,että he pitivät sen koko ajan liikkeessä.Heti kun Räppäri alkoi joko räpätä tai riimitellä,he laittoivat Kankkusen ravaamaan kovaa vauhtia.
    He saapuivat Kuolonsuolle puolelta päivin.Suo haisi hirveältä.Naftis pelästyi ja sanoi:"Miks tuol vedes o ruumiita?" Räppäri vastasi juhlallisesti:"Tää on ollu ennen hautausmaa." Höpötit värisivät ajatuksesta ja olivat todella iloisia siitä,että suo oli pieni ja että he ylittäisivät sen tunnissa.
    He päättivät kiertää Mormorilan portin,sillä siitä ei pääsisi läpi millään konstilla.He päättivät mennä Kuninkaallisen puutarhan kautta,Minus Morkaajan kaupungin ohi Mormorilaan.
    Vasta päästyään Kuninkaalliseen puutarhaan,he pitivät tauon.Jallu ja Naftis pystyttivät teltan,sillä aikaa kun Räppäri oli metsästämässä. Se sai saaliikseen paketin kanankoipia,kalapuikkoja ja lihapullia.Se oli epäilemättä ostanut ne läheisestä ruokakaupasta.
    Kun ilta tuli,he kaikki ahtautuivat teltaan."Voisiko joku lukea minulle iltasadun?",Räppäri kysyi kohteliaasti.Naftis suostui ja luki Räppärille Kolme pientä porsasta-tarinan.
    He heräsivät kymmenen aikaan aamulla ja alkoivat purkaa leiriä.Kun leiri oli purettu,he jatkoivat matkaansa.

    Iltapäivällä he tapasivat oudon joukon,jonka jäsenet muistuttivat ulkonäöltään Horomiria.He olivat etelän syrjittyjä. "Terve teille tavattuamme.Keitä te ootte?"heidän johtajansa kysyi. Jallu vastasi:"Mää oon Jalmari-Luuseri,kavereiden kesken Jallu,toi on Nafta-Lefa,elikkäs Naftis ja toi on Räppäri vaan." "Jassoo,jassoo....Minä oon Haaramir.Mitäs te poijaat teette tääl.Ryöstätte viattomien lintujen pesiä,vai mitä?"Haaramir sanoi. Jallu vasyasi:"Me ollaan hävittämässä....".Jammu lopetti äkkiä ja katsoi Räppäriä,joka katseli himokkaasti erästä erakkoa,joka söi makkaraa.Hän jatkoi:"Hänen-ketä-ei-pidä-nimetä tiedät-kyllä-mitä." Haaramir nyökytteli ymmärtäväisenä:"Jassoo,jassoo....."Sitten kuului tekstiviestin ääni.Haaramir otti puhelimensa esille,luki viestin ja sanoi miehilleen:"Jaska-Paska sano,et Eräjormat on tulossa tännepäin."Sitten hän sanoi Jammulle:"Me lähdetään ny,mut jutellaan myöhemmin lisää,ellei teitä hukka peri..." He hyvästelivät toisensa ja jatkoivat omia matkojaan.
    Pian he saapuivatkin Minus Morkkaajan slummeille.Heidän piti mennä kaupungin ohi ja joko kiivetä ylös Kaatuvia portaita tai mennä hissillä.He valitsivat hissin,sillä Kankkunen,lehmä kun oli,ei pystunyt kiipeämään.
    Hissi kulki hyvin hitaasti.Heillä kesti 15 minuuttia tulla alhaalta ylös.
    Viidentoista minuutin kuluttua hissi pysähtyi ja he jäivät pois.Heidän edessään oli suuri luola.Siellä asui Iso-S:n lemmikkihämähäkki,Sultantar.Höpötit eivät tienneet sen olemassa olosta hökäsen pöläystä. He astuivat luolaan ja huomasivat(ja haistoivat),että siellä haisi hirveälle.He laittoivat pyykkipojat nenilleen ja jatkoivat matkaansa.
    He eivät kuulleet äännähdystäkään,eivätkä oleet törmänneet Sultanitariin.Heillä oli kuitenkin sellainen tunne,että joku seurasi heitä.Kun he saapuivat luolan toiselle suulle,he päättivät räjäyttää suuaukon kiinni.Jallu asetteli käsikranaatin paikoilleen,laukkaisi sen ja jouksi muiden luokse nopeasti.Kankkunen lähti juoksemaan ja samaan aikaan kuului hirveä jysäys. Kukaan ei tiedä kertoa,mitä Sultanitarille kävi.Se varmaan kuoli,mutta epiä se haittaa,sillä ei sitä kukaan kaipaisikaan.
    He olivat ratsastaneet jo pari tuntia,kun saivat tulisen vuoren,Tuomiopäivän,silmiinsä. "Tuonne meirän pittää mennä",Jallu sanoi väsynesti. Naftis sanoi:"Ei auta muu kun jatkaa matkaa."
    He päättivät mennä hitaasti,koska kun Räppäri riimittelisi,se olisi ajatuksissaan,eikä kuulisi heidän kuiskintaansa.Höpötit miettivät,miten he tuhoaisivat kaulakorun.
    Viimeinkin he tulivat Tuomiopäivä-vuorelle.Siihen oli rakennettu oviaukko ja pitkä silta.
    Naftis piti kainalossaan sanakirjaansa ja Jallu Pikku G-kaulakorua kädessään.
    "Räppäri!Katos mikä tääl on!"Jallu huusi ja heilutteli kaulakorua.Räppärin silmiin syttyi hullun kiilto ja se ampaisi Jallun luokse.Samaan aikaan Jallu heitti kaulakorun sillan yli ja Räppäri hyppäsi sen perään. "Ota koppi!Tää auttaa sut ylös",Naftis huusi ja heitti kirjan sillalta alas.Räppäri tarrautui kirjaan kiinni,mutta putosi entistä nopeammin. Jallu ja Naftis hymyilivät pirullisesti Räppärille,joka heristi nyrkkiään heille ja niin Räppäri kuoli.Jallu ja Naftis juoksivat ulos Kankkusen ja menivät sellaiseen paikkaan,johon vuoresta purkautuva laava ei yltäisi.He katselivat ympärilleen ja huomasivat,että Iso S:n valtakunta tuhoutui ja kaikki pahat oliot heittivät veivinsä.
    He kaivoivat repuistaan makkarapaketit ja alkoivat grillata makkaroita läheisessä laava virrassa.Naftis sanoi:"Sissus saatana...Onneks tää ei ollu ainoo makkara..."Hän oli käristänyt oman makkaransa.....
    Pienen ruokalevon jälkeen Jallu lähetti savumerkkejä Golgate-maan pääkaupunkiin Minas Valkolaan:"MYÖ,JALLU JA NAFTIS,OLLAAN TUHOTTU ISO-S:N PIKKU G-KAULAKORU.....ETTÄS TIÄRÄTTE....RUVEKKAAS PANEE JUHLII KÄYNTII JA LÄHETTÄKÄÄ LIMUSIINI MEIT HAKKEEN....JA VAUHTII SITTE!"
    Samaan aikaan Lehmäjengi ja toverukset saapuivat juuri Glgaten pääkaupunkiin,kun heille ilmoitettiin,että Iso-S oli tuhoutunut.Kaikki tanssivat riemuissaan macarenaa.Nasse-setä soitti lentotaksin hakemaan höpötit pois Mormorilasta.
    Höpötit huomasivat jonkun lentävän hahmon lähestyvän.Hahmo osottautui suureksi kotkaksi,jolla oli silinterihattu ja kravatti."Ootteko työ Jallu ja Naftis?"kotka,jonka nimi oli muuten Goaro,suurten kotkien kuoron johtaja,kysyi.Höpötit nyökkäsivät."No,kyytiin sitten",Guaro sanoi ja osoitti selässään olevaa penkkiä.Höpötit kiipesivät sen selkään ja he lähtivät Minas Valkolaan.
    Minas Valkolassa järjestettiin suuret juhlat saattueen kunniaksi.He kertoivat toisilleen seikkailuistaan.
    Erakosta tehtiin kuningas ja hän nai Angelinan.Myös Haaramirille kävi säkä,sillä hän nai Estrellan.
    He pääsivät myös Taka-Maan Sanomiin etusivuille.Jokaista haastateltiin ja heistä otetiin valokuvia.
    Jallusta tehtiin suurin haastattelu,sillä olihan hän tämän tarinan sankari. "Ja nyt viimeinen kysymys:Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmanne?"toimittaja kysyi. Jallu mietti hetken ja vastasi:"En mää tiärä.Mää alan kutoon kai villasukkia ja -lapasia aikani kuluks."
    THE END.....


   • siis mä...
    höpötti;) kirjoitti:

    Samaan aikaan Jallu,Atte-ja Nasse-setä naureskelivat pilalleen.Nasse-setä vakavoitui:"Nyt olis hyvä aika puhuu kaulakorusta." "Mitä sille pitäis tehdä?"Jallu kysyi.Nasse-setä vastasi:"Jonkun pitäis viedä se Ritsadelliin,missä sen kohtalosta päätetään." "Voi sitä rassukkaa,kelle se tehtävä tulee",Jallu säälitteli.Nasse- ja Atte-setä katsoivat toisiaan.Sitten Atte-setä sanoi Jallulle:"Tuus käymään täällä.Mä kerron sulle yhren jutun."Jallu meni Atte-sedän luokse ja odotti tämän kuiskaavan hänelle jotakin.Pian hän huomasi kantavansa Pikku G-kaulakorua kaulassaan. "No niin,nyt kun tää aisa on päätetty,niin sun pitäis lähtee jo tänä iltana",Nasse-setä sanoi. Jallu takerteli:"Mutku...En mää ees oo pakannu..." Atte-setä taputti Jallun selkää ja hymyili:"Myö ollaan pakattu sun puolesta." "Että horioppia vaan",Nasse-setä sanoi.Jallu katsoi peloissaan heitä:"Tuuttehan te mun mukaan?" Nasse-setä sanoi:"Ei myö olla tulossa,sorry nyt vaan,mut ainahan sä voit kysyy..." Hän ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun,sillä ovikello soi.Jallu avasi oven,jonka takana oli Jallun paras ystävä,Nafta-Lefa."Morjens Naftis!Huvittisko lähtee reissuun?"Jallu kysyi. "Mikäs siinä.Millon lähretään?"Nafta-Lefa kysyi.Jallu vastasi:"No,vaikka heti.."
    Atte-setä lähti hakemaan Saab-autoaan. "Vaude!Me saaraan mennä Saabilla",Naftis innostui.Atte-setä sanoi:"Älä unta nää.Mä en anna teille enää yhtään autoo lainaa,jos satutte muistaan mitä kävi edelliselle,joka on nyt autojen-taivaassa..Mää lähren tällä ite.Hauskaa matkaa ja onnee!Se om moro!!!"Hän käveli autolle laulaen samalla:"Auto tulipunaiset,hienot nahkaistuimet.Koukkuus tartu en.Mä olen playboy,liukas playboy,kaunis playboy...."Atte-setä käynnisti auton ja sitten hän oli poissa. Jallu tirautti pari kyyneltä ja sanoi:"No,lähretäänkös me omaan seikkailuumme."Naftis nyökkäsi. Nasse-setä sanoi kepeästi:"Mua ei näköjään tarvita enää,joten mää lähren."Hän soitti pari kertaa lehmänkelloa ja heidän luokseen saapui muuten valkoinen lehmä,paitsi että sillä oli "mustasilmä".Pian Nasse-setäkin oli poissa. Höpötit lähtivät matkaan,mutta eivät päässeet kauas,kun heidän matkansa pysäytettiin. "Minnekkäs te ootte menossa?",kysyi eräs jo aiemmin mainittu höpötti. "Matti ja Teppo!!!Olis pitäny arvata..",Naftis tokaisi. "Saadaanks me tulla teidän mukaan?",Teppo kysyi. Jallu sanoi:"No tulkaa sitten,mut jos te hidastelette,niin mä annan Naftiksen käyttää koivuniemenherraa."
    Sitten he jatkoivat matkaansa.
    JATQ....

    tää on siis aivan ihana tarina vaikka en oo vielä loppuun lukenukaa ja haestakaa paska jos ette tykkää koska mun hyvä kamuni kirjotti tän!!!


  • tuo^;)

   saa antaa....

   • kukakohan......;)

    komenttia kaipaan mä.......risuja tai ruusuja..:)
    niin,paitsi jos haluutte komentoida vasta kun tää on valmis.......
    tää kuullostaa vähän epätoivoselta....;)


  • mää...

   kannattaax mun jatkaa?????

  • minähän se;)

   on hauskimmat kohdat tähän mennessä????????

   • mä;)

    se olis tosi kivaa:)


  • iipu;)

   tosi hyvä ja silleen...keksi lisää mä luen tätä paljon so keep going....susta tulee viä kirjottaja..:)

  • sauronin oikeakäsi

   oliks tossa muka jotain hauskaa......
   ihan paska oli.....

  • pippin's wife

   olihan toi hyvä :)
   näin ton jutun tuolt lotr kirja keskustelussa...ne ei tykkää täst kauheesti.....en tie miks....
   mistä oot keksiny nää hahmot?
   paljon sait tästä?

   • höpötti ;)

    sain täst 9
    öööö...mä en jaksa nyt luetella noit kaikkii hahmoi...kerron nyt eka viidestä..
    Atte-setä:se on yks tyyppi (outo vanha setä),joka asuu mun kaverin naapurissa.....
    Jalmari-Luuseri:en oikeen muista....eka keksin ton Jallun,sitten oli pakko keksii sille tollanen nimi,kun äikänope olis vähän kattonu...
    Nasse-setä:Uunostahan minä sen otin...
    Nafta-Lefa:pöllin Vintiöistä
    Matti ja Teppo:en tiä...piti vaan saada jotkut kaksosten nimet......


   • höpötti ;)
    höpötti ;) kirjoitti:

    sain täst 9
    öööö...mä en jaksa nyt luetella noit kaikkii hahmoi...kerron nyt eka viidestä..
    Atte-setä:se on yks tyyppi (outo vanha setä),joka asuu mun kaverin naapurissa.....
    Jalmari-Luuseri:en oikeen muista....eka keksin ton Jallun,sitten oli pakko keksii sille tollanen nimi,kun äikänope olis vähän kattonu...
    Nasse-setä:Uunostahan minä sen otin...
    Nafta-Lefa:pöllin Vintiöistä
    Matti ja Teppo:en tiä...piti vaan saada jotkut kaksosten nimet......

    tota noin....
    Kalle Kaljatuopin vedin hatusta... :D
    James Bond 069: nimi on bondeista,oli ihan pakko laittaa tää 069 (kais tiette mikä luku?? xD)
    Angelina Jodlie:öööö...keksin ton nimen jotenkin,angelina jolie oli apuna
    Arnold tuli öö-öö..(pieniä muisti vaikeuksia xD) se tuli terka arskasta...
    Iso-S tuli vähän niinku finteligenssi iso h:sta
    9 MC:den nimet tuli bomfunk MC:stä (tost lopust)
    Sauhumanne (alunperin Sauhuman) vaihdoin sen kirjoittaessani koneelle..(johtunee siit,että tykkään manne jutuista)
    tossa oli nyt joitain....


  • Tämähän on aivan mahtava......

   tosi hyvä juttu...miten sä oikein jaksoit´luin ton ihmeen sauronin oikea käsi juttu jutun ihan paska tyyppi...tämä on kummoinen...jatka samaan malliin...mä tykkään tsh ite tosi paljon...voisitkohan sä kirjotaa jonkun jutun vaik harry potterista kans...sekin meinaan on todella hyvä...mä tykkään näistä kirjotuksista tosi paljon....HYVÄ!!!!

   • höpötti ;)

    mä kirjotan piakkoin sen tänne.....mut se ei oo parodia...aattelin kyllä tehä semmosenkin kunhan vaan löytäisin aikaa.kaippa rupeen jo tänään funtsiin hahmoi ja tapahtumii :)
    enpä tiiä,miten jaksoin.... :D


  • nasse

   tv:stä ja leffoist????
   siis esim jotain hahmoi,piakkoi,...yms???
   oli muuten hassu :)

   • minähän se ;)

    takasurkee on onks viljoo näkyny leffast
    golgate hammastahnasta
    sitten oon ottanu ton naftiksen vintiöist
    höm-höm.....*muistikatkoksia.. xD* mistäs noita otinkaan....
    joitain lauseit on esim.sissus saatana (pulttibois)
    voin kirjottaa myöhemmin,jos tarvii......


  • Saph

   Mitä tapahtui Kankkuselle? Pääsikö sekin turvaan vai jäikö se sinne laavan keskelle?

   Ihan jännä tarina. :D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   233
   15814
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13562
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   9506
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6748
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   250
   4043