Palstan satanisteille kysymys!

kyselijätäällä

Mitä ajattelette kuoleman jälkeen tapahtuvan??

15

168

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hiilijalanjälki

   No oli polttohaudattu tai ei, niin loppujen lopuksi aurinko pitää huolen tuhkauksesta. Jos arkussa, niin vähän ehkä vaivaa sytyttääkö se ylä- vai alapuolelta.

  • sinusta kiinni

   "Mitä ajattelette kuoleman jälkeen tapahtuvan??"--->Sitä mitä ajattelemme tapahtuvan.

  • altrove

   Blavatskyn opin mukaan tyhjästä ei synny mitään. Ajattelen että jonkinlainen jälleensyntymä on (mahdollisesti) edessä, mutta riippuen siitä minkä henkisen puhtauden asteen saavuttaa voi tuo tuleva elämä olla parhaimmassa tapauksessa erittäin lyhyt - kestoltaan esimerkiksi vain tunnin tai pari!

   Mitä tulee seuraavan elämän jälkeiseen elämään esimerkkitapauksessa (2tunnin ikäisenä kuollut lapsi) näen tämän tulevantulevan elämän äärimmäisen potentiaalisena kehittyä upeaksi ihmiseksi, sillä edellisessä elämässä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään pahaa, ei dialogeja typerien ihmisten kanssa, ei kastetta minkään uskonnon jäseneksi, ei nimeä eikä itsetietoisuutta. Ei kieltä tai tiedostettua kansallisuutta. Vähän niinkun alku puhtaalta pöydältä joka on sitten niin puhdas kun olla ja voi.

   Kaikenlaiseen tulevaan liittyy kuitenkin epävarmuutta. Filosofeista David Hume kiinnitti huomiota siihen, että on virheellistä olettaa täysin varmaksi että aurinko nousee huomenna tai koskaan enää, mutta koska se on tapahtunut lukuisia aiemmin niin sen takia ihmiset tämän virheen tekevät.

   Sama uudestisyntymän kanssa, vaikka olisin ruumiillistunut jossain edellisessä elämässä, on virheellistä olettaa varmaksi, että se tulee tulevaisuudessakin tapahtumaan. Senpä vuoksi pidän tässä elämässä itseni kehittämistä äärimmäisen tärkeänä tehdäkseni oikeutta arkkityypille itselleen. Eettiset valinnatkin voi perustaa järkeen.

   • kyselijätäällä

    Kiitos vastauksesta, joka oli järkevä verrattuna muihin vastauksiin!


  • Raamatun oppinut

   Helvettiin.. Syntien ja nautintojen paratiisiin.

   • voitollavarma

    Mutta helvetissähän on se ongelma, ettei ole ruumista jolla toteuttaa kaikki himonsa ja halunsa vaan sielu! Se ei voi olla sinulle paratiisi! Ja siellä ollaan yksin!


  • Raamatun oppinut

   Sielu... Kristityt joutuu helvettiin. Syntinen nautinto ja halu taivaaseen pääsystä. Sielujen taistelu jatkukoot siellä toisessa eetterisssä. Kaikki helvettiin.

   • tyhmä olet

    Trolli läheppäs sutimaan muualle!


  • Tutkittua

   Kyllä ylesnousemusruumis on,joudut sitten helvettiin tai paratiisiin.Ylesnousemusruumis on siitä erikoinen,että Jumala on tehnyt sen kestäväksi ja uudistuvaksi,sekä pitää sen elossa vaikka ikuisesti.En ole varma onko helvetti ikuinen.Olen tutkimuksissani alkanut epäillä iänkaikkista helvettiä.Kuitenkin yksikin minuuttikin siellä saisi kenet tahansa sekoamaan,ja jos siellä joutuisi viettämään pidemmän ajan kuin minuutin,kuten varmaan joutuukin,se on jo suoraa huutoa.

   • Tutkittua

    ps.en tiedä miksi kirjoitin kahdesti ylesnousemisruiumis kun tarkoitin ylönousemisruumista.:d


   • Nkökulmaa1

    Spekuloin ajatuksella,että jos olisi edes mahdollista,että mikäli helvetissä jo nyt on ihmisiä,joku heistä päästettäisiin varoittamaan ihmiskuntaa helvetistä.
    Mitä kävisi?.
    Jos on totta että helvetti on äärettömän kauhea paikka,eikö kävisi niin,että jo vaikka vain tunnin siellä aikaansa viettänyt huutaisi suoraa huutoa jopa päästessään sieltä pois.?
    Vähemmästäkin ihmismieli sekoaa.
    Edellyttäen,että ihminen muistaisi kokemansa,sillä ihmismielellä on taipumus unohtaa kauheat kokemukset ,jonkunlainen suojelumekanismi mielelle.
    Toinen asia vaikka helvetistä joku tulisikin varoittamaan ei sitä uskottaisi.
    Esin KTS sanoisi vain,että "turhislössi taas sekoilee"

    Kysymyksesi oli kuitenkin satanisteille suunnattu,ja älköön kukaan loukkaantuko että minä tähän kommentoin.
    Emmehän me loppujen lopuksi tiedä helvetistä mitään,ja niihin näkyihin helvetistä joita netistä voi lukea,suhtaudun varauksella.


  • Mr_Satanist
  • Jjknjh

   Ajattelen että kuoltuaan ihminen havahtuu siihen että hän on itse Jumala ja hänen elämänsä oli vain yksi hänen unistaan ja muiden elämät hänen muita uniaan. Loppupelissä ihminen tajuaa siis olevansa kaikkivaltias, mutta myös täysin yksin ja unissaan ja näyissään hän voi elää minkä tahansa eläneen elämää.

   • Hkljijkk

    Ehkäpä tässä onkin Jumalana olemisen ikuinen problematiikka: Ollakko taivaassa yksin vai helvetissä toisten kanssa. Jokatapauksessa kirkossa käyminen on turhaa ellei sillä ole jotain oleellista tarkoitusta. Jos maailman tilanne huolettaa, on parasta laittaa hihat heilumaan ja tehdä asialle jotakin, koska nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Tapahtukoon siis tahtosi.


  • punk666

   Teistinen Satanisti vastaa: Kaaokseen yhtyminen. Jokaisen pitää kokea se itse omalla kohdallaan. Miksi luulette että seuraamme varjoista?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   6099
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   3489
  3. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   305
   2829
  4. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   57
   2425
  5. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2235
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1439
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   50
   1391
  8. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   166
   1341
  9. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   1095
  10. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   354
   991
  Aihe