Nymfomaaniko?

nymf

Harvinainen ongelma, mutta sitäkin ärsyttävämpi. Olenko nymfomaani kun en saa halujani täytettyä mitenkään? Saan mieheltäni yleensä kerran päivässä ja jos hän on hyvällä päällä niin kolmesti. Silti tuntuu ettei sekään riitä. Dildoja ja vibraattoreita käytän silloin kun mieheni ei ole kotona ja silloinkin koko sen ajan. Onko kellään muulla samankaltaisia ongelmia?

27

1222

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ota iisisti, m

      "nymf", sinulle kohta sataa näkemyksiä, joissa väitetään, että sinua vaivaa "seksiriippuvuus", jonka "asiaan perehtynyt psykologi" voi muka todeta. Tämän dignoosin kuulemma varmistaa se, että "ongelma haittaa sinua".

      Tosiasiassa olet täysin normaali, terve nainen, jolla on keskimääräistä voimakkaampi seksuaalisuus.

      Terapialla ja muilla psykologin käytettävissä olevilla keinoilla SEKSUAALISUUTTA EI VOI VÄHENTÄÄ, mutta kukkaroasi kyllä keventää.

      Jos suhtaudut asiaan toisin, sinullahan on moninkertaiset mahdollisuudet nauttia seksisä. Voit harjoittaa sekä pariseksiä että monipuolista sooloseksiä. Runkkaa vittuasi oikein sydämen kyllyydestä. Olet ihana nainen. :)

      • nsnsnsbsbb

        Silloin kai kuitenkin voi puhua haittaavasta riippuvuudesta, jos esim. jää työt tekemättä masturboinnin vuoksi tai joutuu toistuvasti syytteeseen sivettömästä käytöksestä? Aloittajan kohdallahan näin ei liene, mut näytät kiistävän riippuvuksien olemassaolon.


    • sex addicted also

      Nyt alkoi kiinnostaa mahdolliset muut addiktiot tai sellaisen lähellä olevat ilmiöt. Pidätkö makeasta paljon (etenkin lapsena), syöminen, paino, tupakointi, alkoholinkäyttö. Ei en ole tässä minkään sortin asiantuntija, mutta ajankohtaisena aiheena on miten esim. lapsena suuri makean (sokerit, karkit ,limsat) voisi altistaa ihmisiä erilaisiin addiktioihin. Jep, itse olen ollut pentuna makean perään ja olen edelleen, etenkin suklaa, huh.. en tupakoi mutta näkyy alkoholi maistuvan silloin harvoin kun sitä ottaa. Tykkään myös hyvästä ruuasta ja etenkin seksistä. Kuten sinäkin pidät seksistä, omasta mielestäsi liikaa, sama ongelma ajoittain itsellä (tai en kyllä seksuaalisuutta koe ongelmaksi itse, mutta naiseni aina välillä taitaa kokea ja jos tietäisi uskottomuudestani, kokisi takuulla ongelmana. Ongelma on myös etten voi olla enää hänelle rehellinen tässä asiassa). Mutta näetkö itse yhteyttä lapsena kovaan makeanhimoon ja onko muita lähes additkiota itselläsi?

      Ja miksi alkaa kirjoittaa ellei itsellä olisi edes jotain keinoa helpottaa tilannetta? Eli tarjoan itse käyttämiäni konsteja... Hanki vapaa-ajalle muuta tekemistä, harrasta! Ihan mitä vaan ,mutta mieluiten jotain liikunnallista, ehkä jotain missä olet muiden ihmisten kanssa tekemisissä. Jos on yhtään läheisriippuvuudesta kyse, uusien ihmisten tulo elämään voisi ehkä jakaa mielihalujasi enemmän "normaaliksi" katsomiisi asioihin? Normaaliuden määrität itse ja nimenomaan jos jokin addiktio/fetissi alkaa uhkaa terveyttä, estää työntekoa tai vaikka alkaa olla limakalvot rikki ja silti on vaan runkattava, kyse alkaa olla haitalliseksi katsottavasta ilmiöstä. Omaan seksuaalisuuteen voi vaikuttaa myös ihan vain ajatustyöllä, toiset kokee saavansa jeesiä jos hommaa anonyymin kirjoittelukaverin jolle voi sitten uskoutua, vaan ei paljastaa kuka olet. Näin olen itse tehnyt ja todella hyviä kirjoitteluystäviä saanut, ehkä jopa kanavoimaan seksuaalisuudestani osan muiksi energioiksi, huomaten samalla seksin muuttuneen tyydyttävämmäksi. Päiväkirja toimii toisille. Kirjoittelu on siitä kummaa puuhaa, että kun antaa ajatusten valua suoraan tekstiksi, jossain vaiheessa itsekontrolli lakkaa sensuroimasta ja tekstintuotto muuttuu terapeuttiseksi. Ei sitä kannata ulkoistaa ellei satu olemaan tuohta hulluna takataskussa tai ongelma on jo pois omista käsistä.

      Kaikki ei ole vielä sanottu ;) Kuten edellinen kirjoittajakin ilmaisi, mikään ei ole parisuhteen kannalta parempaa kuin toimiva seksielämä! Varsinkin jos se on molemminpuolista halua ja kyvytkin riittää. Nautiskele siis. Mutta koet ongelmaksi ettei se kuitenkaan tyydytä ja tavallaan jää seksinnälkä? Kokemuksesta voin sanoa, vuosia omaa naista "hieman liikaa" halunneena (ja ikävä kyllä käytännössä hiukan muitakin), itsellä auttoi kohtuullistamaan seksihalujani oivallus siitä, että seksi oikeasti tuntuu paremmalle ja on tyydyttävämpää, kun tahtia hiukan harventaa! Herkkyys tulee jo kolmessa päivässä paremmaksi ja laukean helpommin/nautinnollisemmin. Mitä pidempi tauko, sen paremmalle tuntuu ja tyydyttyneempi olo.

      Itse koen myös erilaiseksi orgasmin yksin ja naisen kanssa koetun. Yksinkoetussa tulee haikea ja yksinäinen olo heti lauettua ja jo kohta tekee mieli lisää. Naisen kanssa koettu lähes poikkeuksetta antaa onnellisemman olon. Ehkä se läheisyys ja helliminen orgasmin jälkilämmössä tekee taian, ehkä se että lisätyydytystä antaa kun kokee toisenkin nauttivan seksistä. Asiantuntijat puhukoot teorioista, minulla ei ole muuta antaa kuin omat kokemukset ja mitä on tullut kirjoituskumppanien kanssa pohdiskeltua! Silti ei ole tarvinnut siitä omastakaan kivasta ihan kokonaan luopua, käytän sitä vaan harvemmin kuin aiemmin. Mut nää on nii henkilökohtaisia ja itse olet paras mittari sille onko kohtuullista vai ei. Omaa seksuaalisuutta on ihan mielenkiintoista tutkia myös sivusuunnasa; onko erilaisia juttuja jotka tyydyttäisi paremmin, niitä jotka jo ajatustasolla saa kuumana valumaan reisille?

      Voithan vaikka seksuaalisuuttasi avata tännekin kirjoittamalla! Vaikkapa novellit puolelle purkaa seksuaalisia fantasioitasi?

      • nymf

        Lapsena en ole makeisia tai muita herkkuja saanut kuin ns. karkkipäivänä, einkä edelleenkään niitä kovin usein ostele. Ja alkoholi maistuu suurissa määrin silloin kun otan, mutta käsittääkseni se on, anteeksi yleistys, suomalaisilla tapana. ;)
        Tuota kirjoittelua voisin kokeilla, kiitos vinkistä!


      • Kiitos sex addected

        Sex addicted also,suurkiitos asiallisesta ja pitkästä viestistäsi!
        Olen keski-ikäinen nainen ja tsempannut läpi alkoholi- ja sokeririippuvuudet.Nyt kun elämä on tasapainoista ja kiinnostavaa,on ilmeisesti sexin halustani tullut liiallista,tarkoitan että sitä ei keski-ikäisen naisen ole helppo tyydyttää.Jutussasi oli monia vinkkejä,joita aioin toteuttaa.
        Vertaistuki-ohjelmat noissa muissa riippuvuuksissa toki tukevat tämänkin asian kuntoon saattamista,ilman liian suuria riskejä:)


    • ota iisisti, m

      "nymf", arvaukseni ei toteutunutkaan, Ehkä karkoitin vastaajat ennakoimalla, mitä heillä on vastattavanaan. Tavallisesti he tarttuvat innolla aiheeseen.

      Biologian kannalta asia on aika selvä, että niin fysiologisten kuin psykologistenkin piirteiden takana on geeniperintö. Luonnossa ilmiöt esiintyvät pieninä, keskikokoisina ja suurina noudattaen normaalijakaumaa. Ei siis ole kyse "sairaudesta", ei edes luonnehäiriöstä.

      Sen sijaan nimimerkin "sex addict also" kommentti oli hyvin poikkeava, jos hän on mies, tavanomainen, jos hän on lesbo. Naiset ovat hyvin paljon kiinnostuneempia keittiöpsykologiasta. Miesten piirissä ilmiö on melkein tuntematon.

      Terapiankin asiakkaista peräti 90 % (!) on naisia. Miehiä ei tahdo saada vetämälläkään pariterapiaan siitä yksinkertaisesta syystä, että miehet eivät siihen usko.

      Naistenlehden ovat täynnään psykologista vatvomista, miestenlehdissä, ei seksi-, ei talous eikä harrastelehdissä sitä ei ole ollenkaan.

      Keittiöpsykologia on kuin horoskooppi. Se esitetään niin, että se sopisi lähes kaikkiin. On hyvin harvinaista, että lapsi ei olisi makean perään, kuka ei pitäisi hyvästä ruoasta, alkoholia käytetään paljon.

      Nämä mainitaan VAIN JOS henkilö on oikeasti addiktoitunut tai kuvitellaan, että hän on "seksiaddikti" tai "läheisriippuvainen". Tällä tavalla voidaan selittää mitä halutaan, mutta se ei keittiöpsykologian tai horoskoopin lukijaa ollenkaan haittaa.

      Joka tapauksessa tsemppiä sinulle, "nymf". Hyvää jatkoa! Olet miesten ihannetyttö! :)

      • nymf

        Kiitos vastauksista. Noiden jälkeen en ehkä ajattele tätä niin huonona asiana. Ja tuo "miesten ihannetyttö", kiitos. Olen otettu. :)


      • ota iisisti, m
        nymf kirjoitti:

        Kiitos vastauksista. Noiden jälkeen en ehkä ajattele tätä niin huonona asiana. Ja tuo "miesten ihannetyttö", kiitos. Olen otettu. :)

        :)


    • Karpov

      Mikä ongelma? Olet täysin normaali halukas nainen! Pyydä mieheltäsi enemmän, ja saat kyllä haluamasi, voi olla ettei kalu jaksa niin paljon kuin tahdot, mutta kieli ja kädet kyllä, jos miehelläsi vaan on halua sinua tyydyttää!

      Siis älkää kukaan nainen koskaan pitäkö seksuaalista halua ongelmana tai huonona asiana, ihan oikeasti!

      • 11*4

        Ei toi kyllä ihan normaalia ole,kyllä elämässä pitää olla muutakin mistä saa tyydtystä.Itselläni on vähän vastaavaa ja antaisin kyllä jollekkin haluttomalle omastani osan.Olen kuitenkin jo keskiikäinen ja pakko ajatella miehenkin tunteita kun ei aina voi antaa mulle.Juu ja oli mulla vajaa vuoden rakastaja reilusti nuorempi ja tietty jäin kiinni siitä. Tiedän että miehellä paineita tyydyttää mut senkintakia,et ei oo helppoo.En aina käykään päälle vaan vilauttelen puolivahingossa iltaisin ja kyllä ukko yleensä siitä innostuu.


      • nymf
        11*4 kirjoitti:

        Ei toi kyllä ihan normaalia ole,kyllä elämässä pitää olla muutakin mistä saa tyydtystä.Itselläni on vähän vastaavaa ja antaisin kyllä jollekkin haluttomalle omastani osan.Olen kuitenkin jo keskiikäinen ja pakko ajatella miehenkin tunteita kun ei aina voi antaa mulle.Juu ja oli mulla vajaa vuoden rakastaja reilusti nuorempi ja tietty jäin kiinni siitä. Tiedän että miehellä paineita tyydyttää mut senkintakia,et ei oo helppoo.En aina käykään päälle vaan vilauttelen puolivahingossa iltaisin ja kyllä ukko yleensä siitä innostuu.

        Jaiks, toivotaan että keski-ikään mennessä, tai siitä muutama vuosi eteenpäin, itse olisin jo rauhoittunut. Ikää minulla on tällä hetkellä 21.


      • 11*4
        nymf kirjoitti:

        Jaiks, toivotaan että keski-ikään mennessä, tai siitä muutama vuosi eteenpäin, itse olisin jo rauhoittunut. Ikää minulla on tällä hetkellä 21.

        Juu toivoo sopii. On mullakin joskus vähän rauhllisempia kausia ollu ,mut nyt taas mahdotonta. Onko sulla sama et kiihotut tosi nopeasti ja oot hetkessä ihan märkä.


      • nymf
        11*4 kirjoitti:

        Juu toivoo sopii. On mullakin joskus vähän rauhllisempia kausia ollu ,mut nyt taas mahdotonta. Onko sulla sama et kiihotut tosi nopeasti ja oot hetkessä ihan märkä.

        Joo. Tosi häiritsevää,varsinki epäsopivissa paikoissa. Mm. töissä todella kiusallinen..


      • ota iisisti, m
        nymf kirjoitti:

        Joo. Tosi häiritsevää,varsinki epäsopivissa paikoissa. Mm. töissä todella kiusallinen..

        "nymf", masturbaatiota töissäkin on tutkittu. Enemmistö on runkannut työpaikan vessassa. :)


    • Keski-ikäinen mies

      Näin miehenäkin tiedän miltä se tuntuu kun kokoajan panettaa.
      Seksuaalista halua vaimentavia lääkkeitä on olemassa, varmasti kohta haen jos tämä ei lopu, noin 3-4 kertaa päivässä panettaa.

      Tilanne on ajankuluessa pahentunut, oli aika jolloin lapset oli pieniä ja oli stressiä ja väsymystä yms ei sitä jaksanut ajatella seksiä. Nyt lapset alkaa jo pärjäilemään omillaan on vapaata aikaa ja mikään muu ei enää pyöri mielessä kun seksi, pitäisi varmaan joku harrastus keksiä.... bdsm,swingers :D

      • 11*4

        Juu voithan kokeilla ,itse aloin käydä salilla ja ajattelin että auttas, mut kakka ei tod sain vaan siitä lisäenergiaa. Noita lääkkeitä en kyllä ees kehtaisi lääkäriltäni pyytää. Sama mulla lasten pieniä ollessa ei kyllä ollu tällästä.


    • Kipeetä on

      No voi hyvää päivää.
      Onhan se nyt ihan selvää ettei tuo ole mitään normaalia. Selvää pakko-oiretta.

      Tuohon ihannetyttöön voin vastata näin.
      Mies joka ei ole ikinä seurustellut nymfomaanin kanssa voi kuvitella että se on jotenkin hienoa kun nainen kokoajan haluaa seksiä.
      Voin kertoa että kyllähän se pienen ajan tuntuukin mukavalta kun olet kokoajan haluttu ja uudessa suhteessa on valtavasti intoa. Hetken päästä kuitenkin asia alkaa rasittamaan ja huomaat ettei kumppanisi ole ihan terve.

      • ota iisisti, m

        "Kipeetä on", ihmisellä on taipumus esittää "normaalina" hyvin pientä vaihteluväliä ja pitää itseään mittana.

        Oletko kuullut 70-luvun protestilaulun "Ensin täällä tehdään sairaita ja sitten sairaala. Menee huonosti."? Psykologit ovat ahneuksissaan selittäneet aivan terveet "epänormaaleiksi" jotka muka tarvitsevat terapiaa, eikä psykologien konsteilla voi edes vähentää seksinhalua. Lupauksia annetaan, rahaa imetään, mutta TULOKSIA EI TULE.

        Iisi suhtautumistapa ei selitä runsautta sairaudeksi, vaan toteaa, että ihmiset ovat ERILAISIA. Seksiä runsaasti haluava, joka pitää itseään terveenä, voi paljon paremmin kuin seksiä runsaasti haluava, joka pitää itseään sairaana.

        Pelottelulla vain puuhataan psykologien rahapussiin ilman, että saadaan mitään tuloksia.

        "nymf" on sataprosenttisesti terve nuori nainen, vieläpä hyvin ihana. :)


    • kipeetä on

      Se että tuloksia ei hoidosta tule niin tarkoittaa vaan sitä että kyseessä on parantumaton sairaus.

      • 11*4

        Outoo en tunne olooni ollenkaan sairaaksi on paljonkin energiaa ei oo ees pää kipee.


      • ota iisisti, m

        "kipeetä on", ei sinulta ainakaan rohkeutta puutu. Julistat täysin terveitä ihmisiä parantumattomasti sairaiksi. :(


    • löyty uusi ryhmä

      Zello ja alastonsuomi ryhmä

    • moi seksiä

    • Nymfo naisesta on iloa molemmille kunhan mieskin touhussa mukana. 1½v tuli hengailtua nymfon kaa ja hauskaa oli.

    • Haluaisko joku nymfo parisuhteeseen kanssani?

    • pylläri
      • epätavallisen tavallista

        Elin parisuhteessa frigidin naisen kanssa yli 10 vuotta. Eron jälkeen (johon seksin vähyys oli yksi syy) mulla oli muutama lyhyempi suhde, jotka painottuivat seksiin. Pelkkä seksikään ei tyydyttänyt pidemmän päälle, vaikka siitä nautinkin. Nyt olen suhteessa, jossa näen naista viikonloppuisin ja joskus viikollakin. Viikonloppuna emme juuri muuta teekään kuin panemme ja nautimme toisistamme, 4-5 kertaa/vrk, 2-4 tuntia kerrallaan. Välillä juodaan kahvit ja surffaillaan netissä. Joskus käydään lenkillä. Ja sitten taas pannaan. Viikolla käydään ehkä lenkillä, kahvilla, tai syömässä. Joskus harvoin ehditään panemaan, mutta se ei haittaa, koska aina tulee viikonloppu ja pyhät.. Tiedän, että naisellani on seksivälineitä, joita hän käyttää viikolla. Olemme ostaneetkin niitä yhdessä. Hän myös tietää, että katson pornoa ja runkkaan viikolla. Olemme molemmat tyytyväisiä tähän tilanteeseen ja rakastamme ja haluamme toisiamme. Aika helmiä, molemmat ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3353
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      209
      2749
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      143
      2495
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2005
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      15
      2002
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1662
    7. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1536
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      20
      1536
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1266
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1221
    Aihe