Sagamar seitsemän

Rikkaus?

Muutokset 3kk? 6kk? Mitä näet niin kerro kotiasiat/ihmissuhteet sekä miesasia?
Sieltä voi nousta ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä. Kuljen eteenpäin tuli mitä tuli. Toiveita minulla on paljonkin.

5

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotiasiat 3 kk; annat jonkun tilanteen vähän olla tekemättä kun on vaikeuksia siinä, 6kk; pikkuhiljaa lähtee jokin käyntiin mutta asiat ovat pitkänajan suunnitelmia.

      Ihmissuhteet 3 kk: jokin voi olla hankalaa, puutteita tai vaikeutta kommunikoida, on odotettava kärsivällisesti tilanteessa kun tulevaisuuden suunnitelmat ovat vähän hukassa vielä. 6 kk: uudet tehtävät ovat käsillä mitkä tuovat elämäniloa; totuus tulee esiin, asiat ovat selkeitä, mahdollisesti viivästystä tai pelkoa kun on jotain uutta valintaa elämässä, ja siitä eteenpäin niin otat tämän mahdollisuuden vastaan mikä tulee tiellesi, olisikohan siis uusi mies kyseessä?

      Miesasia 3 kk, sopeutumista elämäntilanteisiin tai johdatukseen, näkyviä tuloksia kun asiat hoidetaan, koetukset voitetaan ja sitä kautta kehittyy, vähän yksi asia kerrallaan eteenpäin. 6 kk; onnea ja yhteisiä tavoitteita missä on tehtävä täyskäännös tai mihin sisältyy esteitä. Vanhoihin kaavoihin on helppo jäädä ja joskus on murrettava ne jotta pääsee eteenpäin.

      • Rikkaus?

        Kysyn vielä mitä näkyy työasiaani? Muuttuko asuinkuviot?
        .....olisikohan siis uusi mies kyseessä?? Ei tule uutta miestä koska kiltti mies on vienyt sydämeni jo kauan sitten. Et nähnyt häntä?


    • Silloin on kysymyksessä se mies mikä sinulla on mutta kysymyksessä voi olla ainoastaan elämän turvallisuus ja entistä paremmat olot.
      Työkuviot: Elämän kuviot muuttumassa missä katsoo tilannetta, ehkä tunnetta olla yksin kaiken keskellä mutta on odotettava jotain kun tilanteelle ei voi mitään tehdä. Koetusten kautta uutta voimaa, juuri nyt lähinnä työtä ilman tulosta, jokin suunnitelma ei ole valmis tai tuntuu aika vaikealta saavuttaa. Jokin asia tässä puolen vuoden sisällä ei tuota vielä näkyviä tuloksia mutta uusi energia elämään tai uusi alku on kyllä tulossa. Asuinkuviot; jokin täysosuma/iloinen tapahtuma tulee tähän ja tilannetta rakennetaan eteenpäin, asuinkuviot muuttuvat myöhemmin, elämä antaa uusia tuulia, jotain hienoa ja ainutlaatuista voitetaan, ponnistukset tuovat runsaan sadon.

      • Rikkaus?

        Kiitos hyvästä vastauksestasi:) Tuohon asuinkuvioon vielä kysyn mitä näit: täysosuma/iloinen tapahtuma tulee tähän ja tilannetta rakennetaan eteenpäin,...asuinkuviot muuttuvat myöhemmin mutta mikä vuodenaika? Muuttuuko asiat iloisempaan suuntaan jo tänävuonna koska ulospääsyä olen hakenut tähän pattitilanteeseeni jossa nyt olen/ollaan.
        ....uusi energia elämään tai uusi alku on kyllä tulossa. Mitä muutoksia on tulossa kun näit uuden alun/uuden energian?


      • Rikkaus? kirjoitti:

        Kiitos hyvästä vastauksestasi:) Tuohon asuinkuvioon vielä kysyn mitä näit: täysosuma/iloinen tapahtuma tulee tähän ja tilannetta rakennetaan eteenpäin,...asuinkuviot muuttuvat myöhemmin mutta mikä vuodenaika? Muuttuuko asiat iloisempaan suuntaan jo tänävuonna koska ulospääsyä olen hakenut tähän pattitilanteeseeni jossa nyt olen/ollaan.
        ....uusi energia elämään tai uusi alku on kyllä tulossa. Mitä muutoksia on tulossa kun näit uuden alun/uuden energian?

        Asuinkuviot ovat suotuisimmillaan keväällä kun jaoin ensi vuoden neljään osaan, en kuitenkaan osaa sanoa selkeämmin, mutta alkuvuosi on näköjään tilanteeseen paneutumista ja haluat todella muutosta ja murtaa lävitse, vuoden toinen osa on innostavaa aikaa jolloin elät jossain unelmassa ja toteutat sitä, näkyy myös matka (muutto?) tai mennä ongelman ylitse asiassa mutta uusille vesille kuitenkin, molempiin sekä muutto- ja asuntokysymykseeni sain syksyyn samaa näissä molemmissa eli jotain hienoa on mihin keskityt, jos suunnittelet täällä kauniimpaa kotia ja keskityt sisustuspuoleen niin en ihmettelisi sitä. Muutto ei ole mahdollista kuitenkaan ennen kevättä; on vähän turhaa yritystä, mahdollisesti turhuuden tai epäonnistumisen tunnetta ilmassa kun haluaa eteenpäin ja on vaarassa menettää se mitä haluaa.
        Otan lisäkortteja tähän uuteen energiaan/alkuun ja saan että se liittyy asiaan että teet oman mielen mukaan jotta säästyt joltain asialta mikä on tuntunut raskaalta elämässä, ja kun katson mihin niin liittyen ihmissuhteisiin saan kohtalon kortin mikä on ehdottomasti paras kortti joka vaikuttaa positiivisesti ja tulee antamaan sinulle muutoksen elämään, ehkä teet jotain elämässäsi mikä liittyy hankkeisiin jossa vaikutat ihmisten kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe