korttien tulkitsijalle kysymys....

villihevonen jana

hei,sinä joka jaksat katsantoa laittaa mulle,eläväiselle vanhemmalle naiselle,nostatko korttien kertomaa pöytään ja katsoisit nyt syksyn kortit? elän erikoista aikaa,elämääni tuli eräs henkilö,mies joka sekoittaa pakkaani jollain tavoin entisestäni...epämäärääinen suhde jossa olen roikkunut vuosia,on tinesä päässä ja aika olisi tehdä ratkaisuja.Mitä kortit kertovat nyt elämääni syksyyn? suhteessa epäluottoa ja intomhimoa,miten tässä meneen ,tapahtumia?

2

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Janalle

   Tällaista kortit halusivat tänään sinulle kertoa..

   Asian perustaa kuvastava kortti kertoo taisteluista, joita olet joutunut käymään. Taisteluja, joista kumpikin osapuolia on saanut huonon mielen, voittajia ei siis ole. Pöydän yllä leijuu pieni haikailu entiseen ja vanhoihin, ajan kultaamiin, muistoihin. Olivatkohan asiat sittenkään niin hyvin, kun miltä ne nyt muistuvat mieleen? Kannattaa miettiä vanhoja tapahtumia ja muistoja realistisesti, eikä elää liikaa menneessä.

   Kokemuksiasi kuvastava kortti kertoo ihmisestä, jolla on rikkaan elämänkokemuksen ansiosta paljon viisautta ja annettavaa. Kannattaa luottaa siihen sisäiseen viisauteen, jota sinulla on yllin kyllin ja anna sydämen kertoa vastaukset kysymyksiisi.

   Alitajuisesti olet heräämässä luonnolliselle, vilpittömälle ja nuorekkaalle suhtautumiselle elämään. Voi olla, että pian tulee hetkiä, jolloin tunnet pakottavaa tunnetta ottaa pieniä tanssiaskeleita tai lurauttaa jonkin pienen iloisen laulun :)

   Lähimenneisyyden kortti kertoo vielä lisää tästä vilpittömästä, eloisasta ja hiukan lapsenomaisestakin suhtautumisesta elämään. Ehkä tiedät itse parhaiten, miksi kortit nyt tätä niin kovasti korostavat?

   Lähitulevaisuuden kortti kehottaa miettimään ja pohtimaan omaa sisäistä totuutta, sitä mikä on mielestäsi oikein ja mikä väärin. Kukaan ei voi kertoa sitä sinulle. Lähitulevaisuudessa joudut edelleen hieman punnitsemaan asioita monelta kantilta ja meno voi tuntua hiukan huteralta, mutta olet kyllä oikealla tiellä ja pysyt pystyssä. Ja hassua kyllä, niin täällä edelleen muistutellaan suhtautumaan elämään iloisella ja leikkisällä mielellä. Monet suuret asiat tapahtuvat rennossa ilmapiirissä.

   Lisävaloa syksyysi tuova kortti kertoo jonkinlaisesta uudesta alusta rakkauden saralla, puhdasta rakkautta, uutta toivoa. Jotain herkkää ja kaunista on kyllä alkamassa. Kortti, joka näyttää sinut tulevaisuuden ympäristössä, kertoo, että paljon hyvää on jo ympärillä ja lisää tulee monelta suunnalta. Muista katsella ympärillesi. Yhteenvetokortti symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta, josta muistutetaan nauttimaan ja jakamaan ympärille.

  • kiitollinen nainen

   kiitos sulle,t aloittanut

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   124
   5746
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2503
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1235
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1123
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1086
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1061
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   385
   1003
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   890
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   836
  Aihe