Penang

Sinkeli_nainen

missä kannattaa asua (hyvä, halpa, turvallinen). matka noin pari viikkoa..mitä tekemistä iltaisin. Uskaltaako yksin naisen liikkua..onko paljon suomalaisia ja onko suomimestoja jne...

3

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13131

      Georgetown on iso kaupunki, Batu Ferringi rantakohde.Suurin ero esim. Thaimaan rantakohteisiin on, että paikalliset naiset ovat usein hunnutettuja. Se ei estä heitä silti nauttimasta rannan riemuista. On haiska näky, kun menevät vesiskootterilla tai riippuliitävät mustissa kaavuissaan. Uivat myös vaatteet päällä. Ei tunnu uima-altaassa mukavalta. No, me olimme Kiinalaisen uuden vuoden aikaan, jolloin koko Kuala Lumpur lomaili .Penangilla.Ei paikallisia varmaan muuten niin paljon hotelleissa majaile.George Town on maailmanperintökohde, muttei mielestäni mitenkään eityinen kaupunki. Kuuma siellä oli kävellä ja jalankulkijoille vähän tilaa.Jos majoittuu Batu Ferringhille pääsee sieltä linja-autolla käymään kaupungissa. Autoliikenne helposti tökkii,kovat ruuhkat ja matkanteko hidasta.Oltiin pariskuntana, mutten usko ,etteikö yksinäinen nainen pärjäisi hyvin.Itse pukeuduin shortseihin ja hihattomaan paitaan, ainakin rannan läheisyydessä se on ok.Iltaohjelmaksi meillä riitti kävely ostoskojujen keskellä ja syöminen.Molempia paikkoja oli riittämiin.Meressä saattaa olla vaarallisia meduusoita, joten välillä mereen menosta varoitellaan.Langawi voisi silti yksinäiselle naiselle olla kivempi paikka.

    • Paikallinen

      Riippuu, mitä haluat matkaltasi. Jos haluat rantalomaa, niin Batu Ferringi on ihan ok, mutta valitse vaikka Park Royal resort, jossa on hieno uima-allas, koska meressä ei aina voi uida (virtauksia/maneetteja). Siellä on tosiaan iltaisin markkinakojuja ja ruokapaikkoja, päivisin ei juuri mitään ihmeellistä. Jonkun matkan päässä on luonnonpuisto= trooppinen sademetsä, Spice Garden ja perhospuisto. Niihin pääsee bussilla kaupungistakin noin 30-40 min matka. Jos taas haluat nähdä ihmisiä ja shoppailla, mene Guerney Plazan lähelle, siinä on kaksi isoa ostoskeskusta ja iltaisinkin ravintoloita, elokuvateattereita, kaupat auki jne. Iltaisinkin saa kulkea rauhassa ja voi kulkea shortseissa ja topissa, paikalliset on tottuneet turisteihin eikä paikallinen kiinalainen asujaimisto kulje hunnutettuina. Muutenkin paikalliset muslimit pitävät vain lipallista päähuivia (hijab tai tudung) ja pitkähihaista puseroa ja esim farkkuja, ja myös uidessa sekä miehet että naiset pitävät kokovartalouimapukuja, ne tosin ehkä suojaavat myös maneeteilta. Mutta harvoin rannoilla on juuri ketään, ehkä viikonloppuisin piknikillä. Ne pitkään mustaan burkaan pukeutuneet on turisteja Arabimaista, monet tulee häämatkalle Malesiaan. Guerneystä pääsee bussilla tai taksilla kätevästi Georgetownin keskustaan tutkiskelemaan esim. katutaidetta tai muuta. Siinä on lähellä temppeleitä ja voi lähteä vaikka retkelle Penang-hillille. Ei tosiaan oikein mikään rantalomapaikka, mutta muuten ihan mukavaa tekemistä...Langkawi on sellaiseen parempi, tosin siellä ei ole mitään muuta kuin resortteja.

    • Hieno kirjoitus "Paikallinen". Kiitos siittä kaikkien lukijoitten puolesta. Muuan kommentti:

      "Jos haluat rantalomaa, niin Batu Ferringi" toinen vaihtoehto olis Tanjug Bunkah'in alue saman tasoset hotlat jonku verran halavempia, samatenko ruokapaikat.

      "meressä ei aina voi uida (virtauksia/maneetteja)" ja vesi savinen eikä ehkä ihan puhtaimpiakhaan.

      "Jonkun matkan päässä on luonnonpuisto= trooppinen sademetsä" vaikka tuo Penang National Park on "world’s smallest national park" ei siihen kannate silti suhtautua väheksyen. Siinä ilimastosa ja niilä reiteilä kymmenen kilsan päivämatka on ihan reipas.

      "Niihin pääsee bussilla kaupungistakin" minusta tuota Rapid Penang bussien turistilippua kannattee harkita. RM 30 lipula saapii ookailla seittemän päivää niin palijon ko haluaa, autot on ihan hyviä ja reitit kattavia.

      "mene Guerney Plazan lähelle" myös net upeet Hawker Cornerit huomattavasti edullisempia ko Batu Ferringilä.

      "Muutenkin paikalliset muslimit pitävät vain" meilä täälä tuo stereotypia muslimeista pohojautuu ihan Arabimaitten muslimeihin ja seki on aika kärijistyny. Malesian muslimit on kovasti erillaisia. net elävä oman uskonsa mukhaan mutta antava toistenki elellä tavalhaan.

      "Georgetownin keskustaan tutkiskelemaan esim. katutaidetta tai muuta" tuohon historialliseen keskustaan kyllä kannattee käyttää usiampi päivä. ajella rikshalla, syöpötellä niisä kiinalaisisa-, ja miksei myös intialaisisa kuppiloisa ja katella elämän menua. Fatt Tze Mansionisa kans kannattee käyä kattomasa miten entisaikhaan on osattu ellää (molen asunukki siinä mökisä muutaman yön). son tosi kauniisti entisöity. ja Penang Hillile varmaan kannattee suunnistaa illansuusa, että näkkee auringonlaskun.

      mutta nuitten alkuperäsen kysyjän suomimestojen löytäminen voipii olla aika vaikia, enkä miekhään kyllä sitä oikeen rantapaikkana ossais mainostaa.

      perapappa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe