Ystävät ovat omistushaluisia

Filipussi

Läpi elämän jatkumoa omistusoikeudesta ystävyyteen. Kuvaile tuntosi , ystävä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko samanlaisia

      Omistushaluisista sukulaisista on kokemusta kun perheelliset vaativat kaiken ajan koko ajan esittäen vaatimuksiaan ja tuuppaen kakaroitaan hoitoon niin ettei vanhemmilla jää ollenkaan aikaa lapsettomille lapsilleen.

      Ne eivät ota huomioon että on muitakin ihmisiä tässä maailmassa. Minkä ihmeen takia se kakara tekee ihmisen sellaiseksi, etuoikeutetuksi niin että voi talloa muut ihmiset suohon?

      Me yksineläjät lapsettomat voisimme olla monta kuukautta tai vuosiakin kuolleena eikä kukaan kaipaa tai kysele ellei ole omaisuutta niin silloinhan haaskalauma kyttää koska se kuukahtaisi.

      En voi mennä vanhemmilleni silloin kun siellä on lapsia kun he eivät anna aikuisten keskustella ja ovat heti mustasukkaisia. Ei kiinnosta katsella lasten temppuilua ja kiinnittää vain niihin huomioo kuten ne vaativat ja jos ei ole kiinnostunut niin ne kuritta kasvaneet kakarat ovat todella törkeitä juuri niin kuin vanhempansakkin.

      Ongelma on mennyt niin pitkälle etten kaipaa vanhempiani enää ollenkaan enkä käy siellä. Ainoa hyvä puoli tässä on se että olen itsenäistynyt niin että vanhempieni kuolema ei surettaisi eikä tuntuisi yhtään miltään. Olen tehnyt surutyöni ja haudannut ne ajat sitten jo. Kiitos tästä omistushaluisille lapsiperheille.

      En ole ajatellut koskaan tekeväni edes pakkolasta kilpaillakseni kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Miksi lapsiperheen pitää aina olla etusijalla eikä koskaan ajatella muiden ihmisten tunteita? Koskaan ne eivät kysy sopiiko niin että muiden täytyy aina väistää heidän tieltään. Heidän etunsa ovat aina etusijalla ja kaikki muut joutuvat joustamaan. Jos meillä oli sovittu tapaaminen niin aina se peruttiin eikä edes ilmoitettu kun oli kakarat tuupattu äkkiä etukäteen ilmoittamatta. Katkaisin välit kokonaan pariksi vuodeksi niin johan alkoi äänikellossa muuttumaan. Puhelimet suljettiin eikä oltu tavoitettavissa silloin kun tapasin vanhempiani. Minä sanelin ehdot niin että jos haluatte nähdä niin loppuu kusettaminen ja pettymysten tuottaminen.

      Olen erilainen ihminen ja sitä on vaikea hyväksyä. En käytä ketään hyväkseni enkä anna itseänikään käytettävän. En elä sen takia että kilpailisin täällä jonkun kanssa. Olen ehdoton että jos jotain sovitaan niin se pitää. Jos sopimukset alkaa lipsua ilman mitään todellista hätää niin sanon itseni irti sellaisesta suhteesta oli sitten omaisia tai ei. Omistushaluista luonnetta en omista vaan ennemmin toisinpäin, vetäydyn mutta jatkuvaa pettymystä en siedä. Itse en tee sellaisia sopimuksia tai tapaamisia mihinkä ei tosissaan sitoudu tai tietää jo heti ettei niitä pysty noudattamaan. Terveydelliset esteet ymmärrän mutta en muita.

      • Filipussi

        Seurallisuus ja ihmissuhteiden ylläpito on usein tasapainoilua. Tarkoitin omassa aloituksessa toisentapaisesta jojoilusta ystävyyksien ja heidän ystävien kanssa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen; ei ole yhtä ainoaa syytä siihen, miksi ystävät ajautuvat erilleen... vaikuttavina osapuolina ovat varhaisaikuisuudessakin vanhempien mielipiteet aikuistuvan lapsensa tekemisistä. Omistusoikeus ystävyyteen voidaan purkaa vain pätevien todisteiden nojalla §)

        Sinun kertomus kuulostaa minusta tosi vieraalta. Lastenkasvatus on kovin haastavaa ja vanhempien voimia koetellaan monelta taholta, joten pieni ymmärrys heidän suuntaan on kait paikallaan. Sinä olet vahva luonne, kun et suostu pelinappulaksi sukulaisillesi. Niin monet menevät virran mukana, koska eivät tahdo riidellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2143
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1812
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1487
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      118
      1387
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe