kokemuksia Jack & Fox verkkokaupasta?

SisustajaElli

Onko kellään kokemuksia Jack&Fox verkkokaupan toimivuudesta? Erittäin mielelläni ottaisin lisätietoa tästä. Kun vaikuttaa too good to be true...

29

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • replica

      http://www.jackandfox.com/legal

      En tiedä tästä kaupasta, mutta näitähän toimii Britanniassa useita. Joskus tavaran tilaaminen merkitsee itse asiassa toimeksiantoa valmistuttaa tuote, eli sitä voi joutua odottamaan kuukausia. Tuotteen itsessään sanotaan olevan Britannian lakien mukaan "laillinen kopio".

    • ???

      tilasin tuotteen 9.8. eikä ole vieläkään saapunut...

    • pettynyt pahasti

      Ei kannata tilata. Tilaus tehty heinäkuussa, yhä odotellaan. Aina sama vastaus tavara on saapunut, tarkistamme tuotteen.

    • murmur2

      Rahat meni, tuote ei koskaan tullut...

      • EiToimi

        Jos maksoit Visalla, niin löytyy reklamaatiosaitti ja Visa hoitaa, kuuluu Visan normaalipalveluihin. Siksi kannattaa maksaa aina Visalla lentoliput yms. tämmöiset hankinnat. Oma tarina alempana


    • pettynyt7

      Me tilasimme kaksi lamppua 12.7.2014 ja odotamme edelleen tilausta!!!! Alussa meille sanottiin, että saamme tuotteen korkeintaan kahdeksan viikon päästä, mutta kymmenen viikon kohdalla meille sanottiin, että vielä kaksi viikkoa ja tätä on jatkunut tänne asti! Nyt hieman neuvoton, miten lähteä perimään rahoja takaisin. Kai luottokortilla maksaessa näissä on jokin vakuutus tms.. Aivan älytöntä toimintaa! =/

      • EiToimi

        Tämän firman business kokemukseni mukaan on luottokorttimaksujen kerääminen ja toivovat, että kaikki eivät jaksa tapella maksuja itselleen takaisin. Maksoin onneksi Visalla ja nyt käynnissä reklamaatioprosessi, jossa Visan juristit peräävät rahoja takaisin. 2-3 viikko toimituksen lopuksi tuli statuksen muutos "Delivered" ja mitään tracking koodia millekään kuljetusliikkeelle ei tullut mukana. Odottelin reilun kuukauden josko sieltä jotain tulisi ja sitten laitoin sinne meilikyselyn, joista toiseen vastasivat. Vastaus oli, että naapurikiinteistössä on ollut vesivahinko ja valitettavasti juuri teidän tuotteenne on tuhoutunut. Olemme tilanneet teille uudet ja ne tulevat teille n..10 viikon kuluttua "heti". Eli status "Delivered" oli ensimmäinen valhe. Toista valhetta en jäänyt odottelemaan vaan pistin Visan juristit asialle.

        Eli en todellakaan suosittele


      • PetettyVantaalta
        EiToimi kirjoitti:

        Tämän firman business kokemukseni mukaan on luottokorttimaksujen kerääminen ja toivovat, että kaikki eivät jaksa tapella maksuja itselleen takaisin. Maksoin onneksi Visalla ja nyt käynnissä reklamaatioprosessi, jossa Visan juristit peräävät rahoja takaisin. 2-3 viikko toimituksen lopuksi tuli statuksen muutos "Delivered" ja mitään tracking koodia millekään kuljetusliikkeelle ei tullut mukana. Odottelin reilun kuukauden josko sieltä jotain tulisi ja sitten laitoin sinne meilikyselyn, joista toiseen vastasivat. Vastaus oli, että naapurikiinteistössä on ollut vesivahinko ja valitettavasti juuri teidän tuotteenne on tuhoutunut. Olemme tilanneet teille uudet ja ne tulevat teille n..10 viikon kuluttua "heti". Eli status "Delivered" oli ensimmäinen valhe. Toista valhetta en jäänyt odottelemaan vaan pistin Visan juristit asialle.

        Eli en todellakaan suosittele

        Joo, ihan sama tarina on sepitetty meillekin. Ostimme tuoleja heinäkuussa 2014 eikä vieläkään ole tietoa toimituksesta, Ei niitä tarinoita enää voi kukaan uskoa. Täytyy ryhtyä näköjään reklamaatioprosessiin itsekin, mutta onko kaikilla muillakin luottokorttifirmoilla sama "turva" vai pelkästään Visalla?


      • tun

        Tilasin huonekaluja 17.10.2014 eikä mitään ole tullut!! Aivan SURKEAA toimintaa.
        EN VOI SUOSITELLA KENELLEKÄÄN


      • toimiiiiiii

        ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ tilaa täältä mitään.
        Suurta huijausta. Aina luvataan ja selitellään, mitään et tule saamaan.


    • Asiakas Turusta

      Hei,

      Tilasin heinäkuussa kaksi pallotuolia. Toimitusaika venyi, mutta tuolit tulivat perille ja asiakaspalvelu vastasi aina nopeasti tiedusteluihin ja kertoi missä mennään.

      Tuolit olivat todella hyvin pakattu, eikä mitään virheitä. Kuljetusliike toi tavarat kotiovelle ja rahti kuului hintaan vaikka lähetys oli noin 3 kuutioita.

      Tuolit olivat todella laadukkaat ja kun vertasin niitä aitoihin, niin laadussa ei ollut mitään huonoa. Itse asiassa verhoilu oli parempi kuin aidossa.

      "Aito" tuoli noin 7500 e, Jack & Fox -versio noin 500 e.

      Ainoa "huono" asia oli toimitusajan venyminen noin 5 kk, mutta minua se ei haitannut, koska näillä ei ollut mikään kiire.

      Tilaan tänään kaksi uutta pallotuolia ja odotan saavani ne joskus kesällä.

      • Talepani

        Hei! Kiinnostaisi tietää, onko "Asiakas Turusta" todellinen, vaiko virtuaali-olento. Sen verran paljon poikkeaa mielipide muista. Olisi mielenkiintoista kuulla mielipide.
        Terveisin Tapani Lehtola
        [email protected]


    • Huijaus

      Tilasin neljä tuolia lokakuussa ja edelleen odotan... Tulee joka ikinen kerta "kahden viikon päästä".

    • ketunmerkit

      Tavaraa tilattu kesäkuussa, osa saapui marraskuussa. Pallotuoli jäi puuttumaan, sen rahi oli homeessa, asiakaspalveluun oltu yhteydessä kohta kuukausi ja mitään järkevää ei saa vastaukseksi. Viimeisin vastaus viikko sitten.

      Ei voi kehua, olkaa tarkkoina tämän kanssa. Surkeaa brittipalvelua.

    • Tyttö Helsingistä

      Tilasin kaksi sohvaa syyskuussa, ei ole tullut. Mukamas eivät läpäise laatukontrollia... Huijaukselta kuulostaa, seuraavaksi varmaankin rikosilmoitus koska rahoja ei varmasti saa takaisin

    • Petettykö

      Tilasin marraskuun lopussa Eamesin ns. eiffel-tuoleja 6 kpl. Maksoin Visalla, ja nyt odottelen vähän epävarmana, tuleeko tuoleja koskaan.Toimitusajaksi sanottiin firman sivuilla 9-10 viikkoa. Kuinka kauan on viisasta odottaa? Onko mahdollista saada rahansa takaisin luottoyhtiöltä?

    • Pettynyt Vantaalta

      Hei, Tilattiin 2 pallotuolia ja 2 muuta tuolia 31.7.2014 eikä ole tuoleja näkynyt eikä kuulunut. Kolme kertaa ollaan kysytty toimitusta ja aina tulee sama vastaus että noin 2 viikon kuluttua toimitus on viimeistään teillä. Rahtiliikkeellä on kuulemma ruuhkaa jne. Tänään laitoin jo vaatimuksen saada rahat takaisin. Ei se paljon lohduta, että asiakaspalvelu vastaa nopeasti, jos yrityksen toimintaan ei voi luottaa. Lupaukset 10 viikon toimitusajoista ovat ihan puppua!! En suosittele kenellekään!!

      • Pettynyt Vantaalta

        Tänään tuli uusi "meriselitys", miksi toimitusta ei näy eikä kuulu.... Heidän varastollaan on tapahtunut iso vesivahinko ja meidän tuotteet ovat vahingoittuneet, joten nyt on odotettava toiset 12 vk, jotta he saavat toimitettua tilauksemme. Uskottavaa - vai kuinka!!


      • Tosi pettynyt

        Tilasi marraskuussa soffapöydän jonka toimitusaika oli 2-3viikkoa. Lähetin mailia 28.12 missä pöytä viipyy. Silloin sain vielä "Katielta" vastauksen.
        Johtui kuulemma pyhäpäivistä ja vuoden vaihteen kiireestä, ettei toimitus pelaa. Toimitus hidastuu noin viikolla. Mitään ei ole kuulunut. Parin päivän aikana olen lähettänyt 5mailia, tekstiviestin ja soittanut...ei mitään vastausta. Miten tosiaan rahoja voi periä takaisi?


    • pettynyt7

      tilaus tehty heinäkuussa, ei ole tullut tuotteita. Joulukuussa sanottiin, että tuotteet ovat heidän varastolla, että laaduntarkistus kestää kauan sen jälkeen oli kiinalainen uusivuosi ja sitten tuotteita ei taas ollutkaan, kuljetusliikkeellä on ruuhkaa ja nyt viimeisin oli, että ne saapuvat maaliskuussa. Eli ne tuotteet joille piti ainoastaan tehdä laaduntarkistus joulukuussa, ovat vasta tulossa maaliskuussa. Täyttä huijausta, osa varmaan saa ehkä tuotteensa, mutta itse en suosittele tilaamaan mitään. Luottoyhtiölle reklamaatio ja mahdolliset email keskustelut liitteeksi jos niitä löytyy.

    • Ilona101

      Tilasin muutaman tuolin 8.7.2014 eikä ole tuoleja vielä näkynyt. Ihan samat selitykset kuin muillekin, eli ruuhkaa varastolla yms. Onko kenelläkään kokemusta, voiko tilausta peruuttaa ja onko mitään mahdollisuuksia saada rahojaan (Visa) takaisin?

    • rikollisia

      Kun nyt on näin monta petettyä asiakasta, olisiko syytätehdä kaikkien rikosilmoitus. Visalta minä en ainakaan saa rahoja rahoja takaisin. S-pankissa kehotettiin tekemään rikosilmoitus. Olen kysynyt useaan kertaan, kuinka kauan pitäävielä odotella tuoleja, mutta eivät ole edes vaivautuneet vastaamaan...lykkäävät mainoksiansa sähköpostiini ja googleen kehumalla "nopeilla "toimitusajoilla .TEHKÄÄ kaikki rikosilmoitus poliisille - niin törkeää ja röyhkeää on tuo huijaus!

    • Aliex

      Tilasin Eamesin suoraa kiinasta Aliexpressiltä tuli n kolmessa viikossa ja oli halvempi.
      Jotkin tuotteet tosin kalliita .

    • Juups_____

      Jos mahdollista, niin kannattaa tilata laskulla, niin ei tarvii maksaa etukäteen. (Siis jos ei ole kokemuksia) tai tilaa jostain muualta :)

    • Tehkää_ilmoitus

      Tilasin 3 lamppua, jotka eivät ole tulleet. Maksettuani lamput, kauppa ei ole vastannut yhteenkään viestiini vaikka ennen maksusuoritusta vastasivat nopeasti. Todella outoa. Olen tehnyt valituksen Iso-Britannian kuluttajaviranomaisille ja harkitsen rikosilmoituksen tekemistä.

      Kaikkien huonoa kohtelua ja palvelua saaneiden kannattaa ehdottomasti tehdä asiasta ilmoitus, esim. osoitteeseen ConsumerGAA(a)citizensadvice.org.uk .

    • ilmoita_viranomaisille
    • paskooo

      Suurta huijausta! Tilattu lokakuussa huonekaluja eikä mitään ole tullut. Muutama sähköposti tuli aluksi kun kyselin, mutta ei viimeaikoina edes niihin ole vastattu. Nyt laitoin kuitit ja tilaus jäljennöksen Nordealle ( kortti on FirstCard ). Saa nähdä mitä sieltä kuuluu...

    • kisuuu

      Korttireklamaatio tulisi tehdä kolmen kuukauden sisällä huijauksesta.
      Onkohan siinä syy miksi "toimitusajat" ovat aina vähintään yli 3kk?

    • rkuo

      Hei, sama juttu. Syyskuussa tilatltu Aarnion pallotuoli, piti tulla jouluun mennessä. Tammikuussa ilmoittivat että menee vielä pari kuukautta kun ei täyttänyt laatuvaatimuksia. Nyt kotisivut eivät enää avaudu. Eli täydellinen huijaus. Uskalsin tehdä tilauksen kun olin tilannut aikaisemmin IconM nimisestä liikkeestä tuoleja ja lamppuja jotaka olivat ok. Toimitusaika niissäkin pitkä. Nyt IkonM myös kadonnut.
      Maksoin PayPal kautta Amexilla. Kun näin pitkä aika voi olla että palautusta ei saa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      637
      4708
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3221
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2479
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 252
      1877
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      97
      1354
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe