kun isä ei autakkaan enään.

huolestunumami

Joo.. Saimme mieheni kanssa kolme kuukautta sitten ihanan pikku pojan. Aluksi isä touhusi mukana ja kaikki tuntui ihanalta. Mieheni yleensäki tykkää touhuta ja auttaa kaikessa. No mies lähti kolmen viikon jälkeen töihin ja siittä alamäki alko.
Ei siinä, lapsi on kiltti ja ei sen kanssa ole ongelmii, mut isän kanssa. Tuntu kuin se olis unohtanu että on isä!
Muka kauheesti tekemistä koko ajan ja menoja joka suuntaan. Viikonloput täynnä ohjelmaa! Minä en oo sellanen joka valittaa mistään, joten en haluisi valittaa lastenhoidosta. Nyt kuitenki tuntuu kun 2,5 kuukautta menny ja isä menossa koko ajan. Miten saisin isälle sen sanottua että ymmärtäis että on tämä hänenki lapsi!? Kyllä silloin autetaan kun muut näkee, mutta thats it!

8

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sano....

   No paa se äijäs ruotuun ja sano sille suoraan että voisit välillä auttaa ihan muutenki eikä vaan silloin jos joku muu on näkemässä! Kai uskallat omalle äijälles sanoa suoraan.
   Minä ainakin oon sanonut omalleni jos on välillä velttoillut pojan hoidon kanssa.

  • ktyeds

   Ainahan voi nalkuttaa, kaikkiin miehiin se ei vain tehoa :D Ap ei kerro mitä ne on ne herran menot, viihdettä, työtä vai vapaa-ajan harrastuksia? Kannattaisiko vain siirtää se vastuu herralle? Ilmoittaa, että hei mää meen nyt on sun vuoro. TUo on hankala ikä lapsella siinä mielessä, että ovat kovasti äidissään kiinni, etenkin jos imettää, niin väistämättä mies jää vähän erilleen siitä symbioosista, mutta ei sitä tietysti tarvittis kokoaikaa liesuta jossakin.

   • huolestunumami

    No nalkuttaminen ei auta! Tässä tilanteessa on "harrastukset" ja muut menot. Ei käy viihteellä. Joten siinä plussaa. Työt täytyy tehsö, sen ymmärrän. Imetän ihan kokonaan. Eikä väliä vaikka ite en pääse, mut olis kivaa saada aikuisen seuraa kotona tai yhessä käydä jossain.


  • psist

   Jospa hän on mustasukkanen kun vauva saa sinulta kaiken tarvitsemansa. Olettaa, että häntä ei sit tarvitakaan. Pumppaat maitoo ja ilmotat että sinun vuorosi ja lähde vaikka lenkille. Siitä miehes saa varmuutta olla isä.

  • Kyllä miäs vöi

   käntää väyvää jös väin hälyää jä täjyää.

  • Isä

   No mun lapseni äiti ei paljon kysellyt: kun tulin kotiin niin hän lykkäsi vauvan mulle ja sano et sinä hoidat sit lopun päivän.
   Aina ei ois huvittanut heti duunin jälkeen, mutta hyvä oli et tuli sit hoidettua. Eipä ole lapsi ollut koskaan kiinni pelkästään äidissään, vaan minä olen aina ollut lapselle tasavertainen vaihtoehto äidin kanssa.

  • huolellinen provo

   Taidat olla ihan vain provo. Arvaa mistä huomasin? No näistä kahdesta sanasta:

   enään
   siittä

   Kirjoitusvirheisiin en viitsi puuttua, mutta ei kukaan täysjärkinen kylvä "enään" ja "siittä" sanoja tekstiinsä. Sinähän käytät myös aina tätä "huolestunut" sanaa nimimerkissäsi.

   • Lisääntyjätär79

    "Isikö" murahti?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   2992
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   18
   2638
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1462
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   104
   1450
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1190
  6. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   1176
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   49
   1111
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1035
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   998
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   893
  Aihe