Raisiontien Lämpö Oy - RÄIKEITÄ LAIMINLYÖNTEJÄ!

MEILAHTI ASUKKI

Asun Meilahdessa ja isännöintiämme hoitaa Raisiontien Lämpö Oy. Elokuun puolessa välissä makuuhuoneeni katostani tuli vettä läpi aiheuttaen parketille vesilätäkön. Asun ylimmässä kerroksessa, joten ilmeistä oli, että vesi tulee ullakolta.

Kävin ullakolla katsomassa tulviiko se vettä, mutta suuria vesimääriä ei tuolloin näkynyt. Ilmoitin seuraavana aamuna isännöitsijälle, joka lähetti huoltomiehen mittaamaan kosteutta katostani ja totesi samalla talon ullakon molempien päätyjen ikkunat ovat karmeista mätiä ja ikkunat vuotavat sateella. Tästä parin päivän päästä ulkopuolinen yritys tuli tekemään kosteusmittauksen ja kirjoitti raportin. Elimme tuolloin siis elokuun 20. päivän tienoota 2014.

2.10.2014 aloin jo odotella, että milloin remontti asunnossani alkaa ja huomasin kosteusvaurioiden/katon kupruilun ja vesivalumajälkien seinissä levinneen myös olohuoneeseen. Kävin katsomassa ullakon ikkunaa, jolle EI OLTU TEHTY VIELÄKÄÄN yhtään mitään.

Soitin ponnekkaan puhelun isännöitsijälle, jossa vaadin toimenpiteitä. Tästä seuraavana päivänä vasta ikkuna teipattiin ja siihen laitettiin movisuoja. Väliaikaisjärjestelyn teko kesti 1,5 kk ja nyt puhutaan siis kosteusvaurioista ja niiden lisäsynnystä.

Tästä alkoi sähköpostittelu isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan kanssa, jotka puolustelivat toinen toisiaan. Vasta kun sain jakelulistalle myös muita osakkaita taloyhtiöstä, sekä muita taloyhtiön hallituksen jäseniä, alkoi asian hoito kunnolla.

Ullakon toisen ikkunan teippaukseen kului 2 kk. Ketään taloyhtiön muita asukkaita ei ole inofttu tilanteesta taloyhtiön tai isännöitsijän taholta. Olen itse joutunut ilmoittaa molempien porraskäytävien ylimpien kerrosten asukkaille tilanteesta ja he ovat havainneet katoissaan samoja kosteusvaurioita.

Tässä info kyseisestä isännöitsijätoimistosta. Suosittelen kaikkien kerrostalohuoneiston osakkaiden suhtautuvan kriittisesti isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajien ehdotuksiin ja toimintaan. Ilmiselvää, että kun laiminlyöntejä tapahtuu, pitävät päättävät tahot yhtä, jotta laiminlyönnit eivät paljastu!

Rohkeasti pitäkää kiinni omista oikeuksista ja vaatikaa ylimääräisiä yhtiökokouksia väärinkäytöstilanteissa. Tuokaa kokouksissa väärinkäytökset kaikkien taloyhtiön osakkaiden tietoon. 10% osakkaista niin vaatiessa on ylimääräinen yhtiökokous pidettävä 2 viikon sisällä vaatimuksen esittämisestä.

6

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tekninen_Tissi83

      Ja se tärkein asia unohtui aloittajalta: Osallistukaa itse hallitustyöskentelyyn kun osaatte paremmin. Iso osa asunto-osakeyhtiöiden hallituksista työskentelee ilman minkäänlaista palkkiota, joten kovin paljoa ei parane vaatia antamatta omaa panosta. Tällä en ota kantaa siihen, etteikö toiminta aloittajan tapauksessa olisi moitittavaa.
      Kohtuullisen koomista kutsua ylimääräinen yhtiökokous koolle hallituksen vaihtamiseksi, jos hallitukseen ei ole muita halukkaita vanhan hallituksen lisäksi. Nähty on.. :)

    • inisiät hiljaa

      Juu, puskista on niin kiva huudella. Vastuunkantajaa ei hallitukseen löydy. Tämäkin housuunsa laskenut huutaja muita syyttelee, mutta kun pitäisi oikeasti hallituksessa ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä, niin voi voi.

    • Koivul

      Näytti Raisiontien Lämpö Oy hiljattain hakevan uutta isännöitsijää. Saiko edellinen isännöitsijä tarpeekseen, yrityksessä asiat sekaisin, vai oliko liian hankalia yhtiöitä asiakkaina. Tosin isännöitsijöiden tiheä vaihtuvuus on alalla muutenkin hyvin tavanomaista.

    • Manolito1

      Ne on veemäiset yhtiöt ja osakkaat, tämän päivän ihmiset on idiotteja kympillä vaaditaan satasen hommia...maksakaa tolavanat lisää niin saa sitä palvelua vaan ei sitä ammattitaitoia myydä ilmaiseksi, kuten eräs yhtiön halituksen puheenjohtaja minulle totesi mysö, kaveri oli tuulivoimatekniikan tohtori ja sanoi että ei ikinä asiantuntemusta saa myydä ilmaiseksi!!!että siitä koulutetut kokoomuksen äänestäjät...ohohooanteeksi....

      • Olkaa tarkkoja

        Nyt väistellään tämän otsikko-aihetta. Ko palveluyrityksen osalta on olemassa muu ongelma kuin asiakas. Olkaa tarkkoja! Hpj - käytä aikaa ja johda koko talon hallintoa - jos valinta on ollut ko taho. Jos olet se perinteinen jees jees puheenjohtaja, ei yhtälö tässä tapauksessa toimi. Ei sitten lainkaan.


      • Kehissä
        Olkaa tarkkoja kirjoitti:

        Nyt väistellään tämän otsikko-aihetta. Ko palveluyrityksen osalta on olemassa muu ongelma kuin asiakas. Olkaa tarkkoja! Hpj - käytä aikaa ja johda koko talon hallintoa - jos valinta on ollut ko taho. Jos olet se perinteinen jees jees puheenjohtaja, ei yhtälö tässä tapauksessa toimi. Ei sitten lainkaan.

        Nyt tuolla näyttää aloittaneen uusi isännöitsijä. Saa nähdä paraneeko palvelu. Vai hyppäsikö uusi kokelas ummikkona uppoavaan laivaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe