Suna Kymäläinen

typerä akka

Kyllä on typerä akka. Ei taida päästä enää eduskuntaan ulkonäkönsä avullakaan kuvasta päätellen. Kuten aiemmin on päässyt. (Ei ainakaan ajatustensa). Pesusieni pitäisi kieltää, herranenaika.....

http://www.esaimaa.fi/Online/2014/10/20/Suna Kymäläinen huolestui Paavo Pesusienestä/2014118068730/4

79

3439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommunisti toimittaj

      EIKÖ KUKAAN ÄLYÄ? Iltalehdessä se typerä toimittaja taisi olla vaan katkera Sunan lakialoitteesta, venäläisten maakauppoja vastaan!

      Selvää mustamaalaamista, tuon lakialoitteen takia. Todella törkeää tässä nykyajassa.

      • mmmmmmmmmmmmmm

        No se on vaa nii,,,,,,et ehkä olis pitäny ajaa sitä lakialoitetta jo sillon kun tuli valituks eduskuntaa. Nyt sillä ei oo isoa merkitystä enää , koska venäläiset ei saa täkäläisistä pankeista enää helpolla lainaa,


      • Anonyymi

        Voihan vit.. kyllä moinen taksi kuningatar pitäs saada vaikka jollekin raksallalle tiilenkantajaksi. Ei sen paikka ole edustamassa suomalaisia eduskunnassa. Ei ole mitään saanut aikaiseksi, sössii omat ja muiden rahat päin vittua ottaa pikavippejä ,ja istuu taksissa kun pitäs tehdä jotain töitä siellä minne hänet on valittu.Älkää äänestäkö edes protesti mielessä moista eläjää


    • Väärinymmärtäjät

      Ei pidä uskoa kaikkea mitä lehdessä lukee, omilla aivoillaankin saa ajatella.

    • Pesusieni on hauska

      jooh. ennen "perhearvoja puolustavaksi" ryhtymistä taisi ennemmin olla avoimen kannattaja. moni ikätovereista, siis vastakkaista sukupuolta, pääsi tekemään tuttavuutta; tunnettiin silloin Muna Laihiana (on o.s. Laihia).

      • siesieeeex

        ja sä et sitten ilmeisesti päässyt tekemään tuttavuutta? :D


    • M. M.

      Ei ole tässä maassa olennaisia asioita, kuten vaikka työttömyys/tuloerojen kasvu/vanhusten hoidon puute/rikollisuuden kasvu/asunnottomuus/homerakennukset tai vaikka valtion luottoluokituksen tippuminen sekä jatkuva velkaantuminen?

      Toivottavasti joku tekee kirjallisen kysymyksen Kymäläisen aiheuttamasta haitasta kansanedustuslaitokselle!

      Mielestäni on syytä jokaisen hävetä, jotka ovat populisti-Sunaa äänestäneet. Taas on näemmä vaalit tulossa; siis kun venäläisviha kaluttu loppuun, on ilmeisesti Paavo Pesusienen/Aku Ankan/Muumien jne. vuoro?

      Kyseenalaistan myös Kymäläisen oman kyvyn toimia lastensa huoltajana, koska vanhempien pitäisi käsittääkseni valvoa, mikä lapsille sopivaa ja mikä ei. Joten lastensuojelu, herätys!

      • AkuAnkat sensuuriin

        Samaa mieltä. Miten moinen lehmä voi olla kansanedustajan palkkaa nauttimassa!


      • Populismi

        Kyseinen eukko osaa kyllä taviksia vetää populistisista teemoista; tällä äänestysalueella tepsi edellisissä vaaleissa tuo venäläisten maakauppajuttu. Mutta kun törmäsi typeryydessään kansainväliseen ja kotimaiseen käytäntöön, että sitten olisi pitänyt kaikilta ulkomaisilta kieltää maanomistus; ja sitähän ei voi tehdä tai kaatuisi koko kansantalous. Ison osan teollisuuslaitoksista, kaivoksista ja vaikka marketeista kun nyt esimerkkinä omistaa monikansalliset sijoitusyhtiöt, muusta puhumattakaan. Miten riittäisi verovaroja sitten valtion pakkolunastaa ne pois? Sitten Senaatti-Kiinteistöt kauppaisi niitä ongelmakiinteistöinä hetken kuluttua...

        No sarjakuvahahmoistahan sai sitten toisen halvan julkisuustempun, jolla saa julkisuutta mediassa ilman, että itse tarvitsee sitä kustantaa. Jos ei ole rahhaa, niin saa julkisuutta typeryyksillä ilmaiseksi. Ja poliittisissa typeryyksissä kaikki julkisuus on hyvästä, silloin tulee valituksi uudestaan. Niinhän nämä rikolliset Juhantalot ym. ovat tulleet liki äänikuninkaina uudestaan valituiksi; julkisuus siis toimii. Ja media-aikaa saavat nykymaailmassa nämä rikolliset, typeryyksiä laukovat ja populistiset tapaukset. Ei tarvitse ihmetellä maamme nykytilannetta... Joten ämmä osaa siinä mielessä asiansa xD Tosin surullista, että kaikki ihmiset maksaa hänen kansanedustajan palkkaansa eikä ainakaan kansakuntaa edesauttavaa tapahdu.


      • sonjalaaksonen

        Kymäläinen on narsisti vailla kykyä tuntea aitoa empatiaa.Kuten niin usein,narsisti osaa manipuloida "tyhmempiään".Ei siis ihme että hänon päättämässä asioistamme.Älkää ruikuttako,sitä saa mitä tilaa.


    • älkää panetelko

      Olipa katkeraa vuodatusta nimimerkiltä M.M

      Luuletko todella kirjoituksellasi olevan jotain merkitystä Suna Kymäläisen elämään?
      Sepustuksestasi huomaa kateuden ja katkeruuden, asiaa siinä ei ole nimeksikään.

      Vaikka en itse Suna Kymäläistä ole äänestänytkään, enkä ole hänen kanssaan samaa mieltä erinäisistä asioista, niin en hyväksy tuollaista julkista mollaamista nimimerkin suojissa.

      Ajatelkaa hyvät ihmiset mitä kirjoitatte nimeltä mainitsemistanne henkilöistä.
      Kuinka itse suhtautuisitte siihen, jos joku parjaisi teitä nimeltä mainiten julkisilla keskustelupalstoilla?

      • Aiheesta111

        Hällä väliä onko kommentoijan kirjoittamalle merkitystä noin tyhmän poliitikon elämään, mutta toivottavasti on kansalaisten elämään. Siis ainakin niin, että miettivät kaksi kertaa, antavatko noin tyhmälle ääniä. Kun ei noita tolloja kesken kautta potkita pois sieltä!


      • Idiotismus maximus

        Kuule, poliitikon on kestettävä normitavista enemmän ns. julkista arvostelua, varsinkin jos typeryyksiä menee julkisuudessa laukomaan. Ja toisekseen, jos ahdistaa, ei kannata lukea näitä täältä. Yksityisetkin saavat osakseen, ja poliitikkojen "saavutusten" perusteella eivät todellakaan saa osakseen edes sitä, mitä ansaitsisivat.


    • valtakirja pois

      Saa parjata jos on työssään saamaton epäpätevä pyrkyri kansanedustaja

      • kans.aloite

        Teki silti Etelä-Karjalan kansanedustajista parhaan aloitteen maanosto-oikeuden rajoittamisesta Eta-alueen ulkopuolisilta. Mielenkiinnolla odotan, miten muut alueemme edustajat äänestivät.
        Ellei lakia sada aikaan, niin 10-15:sta vuoden kuluttua heräämme kasakan nauruun. Silloin on jo liian myöhäistä!


      • Anonyymi
        kans.aloite kirjoitti:

        Teki silti Etelä-Karjalan kansanedustajista parhaan aloitteen maanosto-oikeuden rajoittamisesta Eta-alueen ulkopuolisilta. Mielenkiinnolla odotan, miten muut alueemme edustajat äänestivät.
        Ellei lakia sada aikaan, niin 10-15:sta vuoden kuluttua heräämme kasakan nauruun. Silloin on jo liian myöhäistä!

        Sauli Niinistön vertauksen mukaan taitaa nauraa jo.


    • jr12

      ja mie pyysin sitä vaan Saunaan ja ny se kieltää jo Paavo- Pesusienkin

    • ovat kuin luteet

      Tässä maassa on todellisiakin ongelmia rys.ien trollreista huolimatta ja suurin on rys.ien maan osto ja kaksoiskansalaisuus. Pysyisivät siellä kotimaassaan, kait sielläkin jonkinlaista juustoa tehdään. Niistä ei pidetä missään muussa maassa, miksi eivät näe sitä halveksuntaa, vai eivätkö välitä.

    • 1939

      Vielä me tulemme katumaan tätä venäläisten hyysäämistä. Toivottavasti silloin ei ole liian myökäistä.

    • jr12

      1939 kyllä olet ihan oikeassa

    • raha-populismia

      Hyvä Suna jatka samalla tiellä -- on nääs tervettä esitää omia tuoreita ajatuksiaan.
      Paljon terveempää, kuin olla jonkin etu- ryhmän vankina.....
      Ja todellisuudessa on näin, siis päinvastoin kuin väitetään, niin se parjattu populismi on just siellä missä ollaan vaan samaa mieltä aina ja kaikessa, tukien ahneutta ja pääomia, rahaa, valtaa....- se on inhottavaa ahnetta populismia se.

    • hihhuli.

      juu anna vaan mennä suna!!! myö ei ryssien perseitä nuolla!

    • voi taivas

      täytyy ihmetellä tämän(kin) demarin järjen juoksua tai oikeestaan juoksemattomuutta voi pyhä yksinkertasuus....paavo on pahis! jonkun pitäis kertoo kymäläiselle et sielä perheissä on myös ne kaks tai yks isompaa tyyppiä, joita kutsutaan vanhemmiks. ja niillä on hallinta siihen kaukosäätimeen jos menee liian pelottavaks tai väkivaltaseks. vai odottaaks se et yhteiskunta kasvattaa sen lapset???

      • Jo yliverotettu

        Entäs sitten tämä uusi Kymäläisen tiemaksujuttu?! http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2014/12/17/Kansanedustaja Suna Kymäläinen vaatii tiemaksuja Suomeenkin/2014518381297/16

        Oikea typeryyden huipentuma! Autoilu on muutenkin yliverotettua ja tiemaksut lisäisivät vaan haja-asutusalueilla sekä ruuhka-Suomen ulkopuolella asuvien rankaisua.

        Kymäläinen on totaalisen typerä! Mutta samaahan se näillä demareilla on muillakin, että ei osata tarkastella kulujen rajoittamista vaikka valtiolla vaan kiljutaan kurkku suorana verojen nostoa. Maassa, jonka verotus on maailmassa 3. korkein ja vastine veroille melko heikko suurimman osan hukkuessa pöhöttyneeseen hallintoon.

        Tieliikenne maksaa arvonlisäveron ohella erityisveroja. Merkittävimmät näistä ovat bensiinistä ja dieselöljystä perittävä polttoainevero, henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien käyttöönotossa perittävä autovero sekä vuosittainen ajoneuvovero, joka koostuu perusverosta ja dieselkäyttöisiltä autoilta perittävästä käyttövoimaverosta. Polttoaineveron määrästä peritään myös arvonlisävero. Valtio kerää tieliikenteestä veroja noin 8 miljardia euroa vuodessa.

        Valtion noin joka seitsemäs veroeuro tulee siis autoilun kautta, suoraan tai välillisesti. verotuloja ei Suomessa ole korvamerkitty liikenteen hyväksi kuten toisaalla, tällä hetkellä 5 miljaria autoilijoilta kerättyä veroeuroa käytetään valtion budjetissa aivan toisaalle kuin autoilun hyväksi. Suna Kymäläinen kavereineen sen sijaan päättikin keväällä leikata liikenneväylien rahoituksesta 100 miljoonaa euroa lisää. Teiden kunto rapautuu, ja liikenneverkon korjausvelka kasvaa. http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288720739068.html

        Suomi on harvaan asuttu maa ja yksityisautojen käyttö on Kehä-III:n ulkopuolella liki normaalin elämän edellytys. Harvassa paikassa joukkoliikenne toimii kunnolla, taitaa pk-seutu olla ainoa. Ehkä Kymäläinen enne tiemaksuja korjaa julkisen liikenteen niin, että vaikka Äitsaaren Hännilässä kulkee vartin välein bussi ja sama vaikka Enontekiöllä?! Voin minäkin vaihtoehtoisesti pysyä kotona ja jäädä työelämästä tiemaksujen tullessa käyttöön, mutta sitten kannattaa Kymäläisen varautua huolehtimaan minunkin toimeentulostani ja palveluista syrjäalueille, ettei tarvitse vaikka kauppaan mennä vaan ruoat ja pankit tänne syrjäkylille.


      • Demarimeininki

        Suna toimii kuin tyypillinen demari. hallinnon karsimisen tai tehostamisen sijasta halutaan aina korottaa veroja.

        Suomessa kai merkittävin ongelma on siellä hallintopuolella. hallinto ehkä paranisi, jos kansanedustajat meillä keskittyisivät vaikka kansalaisoikeuksien lisäämiseen. sen sijaan poliitikot kuten Suna yrittävät päteä kieltoja, pakkoja, lakeja sekä kansalaisten veroja, maksuja ja velvollisuuksia lisäämällä.

        autoilunkin kanssa 70% kerätyistä veroista ja maksuista menee muuhun kuin tieverkkoon tai autoiluun liittyvään. se ei mielestäni täytä kansalaisten tasa-arvoista verokohtelua, koska verotus muun kuin jonkin asian hoitoon käytettävän erityisperusteen osalta tulisi toteuttaa kaikilta verovelvollisilta kerättävällä progressiivisella (tulojen mukaan määräytyvällä) verolla. tiemaksut ovat puhtaasti tasavero, ja rankaisisivat kaikkein rajuiten pieni- ja keskituloisia. ei täytä edes perustuslain kansalaisten tasa-arvoisen kohtelun periaatetta siis.

        korkean verotuksen, jota Suna ja muut demarit edelleen haluavat nostaa, takia kansalaisen suhteellisen palkan ostovoima on merkittävästi EU:n keskiarvoa heikompi, linkkinä vaikka http://www.taloussanomat.fi/img.php?f=PalkkaOstovoima.jpg&w=800

        tuollaiset poliitikot ovat vahingoksi kansalaisille!


      • 19+6
        Jo yliverotettu kirjoitti:

        Entäs sitten tämä uusi Kymäläisen tiemaksujuttu?! http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2014/12/17/Kansanedustaja Suna Kymäläinen vaatii tiemaksuja Suomeenkin/2014518381297/16

        Oikea typeryyden huipentuma! Autoilu on muutenkin yliverotettua ja tiemaksut lisäisivät vaan haja-asutusalueilla sekä ruuhka-Suomen ulkopuolella asuvien rankaisua.

        Kymäläinen on totaalisen typerä! Mutta samaahan se näillä demareilla on muillakin, että ei osata tarkastella kulujen rajoittamista vaikka valtiolla vaan kiljutaan kurkku suorana verojen nostoa. Maassa, jonka verotus on maailmassa 3. korkein ja vastine veroille melko heikko suurimman osan hukkuessa pöhöttyneeseen hallintoon.

        Tieliikenne maksaa arvonlisäveron ohella erityisveroja. Merkittävimmät näistä ovat bensiinistä ja dieselöljystä perittävä polttoainevero, henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien käyttöönotossa perittävä autovero sekä vuosittainen ajoneuvovero, joka koostuu perusverosta ja dieselkäyttöisiltä autoilta perittävästä käyttövoimaverosta. Polttoaineveron määrästä peritään myös arvonlisävero. Valtio kerää tieliikenteestä veroja noin 8 miljardia euroa vuodessa.

        Valtion noin joka seitsemäs veroeuro tulee siis autoilun kautta, suoraan tai välillisesti. verotuloja ei Suomessa ole korvamerkitty liikenteen hyväksi kuten toisaalla, tällä hetkellä 5 miljaria autoilijoilta kerättyä veroeuroa käytetään valtion budjetissa aivan toisaalle kuin autoilun hyväksi. Suna Kymäläinen kavereineen sen sijaan päättikin keväällä leikata liikenneväylien rahoituksesta 100 miljoonaa euroa lisää. Teiden kunto rapautuu, ja liikenneverkon korjausvelka kasvaa. http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288720739068.html

        Suomi on harvaan asuttu maa ja yksityisautojen käyttö on Kehä-III:n ulkopuolella liki normaalin elämän edellytys. Harvassa paikassa joukkoliikenne toimii kunnolla, taitaa pk-seutu olla ainoa. Ehkä Kymäläinen enne tiemaksuja korjaa julkisen liikenteen niin, että vaikka Äitsaaren Hännilässä kulkee vartin välein bussi ja sama vaikka Enontekiöllä?! Voin minäkin vaihtoehtoisesti pysyä kotona ja jäädä työelämästä tiemaksujen tullessa käyttöön, mutta sitten kannattaa Kymäläisen varautua huolehtimaan minunkin toimeentulostani ja palveluista syrjäalueille, ettei tarvitse vaikka kauppaan mennä vaan ruoat ja pankit tänne syrjäkylille.

        Otetaan samantien käyttöön muutkin saksalaiset autoverotusmallit. Miten siellä voi autot olla niin paljon halvempia kun suomessa?


    • Hyvä Suna !!!!!!!
      • Apuvvaaaa

        Kymäläinen on ainut alueemme edustaja,joka ajaa oikeaa asiaa,eli maakauppalakia. Venäläisille ei tarvitse myydä yhtään rantatonttia saimaalta enää. Tämä asia on todella tärkeä ja olen varma,että kymäläisellä on niin suuri tuki takanaan,että menee kirkkaasti läpi. Kepun suuri vaalivoitto on katastrofi,sillä taas ministereiksi nousee väyrynen,pekkarinen ja jätevesi lehtomäki. Suomessa ei tarvita enää näitä kalkkiksia ministereiksi. Kyllä väyrysen aika on jo ohi.


      • 6382915
        Apuvvaaaa kirjoitti:

        Kymäläinen on ainut alueemme edustaja,joka ajaa oikeaa asiaa,eli maakauppalakia. Venäläisille ei tarvitse myydä yhtään rantatonttia saimaalta enää. Tämä asia on todella tärkeä ja olen varma,että kymäläisellä on niin suuri tuki takanaan,että menee kirkkaasti läpi. Kepun suuri vaalivoitto on katastrofi,sillä taas ministereiksi nousee väyrynen,pekkarinen ja jätevesi lehtomäki. Suomessa ei tarvita enää näitä kalkkiksia ministereiksi. Kyllä väyrysen aika on jo ohi.

        Vıttuun kalkkikset sieltä jo!


      • Kääkätttää
        6382915 kirjoitti:

        Vıttuun kalkkikset sieltä jo!

        Kaikki keväällä äänestämään,että saadaan nämä vuosikymmeniä istuneet turhakkeet ulos eduskunnasta. Heidän näytöt on nyt annettu ja kehiin tarvitaan ihan uusia ihmisiä.


      • äyvä äyvä!
        Kääkätttää kirjoitti:

        Kaikki keväällä äänestämään,että saadaan nämä vuosikymmeniä istuneet turhakkeet ulos eduskunnasta. Heidän näytöt on nyt annettu ja kehiin tarvitaan ihan uusia ihmisiä.

        suna on kyllä ihan oikealla asialla! anna mennä vaan suna!


      • Mökit
        äyvä äyvä! kirjoitti:

        suna on kyllä ihan oikealla asialla! anna mennä vaan suna!

        Alueemme kansanedustajien enemmistö sietäisi hävetä( tiilikainen,kärnä,kiljunen,urpalainen ym.) ette tukeneet kymäläisen aloitetta,joka on todella tärkeä koko suomelle. Venäjä on taas tapansa näyttänyt joten maakauppalaki on entistäkin tärkeämpi saada voimaan. Onneksi on vaalit tulossa ja tämä asia kyllä nousee esille. Hyvä suna,eteenpäin vaan,tukea löytyy. Venäjän pussiin pelaajat toivottavasti istuvat viimeistä kauttaan eduskunnassa.


      • HYI.
        Mökit kirjoitti:

        Alueemme kansanedustajien enemmistö sietäisi hävetä( tiilikainen,kärnä,kiljunen,urpalainen ym.) ette tukeneet kymäläisen aloitetta,joka on todella tärkeä koko suomelle. Venäjä on taas tapansa näyttänyt joten maakauppalaki on entistäkin tärkeämpi saada voimaan. Onneksi on vaalit tulossa ja tämä asia kyllä nousee esille. Hyvä suna,eteenpäin vaan,tukea löytyy. Venäjän pussiin pelaajat toivottavasti istuvat viimeistä kauttaan eduskunnassa.

        samaa mieltä! en kyllä yhtään ymmärrä sellaisia ihmisiä ketkä tahtoo myydä venä läisille yhtään MITÄÄN.


      • Njet
        HYI. kirjoitti:

        samaa mieltä! en kyllä yhtään ymmärrä sellaisia ihmisiä ketkä tahtoo myydä venä läisille yhtään MITÄÄN.

        Alueemme kansanedustajat jotka haluavat myydä maata venäläisille,istuvat viimeistä kauttaan eduskunnassa. Tämä asia on saatava hoidettua ensi vaalikaudella. Yhtään tonttia ei enää saa siirtyä venäläisille.


    • Gangi

      Päättäkää itse. Älkää enää myykö venäläisille. Tässä jos missä saa pää ihan itse.

    • herranen aika
      • jr12

        herranen aika eihän se ole kun ihan tavallinen akka, ja mie viel niin nätisti saunaa pyysin yhes iltamis...oi oi...ois siinä saatu rasvakerros sunaltakin palamaan ...eukkokin ois tykänny, sano vaan et elä taas ala vokotelemaan näit paksuperseisii karjalaisiin. kun ei näihin tehoo muna, ei granaattii eikä mikkään


      • Paavo2
        jr12 kirjoitti:

        herranen aika eihän se ole kun ihan tavallinen akka, ja mie viel niin nätisti saunaa pyysin yhes iltamis...oi oi...ois siinä saatu rasvakerros sunaltakin palamaan ...eukkokin ois tykänny, sano vaan et elä taas ala vokotelemaan näit paksuperseisii karjalaisiin. kun ei näihin tehoo muna, ei granaattii eikä mikkään

        Suna on nainen paikallaan ja niitä harvoja alueemme edustajia,joka on edes yrittänyt tehdä jotain järkevää sensijaan että istuu tuppisuuna torkkumassa lehtereillä. Turha takertua pikkuasioihin ja vääristellä totuutta. Suna menee varmadti keväällä eduskuntaan toisin kun jotkut suomen syöjät etelä-karjalasta.


      • Bravoooo
        Paavo2 kirjoitti:

        Suna on nainen paikallaan ja niitä harvoja alueemme edustajia,joka on edes yrittänyt tehdä jotain järkevää sensijaan että istuu tuppisuuna torkkumassa lehtereillä. Turha takertua pikkuasioihin ja vääristellä totuutta. Suna menee varmadti keväällä eduskuntaan toisin kun jotkut suomen syöjät etelä-karjalasta.

        Suoraselkäinen nainen joka ei tanssi puolueen eliitin pillin mukaan. Hyvä hyvä.


    • sivusta seuraaja

      En itse tule äänestämään Sunaa koska katson ehdokkaani puoluetaustaa ja Suna ei edusta sitä puoluetta.

      Sunan puolustukseksi on sanottava että hän on johdonmukaisesti puolustanut ajamiaan asioita myös eduskunnassa. Tästä tasa-arvoisesta avioliittolaista hän saa myös pisteeni. Uskaltaa olla mielipiteensä takana tässäkin asiassa.

      Toivon Sunan tulevan valituksi seuraavissakin vaaleissa, demareiden parhaita ehdokkaita tästä vaalipiiristä.

      • Mannut

        Paras demarien ehdokas joka uskaltaa ajaa niitä asioita,joiden takia hänet on valittu eduskuntaan. Tältä alueelta ei löydy muita demarien ehdokkaita,jotka ovat uskaltaneet vastustaa johdon määräyksiä siitä miten pitää äänestää.


    • solahuttaja

      Pitää olla vahvat lauteet mihin tuon sillitynnyrin voi pyöritellä. Ja tietysti niitä jauhoja.

      • Syöppö

        Ei edustajia valita ahterien perusteella vaan asiat ratkaisee. Et taida löytää sopivaa ehdokasta,jos uökonäkö on pointtina,sen huomaa kun katsoo eduskunnan kyselytuntia torstaisin,joten kannattaa tutustua ehdokkaiden mielipiteisiin tarkemmin ennen valintaa.


      • parempia löytyy
        Syöppö kirjoitti:

        Ei edustajia valita ahterien perusteella vaan asiat ratkaisee. Et taida löytää sopivaa ehdokasta,jos uökonäkö on pointtina,sen huomaa kun katsoo eduskunnan kyselytuntia torstaisin,joten kannattaa tutustua ehdokkaiden mielipiteisiin tarkemmin ennen valintaa.

        no paavo-pesusientä kieltävä ja autojen tiemaksuja vaativa lehmä ei oo ainakaan meikän vaihtoehto sillon :p


      • tumpelot
        parempia löytyy kirjoitti:

        no paavo-pesusientä kieltävä ja autojen tiemaksuja vaativa lehmä ei oo ainakaan meikän vaihtoehto sillon :p

        No äänestä vaan kepua,että saadaan lisää jätevesilakeja ja talvivaaroja ja väyrynen ulkoministeriksi.


      • punamulta haisee
        tumpelot kirjoitti:

        No äänestä vaan kepua,että saadaan lisää jätevesilakeja ja talvivaaroja ja väyrynen ulkoministeriksi.

        demarit ne vasta taloustuho ovatkin! valtakunnan tasolla vaikka Urpilainen laittoi Suomen rahat ennemmin aatesisarilleen ja -veljilleen Kreikkaan, ja ison osan vielä velkarahana, sen sijasta, että vaikka kotimaassa olisi jotain parannettu tai edes velkoja pois maksettu.

        kumpi sitten on pahemi, taloustuhon aiheuttavat demarit vai koko isänmaan pois antavat kepulit? tässä iltasanomat vasta uutisoi kepun ja naapurin putinin puolueen keskinäisestä sopimuksesta.

        molemmat haitta.


      • Ruskiiii
        punamulta haisee kirjoitti:

        demarit ne vasta taloustuho ovatkin! valtakunnan tasolla vaikka Urpilainen laittoi Suomen rahat ennemmin aatesisarilleen ja -veljilleen Kreikkaan, ja ison osan vielä velkarahana, sen sijasta, että vaikka kotimaassa olisi jotain parannettu tai edes velkoja pois maksettu.

        kumpi sitten on pahemi, taloustuhon aiheuttavat demarit vai koko isänmaan pois antavat kepulit? tässä iltasanomat vasta uutisoi kepun ja naapurin putinin puolueen keskinäisestä sopimuksesta.

        molemmat haitta.

        Kepun kiviniemi antoi kreikkaan potin,jota ei ikinä saada takaisin joten tasoissa ovat demarien kanssa tässä sotkussa. Kepu on vanhoissa sonnissa rypevä puolue,joka ei ole uudistunut vastaamaan tätä päivää. Ei venäjän perään kuolaaminen tuo yhtään äänestäjää kepulle lisää,päinvastoin.


    • Pläntti

      Kymäläinen on oikealla asialla venäläisten maakauppojen suhteen. Nyt alkaa puntit tutista jo muillakin,mutta onko jo liian myöhäistä? Suomen poliitikot tekivät emämunauksen vapauttamalla maakaupat etan ulkopuolisille . On aika korjata tämä hulluus. Ei enää yhtään tonttia venäläisille tästä maasta. Suomessa on tapana mollata niitä poliitikkoja,jotka edes yrittävät korjata hulluja päätöksiä.maanpetturuudesta pitäisi syyttää lipposen hallitusta,joka vapautti maakaupat.

    • Harasshooooo

      Miten nyt suut pannaan kun Supo puuttui tähän maakauppa-asiaan? Joko Kimmo tiilikainenkin uskoo ettei ole viisasta myydä Ruokolahtea venäläisille? Toivotaan,että kymäläisen ajama lakimuutos saadaan voimaan pikavauhdilla. Sinisilmäiset poliitikot joutaa pois eduskunnasta ennen kuin tapahtuu todella suuria vahinkoja.

    • sfdfdh

      VOI VOI toivottavasti Venäjän talous paranee 10 v sisällä, kun tulee oman kiinteistön myynnin aika, niin saan Venäläisille myytyä, eihän köyhtyvät Suomalaiset, pysty kiinteistöjä ostamaan.

      • Anonyymi

        Ootko noin katkera muille suomalaisille.Suna Kymäläinen on ainut kansanedustaja joka ylitti uutiskynnyksen useasti koskien ulkomaalaisten ja venäläisten maakauppoja kieltävän lain puolesta koska vastavuoroisuutta ei ole.


    • Öhlhmgn

      Kymäläinen on yksi harvoja täysjärkisiä demareita.

    • uudestaanvaan

      Kyllä Suna on yks parhaista, mitä E-K:sta ollaan sinne lähetetty!

    • Tiilipäät

      Ihan samaa mieltä. Turha on tiilikaisen,kiljusen ym alueemme edustajien houria eduskunnassa joutavia,kun Suomelle todella tärkeä asia on jätetty herran huomaan. Ei voi olla tärkeämpää asiaa kuin suomen pitäminen omassa hallussa. Kyllä venäläisillä on tarpeeksi iso kotimaa,että siellä riittää ostettavaa jokaiselle niin ettei tarvitse Suomesta maata hankkia. Onneksi nyt viimein Supo puuttui asiaan. Ei toopet edustajat tätä asiaa muuten olisi ruvenneet hoitamaan. Mitä ovat tiilikainen ja kiljunen saaneet aikaan eduskunnassa,en keksi yhtään asiaa josta olisi etelä-karjalaisille hyötyä.

    • Anonyymi

      Kyllä on eduskunnan isoimmat tissit!!! AHHHHHH... Noiden väliin kun pääsisi...

    • Anonyymi

      -demari naisille on iskeny joku naama halvaus, kun on noi yli rasvattuja muumionaamoja, kuten kiljunen ja tää paatero.

      -aiemmin muumioitiin kokoomus kepu naiset, ja nyt on elintaso saanu vanhemman sdp kaartiin kosmetologi muumio trendiin.

    • Anonyymi

      Kylläpä on ilmaisten patojen ääressä pyörinyt ulkonäön perusteella. Tallipallo.

    • Anonyymi

      Mites taloustaiturin lakialoite on menestynyt?

    • Anonyymi

      Ymmärrätte varmaankin miksi persuilla on näin paha olla?

    • Anonyymi

      Menikö Ruokolahdella sukset ristiin, kun piti tulla Lappeenrantaan? Demarit on demareita, vaikka...

      • Anonyymi

        Kymäläinen pääsi eduskuntaan,kun lupasi ajaa maakauppojen kieltoa venäläisille. Nyt on viimeinen hetki toteuttaa tämä lupaus. Suomeen tulee saada laki,joka kieltää kaiken maan ja kiinteistöjen myynnin näille putinin kavereille. Asialla on todella kiire. Lepsut kansanedustajat höpisevät turhia asioita,mutta tärkeimmät asiat on hoitamatta. Yhtään ainoaa kiinteistöä ei pidä ryssille myydä.


    • Anonyymi

      Mitä Kymäläinen on saanut aikaiseksi asian suhteen?
      Lastentarhantätin ainut agenda joka sekin jäänyt unholaan.
      Tunnetaan nykyään vankasta talousosaamisesta. Rahaa tulee vastikkeetta ovista ja ikkunoista ja silti ulosotto pyörii.

    • Anonyymi

      Olisko jo aika ruveta lunastamaan niitä vaalilupauksiia?

      • Anonyymi

        Niitä lunastetaan jo muissa puolueissa.Suna Kymäläinen oli aikaansa edellä .


    • Anonyymi

      Ei tehnyt muuta kuin otti pikavippejä ja söi koko rahalla.

      • Anonyymi

        Mutta välillä avasi suunsa asian puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta välillä avasi suunsa asian puolesta.

        Korkeintaan sian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korkeintaan sian.

        Ihanko totta ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko totta ?

        Ihan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan.

        No ei uskoisi sinustakaan.


    • Anonyymi

      -0

    • Anonyymi

      Suna on kyllä käynyt muutaman kerran grillillä syömässä

      • Anonyymi

        Uskaltaa sitten ulkoilemaan koronasta huolimatta.


    • Anonyymi

      Se on Big Mama

      • Anonyymi

        Missä viipyy venäläisten maakauppoja kieltävä laki. Tällä teemalla kymäläinen aikanaan pääsi eduskuntaan. Maakaupat ovat jatkuneet ja täällä on pilvin pimein putinin kavereiden hienoja pytinkejä. Kymäläinen voi painua hiiteen lihomasta eduskunnasta,kun tärkein asia jäi hoitamatta. Tämmöisiä turhia poliitikkoja on eduskunta täynnä,turhaa horinaa tulee suusta mutta ei mitään tärkeää saada aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä viipyy venäläisten maakauppoja kieltävä laki. Tällä teemalla kymäläinen aikanaan pääsi eduskuntaan. Maakaupat ovat jatkuneet ja täällä on pilvin pimein putinin kavereiden hienoja pytinkejä. Kymäläinen voi painua hiiteen lihomasta eduskunnasta,kun tärkein asia jäi hoitamatta. Tämmöisiä turhia poliitikkoja on eduskunta täynnä,turhaa horinaa tulee suusta mutta ei mitään tärkeää saada aikaan.

        On niitä politikkoja myös jotka eivät uskalla pitää ko.asiaa esillä.Suna Kymäläinen on naispolitikko joka uskalsi pitää asian esillä niin että se ylitti valtakunnallisen uutiskynnyksen.Muualla päin Suomea ei muuten tiedettäisi ko.asiasta muuten mitään.


    • Anonyymi

      Big Suna majoneesilla.👍

      • Anonyymi

        Anneli kiljunen vastusti maakaupat kieltävää lakialoitetta ja samoin teki Sirpa paatero kotkasta. Nämä rouvat istuvat eduskunnassa edelleen ja tekevät myyräntyötään Suomelle. Kuka näitä venäläisten hännystelijöitä oikein äänestää . Katsokaa nyt hyvät ihmiset mitä nämäkin ovat saaneet aikaan. Ei yhtään mitään. Kiljunen oikein tuohtui kun kysyttiin venäläisten maakauppojen kiertämisestä. Tässä nyt ollaan ja venäläiset omistaa maat ja mannut täällä, ihan näiden löperöiden poliitikkojen syytä. Kyllä vihaksi pistää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anneli kiljunen vastusti maakaupat kieltävää lakialoitetta ja samoin teki Sirpa paatero kotkasta. Nämä rouvat istuvat eduskunnassa edelleen ja tekevät myyräntyötään Suomelle. Kuka näitä venäläisten hännystelijöitä oikein äänestää . Katsokaa nyt hyvät ihmiset mitä nämäkin ovat saaneet aikaan. Ei yhtään mitään. Kiljunen oikein tuohtui kun kysyttiin venäläisten maakauppojen kiertämisestä. Tässä nyt ollaan ja venäläiset omistaa maat ja mannut täällä, ihan näiden löperöiden poliitikkojen syytä. Kyllä vihaksi pistää.

        Hajota ja hallitse - on vanha periaate.Sopii myös puoluekuriin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe