Virolaiset autot suomessa

Isänmaan asialla

Olisiko tullin vaikea valvoa rajoilla kierretään suomen autoveroa ja muitakin veroja vikolaisten toimesta ei olisi varmaan tänä digiaikana saada parempaa valvontaa
tulo ja lähtäpäivät suomesta viroon jota saadaan nämä veropinnarit kuriin "kylmästi auto takavarikoitava ja annettava maahantulokielto" hyvä että poliiseille tulevat autoskannerit, valvontaa lisättävä jotta saadaan valtion kassaan lisää varoja yhteiskuntamme hyväksi.

http://www.talouselama.fi/uutiset/yha useamman auto on viron rekisterissa hs valttavat isot maksut/a2262147

22

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puolustan

      No niin. Vaikka itse olen ruotsinkielinen suomalainen ja ehkä suomen kieli ei veillä ole niin hyvä, kirjoitan ja puolustan silit.

      Aloitetaan sunsta: sä oot tavallinen massupullanössösosialistipartapoika. Sun palkka on max 5000 netto (onko sun mielestäsi iso rahaa? :DD LOL). Sulle ehkä on, koska sä oot tyhmä duunari. Duu-na-ri. Yksikertainen ali-ihminen, kenet yrityksen omistaja vaan käyttää, että itse saa ajaa Viron kilvissa olevalla autolla, ostaa talon Mallorcala ja antaa sulle sun pikkusen palkan.

      Sulla ei ole oma elämää (koska olet ruma ehkä ja ei kuka edes halua olla sun kanssa ja sun ystävä) ja sen takie olet yksinäinen ja katsot aina, mitä muut tekee. Se on sun onglema, että sä itse ei menestynyt ja et anna toisilla sitä tehä.

      ""Vrion klivissä oleva auto ja menestys????" varmaan kysyt ja oot ihmessä? Mä selitän. Rehellisesti ei ikinä pystyy saaman rikkaksi, ei edes sun pikku 5K palkalla. Sen takia jos ihminen kiertää verot ja sijoitta ne rahat, sitten "yllätys yllätys", 20K vuodessa ilmaseksi osingona. Mutta sä et ole vielä ymmärtanyt elämää, että pitäis mietiä vaan itsestä ja tehä itsestä menestynempi, rikkaampi, kaunepi jne. Mutta kuka olet sä? Sä oot SOSIALISTI. Kaikki tasaarvoiset? Ei, se ei voi luonnolisesti olla näin.- Nopeat syövät hitaat. Myös taloudellisesti bisneksessä. Valitettavasti meidän maalla on sosialismi menossa komunnismiin ja kaikki VASIKOI kuten sä. Mutta, ne ei vasikkoi suoraan, vaan kysyy tullilta ja poliisilta apua, kuten sä uudestaa. Sä oot luuseri ja et pystyy menemään venäläiseille ja virolaisille suoraan naaman parkkipaikalla että missä verot on, koska saat HETI turpaan. Niille sun pullaposki ei maksaa mitään.

      Virolaisille annan respektiä (ei kaikilla, mutta jokaisessa maassa on ahkeraita ja urpoja ) yleisesti, ahekrat pojat on. Esimerkki kaverista. Tuli opiskelemaan, ymmäräs ett systeemi on paska ja että verot kusetta ihmisijä. Tienas omat rahat opiskeluaikana, ajoi viron kilvessä ja sijoitas ne säästöt. Sijoitas 4 vuodessa säästetty 7000 euroa, takaisin sai niistä 45 000 (sä et pysty, koska sulla ei ole taloudellista viisautta), sijoitas Virossa ja nyt oma kiinestistöfirma. Viime vuonna liikevaitho 1, 9 mln, se vuosi tulee about 2,4. Ja asuu siellä hienossa kämpässä, paljon isompi ja hienompi ja maukaampi ruokavalikoima kun tässä jne jne. Respekt kaverille.

      Aiheen aloittajalle: sä et ikinä menesty. Mutta kaikkie ei ole vielä hävinyyt, mieti toisenpäin, älä ole AHDASMIELINEN kuten nyt ja ehkä joskus menestyt.

      Miksi aloitit sen aihen? Koska oot KATELLINEN että sulla vanha opel kadett ja viron pojalla A8. Katellinen, vaikka et ole edes yrittänyt tehä jotain erilaista että sun surkea elämä muutu. Ensin voisit koloutta itsensä. Ja ei mainstream paska, vaan liiketalouden puolesta.

      If you born poor, there is nothing to be ashamed of, but if you die poor, it's completely your fault - Bill Gates (C)

      • Nalle puh

        Taidat olla nähnyt unta ruotsista ja suomesta .

        Herää jo olet virossa.


      • 44553336622111111111
        Nalle puh kirjoitti:

        Taidat olla nähnyt unta ruotsista ja suomesta .

        Herää jo olet virossa.

        No näinhän se on. Ensinnäkään ei ole ruotsalisten eikä suomenruotsalaisten huonoa suomea tuo, vaan sylttytehdas on siinä aika ilmeinen. Ja aivan tyhmiä se puhuu, ei taloudesta ymmärrystä, ei mitään ymmärrystä siistä mistä se vauraus oikeasti tulee. Voi mooses. Mistä tulee esim. Ruotsin vauraus tai Saksan, siitäkö muka että kansa siellä osaa keinotella.
        Ja sitten 5000€/kk palkka on hyvä ja vielä 3000€ on sekin hyvä palkka, eikä ne bruttopalkkanakaan ole huonoja, vaikka vero niistä meillä aika paljon pureekin. Kyllä siinä pitää piensijoittajalla olla moukan tuuria jos mielii paremmin niilä hankkia kuin mitä tällaisilla palkkatuloilla.


      • Hähää

        Vai olet suomenruotsalainen - Eesti rullnokk sa oled :D Mutta kirjoitapa tuo ylläoleva sekava avautumisesi ruotsiksi niin uskotaan.

        Noin muuten, tuollainen kiroilemisesi on tuhmaa - etenkin lasten suusta kuultuna :)


      • tyhmä kuin pässi se

        Ja kuin talousasioissa kaiken idioottimaisuuden hölmöytesi kruunuksi siteeraat jotain jenkkimiljonäärin sanomista Bill Gatesin. No kaikki arvostus Gatesille hänen onnistumisestaan alallaan ja muutenkin mutta tämän tason varallisuutta maailmassa ei saavuta kuin aniharvat ja hyväää onneakin siihen tarvitaan.

        Huomaa että virulainen ei voi uskoa että muuten kuin juonittelemalla ja muita kusettamalla voisi bisneksissä ja elämässä ylipäätänsä pärjätä, ja sitten tämä idiootti vielä uskoo sellaisen kusetuskeinottelun olevan keskeinen tekijä vaurauden luomisessa. No tämä jälkimmäinen käsitys lie sen päähän tullut vasta neukkuaikojen jälkeiseltä ajalta.


      • Trainers houses

        Onko lääkityksesi kohillaan jos et osaa suomea kirjoita sinne viron palstalle niin saat säälistä tulla maahamme tekemään töitä jos olet nöyrä ja sinusta on hyötyä suomalaiselle isännällesi muuten olet vain ryssävirolainen suomessa.


      • esapekka59
        Trainers houses kirjoitti:

        Onko lääkityksesi kohillaan jos et osaa suomea kirjoita sinne viron palstalle niin saat säälistä tulla maahamme tekemään töitä jos olet nöyrä ja sinusta on hyötyä suomalaiselle isännällesi muuten olet vain ryssävirolainen suomessa.

        Mita sa soomiporolinaneni sanoa. Eesti ma olla eestin ja soomin kovan rakkennusmees sa ei saa haukkua minnuja sa oled tosi paska ja pergele soomi olut ja kalia ja viinaa na joon vaan viru valge ja ale goc okut saunas


    • Puolustaja vieläkin.

      Tarkoitin 7000 eur säästöt Viron kilvissä ajamisestä. Suomen klivissä kolmessa vuodessa ne 7000 eur olis mennyt vaan ei mihinkään, sosialismin ylläpitämiseen.

      • Isäntäsi P

        Taitaa kuulua katkeruuden ääni siellä kun joutuu lähtemään etsimään elintason nousua lahdentakaa itsekin olisin katkara jo joutuisin myymään suomalaiselle isännälle perseeni.

        ensin sua riistetään työmaalla ja sitten maksat vuokran suomalaiselle sijoittajalle
        ja isännälle (muista että olet suomessa vain pelkkä lypsylehmä ja sitten kun sinusta ei ole mitään hyötyä nii lähdet häntä koipoen välissä kumivenellä sinne rysslandiaan.

        Hei muista maksaa autoverosi ennen kuin tulli vie sen.


    • juujuujujuuLOlz

      "kylmästi auto takavarikoitava ja annettava maahantulokielto"

      Sitä se duunari vaan osaa - kaikki selän takana. Suoraan naaman ei pystyy sanomaa, saa vielä trupaan.

      • R***ä on vaik vois p

        Lisää virolaisista alan yrittäjistä suomessa ja muualla tälläinen on tyypiilinen virolainen suomalaiset yrittäjät katsokaa ja miettikää millasia alihankkijoita etsitte itsellenne yhteistyökumppaneiksi.

        Suosikaa suomalaista ei mitään veropakolaisia ja rikollisia.

        http://markokreiskrehhov.blogspot.fi/


    • FUCKF

      Muista että sun mutsi on ryssä ja ja hän on muutenki ollut aina huora. Se on yks homma. Toiseksi virolainen lypsä sua koska sä oot pienipalkkainen duunari :DD

      • Kukkuu

        Taidat puhua omasta perheestäsi on surullista jos asiasi ovat niin huonosti taidat asua ryssladiassa kun kiukkusi on niin suuri mutta pysy sillä että et eksy tänne ihmisten joukkoon.

        Oottko taransu DD kuppeinesi siellähän niitä klinikoita riittää sinulaisillesikin oletko ajatellut peniksen pidennystä näytät olevan sen tarpeessa.


      • esapekka59

        Ole hiljaa sa soomiporolaneni.. ma tulla ja vedää rusikalla turbään sua eesti eestilaseleja soomi eestilasele me oleme vodka velit molemat. Ma olen eesti rakkennusmees ja mulla kova käsi milla ma hakata joka päeva mun tyrää ja öölla ma joon saku orginaal väi ale goc olut


    • Du bist untermensch

      jejep, keksintokyvytön köyhä max 3k netto pullaposkipinkkinaamaeläimenpartakaljamassupienimunainenruma mies puhuu siellä. Duunari kaupan päällekin.

      Luulet että virolaiset duunarit maksaa vuokraa suomen isäntälle? Ne ennen kusettaa hänet ja maksa oma toiselle virolaiselle, koska virolaiset tekee bisnestä oma ihmisten päällä - vuokra nille asuntoja.

      Pienimunainem suomalaienn blondi puhuu täällä. Mene laihtuu ennen kun tulet puhumaan, rottanaama :D Ruma as fuck.

      • Isämtä2

        Itse omistan muutamia sijoitusasuntoja pääkaupunkiseudulla ja virolaisilta pyydän 4-6kk vuokratakuun jos vuokraisin heille koska en luota heihin.

        Kannattaa varora heitä vuokra markkinoilla rahaa heillä ei kuitenkaan omistusasumiseen riitä jos ovat viron eikä suomen kansalaisia.


    • Tullista

      Ja lisäksi. Tullin viranomaiset ovat sama duunareita kun säkin, saa max 20 eur tunnissa ja etsi autoja talvella ulkona kun on -20. LOL, mikä menestys elämässä. Olla kylmässä säässä ulkona, otta asuntolaina noin 30 vuodeks ja ajaa vanhalla paskalla. Tämä on tullissa työskentelevaan ihmisen elämän totuus. - WOW mikä menestys voisin sanoa. Varmaan tule rikkaaksi :D

    • hihhuuuu

      MUTTA TÄMÄ VAIN SUOMALAISILLE

      Kokoomuslainen liikenne-ja kuntaministeri Paula Risikko (kok.) väläyttää mahdollisuutta, että henkilöauton omistamisen sijaan suomalaiset voisivat tulevaisuudessa ostaa erilaisia liikkumispaketteja. Risikon mukaan omaa autoa ei tarvittaisi enää lainkaan. Risikon mietteistä kertoo Tekniikka & Talous -lehti.


      Risikko esitteli visioitaan äskettäin Trafin seminaarissa. Teeseihin kuuluvat liikenteen ”kuukausipaketit”, joita voisi ostaa samaan tapaan kuin vaikkapa musiikkia ostetaan nyt verkkopalveluista.

      Esimerkiksi näin:

      - Taksin käyttö 100 km, vuokra-auto 500 km, lähiliikenne (juna) 1500 km, vapaa julkinen liikenne kaupungissa! Pakettihinta 95 euroa kuukaudessa.

      – Tai taksi ulkomailla, videoneuvotteluyhteys kaikkialla EU:ssa, vuokrapyörä, pick-up-palvelu kaikkialla EU:ssa ja leasing-auto tiemaksut! Pakettihinta 800 euroa kuukaudessa.

      – Tai pienelle perheelle kimppataksi, joka saapuu 15 minuutin kuluessa, 6500 minuuttia puheaikaa, huippunopea nettiyhteys, leasing-auto tiemaksut, vapaa julkinen liikenne kotikaupungissa, lähiliikenteen (juna) käyttö 2500 km! Pakettihinta 1200 euroa kuukaudessa.

      • voi rähmä

        KYLLÄ Kykypuolue tietääää.............


    • ksusha

      Nooh...
      Meillä on ollut firmat sekä Suomessa että Eestissä.
      Nyt olemme eläkkeellä.
      Mielestämme on väärin että Suomessa asuvat ulkomaalaiset käyttävät väärin oikeuksiaan. No, se on tullin ja poliisin asia. Me emme koskaan ilmianna ulkomaalaisia. Puoli vuotta ulkomaan autolla ajaminen polttoöljyllä on ok, myöhemmin auto pitää rekisteröidä ja verot maksaa Suomeen. Jos kerran täällä elätte. Muuten menkää takaisin sinne ihanaan Eestiin tai Venäjälle, kiitos ! Passi käteen kuten Ukrainassakin. Kuka tahtoo Venäjälle, tervemenoa ! Passi käteen ja Good Bye !

    • Hävetkää rasisitit

      Uskomatonta rasistista moskaa tällä palstalla. Järkytyin kuin luin. Kuinka huono yleissivistys teillä on??? Viro on eri asia kuin Venäjä. Alle sata vuotta sitten me suomalaisetkin olimme venäläisiä, muistuiskos tällaista asiaa historian tunneilta mieleen...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe