asensin XP:n uudestaan,kirjautumis vaiheessa käyttäjä nimi muuttui epähuomiossa toiseksi,kuin alkuperäisessä versiossa,nyt on c:ssä kaksi käyttäjää A ja B, A:n ollessa alkuperäinen,nyt on niin että A:han jäi kaikki ohjelmat,ja käyttis avaa vain B:n,miten saan yhdistettyä A:n ja B:n,jotta säästyn älyttömästä klikkailusta,avatessani ohjelmia A:sta.
XP:n
jako
0134
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.