Palkataanko enää suomalaisia?

kiitos eu

Pistäkääs tänne muut havaintoja omasta, siis firmasta missä olette töissä, että otetaanko enää töihin suomalaisia ollenkaan vai joku saatanan virolainen?

tuntuu kun ensimmäinen joskus on otettu, ja pää saatu auki sinne suuntaan, niin ei ole paluuta...pesityvät ja lisääntyvät kuin torakat!

10

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • irtoovaperä

      Trans Bros hyvä esimerkki talosta jossa virolaiset on syrjäyttäneet suomi kuskit

    • Kuljetuspatruuna

      Ei ratin pyörittämisestä ja osaamattomuudesta voi kertakaikkiaan maksaa yli kymppiä tunnille.

      • kiitos eu

        Näinhän se valitettavasti tuntuu olevan päivän trendi, kiva olis kuulla jos on suomalainen saanut töitä


      • Kapitalistiriistäjä

        Laita kuule rahtitarjoukset kohilleen niin johan tulee rahaa sinunkin firmaasi ja maksat ammattiaisille mielelläsi 15 Euroa tunnissa. Näin minäkin teen ja hienosti rattaat pyörii. Ammattitaitoiset kuljettajat tuovat leivän minunkin pöytääni. Ei mulla muuten mitään olisi.


      • Suhonen
        Kapitalistiriistäjä kirjoitti:

        Laita kuule rahtitarjoukset kohilleen niin johan tulee rahaa sinunkin firmaasi ja maksat ammattiaisille mielelläsi 15 Euroa tunnissa. Näin minäkin teen ja hienosti rattaat pyörii. Ammattitaitoiset kuljettajat tuovat leivän minunkin pöytääni. Ei mulla muuten mitään olisi.

        Komppaan edellistä puhujaa!


    • suhonen

      oletko suhonen lehtori kenties? Herra Lehtori!!!!!!!!

      • Suhonen

        Olen Firman Kuningas!


    • Rahtibud

      Kyllä sen näkee, että missä firmassa isännässä on sitä oikeata yrittäjäasennetta. Jos samat Suomalaiset kuskit ajavat tyytyväisinä vuodesta toiseen ja tallin pihassa on parkissa vain uusia tai ainakin uudehkoja kuskien henkilöautoja, kuten volvoja mersuja audeja ja rekat on uudenkarheita. Mutta käykääpäs katsomassa esimerkiksi Sawon Kärjen pihaa, niin kyllä huomaa, että kuka on alihankkijan alihankkijan aliurakoitsija. Rengeillä menee ainakin pihalla seisovien kuskien omista autoista päätellen päin helevettiä ja vaihtuvuus on lähes viikottaista. Hakisitko tuonne töihin ? Ainakaan minä en missääntapauksessa ja kaikille uusille sanon, että kiertäkää kaukaa tuon lökäpöksyn kioski.

    • Yrittäjä

      Niin Virolainen hakee työpaikan ja te Suomalaiset haette virma auto , kännykkä ja kesäloma. Siinä on suurin syy miksi näin!

      • Rahtibud

        Eläpä sinä Vironryssä puhu paskoo. Nuo kuskien omat uudehkot autot tuolla firmojen pihoilla vain paljastaa, että tämän firman kuskeilla on varaa ostaa ja elää Suomessa lähes niinkuin Virolainen kuski elää Virossa Suomesta saamallaan palkalla. Jos Suomessa olisi sama yleinen hintataso kuin Virossa, niin eihän täälläkään tarvittaisi tällaisia palkkoja maksaa. Virolainen kuski maksaa kotimaassaan perheelleen esimerkiksi asunnosta vain 50,000e, mutta Suomalainen maksaa vähintään 130,000e ja kaikesta muusta samassa suhteessa. Nuo Virolaiset varastavat Suomalaisten työt ja tuhoavat siten Suomalaisilta kuskeilta ja heidän perheiltään kaiken mahdollisuuden elää siedettävää ihmisarvoista elämää täällä kotimaassamme Suomessa nyt ja tulevaisuudessa sitten eläkkeellä. Nuo Virolaiset työrosvot saavat Suomesta Viroon vielä kaikki ne edut, mitä Suomalainen kuskikin saisi, kuten työttömyyskorvaukset ja eläkkeet sekä muut sosiaalietuudet, joidenka takia meillä Suomessa juuri on korkeat palkkojen sivukulut, eli palkka x 1,7. Näillä eduilla nuo rosvot elävät perheineen herroiksi Virossa loppuelämänsä, vaikka niiden ei edes kuuluisi saada täältä yhtään mitään.
        Olen asiasta niin wittuuntunut, että jokainen ulkomaalainen työ- ja sosiaalirosvo saa olla helevetin varovainen läheisyydessäni.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe