Heips ! myin tossa justiin vanhan iphone 5:n kaverille ja resetoin kaikki asetukset sieltä... huomasin tänään että kun minulla oli puhelimessa " op-mobiili" appi ja tänään ipadillä selatessa samaa appia huomasin että olin jättänyt autom kirjautumisen päälle iphoneen, eli ei tarvi tunnuslukuja tai avainluku listaa. laitoin autom kirjautumisen pois tänään..
mietin tässä että resetoitukohan tämä samalla muiden joukossa vai jäikö päälle ja kun kaveri lataa kyseisen apin niin menee suoraa minun tunnuksillani?
mietin tässä että resetoitukohan tämä samalla muiden joukossa vai jäikö päälle ja kun kaveri lataa kyseisen apin niin menee suoraa minun tunnuksillani?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.