Edingurgh vei sydämeni

Edinburghin vanki

Palasin juuri muutama viiko sitten Edinburghista, jossa oli ensimmäistä kertaa elämäsäni. Tähän saakka olen lomaillut vain Lontoossa ja sen lähettyvillä, luullen Skotlannin puolta liian pitkästyttäväksi. Olinpa väärässä! Ihastuin vanhaan kaupunkiin ikihyviksi, ja olikin viikon jälkeen todella haikeaa lähteä sieltä pois, vaikka säät olivatkin epävaakaisen sateiset,mutta niinhän ne oli kotimaassakin.

Edingurh huokuu historiallista mahtia, kauniita rakennuksia ja äärettömän ystävällisiä ihmisiä, jotka saavat pilvipäivänkin tuntumaan aurinkoiselta. Haggish ei muodostunut lempiateriakseni, mutta kyllä kaupungissa sai vatsansa täyteen maukasta ruokaa. Tuli ihan mieleen opiskeluvuodet ja oma tyhmyys, kun en valinnut Edinburghin yliopistoa jatko-opintojen paikaksi.

Kaikille Edinbughista kiinnostuneille suosittelen sivua, josta saa maukasta ensimakua kaupunkiin.

http://iso-britannia.info/edinburgh

Kertokaa muutkin lukijat omista kokemuksistanne!

1

397

  Vastaukset

  • Sitäpaitsi muona maksaa vain kolmanneksen Lontoon hinnoista .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Näyttelijä Hemmo Karjan suosittu Salkkarit-hahmo tekee paluun – ”Ei taivu meemiksi!”
  • Nyt on päräyttävä kuvasarja peppukuningatar Jennifer Lopezista, 50, aamujoogalla - seksikkäät valkoiset kiiltopöksyt eivät jättäneet mitään arvailujen varaan!
  • Kuvat Seiskassa! Toni Wirtanen ja Jannika B lomailivat Naantalissa – järjestivät tyttärelleen treffit Muumipapan kanssa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   729
   16186
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2434
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   103
   2351
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   1991
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1441