Asassin's Creed Unity

???

Eli halusin hankkia assassin's creed unityn ps neloselle mut en oo eläessäni yhtäkään AC peliä pelannut joten missä järjestyksessä noi pelit menee ja jatkuuko toi unity edellisestä vai haittaako jos ei muita oo pelannut? Jos se jatkuu edellisestä nii jatkuuko se edellinenkin sitä edellisestä? :DD en viittis kaikkia AC pelejä ostaa vaan sims että saisin pelattuu unityn.

9

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ???

      Lisä kysymyksenä vielä että ku noitten ikäraja on 18 nii onko vaa sen takii et ne on väkivaltasii vai pelottavia? Koska en tykkää pelottavista peleistä ja onks niissä jotain ihme hirviöitä? Inhoon hirviöitä vastuksina, sellaiset ei vaa kiinnosta.

    • AC-veteraani

      Toki sarjan loresta saa paremman käsityksen pelaamalla aiemmatkin osat ja sitä kautta kustakin pelistä voisi saada enemmän irti, mutta Unity aloittaa sarjassa ns. uuden syklin ja esittelee uuden protagonistin, jonka elämänvaiheet ovat pääjuonen keskiössä. Lisäksi Ubisoftin kertoman mukaan tämä olisi ensimmäinen sarjan peli, jossa nykyaikaan sijoittuvaa kehyskertomusta ei ole pakko pelata ollenkaan, eli peliin on todennäköisesti mahdollista päästä melko hyvin sisään vaikka olisi sarjan aiempien osien suhteen täysi ummikko.
      Assassin's Creedit etenevät siis kahdella erillisellä aikajanalla, joka perustuu idealle siitä, että pelien nykyaikaan sijoittuvassa kehyskertomuksessa Animuksena tunnetun laitteen avulla on mahdollista etsiä henkilöjen DNAsta näiden esi-vanhempien muistoja ja noihin muistoihin synkronoitumalla elää uudelleen kyseisten esivanhempien elämänvaiheita ja tämä esivanhempien muistojen uudelleen eläminen muodostaa kunkin pelin varsinaisen pääjuonen, joka sijoittuu aina johonkin historialliseen ajankohtaan ja paikkaan.
      Assassin's Creedit etenevät melko lineaarisessa aikajärjestyksessä, jota tähän mennessä ovat sekoittaneet ainoastaan AC4 Black Flack ja Unityn kanssa samana päivänä vanhan polven konsoleille ilmestyvä AC Rogue, joista molempien historialliset juonet sijoittuvat ajallisesti ennen AC3n pääjuonta, mutta niissäkin nykyaikaan sijoittuva juoni etenee pelien ilmestymisjärjestyksessä.
      Mikäli pelien ilmestymisjärjestys on epäselvä, niin tässä lista vanhimmasta uusimpaan ja kunkin pelin historiallisen juonen ajankohta ja tapahtumapaikka:

      Assassin's Creed (1190-luvun alku, kolmannen ristiretken aikainen Lähi-Itä)
      Assassin's Creed II (1400-luvun loppu, renesanssiaikainen Italia)
      Assassin's Creed Brotherhood (1500-luvun alku, renesanssiaikainen Rooma)
      Assassin's Creed Revelation (1500-luvun alku, Konstantinopoli)
      Assassin's Creed III (1700-luku, Amerikan vapaussodan aikaiset siirtokunnat)
      Assassin's Creed IV Black Flag (1700-luvun alkupuoli, merirosvoajan Karibia)
      Assassin's Creed Rogue (1700-luku, 7-vuotisen sodan aikainen P-Amerikka)
      Assassin's Creed Unity (1700-luvun loppu, Ranskan vallankumouksen aikainen Pariisi)

      Mitä tuohon pelien k18 ikärajaan tulee, niin se johtuu melko yksiselitteisesti siitä, että sinä Assassin's Creedeissa pelihahmot ovat salamurhaajia ja he siis luonnollisesti harjoittavat ammattiaan tappamalla vaarallisina pitämiään ihmisiä; pääsääntöisesti melko brutaalilla veitsi-kurkkuun-menetelmällä. Tältä pohjalta peli ei ymmärrettävästi ole kovin lapsiystävällinen. Kaiken kukkuraksi Unity sijoittuu Ranskan vallankumoukseen, joka on yksi kirjatun historiamme verisimpiä aikakausia.
      Varsinaista kauhua pelissä tuskin juurikaan on ja koska pelintekijät tähtäävät mahdollisimman autenttiseen historialliseen tarinankerrontaan, peli ei varmasti tule sisältämään mitään hirviöitä, jotka eivät Pariisin paikalliseen eläinkuntaan kuuluisi 1700-luvulla.

      • ???

        Kiitos paljon :) Luultavasti en noita vanhoja pelejä viitsi ostaa.


      • wikistä_juoni

        Vanhojen pelien juonen voi lukea Wikipediasta. Se melkein mahtuu 5 riville, mitä tuossa kehyskertomuksessa on tapahtunut, ja on Unityssä heti kärryillä.

        AC pelien tehtävissä on aika paljon toistoa (esim. eavesdrop tehtävät käyvät ennenpitkää todella rasittaviksi), mutta yhden jakson jaksaa ko. sarjaa pelata. Varsinkin hyvän grafiikan ansiosta unityn jaksaa ehkä pelata läpi, ellei vastikään ole esim. black flagissa tehnyt kymmenittäin eavesdroppeja ja muita samanlaisena toistuvia tehtäviä kyllästymiseen asti.


    • Lumiaman

      Ne vanhemmat pelit tosin on huipusti parempia ja vähä bugisempia kuin tämä Unity joka on ns.kiireellä kasattu ja moneen kertaan päivitetty peli, suosittelen pelaanaan sarjan 2 osasta lähtien läpi ajan kanssa paras peli sarja pleikkarin omistajilke

      • Uniter

        "Ne vanhemmat pelit tosin on huipusti parempia ja vähä bugisempia kuin tämä Unity joka on ns.kiireellä kasattu ja moneen kertaan päivitetty peli"
        Omasta mielestäni Unity ei kyllä ansaitse kaikkea sitä haukkua, jota se on saanut ja saa yhä osakseen. Toki peliin liittyy joitain ongelmia, kuten julkaisun yhteydessä esiin tullut ilmeisen suuri määrä teknisiä ongelmia ja joitain varsin kyseenalaisia ratkaisuja Ubisoftin taholta, mutta minä itse nautin Unitysta enemmän kuin yhdestäkään Assassin's Creedista sitten Brotherhoodin ja se on ainoa hiekkalaatikkopeli sitten GTA San Andreaksen, jota olen tajuamattani tahkonnut yön yli aamupäivään sen kummemmin edes väsymättä.

        "suosittelen pelaanaan sarjan 2 osasta lähtien läpi ajan kanssa paras peli sarja pleikkarin omistajilke"
        Tuon allekirjoitan että jokainen sarjan peli on ehdottomasti kokeilemisen väärti, vaikka sekaan mahtuu joitain heikompiakin tuotoksia (tarkoitan sinua, AC3) ja vaikka sarja saakin nykyään paljon badwrappia mainstream-statuksestaan, on siinä ainakin omasta mielestäni yhä paljon potenttiaalia ja historiallisen viitekehyksen tarjoamia mahdollisuuksia. Samaan hengenvetoon tosin myönnän, että tekijöillä voisi olla tässä vaiheessa enemmän uskallusta kokeilla uusia ideoita sarjan kaavamaisten piirteiden karsimiseksi.


      • Rogue_parempi

        AC Rogueta myös arvosteluissa moititaan ihan turhaan, vaikka se on paljon parempi kuin Unity ja myös black flagia parempi.

        http://www.gamereactor.fi/arviot/232724/Assassin's Creed: Rogue/
        Myös gamereactorin kritiikki on täyttä tuubaa ja väkisinkeksittyä.
        Esim: "Kaiken kukkuraksi peli olettaa, että pelaaja on läpäissyt sarjan aikaisemmat osat. Tiedätkö kuka Otso Berg on? Etkö? No ei voi mitään, sillä hänen taustojaan ei selitetä lainkaan."
        -heti pelin alussa kun pääsee nykyaikaan, hakkeroi tietokoneita niin saa tietoonsa esim. Otso Bergin ja monien muiden hahmojen taustat. Eli peli täysin hyvin soveltuu myös uusille tulokkaille.
        Myös Roguen pelimaailman laajuudessa, ja juonessa ym. ei ole mitään moitittavaa, ja grafiikkakin PC-versiossa on huomattavasti parempaa kuin vanhan black flagin grafiikat.


      • lyhyt_mutta_ok

        Roguen hyvä puoli: eavesdroppeja ei ollenkaan. Yksi hiipimis/jäljitystehtävä siinä kuitenkin oli, mutta ei kohtuuttoman ärsyttäviä ja turhauttavia toistuvia tehtäviä. Peli oli tähän mennessä lyhyin AC-sarjan peleistä, 3 illassa pelattu läpi.


    • Jos et ole koskaan pelannut Assasin's Creedeja, suosittelen ensin AC4/AC3 koska niissä on helpoimmat kontrollit, AC Unityssä, taistelu on paljon vaikeampaa. Itse voisin missä tahansa AC pelissä Counter-Attackilla tappaa 500 pikku temppeliritaripeipposta jotka sattuu tulemaan eteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      287
      2596
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      95
      2050
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1437
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1278
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe