Miten ehkäistä ennalta näkeminen/tietäminen?

vaimokkeensa

Hei,

mieheni, jonka kanssa jo pitkään olen seurustellut, vuodatti vasta viime aikoina kärsineensä ennalta näkemisestä jo teini-iästä asti. On kuulemma erittäin raskasta tietää ennalta, mitä tulee tapahtumaan vuoden, viiden tai vaikkapa kymmenenkin vuoden päästä niin yksittäisille ihmisille kuin koko maailmankin suhteen. Teini-iästään asti hän onkin harkinnut itsemurhaa, koska ei kestä tätä taakkaa.

Tiedättekö keinoja ehkäistä ennalta näkemistä? Tai oletteko löytäneet helpotusta jonkinlaisista harjoitteista tai muusta toiminnasta? Entä tiedättekö hyvää kirjallisuutta, jossa tällaista tuskastuttavaa ja laaja-alaista prekognitiota käsiteltäisiin?

Hyvät neuvot ovat nyt tarpeen, olkaa ystävällisiä ja auttakaa, jos vain suinkin voitte.

43

2341

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • apua tulossa

   Pitää mennä lääkäriin.

   • wollanen

    Lääkäri antaa sitten ajan psykiatrille ja psykiatri kirjoittaa psyykenlääkettä, joka psyykenlääke poistaa herkkyyden ja tekee miehestäsi koviksen. saat sitten turpiin joka päivä ja ennaltanäkemiset unohtuvat miehesi äkkipikaisuuden myötä.


   • jhhffgd

    Eräs skenaario yllä, eka lause totta ja siittä alkaa uusi tarina mielen lääketieteen uhrien suureen joukkoon.


  • Jeesus voi vaputtaa

   Raamatun mukaan ihmisessä voi olla tietäjähenki, jonka saa aikaan tietämiseen erikoistunut demoni. Tällä tietämisellä ei ole mitään tekemistä Jumalan antaman profetian armolahjan kassa.
   Ainut tie vapauteen on uskoontulo Jeesuksen Kristuksen kautta ja sitten vapautumisrukous ja sanoutuminen irti tietäjähengestä.
   Mitkään harjoittelut ja lääkkeet eivät tuo pysyvää apua.

   • Kirjaamalla-hyväksi

    Nuo ovat selvästi ihan omia uskomuksiasi. Näytät ajattelevan, että jos jokin asia tapahtuu Raamatun kansien sisäpuolella kirjoitetussa tekstissä, se on hyvä asia, ja jos se sama asia tapahtuu Raamatun kansien ulkopuolella todellisessa maailmassa, se on tietenkin pahaa.


   • Raamattu ei kiellä ennalta näkemistä tai kokemista.


   • jhjhffd

    Raamatun mukaan ihmisessä voi olla tietäjähenki, jonka saa aikaan tietämiseen erikoistunut demoni. Tällä tietämisellä ei ole mitään tekemistä Jumalan antaman profetian armolahjan kassa.

    Mielenkiintoista on kuka päättää onko se hyvää vai pahaa. Historiassa se on aina ollut maallinen pappis henkilö.

    Raamatussa on profetioita, ilmeisesti maailmankaikkeuden profetiat on käyttetty loppuun jo raamatun kirjoittamisen aikoihin.


  • todellinennäkijä

   Joo on keinoja ehkäistä; hanki elämä. Elämän täyttäminen mielekkäällä (tai vaihtoehtoisesti mielettömällä) toiminnalla auttaa tuohon "vaivaan". Harrastuksen hankkiminen, työ, opiskelu... Kaikenlainen pikku näpertely ja puuhailu. Ristikoiden ja sudokujen täytöstä viininmaisteluiltamiin. Täytyy tehdä jotain uutta, kokeilla ja keksiä. Yksinkertaistettuna: ei luppoaikaa - ei ajatustoimintaa. Viimeisimpänä vaihtoehtona neuvoisin kokeilemaan huumeita - niillä saa hyvin kyvyt pois päältä, mutta haitallisia sivuvaikutuksia on, kuten kuolema, jonka miehesi varmasti tietää korjaavan hänet jokatapauksessa joskus vuoden, viiden tai kymmenenkin vuoden päästä. Ei kestä kiittää :)

  • todellinennäkijä1

   Vaimokkeelleen: huomaathan, että lääkärinmeno on yhtä kuin drugs, mutta Jeesus on pahempi kuin kuolema. Hän on kuollut. Joten valitse näistä kahdesta jos olet jo saastuttanut ympäristöä matkailulla ja kulutuksella mielestäsi riittävästi, tai ellette löydä ajatukset tulevasta poissapitävää henkistä (ei hengellistä) tekemistä. Mahdotonta. Siis keksikää jotain muuta tekemistä.

   • gfdf

    JÖSSES SENTÄÄN joo heroiinia suoneen niin johan loppuu tietämiset.


  • gxdhbxfgthf

   (sorry typot, kirjoitan tätä kännyllä ja on vaikea korjata näppäilyvirheitä)

   Ihminen huomaa sen, mihin hän kiinnittää huomionsa. miehesi voisi siis alkaa keskittyä läsnäoloon, eli vähentämään ajatustensa tarkkailua ja keskittymään siihen mitä kulloisenakin hetkenä tekee. Tätä harjoitusta on tehtävä hyvin intensiivisesti pitkähkön aikaa ja sen teho perustuu siihen, että aivoille annetaan näin uusi jatkuvasti toistettava rutiini. se on alussa uuvuttavaa ja hankalaa, koska koko ajan täytyy palauttaa mielen tietoinen osa takaisin siihen mitä oli tekemässä eikä siihen mitä ajatteli tai havaitsi ajatuskentissään. joillakin tässä auttaa taustamusiikki ja keskittyminen muusikin sanoihin, tai vaikka äänikirjan kuuntelu.

   jos miehesi asiat ovat noin huonolla tolalla, että hän harkitsee itsemurhaa, niin silloin sinulla on velvollisuus tehdä siitä ilmoitus lääkärille ihan riippumatta siitä onko itsetuhosuunitelmien taustalla hallitsematon prekognitio tai mikä tahansa muu asia.

   minä olen myös lapsesta asti nähnyt asioita ennalta, mutta en ole kokenut sitä raskaana taakkana. joskus kiinnitän niihin huoniota, joskus en. Tosiasia on se, että ei niille asioille voi mitään tehdä (kukaan ei sulje valtatietä, jos kerrot, että siellä sattuu kolari ensi viikolla). Tuossa ajatuksessa "raskaana taakkana" on se virhe, että sitä voi helposti lähteä kuvittelemaan, että on joku "valittu" tai "erityinen" tai "saanut profetoimisen tai ennaltanäkemisen "lahjan"" tmv. ja jos näin tekee, niin toki sitä sitten voi kokea raskaana, kun siinä tulee tunne, että se on itsestä riippumaton (mitä se ei ole, kyse on oikeasti siitä, että opiskelee suuntamaan tietoisuutensa muuhun kohteeseen. tähän voi auttaa vakkapa NLP tai vaikka mindfulness, tai vaikkapa jotkut shamanistiset harjoitukset, onhan noita, ylipäätään kaikki tietoiseen läsnäoloon liittyvät harjoitukset auttavat).

   jos miehesi on erityisherkkä persoona, niin toki voi tuntua ahdistavalta, jos näkee ennalta vaikka jonkun ison kuolonkolarin, mutta sitten voi itsensä kansaa tehdä töitä ja miettiä miksi sen kokee liian raskaana ja muistuttaa itseään siitä, ettei niille vaan voi tehdä mitään, jos voi tehdä jotain, niin se tulee tapahtumaan.

   sitä tapahtuu ja näkee silloin, kun ei ole tapreeksi kiinni tämän maailman piirissä, vaan osa tetoisuudesta on siellä toisessa maailmassa, jossa ollaan irti ajan pyörästä.

  • taidanpa

   eipä siihen nyt oikeestaa ole hyviä keinoja ehkä kyvyn hyväksyminen. en tiedä sitten että auttasko kun aattelis potato potato tomato tomato tyylillä eli siis keskittys muihin sanos ääneen että en halua tätä kykyä.. mutta toisaaltaan ehkä se olis jopa hyväksyttävä jos se on hänen elämäntehtävä "oppi tie". oma kokemus on että 3 eri tavalla minulle ilmaantuu etiäinen siitä tiedän kuinka läheisestä on kyse onhan se raskasta tietää MUTTA! ehkä se hyväksymällä ja vähän jaahas taas näitä asenteella voi vähän hälvetä..

  • Focuskaksi

   Luulee vaan! Ja ilmeisiä mielenterveysongelmia, joihin viittaa itsemurhapuheetkin.

   Pyydäpä häntä ensin kertomaan joku konkreettinen tapahtuma, mitä hän uskoo tietävänsä tapahtuvaksi lähimmän viikon aikana. Siis konkreettinen tapahtuma, eikä mitään sellaista, että viikon päästä esim. sataa lunta jossain päin. Tuhat euroa vetoa, että hän ei pysty mitään sellaista kertomaan. Samalla kun hän tajuaa itsekin, että ei tiedä mitään, häviää harhatkin.

   Toinen keino on ottaa pari kertaa viikossa kunnon känni. Tämä sen takia, että kaikki nämä ns. valaistuneet aina korostavat, että jos haluaa mainittuja taitoja hyödyntää, niin alkoholi on silloin kielletty.

   Siinä oikeat neuvot. Tule takaisin palstalle viikon kuluttua ja kerro tulokset. Olen silloin saamassa sinulta 1000 euroa! Jos et tule, niin kaikki arvaavat, että koko homma olikin täyttä humpuukia.

   • Focuskaksi

    No niin. Mitäs minä sanoin! Mitään ei tapahtunut eikä edes halaistua sanaa takaisin vaikka jo kolme viikkoa mennyt. Siis täyttä humpuukia, kuten jokainen arvata saattoikin.

    Olen saamassa 1000 euroa!


   • olkikukonrakentaja

    Olet ihan hukassa, hän ei ole täällä todistamassa muille kykyään vaan hakemassa apua.
    Mielestäni hän kaipaisi kaltaistensa kanssakäymistä.


  • senhänarvas

   Heh,heh, vaimokkeella menikin äkkiä jauhot suuhun.
   Tähän ei tarvittu edes ennustajan lahjoja. Totuus perustui tieteeseen.

  • yksinkertaistaseon

   Ennustajahenki täytyy ajaa pois, silloin loppuu ennalta näkemiset.
   Siihen tarvitaan shamaanin taitoja!

  • kysyntaalta

   Näin tulevaisuuteen ja se tulee olemaan Suomessa hirveä. Siis 10v sisään. Olen katselemassa paikkaa kaukana täältä, kunhan ensin päätän opintoni täällä. Puoliso mukaan, hänelle en ole kertonut visioistani.

   Kaikki näkemäni on vaan toteutunut tähän mennessä. Kirous tämä on, ei siunaus. Ja ei, en näe mitään lottonumeroja.

   • Samassakopissa

    Siellä Savossahan on hyviä mielisairaaloita. Mutta niissä saa kiroilla ja silloin näkee aina lottonumeroitakin mutta ne ei koskaan osu oikeaan. Numerot ei maailmasta lopu. Kumma juttu!


   • Lintti_Penkola_II

    Minkälainen hirveä tulevaisuus suomella on? Valloittaako Venäjä Suomen? Vai vallitseeko kaduilla ja toreilla superlaman aiheuttama anarkia?


   • P.Lökänder
    Lintti_Penkola_II kirjoitti:

    Minkälainen hirveä tulevaisuus suomella on? Valloittaako Venäjä Suomen? Vai vallitseeko kaduilla ja toreilla superlaman aiheuttama anarkia?

    Sehän tietysti satavarmasti selviää kun jaksaa lukee suomi24-palstaa!
    Tätähän koko maan hallituskin seuraa housut tutisten.


  • eeukko

   Nythön ennustajaeukoilla on hyvä tilaisuus kertoa Putinin kohtalo, ennenkuin oikea tieto julistetaan. Asiahan on sen verran merkittävä, ettö kaikki ennustamaan kykenevät näkevät selvästi asian sielunsa silmin tai kolmannen silmänsä kautta.

   Joten antaapa tulla, ei tartte ujostella yhtään!

   • Tosion

    Näin hyvin merkittävän unen.


   • Plååbynde

    Hähhääh, ei nää pellet osaa edes arvailla. Annas olla kun ensiviikolla jauhetaan Putinin kohtaloa tosiasioiden pohjalta, niin nämä pellet tulevat kertomaan, että he tiesivät senkin jo etukäteen.
    Ehkäisy on näköjään toiminut niinkuin pitikin aloittajan toiveen mukaan!


  • trollolloo4

   jos miehesi oikeesti näkisi tapahtumat ennalta niin tietäisi omaltakin kohdaltaan lopputuloksen ja hoidon joten trollollooo

  • Ystävä33

   Miksi pitäisi estää ennakoiminen. Lahja tai perintö pitää hyväksyä ja opetella elämään sen kanssa. Turha tähän nyt sotkea Jumalaa tai Saatanaa. Ei kaikki asiat liity aina uskontoon tai saatanan kätyreihin. Luottamustehtävä!!

  • Miksi ennalta näkeminen pitäisi estää? Jos näyt pitävät paikkansa, on kyse käytännöllisesti katsoen ihmeestä, jos eivät, on kyse harhoista.

   Kysymys on, onko miehesi psykiatrisen avun tarpeessa? Kertomasi perusteella itsemurhan mahdollisuus on välittömästi läsnä. Voi olla jo myöhäistä, mutta hakekaa apua, nykyinen yhteiskunta voi sitä vielä tarjota. Pahoin pelkään, että tulevaisuudessa apu on tiukassa.

   Hoito voi lähitulevaisuudessa olla hyvin määrätietoista ja tarkoitushakuista. Yhteiskunnalla on valmius ja varallisuus tiettyyn pisteeseen asti. Ihmisyyttä määrittää kenties toimet yleisen velvollisuuden yli? Kenelle vastaamme ihmisyydestä tai sen puutteesta?

   Ketkä siitä vastaavat?

   • kjlgghegfet

    Hoitoon? sellaiseen paikkaan jossa eivät tiedä mistä kyse. Ei ei.


  • Intuitioinen

   Suurta neuvoa en osaa antaa. Itse olin skeptinen joskus ennusteisiin. Sain kerran lahjaksi vuoden ennusteen ja lähes kaikki mitä kirjoitettu kävi toteen. 1 kymmenestä enteestä ei ole vielä, mutta siitä on hyvin vahvat viitteet, että näin tulee käymään. Opin myös, että ajan määrittäminen enteissä on haasteellista. 9/10 tapahtumasta ajoittui lopulta 2,5v haarukkaan. Ennuste tehtiin n. 10v sitten.

   Sama ennustaja myös kertoi energioistani, jotka ovat hyvin vahvat ja syy siihen, miksi parisuhteeni eivät oikein luonnistu. Kertoi myös minun vahvasta intuitiostani. En koskaan rekisteröinyt moista itsessäni, mutta nyt jälkeenpäin sekin pitänyt kutinsa. En ole ottanut siitä itselleni taakkaa. Käsittelen asiat niinkuin ne tulevat. En vain puutu niihin, vaikka tiedän, että joillakin tulee olemaan vaikeat ajat. En voi pelastaa ihmisiä ympärilläni vaan jokaisen on kuljettava oma polku.

   Nyt hyödynnän intuitiotani valinnoissa. Kun tuntuu siltä, että josatin tulee hyvä juttu, niin tartun siihen. Jos tuntuu, että huono juttu, niin otan sen vastaan kokemuksena. Jokaisella negatiivisella tapahtumalla on tarkoituksensa ja ilman sitä en kehity. Joskus tilanne pelottaa, mutta tiedän, että putoan lopulta jaloilleni.

   Se miten intuitioni näkyy konkreettisesti on tapahtumat. Olin kerran yksissä häissä ja nähtyäni hääparin ajattelin ensimmäiseksi, että tuo liitto ei tule kestämään 2v pidempään. Pidin mölyt mahassani, mutta kerroin vain siitä äidilleni. 2v. päästä äiti yht'äkkiä kysyi mitä kaverilleni kuuluu. Olivat juuri eronneet, johon äiti tuumas, että niinhän sinä sen sanoit. Olin tyystin unohtanut asian.

   Toinen oli poikani 10v. sitten. Edellisenä päivänä kattelin tarhassa vaatelokerikkoja ja mielessä kävi kuva, että tuohon kulmaan voi iskeä joku joskus päänsä. No tietenkin seuraavana päivänä poikani liukastui ja iski päänsä siihen, juuri visioni mukaisesti. Muistin tuon tunteen vasta viikkoja tapahtuman jälkeen. Siitä asti aloin uskomaan ennustajan sanomaa intuitiostani.

   En siis ota taakkaa mistään tunteesta. Jos sellainen tulee, niin jään vain innolla odottamaan, miten ja milloin se tapahtuu. En mieti asiaa sen enempää. Jos tulee jostain oikein ikävä tunne niin käsittelen sitä etukäteen pohtimalla, että näin pitääkin käydä ja mitä teen kun se sitten tapahtuu? Mikä on plan B? Se rauhoittaa kummasti. Nuo tunteet tulevat aina yllättäen ja ajattelematta. Jos pinnistän niin ei tule mitään, mutta vapaalla sielulla niitä putkahtaa silloin tällöin esiin. Noin kk sitten olin juuri lähtenyt toimistolta bussille, kun puhelin soi. Silloin tuli hyvä lämmin tunne, vaikka päätin, etten työpuhelimeen vastaa klo 17 jälkeen, mutta nyt vastasin. Käännyin takaisin töihin, otin hänet vastaan ja sain siitä hyvän asiakkaan.

   Viimeisin oli viime viikonlopulta. Olin tietokoneella ja muistin yht'äkkiä, että nuorimmaiseni tahtoi lähteä Stand Uppia katsomaan. Näytös, johon olisimme voineet mennä, oli aivan täysi, ja harmitti. Tänään tuli asia mieleeni ja kävin muuten vaan katsomassa tilannetta ja siellä oli kuin olikin 2 paikkaa vapaana. Ilmeisesti peruutuksia. Ostin liput ja päästään huomena siihen ainoaan meille sopivaan näytökseen.

   Tsempit miehellesi näkyihin. Kysele voisiko tämmöinen tapa toimia, että antaa niiden näkyjen tulla, muttei puutu niihin. Tommy Hellstenillä on kirja "Saat sen mistä luovut". Se opettaa ajattelemaan niin, että jos jotain oikein kovasti tahtoo, eikä millään onnistu, niin luopuu ajatuksesta, koska se voi tuoda jotain muuta sisältöä tilalle. Myöhemmin huomaa, ettei se asia olekkaan tärkeä ja kiitollinen, ettei enempää tuhlannut siihen energiaa. Tekstistäsi tulee tunne, että hän pohtii asiaa liikaa tai antaa niitten liikaa hallita. Keskittymällä siihen, ettei voi pelastaa maailmaa yksin, vaan näin on tapahtuvaksi tuvelan, niin voi keventää taakkaansa. Kannattaa siis luopua pelastajan roolista ja muuttaa se ymmärtämiseksi eli vahvuudeksi.

   • loogisesti

    Hyvä teksti ihmiseltä joka ymmärtänyt elämän tarkoituksen siten, ettei kaikkiin asioihin voi vaikuttaa. Tosin Jumalalta voi joissain tapauksissa pyytää muutosta, jos todella haluaa muutoksen tai kismittää. Tajusin itse juuri, että luultavasti Donald Trump voittaa presidentin vaalit, koska näillä näkymin Hilary Clinton ja Trump ovat vastakkain republikaaneista ja demokraateista. Tästä seuraa se että entisenä koulukiusaajana ja ilkeänä rääväsuuna Trump pystyy helposti hyväksikäyttämään Clintonien perheskandaalin hyväkseen. Ja tästä johtuen Clintonitkin joutuvat vetäytymään presidenttipelistä. Trumpilla on siis sitten vapaa tie presidenttiyteen. Uusi Hitler on siis nousemassa USA:sta, mutten minä tästä ressiä ota. Silloin tarvitaan taasen Venäjää ja sen voimaa, vaikkakin Putin on samanlainen vesipää kuin Trumpkin. Ehkä pyydänkin muutosta tähän Jumalalta. Jos. Kai.

    Edellinen ei vaadi ennaltanäkemistä vaan loogista ajattelua, tiedoksi vielä.

    Aloittajalle vielä, mikset ota kaikkea hyötyä irti kyvystäsi, jos sinulla sellainen on?


  • unilukkari

   Turhaa jaskanpauhantaa. Tuolla aikaisemmin joku ehdotti kertomaan jonkun jutun etukäteen tänne kaikkien luettavaksi ja vielä lupasi maksaakin siitä jos ennuste toteutuu!

   Nooh, mitään ei ole tämä näkijä kertonut eikä siis osannut ennustaa. Ei siis kenenkään tarvitse antaa neuvoja tällaisen humpuukin loppumiseksi. Mitään, jota ei ole ei voi lopettaakaan.

   Naurettava pelleksi itsensä tekevä huuhailija se vain on...

   • yeeeaaaahchg

    Siinähän se tuli todistettua todeksi, että ennusteet onnistuivat loppumaan tehokkaasti! Kiitos palstalaisille!!
    Ja yksi idiootti tervehtyi heti paikalla ilman mielisairaalaa.


  • Unikakkiainen

   Näin viikko sitten unen, että jotain merkittävää tulee tapahtumaan 25.5.2015. Ei ole paljon aikaa, oletteko valmiit?

   • ostahousut

    Veikkaan, että sulla tulee kakat housuun silloin heti aamusta.


  • huhaataama

   Kyllä työ skeptikoiset olette sitten yksinkertasta väkeä,että niin. Kannattaisko laajentaa maailmankuvaanne ja alkaa vaikka tutkimaan sen sijasta että aukoisitte täällä päätänne saamatta vastausta yhtään mihinkään. Mä lapsena aloin lukemaan kaikenlaisia kirjoja paranormaaleista asioista ja jäin jollain tavalla vähä koukkuun niihin mutta kuitenkin uskottelin itselleni (luutavasti pelosta) että kaikki kummitukset,ufot ja muut paranormaalit asiat on huuhaata kunnes aloin vanhempana itsekkin kokemaan niitä. Kyllä se mieli muuttuu ku etsit itselles ne todisteet koska jos oot ahkera ja kärsivällinen niin löydät ne todisteet,koska niitä löytyy ku jaksaa vaivautua etsimään. Turhaa te täällä pönkitätte omaa egoanne aukomalla päätänne asioista joista teillä ei oo mitään tietoa.

   • todistusvelvollisuus

    No, laitapas nyt sitten toditeita pöytään. Jos asia on totta, niin todistamisen ei pitäisi olla vaikeaa. Ei tarvitse uskon asiana pitää. Jos ei ole todisteita, niin sitten menee uskon asiaksi.

    Suomessa on valtavasti lapsia, jotka tarvisi rahallista apua syöpään jne. Kun todistat omat kykysi, niin voit voittorahat lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.


  • Mehuerkki

   Eikös rankka ryyppääminen vie muistia?

  • Ennustajaaaa

   Ennustan että huomenna klo 18.00 alkaa helskutin kova pauke ja valot lentelee taivaalla. Tätä jatkuu aamuyölle asti

  • Jotakinnnnnn

   Pari tapausta olin lähdössä pyörällä ajelemaan samalla näin että olin ajanut pitkälle ja pyörästä oli kumi puhjennut. Lähdin liikkeelle ja ajettuani n 10 km pyörästä puhkesi kumi. Toinen tapaus olin menossa työpaikalleni ja yleensä poltin tupakan pihalla mutta jokin pysäytti minut ja jäin polttamaan tupakkaa porttikäytävään, meni hetki kun porttikäytävän yläpuolella olevalta katolta putosi jättimäinen nuoska lumikasa suoraan eteeni. Nuo muistuivat mieleeni, on muitakin vastaavia tapahtumia

  • Anonyymi

   Suomen Parapsykologinen Seura voisi auttaa!

  • Anonyymi

   Ei pie pelätä ennalta näkemisen lahjaa.. minulla on ollut tämä sama ala-ylä koulusta lähtiin. Eli nään asiat ennalta "vaarat ja tilanteet". jotkut pitää tätä sekoamisella ja kirouksella toiset taas lahjana ja selitettömänä ei halua hyväksyä sitä haluan auttaa jos tästä jotain apua on ja mitä voipi tehdä niin hallitsemisen ja tulkkaamisen kanssa.. omasta kokemuksesta ymmärrän miten vaikea tilanne tämä on siksi haluan auttaa enkä tuomita mitenkään tässä ei ole oikeeta eikä väärää.. kuka kukin tämän asian haluu ottaa esille..

   • Anonyymi

    Minullakin on nuoresta asti ollut tämä ominaisuus.
    Se ei tarkoita sitä, että voisin tässä heti lonkalta ruveta ennustelemaan jollekin, vaan ne tiedot vaan tulevat, kun tulevat.
    En ole paljon niistä puhellut, koska asiaa eivät oikein ymmärrä sellaiset, joille ei sellaista koskaan ole tapahtunut.
    En osaa selittää sitä, mutta se on ollut aina elämässäni.


  • Anonyymi

   Itse sain saman ongelman, kun harjoitin alkuperäistä joogaa, jossa oli myös henkinen jooga mukana samanaikaisesti. Oli todella raskasta seurata läheisen ihmisen hiljaista tuhoutumista. Kuitenkinn tiesin, että jos neuvoisin häntä, niin se vain kiihdyttäisi tuhoa. Mutta sain joogan bonuksena taidon unohtaa tietyn aihepiirin muistot. Siirsin kaiken oppimani roskikseen ja palasin takaisin lapsen uskooni, jota olin kaihoillut jo pitemmän aikaa. masennukset ja pelot loppuivat siihen. Etsin Jumalan rakkaita kasvoja taas, vuosien jälkeen ja rauha palasi mieleeni ja sain tuntea rukouksen valtavan voiman, kun rukoilin läheisteni puolesta. Nyt elän omaisteni kanssa siunattua yltäkylläistä elämää. Nämä itämaan uskonnot ovat demoniperäisiä selvästi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   89
   4370
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   219
   3537
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   109
   2692
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   2183
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1709
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1336
  7. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1111
  8. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   1008
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   804
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   733
  Aihe