uusia kokemuksia

Olen 24 vuotias mies, parisuhdetta takana reilu pari vuotta. Opiskelen liikuntaan ja terveyteen liittyvää alaa. Kokemuksia seksistä on lähinnä kolmen hyvin erilaisen naisen kanssa pidemmissä parisuhteissa, yhden yön suhteita ei ole juuri tullut harrastettua. Välillä suhteessa seksi alkaa tuntua hivenen tylsältä, välillä pitääkin kokeilla jotain uutta, itse tulee usein fantasioitua aika villeistäkin jutuista, alla eilinen seksikokemus:).

Meillä oli saunavuoro illasta, nainen (sanotaan vaikka katri) makasi selällään lauteilla, mä istuin jalkopäässä. Rupesin siinä ajankuluksi hieromaan katrin jalkoja. Aloitin jalkapohjista ja etenin hiljalleen pohkeita pitkin reisiin. huomasin, että katri liikuskeli levottomasti silmät kiinni lauteilla. Eteni reisiä pitkin kothi jalkoväliä, katri avasi jalkojaan ja hyväilin sisäreisiä, etenin hitaasti kohti jalkoväliä, mutta juuri ennen pimpsaa aloitin alusta.

Katri alkoi voihkia hiljaa, avasin jalat levälleen ja menin mahalleni makaamaan selällään makaavan katrin jalkojen väliin. Katselin turpeaa, paljaaksi avattua kiimasta pimpsaa silmieni edessä. Levitin käsillä häpyhuulia ja nuolasin pitkän nuolaisun työntäen kieltä vaginan sisään. Nuolin rauhassa häpyhuulia ja etenin hitaasti ylemmäs kohti klitorista, katrin voihkiminen voimistui ja alkoi täyttää taloyhtiön saunan. Saavutin klitoriksen ja aloin hyväillä sitä kielelläni, samalla työnsin pari sormea vaginaan jotka sujahtivat helposti turpeaa läpimärkään pimpsaan.

Lopetin sormettamisen ja jatkoin nuolemista. nuolin pitkiä vetoja ihan alhaalta ylös. Sitten työnsin katrin jalat ylös, niin että pimpsa oli täydellisesti edessäni. Katri tykkää myös peppureiän hyväilystä ja usein yhdynnässä samalla sormella kevyesti hyväilen anusta. Katselin kiimasta turpeaa pillua edessäni ja levitin pakaroita levälleen. En voinut vastustaa kiusausta vaan hiljaa lähestyin peppureikää kunnes kieleni osui sen reunalle. Aloin kevyesti lirputtaa anusta kielelläni, katri innostuia ja alkoi samalla hieroa klitoristaan kädellään. Kieleni kulki pepun reunoja välillä painuen lujemmin keskellä olevaan reikään. Sitten nousin polvilleni ja työnsin sormen peppuun. Katri hyväili pimsaansa, samalla työnsin somreani pepussa edes taas, kunna katrin lihakset jännittyivät, hän voihkaisi kovaan ääneen ja sai valtavan orgasmin.

Istuin vähän aikaa lauteilla lepäävän katrin vieressä kunnes siirryimme suihkutilaan. Katri meni polvilleen lattialle ja otti kovan kaluni suuhunsa. Hän imi sitä tasaisesti, laitoin käteni hänen päänsä taakse ja aloin kevyesti kuljettaa sidä edes taas sykkivän kaluni vartta. Kauaa en malttanut odottaa, vaan nostin katrin ylös, pistin seinää vasten ja takaapäin työnnyin kerrasta pohjia myöten läpimärkään pilluun. Aloitin heti melko reippaan tahdin, lantioni läpsyi katrin pakaroita vasten, hänen äänekäs voihkimisensa kaikui kiihottavasti suihkutilassa. Tylnsin pitkiä vetoja ja kohta jo tunsin lähestyvän orgasmin. En jaksanut pidätellä vaan lisäsin hieman tahtia ja kohta kaluni alkoi purkautua sykkien valtavaa lastia kiimaiseen katrin vittuun.

Semmoinen tarina, tapahtui eilen, katsotaan mitä tänään:).

2

4350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myös peppureiän

      Luulitko ihan oikeasti kertovasi tositarinaa.

      • gaggali

        kyllä kai


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe