Sagamar7

As abow, so below.

Moi !

Kyselisin mahdollisia neuvoja, että minne minun kuuluisi elämässäni suuntautua ?
Olen ollut varmaan 6-10v masentunut ja nyt olen 2-vuotta ollut ihan jumittuneessa tilanteessa. Olen sen ainakin tajunnut, että minun pitää käydä menneitä asioita läpi, ennenkuin olen valmis uuteen, joten olen nyt harrastanut meditointia ja ylipäänsä itsetutkiskelua, mutta alan pikkuhiljaa vaipua enemmin epätoivoon. Kun en tiedä, mitä minun pitäisi elämälläni tehdä. En ole saanut kouluja käytyä (2 kertaa keskeyttänyt henkisen väsymyksen takia), eli en omista edes ammattia, en ole töissä, olen enimmäkseen yksin tai tyttöystävän kanssa, koska itselläni ei pahemmin ole oikeita ystäviä ja ne mitkä on niin niistäkin suurinosa muilla paikkakunnilla. En jaksaisi enempää tässä ruveta avautumaan, koska jos kaikesta rupeisin kirjoittamaan, niin siitä saisi kyllä semmoisen romaanin aikaan, ettei sitä kukaan jaksaisi lukea. Haluaisin vain tietää, että mitä minun pitäisi tehdä, tai mihin mennä ja olen nykyisin ollut hyvin epävarma nykyisestä parisuhteesta, koska olen ruvennut kohtaamaan ongelmia paljon kyseisen asian puolella ja olen ruvennut epäilemään niiden olevan merkkejä siitä, että pitäisi muuttaa suuntaa. En vain jaksaisi tuhlata energiaa turhiin asioihin elämässäni, vaan haluaisin eteenpäin. Itsekin omistan kyllä tarot-kortit, mutta en niiden päälle hirveämmin ymmärrä, saatikka tiedä, että tulkitsenko oikein ja monesti huomannut korttien merkitysten muuttuvan eri paikoista kun niitä lukee, joten ajattelin mielummin sinulta kysyä, koska aina kiva saada toisten ja kokeneiden näkemyksiä asiaan.

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämäsi on kehittyvää, sanoisin että olet henkisessä kehitysprosessissa mikä tekee hyvin kipeää. Tilanteesi on jopa vähän korttien yläpuolella siis, en voi antaa sinulle tyydyttävää vastausta korteista koska kehität näitä alueita jatkuvasti omassa itsessäsi ja tarvitset juuri nyt sisäistä parantumista ja teet sitä työtä ihan itse, kaikki tapahtuu kohdallasi ajallaan. Mikään huomisen pelko ei oi estää sinua pääsemästä tavoitteisiisi ja mihin automaattisesti olet matkalla, tämä matka itsesi kanssa. Sinun aikasi on olla vähän ulkopuolella jotta saat pitkän ajan sadon elämääsi. Et voi tehdä mitään tilanteessa missä olet ahdistunut sillä sinun on löydettävä tie ulos tästä ensin. Olen itse ollut samoissa vaikeissa tilanteissa kuin sinä ja voin sanoa että tälle tilanteelle on olemassa voitto; ahdistusta ja masennusta voi kokea kunnes on henkilökohtaisesti saavuttanut rajansa siellä etkä enää koskaan tunne tippaakaan näitä tunteita, se johtuu usein ulkonaisista seikoista; mitä olet valmis tekemään elämällesi jotta se muuttuu? Mikä elämässäsi tuo sinulle ahdistusta ja masennusta ja tällöin estää sinua tuntemasta iloa ja vapautta sen sijaan? Tämä on ehkä merkki että sinun on tehtävä täyskäännös ja kurkoitettava asioihin jotka ovat sinulle uusia ja joita eniten pelkäät.
      Tunnistan elämäni melkein jokaisessa ajatuksessa jonka kirjoitat ja olet ihan oikeassa että elämäntilanteet antavat merkkejä miten tulisi tehdä. Joskus ulkonaiset tilanteet pitää kääntää jotta ne menisivät oikeille raiteilleen. Kaikki ei kuitenkaan tapahdu hetkessä, on katsottava ensin vähän sivusta jotta löytää ymmärryksen teoilleen ja ajatuksilleen; mitkä ajatukset, pelot ja epäluulot kuuluvat vanhoihin kaavamaisiin ajatustapoihin elämässä ja mitkä ovat niitä omia raikkaita ajatuksia jotka haluavat päästä näiden yli, on tunnettava se varmuus omassa itsessään, ja kun katson kortteja niin tulet löytämään tämän tason ja vapaudut.
      Luota kortteihisi mitä näet, ne tulevat auttamaan sinua. Joskus ne ottavat esille ajatuksia ja pelkojasi, joskus ne kertovat tulevan, riippuu siitä mikä on tärkeintä sinulle tässä hetkessä.

      • As above, so below.

        Kiitos sagamar !
        Alan jo pikkuhiljaa saamaan käsitystä asioista, koska olen huomannut, että usein suljen intuitiivisen loogisella ajattelulla.
        Ja unet ovat lähipäivinä antanut kyllä myös vastauksia ja viitteitä asioista.
        Pelottavinta on se, kun ei kestä sitä totuutta, mikä luultavasti tulee tapahtumaan vaikka väkisin.

        Kiitos, rakkautta sinulle. Namaste


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe