Iivisniemi Espoossa

Muuttaako?

Minkälaista aluetta on Iivisniemi Espoossa. Siellä ainakin kerrostalojen hinnat vaikuttavat kovin edullisilta ottaen huomioon, että Helsingin keskustaankaan ei taida olla juuri pariakymmentä minuuttia pidempi matka ja merikin on varsin lähellä? Onko tämä jotain kaupungin vuokra-asuntoaluetta? Ilmeisesti Iivisniemi on pelkästään kerrostaloaluetta ja Kaitaa vieressä omakoti- ja paritaloja?

9

9253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samm

      Iivisniemi on pienehkö kerrostalo-/rivarilähiö aika kivalla paikalla. Lähellä on iso puistomainen alue, kivat leikkipaikat, koulut ja päiväkodit. Lippulaivaan ja merenrantaan kävelymatka, Iso-Omenaan ehkä jo pyöräilymatka.

      Yksi kapakka ja yksi lähikauppa löytyy - ja jokunen spurgu ostarilla, mutta ei mielestäni mitenkään rauhaton. En pitäsi isona ongelmana.

      Itse asun lähellä, voisin hyvin asua myös siellä.

    • xvzx

      ihanaa aluetta :D

    • asukkaaksiko?

      HEI!HARKITSEN MUUTTOA IIVISNIEMELLE, HALUAISIN TIETAA MINKALAISTA IHMISTA ASUSTELEEPI SIELLA, ONKO ULKOMAALAISIA, NUORIA, VANHOJA, ONKO PALJON LAPSIPERHEITA, ONKO LAITAPUOLENKULKIJOITA, EPAMAARAISTA PÀORUKKAA, SAAKO OLLA RAUHASSA KUN ISTUU KOTINSA TERASSILLA? ONKO RASISTISTA PORUKKAA(OLEN ITSE ULKOMAALAINEN), KANNATTAAKO MUUTTAA? kiitos jos joku vaivautuu vastaamaan!

    • entinen Olarilainen

      Iivisniemi on aivan ihana paikka luontoa rakastavalle. Täällä on järvi jonka jäälle aurataan talvisin luistelurata koko järven ympäri ja ladut. Meri on myös venesatamineen ja pienellä idyllisellä poukamalla hiekkaranta, jossa on turvallista lastenkanssa. Lapsiperheitä on mukavasti, myös vanhuksia löytyy. Nuoriso on mukavaa ja toki paikallisia juoppojakin on mutta ovat vaarattomia. Tämä on turvallinen paikka asua ja lapset voi päästää huoletta leikkipuistoille ja kouluun. Syy miksi hinnat ovat alhaalla tällä alueella on varmasti se että suurimpaan osaan taloyhtiöistä on tulossa putkiremontti. Palvelut ovat kuitenkin niin hyvien yhteyksien päässä, että ei haittaa ollenkaan omien palveluiden vähyys. Haluan kuitenkin mennä omenaan Lippulaivaan tai tapiolaan, pois välillä kotinurkilta. Kuka sitä nyt yhdessä paikassa kaiket päivät on? Onneksi ihmiset eivät tunne tätä paikkaa hyvin koska tulisivat muuten poimimaan kielomme, marjamme, sienemme ja öykkäröimään ihanaan rantaamme. Päiväkoti on suomen parhaimpia, hoitajat ovat mahtavia, jotka todella rakastavat lapsia. Lidl ja Martinsillan muut kaupat ovat kävelymatkan päässä, kun menee liikenteeltä suljettua kielotietä pitkin. Ulkomaalaisia on aika vähän, mutta täällä on mm. intialaisperhe, japanilais vai kiinalais perhe muutama tummaihoinen ja taitaa joitain baltianmaalaisia olla. Talot ovat kauniita matalia hyväpohjaisia ja väljästi rakennettuja. Ihmiset ovat ihania toki aina joukkoon mahtuu joku joka puhuu hengiltä ja joku joka kuvittelee olevansa sääntöpoliisi, mutta pääasiassa mukavia ihmisiä joilta saa apua ja tukea tarvittaessa. Koirillekin on uusi koirapuisto tehty. Olariin en kaipaa enään ollenkaan!

    • iikkarin asukas

      iivisniemen "vanha" alue on ensisijaisesti pieni kerrostaloalue, vain yksi rivitaloyhtiö, mutta ympärillä on monenkokoista asutusta. Alueella on erinomaiset koulut ja luonto sekä ulkoilumahdollisuudet. Todellakin n 20 minuuttia Hesaan ja jonkinlaiset yhteydet toki Espoon sisälläkin. Kauppakeskukset lisääntyvät lähistöllä koko ajan. Metro tulee joskus. Lapsiperheille erittäin ystävällinen kaunpunkilähiö

    • tyttö13w

      paras paikka näin lasten näkökulmasta, paljon lapsia,nuoria ja kaikenlaista porukkaa

      • Voi hyvä....

        Lippulaivako on kauppa, jossa käyt ?


    • katimari

      Ollaan asuttu nyt kohta 8 vuotta Iivisniemessä ja tykätään kovasti. Tällä hetkellä haaveilemme isommasta asunnosta kun perhe on kasvanut, ja livisniemessä ajateltiin edelleen pysyä..
      Täällä on sekä kaupungin vuokra-asuntoja, että omistusasuntoja, joita taitaa olla isompi osa. Kerrostaloja ja yksi rivitaloyhtiö. Päiväkoti, alakoulu ja yläkoulu lukio. K-market, pitseria, pubi, ruokaravintola Haurimuori, pari kampaajaa, hierojaa, kukkakauppa. Jos lapsiperhe, niin kolme leikkipuistoa ihan vierivieressä. Hyvät kulkuyhteydet julkisilla, bussilla Kamppiin 15-25 minuuttia riippuen vuorokauden ajasta.
      Mielestäni myös ihan rauhallista. Hienot ulkoilumahdollisuudet (rantaraitti, Hannuskallio, Hannusjärvi) jne. Oliko hyvä mainospuhe? ;)

    • nuttunurin

      Oli hyvä mainospuhe, mutta oletkos takinkääntäjien kuningasta Iivisniemen raitilla nähnyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe