Koirapuiston elefantti

Jonna A ja Jusu

Hei, olen muuttanut Riihimäelle noin puoli vuotta sitten. Luin alla olevat tekstit ja siellä oli oikein hyviä kirjoituksia joukossa. Olen käynyt silloin tällöin puistossa ja mukavia ihmisiä ja räväköitä koiria tavannut. Mutta olin aivan järkyttynyt kun puiston on vallannut joku lihava sakemannin omistaja, koira on iloton ja tämä henkilö, en edes tiedä onko hän mies vai nainen, joten kutsun miesnaiseksi alkaa aivan syyttä potkia ja lyödä koiria! Sen verran tiedän että lyömällä on kouluttanut oman koiransa, joten se paljastikin sen ettei tämä miesnainen osaa tulkita koiran elekieltä koska mitäs elekielellä tekee kun väkivallalla koiran kasvattaa. Tämän henkilön koira on iloton ja todellakin haukkuu kimeästi lähes tulkoon koko ajan. Koira vaan seisoo paikallaan joten tämä koira varmaan mielummin liikkuisi luonnossa kuin seisoisi paikallaan. Tiesin tämän puistoon tulevan koiran jota tämä nainen yritti potkia heti kättelyssä. Koira on tosi energinen, iloinen ja koko ajan etsii kuka leikkisi, aivan todella suloinen vaalea koira. Alussa on normaalit pikku rähinät mutta sen jälkeen kun koirat on kaverit katsoneet niin sitten pääsevät laukkaamaan sydämen kyllyydestä jota on ihana katsella. Mutta enpä taida sinne mennä jos tuollainen päästään sekaisin oleva koiranomistaja siellä istuu aamusta iltaan. Ehkä hän on yksinäinen tai jotain mutta täytyy ymmärtää että alussa on saattaa olla pientä kähinää mutta se menee ohi näiden leikkisten koirien kesken. Eli jos ei itse osaa koiransa kanssa mitään tehdä on turha tulla kiukuttelemaan muille paikassa jonka pitäisi olla kiva reuhupaikka koirille.

5

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+1+1

      Eikö kenellekkään ole tullut mieleen soittaa poliisille ? Oman koiran potkiminen on eläinsuojelurikos ja toisen koiran potkiminen on eläinsuojelurikos ja toisen omaisuuden vahingoittamista koska laissa koira rinnastetaan esineeseen . Välittäkää ihmiset vähän muistakin ja puuttukaa tuollaisiin tilanteisiin !

      • Saunojakoira

        Mä oon nähnyt sen "miesnaisen", niin kuin alkuperäinen kirjottaja sano. Niillä on siellä joku vakkariporukka jossa ne ylenkatsoo kaikkia muita ja ovat käsittääkseni runnommalla koko porukka koiransa kasvattanut. Siellä se porukka seisoo ja koirat seisoo. Joo oikeessa oot että pollariin vois yhteyttä ottaa mutta vaivautuuko riksun kissalanpojat tulemaan ja ymmärrän ettei niiden koirien omistajat joita tää "miesnainen" yrittää lätkii haluu riitaa nostaa. Tollaset koiran lätkijät on niin sairaita että jotenkin lääkitys kuntoon pitäs saada ja tollasille on turha puhua järkeä. Nämä koirien omistajat jotka lähtevät sitten pois tilanteesta toimivat oikein sillä hetkellä mutta kun noi hullut ei tajua että itessäkin voisi olla jotain vikaa. On todella surullista että kivat ja kunnolliset koiranomistajat ja koirat ei puistossa voi enää käydä.


    • nootta:)

      Tee ilmoitus eläinsuojeluun. Jos se miesnainen tulee autolla, ota rekkari ylös, saat henkilötiedot.
      Lisäksi hänellä ei ole oikeutta tulal häiritsemään muiden siellä olemista. Oli sitten häiriön aiheuttaja koira tai sen omistaja, ei ole asiaa koirapuistoon!
      Tampereella käy iso äijä kahden sakemannin kanssa ja ukolla viiraa: jos koirat ei heti tule, remmi heiluu!

    • norsunkaatoon

      Tiedän tuon, jos käyt peltosaaren puistossa. Hutkii siellä muidenkin koiria ja nainen on. Kyllä lähtisi läski elefantti menemään, jos minä sattuisin samaan aikaan. Itse en ole tavannut, mutta oli lyönyt tuttuni koiraa.

      Tuon onneksi ja muiden vastaavien onneksi en käy koirapuistoissa.

    • piipaapiipaa

      Tiedetään tää tapaus. Poliisit vaan paikalle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      57
      877
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe