Nuorta leidiä ennen vaimoa

sport'n'hard

Päätin lähteä elokuisena lauantai-iltana lenkille, kun kuumin helle oli väistynyt. Huusin vaimolle, että laittaa saunan päälle ja poistuin rappukäytävään. Ulko-ovella laitoin kuulokkeet korville ja lähdin juoksemaan tuttuja katuja. Alkulämmön jälkeen menin lähistöllä olevalle ulkoilualueelle, jossa menee useita eri mittaisia reittejä. Lähdin juoksemaan vitosen lenkkiä kevein askelin. Hyvä musiikki tahditti rentoa juoksuani ja ajatukseni seilaili pitkin poikin. Jyrkässä laskussa vauhtini kiihtyi ja juoksin alamäkeä kovalla vauhdilla, mäen alla tuli tiukka käännös ja jatkoin sen samalla vauhdilla. Samassa vastaan tuli skootteri jonka kuski säikähti ja käänsi tiukasti vasempaan. Säikähdin itsekin, kun olin niin musiikin pauloissa ja onnekseni väistin myös vasempaan. Sain vauhtini pysäytettyä ja käännyin katsomaan skootterityttöä. Hän sai skootterin pysäytettyä juuri ennen syvää ojaa, mutta kaatui paikoillaan vasemmalle kyljelleen.

Otin kuulokkeet korvilta ja kävelin tytön luokse. ”Kävikö kuinkaan”, kysyin, tytön kirotessa kypärä päässään. Hän istui edelleen hiekalla, skootterin maatessa hänen vasemman jalan päällä. ”Ei vittu, mitähän faija taas sanoo”, tyttö huusi, kun nostin skootterin pystyyn. Katsoin hetken skootteria ja totesin, ettei siihen ainekaan hirveästi jälkiä onneksi jäänyt. Tyttö riisui kypäränsä ja sieltä paljastui kaunis tummahiuksinen nuori nainen, joka oli edelleen melko paniikissa. ”Rauhoitu, sattuuko sua mihinkään, pitääkö soittaa johonkin….vaikka vanhemmillesi. ”Ei…ei tarvi soittaa, ei kai mulle silleen pahemmin käynyt”. Laitoin skootterin jalalle ja polvistuin lähemmäksi tyttöä. ”Sä taidat olla Iida….tossa lukee niin”, osoitin skootteria. Tyttö nyökytti ja koitti pitää itkuaan sisällään. Hän kaivoi laukustaan tupakan ja laittoi tupakaksi. ”Ootsä ihan varma, ettei käynyt mitään”. Iida katseli hetken itseään. Hänellä oli jalassaan pienet farkkushortsit ja musta toppi. ”Vähän reidessä näköjään ruhjetta, mut enköhän mä muuten oo kunnossa”, hän vastasi jo selvästi rauhoittuneena. Katsoin hänen vasenta nilkkaa jossa oli hieman enemmän ruhjeita skootterin maattua sen päällä.

Osoitin sormella nilkkaa. Iida katsoi ja käänsi sitä ja virnisti hieman samalla. ”Siihen taitaa vähän sattua”, sanoin ja Ida hymähti hieman. ”Saanko..”, osoitin nilkkaa, Iidan nyökyttäessä. Otin nilkasta varovasti kiinne ja taivutin sitä hieman. Kääntelin nilkkaa, eikä se tuottanut liikaa kipua Iidan nilkassa. ”Mites sä muuten edes täällä tähän aikaan tulit vastaan”, kysäisin samalla. ”Noo….harkoista oon tulossa ja ajattelin oikaista kotiin”. -”Aika vauhdilla tulit, säikähdin niin pirusti…taitaa olla vähän kutiteltu skootteri”, jatkoin. ”No juu..kundikamu on vähän viritelly sitä. Mut onneksi saan parin kuukauden päästä ajokortin, niin ei tarvitse enää säikytellä täällä ihmisiä”, Iida naurahti virnistäen, taivuttaessani hänen nilkkaa ylöspäin. ”Niin, mut aatteleppa kun vastaan olisi tullut mummo ja pappa sauvakävelyllä”, naurahdin jolloin Iidan naama meni hieman vakavammaksi.

Nostin Iidan seisomaan ja heti kun hän nousi hän horjahti vasemmalle, koska ei voinut varata juuri lainkaan vasemmalle nilkalle. Otin hänestä kiinne ja hän nojautui reippaasti minuun. ”Taitaa se vähän olla kipeä…soitetaanko isällesi, et tulee hakee”, kysyin. ”Ei”, hän sanoi napakasti. - ”poikaystävällesi”, jatkoin. ”Ääh…se on kavereiden kanssa pelaamassa jotain”. ”No onko ketään kelle…”, jatkoin ja Iida keskeytti minut sanoen, että eiköhän tää tästä kohta helpota. ”Tossa on mäen päällä on laavu….haluuksä sinne mennä hetkeksi istumaan, tässä hiekalla on vähän huono”, osoitin ylämäkeen ja Iida meni skootterinsa luokse. ”Mä voin työntää sen ylös, kävele vaan rauhassa”. Kävelimme hitaasti jyrkkää ylämäkeä, Iida nilkuttaen ja minä työntäen skootteria. Vähän hänen perässään kävellen, katselin hänen vartaloaan. Shortsit olivat niin lyhyet, että pakarat vilkkuivat niiden alta. Myös toppi teki selväksi, että hänellä oli pyöreät pikkurinnat.

7

10447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sport'n'hard

      ..
      ”Puuh…eihän tätä nyt pitkiä matkoja viitsi työntää….niin, miksköhän en ajanu”, puuskutin saavuttuamme laavulle. Iida istahti laavulle ja otti nilkastaan kiinne. ”Se noin kipee”, kysyin, Iidan nyökyttäessä. ”Otetaan tennari pois ja katotaan”, sanoin ja polvistuin hänen eteensä ja otin vasemman nilkan syliini. Avasin nauhat, vedin kengän varovasti ja riisuin sukan pois. ”Onhan täällä pientä ruhjetta, mut ei onneksi niin pahalta näytä, että nivelsiteet olisi menny tai muuta”. Sen enempiä ajattelematta aloin hieroa nilkkaa ja Iida nojautui taaksepäin kyynärvarsiensa varaan. ”Auttaako tää yhtään”, kysyin, Iidan nyökyttäessä hymyillen. Jatkoin hieromista ja käteni menivät välillä ylemmäksi säärtä pitkin. Katseeni painui välillä Iidan haaroihin, jossa shortsien alta pilkotti punaiset pikkuhousut. Hieroin välillä voimakkaammin, Iidan haroessa tukkaa taaksepäin. ”Nilkkaa täytyy pitää koholla”, totesin ja nostin sen oikealle olalleni. Iida meni makuulle puisille lankuille ja laski kätensä vatsansa päälle. Hieroin nyt molemmilla käsillä Iidan pohjetta. Hän avasi hieman haarojaan, vieden oikeaa jalkaa sivulle pitäen sitä maassa edelleen. Vain pieni farkkukankaan pala oli pikkareiden edessä, jokseenkin mitään suojaamatta. Iida alkoi himottaa minua enemmän ja enemmän ja vein käsiäni pidemmälle pitkin hänen jalkojaan. Puristin reiden käsieni väliin ja hyväilin reittä hitain liikkein. Iidan rinta alkoi nousta raskaamman hengityksen vuoksi ja hänen kädet etsivät paikkaa vartalolla. Iida liikutti käsiään pitkin vartaloaan, hän kosketti ensin rintojaan mutta siirsi käden niiden päältä pois, eikä haaravälikään tässä vaiheessa tuntunut luonnolliselta. Vein sormia lähemmäksi pikkareita. Tovin hieroin niiden lähettyviltä, kunnes kosketin niiden reunaa sormenpäillä. Iida avasi haarojaan lisää, nostaen oikeaa jalkaansa samalla hieman ilmaan. Iida toi vasemman käden kämmenelleni ja ohjasi sormeni pikareiden alle, nostaen pikkuhousujaan hieman ylös. Tunsin sormissani vielä ummessa olevan viivapillun, jota peitti puolensentin pehmeä sänki.

      Aloin hyväillä Iidaa pyörittäen etu ja keskisormeani kevyesti pehmeillä huulilla. Iida levitti haarojaan lisää ja siirsi oikealla kädellään pikkareita jolloin kaunis pillu avautui eteeni. Raottaessani tumman karvan peitossa olevia huulia, sisemmät jo kosteana olevat huulet alkoivat turvota ja tulla esiin. Iida alkoi puhjeta kukkaan sormeni voimistaessa hyväilyä. Iidan lantio keinui rauhallisesti, sormeni liukuessa sisällä kosteassa pillussa. Hän peitti kasvonsa käsillään kun laitoin toisen sormen hänen sisäänsä ja sormien liikuttaminen edestakaisin teki todella tiukkaa. Kuinka tiukka hän onkaan, ajattelin ja jatkoin hyväilyä. Punaiset pikkarit tummui kosteudesta ja Iida suorastaan alkoi jo valua nestettä. Juoksuhousuissani oli valtava paine, suonikkaan ja paksun kaluni seistessä siellä jo kivikovana. Lopetin Iidan hyväilyn ja aloin laskea housujani. Iida nousi istumaan laavun reunalle ja olin hänen edessään polvillani. Laskin trikoot ja bokserit kerralla polviini, jäykän kaluni pompsahtaessa pystyyn ja jääden seisomaan jyrkästi ylöspäin.

      ”oih, kauhee”, pääsi Iidan suusta ja hän peitti suunsa kädellään. Otin hänen toisen käden ja ohjasin kalulleni. Hän otti riippuvista kasseistani kiinne, pidellen niitä kämmenellään. ”Täähän on ihan hirvee kalu….kundikamulla ei oo läheskää tämmöinen”, hän sanoi puristellen epäröiden paljaita kassajani. Varoen Iida nosti kättään ylemmäksi ottaen puristusotteen varresta. Hänen sormet ei kietoutuneet kokonaan ympärille ja hän vain katseli koko komeutta. ”Meeköhän tää edes…” hän mumisi ja muutaman vedon jälkeen nojautui taas laavulla taaksepäin, riisui pikkarinsa ja levitti jalkojaan edessäni...

      • sport'n'hard

        ..
        Siirryin lähemmäksi ja ohjasin paksun terskani hänen siroille huulille. Liu’utin terskaa huulien välissä jotka kietoutuivat terskan ympärille ja kosteutti sen valmiiksi. ”Olethan varovainen”, Iida kuiskasi raskaan hengityksen alta. Levitin sormin Iidan huulet ja aloin painaa kaluani märkään ja vaaleanpunaiseen lihaan. Iida oli niin märkä, että sujahdinkin helposti sisälle. Terskan painuessa kokonaan, Iida kiljahti ja nautinto näkyi hänen kasvoiltaan. Hän oli silmät kiinne, puri huultaan ja hymyili nätisti. Laitoin kädet hänen reisille ja levitin niitä lisää. Kaluni alkoi painua työntö työnnöltä syvemmälle ja kaunis pikkupillu pingottui paksun varteni ympärille. Sitten kiedoin käteni Iidan reisin ympärille ja vedin häntä minua kohti ja aloin naida voimakkaammin. ”Oooh…oouuuu..aah”, huudot alkoivat kaikua metsässä, auringon laskiessa puiden taakse. Turvonnut klitoris tuli selvästi esille Iidalta ja naidessani häntä, hyväilin samalla hellästi siitä. Myös Iida liittyi hyväilemään itseään ja pyöritti kättään vimmatusti klitan päällä. ”ooh…ooh…aiih…ooh..ooh…puuh”, Iidan vartalokieli alkoi kertoa lähenevästä orgasmista, myös häpyhuulet olivat punaisina ja todella turvonneina. Nostin Iidan molemmat jalat olkapäilleni ja rauhoitin hetkeksi tahtia. Vedin kalun hitaasti ulos ja laitoin kokonaan hitaasti takaisin. ”Ei vittu miten ihanaa”, Iida huusi naama punaisena. Tuntiessani itselläni kuinka laukeaminen lähestyI, aloin nussia häntä voimakkaammin.

        Iida alkoi heilua, nousi istumaan ja otti minut syleilyyn. Hän tärisi ja puristi minua reisillään voimakkaasti. Hän hengitti korvaani todella raskaasti ja lyhyin pätkin. Iidan kiemuroidessa vielä omassa orgasmissaan, omani lähestyi voimakkaasti. Vedin kaluni ulos, pidettyäni sitä sisällä Iidassa niin pitkään kuin pystyin. Iida otti limaisen kaluni käsiinsä ja aloin saman tien purkautua hänen otteessaan. Ensimmäiset purkaukseni lensivät korkealle ilmaan, osan spermasta pudoten Iidan topille ja karvoitukselle. Iida jatkoi lypsämistäni hitain vedoin ja spermani valui norona hänen hennoille sormille. Hengityksemme tasaantui ja puimme itsemme, mitä nyt meillä puettavaa oli. Nousin seisomaan etumukseni vielä pullottaessa, Iidan putsatessa toppiaan spermoistani. ”Alkaako se nilkka olee jo parempi”, kysyin Iidan nyökyttäessä ja noustessa samalla seisomaan. Hän käveli skootterilleen. ”Kiitos….mun huolehtimisesta”, hän sanoi ja alkoi laittaa kypärää päähänsä. ”Ei mitään, mukavaahan se oli”, vastasin ja katsoin kelloani. ”Oho…nyt pitää kyllä juosta kovaa takas kotiin, mutta…..kiitos sulle”, sanoin Iidalle jolla oli jo kypärä päässään. ”Kuin myös”, kuului kypärän sisältä ja Iida istui skootterinsa päälle. ”Voin mä heittää sut lähemmäksi jos haluut”, Iida ehdotti mutta päätin juosta, että olisin kotona edes lenkillä käyneen oloinen. Iida nyökkäsi ja kiihdytti skootterillaan pois. Laitoin kuulokkeet korville ja juoksin kepein askelin kotiin...
        .


      • sport'n'hard
        sport'n'hard kirjoitti:

        ..
        Siirryin lähemmäksi ja ohjasin paksun terskani hänen siroille huulille. Liu’utin terskaa huulien välissä jotka kietoutuivat terskan ympärille ja kosteutti sen valmiiksi. ”Olethan varovainen”, Iida kuiskasi raskaan hengityksen alta. Levitin sormin Iidan huulet ja aloin painaa kaluani märkään ja vaaleanpunaiseen lihaan. Iida oli niin märkä, että sujahdinkin helposti sisälle. Terskan painuessa kokonaan, Iida kiljahti ja nautinto näkyi hänen kasvoiltaan. Hän oli silmät kiinne, puri huultaan ja hymyili nätisti. Laitoin kädet hänen reisille ja levitin niitä lisää. Kaluni alkoi painua työntö työnnöltä syvemmälle ja kaunis pikkupillu pingottui paksun varteni ympärille. Sitten kiedoin käteni Iidan reisin ympärille ja vedin häntä minua kohti ja aloin naida voimakkaammin. ”Oooh…oouuuu..aah”, huudot alkoivat kaikua metsässä, auringon laskiessa puiden taakse. Turvonnut klitoris tuli selvästi esille Iidalta ja naidessani häntä, hyväilin samalla hellästi siitä. Myös Iida liittyi hyväilemään itseään ja pyöritti kättään vimmatusti klitan päällä. ”ooh…ooh…aiih…ooh..ooh…puuh”, Iidan vartalokieli alkoi kertoa lähenevästä orgasmista, myös häpyhuulet olivat punaisina ja todella turvonneina. Nostin Iidan molemmat jalat olkapäilleni ja rauhoitin hetkeksi tahtia. Vedin kalun hitaasti ulos ja laitoin kokonaan hitaasti takaisin. ”Ei vittu miten ihanaa”, Iida huusi naama punaisena. Tuntiessani itselläni kuinka laukeaminen lähestyI, aloin nussia häntä voimakkaammin.

        Iida alkoi heilua, nousi istumaan ja otti minut syleilyyn. Hän tärisi ja puristi minua reisillään voimakkaasti. Hän hengitti korvaani todella raskaasti ja lyhyin pätkin. Iidan kiemuroidessa vielä omassa orgasmissaan, omani lähestyi voimakkaasti. Vedin kaluni ulos, pidettyäni sitä sisällä Iidassa niin pitkään kuin pystyin. Iida otti limaisen kaluni käsiinsä ja aloin saman tien purkautua hänen otteessaan. Ensimmäiset purkaukseni lensivät korkealle ilmaan, osan spermasta pudoten Iidan topille ja karvoitukselle. Iida jatkoi lypsämistäni hitain vedoin ja spermani valui norona hänen hennoille sormille. Hengityksemme tasaantui ja puimme itsemme, mitä nyt meillä puettavaa oli. Nousin seisomaan etumukseni vielä pullottaessa, Iidan putsatessa toppiaan spermoistani. ”Alkaako se nilkka olee jo parempi”, kysyin Iidan nyökyttäessä ja noustessa samalla seisomaan. Hän käveli skootterilleen. ”Kiitos….mun huolehtimisesta”, hän sanoi ja alkoi laittaa kypärää päähänsä. ”Ei mitään, mukavaahan se oli”, vastasin ja katsoin kelloani. ”Oho…nyt pitää kyllä juosta kovaa takas kotiin, mutta…..kiitos sulle”, sanoin Iidalle jolla oli jo kypärä päässään. ”Kuin myös”, kuului kypärän sisältä ja Iida istui skootterinsa päälle. ”Voin mä heittää sut lähemmäksi jos haluut”, Iida ehdotti mutta päätin juosta, että olisin kotona edes lenkillä käyneen oloinen. Iida nyökkäsi ja kiihdytti skootterillaan pois. Laitoin kuulokkeet korville ja juoksin kepein askelin kotiin...
        .

        ..”No olipa pitkä lenkki”, vaimoni huusi sohvalta kun pääsin kotiin. ”Joo, kulki sen verran hyvin, et vedin pitemmän”, vastasin vakuuttavasti ja aloin riisua vaatteitani pois. ”Oliko sauna päällä”, huusin ja sain vaimolta myöntävän vastauksen. Otin jääkaapista oluen ja menin saunaan. Riisuin itseni ja katsoin kaluani joka oli kuivuneen kiimanesteen peitossa. Menin suihkuun ja pesin kaluni heti saippualla puhtaaksi ja huudoin itseni muutenkin ja painuin saunan lämpöön. Samalla vaimoni tuli kylpyhuoneeseen ja riisui itsensä. ”Vieläkö ori jaksaa lenkin jälkeen ottaa jälkihien”, hän kysyi hymyillen noustessaan viereeni lauteille ja alkaen saman tien hieroa kaluani ja kasseja. Päättäväisin ottein vaimoni runkkasi kaluani joka alkoi nopeasti kasvaa osaavissa käsissä. Hän kyyristyi ja haukkasi kaluni suuhunsa ja alkoi imeä ja nuolla terskaani ihanasti. Lutkuttamisen äänet kuuluivat saunassa ja kovetuin nopeasti taas kovaksi. Saatuaan kaluni kuntoon, Anna nousi ja suutelimme hetken kiihkeästi. Siirryin istumaan rappujen kohdalle, Annan kääntyessä selkä minuun päin. Hän levitti jalkojaan, otti kalustani kiinne jalkojensa välistä ja asetti kaluni pillunsa alle. Muutaman noston jälkeen hän istui kokonaisuudessaan kyrpäni päällä ja alkoi ratsastaa. Anna nojautui eteenpäin nojaten polviinsa ja hänen ihana peppureikä avautui eteeni. Puristelin siron vaimoni ihania pakaroita ja levittelin samalla peppureikää. Vaimo oli juonnut muutaman lasillisen viiniä ollessani lenkillä ja oli estottomampi, antaen minun laittaa sormen peppuun ilman estelyjä.

        Anna istui kokonaan alas ja keinutti lantiotaan. Hän liikkui edestakaisin ja puristi tiukasti sormeani peppureiällä puristaen pakaroitaan yhteen. Hyväilin pieniä rintoja ja puristelin kovina törröttäviä nännejä. Anna alkoi taas kiihdyttää tahtia ja ratsasti hurjasti pomppien, tiputtaen itsensä aina voimakkaasti alas. Anna alkoi voihkia ja hymähdellä. Oma tuloni ei ollut vielä lähellä, johtuen varmasti Iidasta. Mutta sainpahan annettua Annalle pitkän nautinnon. Saunan lämmössä alkoi tulla kuuma ja siirryimme suihkun puolelle. Menimme suihkun alle, Annan hyväillessä koko ajan kaluani. Käänsin hänet selkä minuun päin ja hän nojautui seinään käsin, tuoden pepun taakse. Liu´utin paksua terskaani peppuvakoa pitkin alas, kunnes olin pillureiän kohdalla ja survaisin kaluni sisään. Vaimoni varvasti ja kiljahti saadessaan ison kalun kokonaan sisäänsä. Koukistin polviani ja sain hyvän asennon ja aloin nussia häntä kunnolla takaapäin. Otin vaimoni lantioista kiinne ja rytmikkäällä tahdilla paukutin häntä kunnolla pallieni mätkähtäessä välillä hänen häpykumpuaan vasten.

        Anna laittoi jalkansa yhteen jolloin pillun puristus oli jotain aivan älytöntä. Vedin kaluni taaksepäin ja rauhallisesti nain vain terskalla märkää pillua, joka oli liian tiukka ja tunsin miten uusi laukeamiseni lähestyi. Hitain liikkein jatkoin panemista ja se tuntui terskassa ihanalta. Juuri kun tulin, vedin kalun pois Annasta ja laskin kaluni peppuvaolle pystyyn ja lennätin spermat parilla rykäyksellä vaimoni alaselälle. Laitoin samalla suihkun päälle, jotta spermani vähäinen määrä ei aiheuttaisi turhia kyselyitä. Otin vaimoni syleilyyn ja tasasimme hengityksen lämpimän suihkun alla.


    • Eki.

      Jäi tuossa mainitsematta, ett siellä laavulla pannessani, en huomannut, tai edes välittänyt siitä, että suuri kiimainen uroshirvi lähestyi minua takaapäin, ja survaisi eläimellisen elimensä, ainoastaan naapurin heikin astumaan persereikääni.. ai jesus, että teki magiaa, eikä homma jääny siihen, karhu astu mut seuraavaks, ja sitten vielä jänis.. oli melkone tahti sillä.. että näin kävi. toi tyttö oli mielikuvitusta, samoin kuin ne musiikkivehkeet, ei mulla oo kuin ikivanha kelanauhuri, hankala kulettaa mukana, eikä toimi ilman verkkovirtaa.
      Mutta näillä mennään. t: Eki

    • Soprttia ja hardia

      Sitten kun kaikki oli ohi työnsin peräaukkooni ensin peukalon ja lopulta koko nyrkin. Sitten tunnustin itselleni, että olen vain sateenkaaripoikia.

    • Iida kivikovana

      Vein sormia lähemmäksi skootteria. Hieroin nyt molemmilla käsillä paksun kaluni kerralla polviini. Siirryin lähemmäksi ja ohjasin naama punaisena paksun terskani Iidan suusta puisille lankuille. Iidan pompsahtaessa jyrkästi ylöspäin, vedin kasseistani sukan pois. Iida pingottui kivikovana korkealle ilmaan pikkupillu punaisena ja pyöreät pikkurinnat alkoivat turvota ja tulla esiin. ”Voin mä heittää sut korkealle ilmaan, jos haluut”, Iida ehdotti mutta päätin purkautua puiden taakse kokonaan. Laskin osan spermasta melko paniikissa skootterin jalalle. Laitoin samalla sormen peppuun ja peppureiällä oli valtava paine. Koukistin polviani ja paukutin peppureiällä niin pirusti naama punaisena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe