OHOJEITA ANTTELLE

jouni 32v.

ota antte se nenärengas kaveri mukkaan tänne tunturiin tehään siittä samaani. elä ota akkaa ainakaan siitä suttatusta tummasta tytöstä eikä siitä toisesta lihavasta mitä oot pussaillu ei jaksa peltipailakka vettää. se nuori vaalia tyttö ois hyvä ja sillä on mukava nauru. ko voitat sen satatuhatta niin juojahan ainakin viikko johonkin maaliskuuhun asti. kunnalta pyyjetään mökki ja tontti voiton kunniaks. kysyvielä sitä oikeen tummaa tyttöä mikä tipahti mukkaan mulle se ei menis talavella hukkahan ko näkkyy lumesta. tuu pian kottiin pistin jo kossut oottaa hankeen ja varasin pöyvän hetan paarista.

32

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omat viinat

      Pääsekö mukaan juhliin.

    • Hyvä Andte!

      Voi, miten uutta ja huskaa huumoria!! :))) Andte voittoon!!!! Terveisiä kaikille poromiehille!

    • Onpas mukavan asiallinen ja sivistynyt viestiketju, hyvä pojat!

    • 6 ynnä 4

      Hyvä Jouni! Tällaista lisää. Huumoria pitää olla ilman ilkeyttä.

    • teeppä näin

      HYvä avaus, kiitos

    • RIITUN TUUTTERO

      Hyvä Jouni, kirijottele lissää näitä hupasia juttuja

      • jouni 32v

        oomma rovaniemesä tulossa hakkeen suo kottiin, otettin näkkäläjärven isotaksi se misä on atklaitteet ja lauluvehkeet. meit on sampo asla nilsi uula oula veijo ja mie ja kuski se näkkäläjärven nuorempi poika joka ossaa karttaa. se kyseli misä päin se talo on misä te ootta? laita viestiä jos näät tämän ja sano sille tornion tytölle pääsee meijän kyytillä kotia menessä ko veijo haluais nähä se sillä on samanlainen kotona mutta siitä ei lähe nuin kovvaa ääntä ko se tilas sen postista.


    • Andte-fani

      Älkäähän ottako kuppia liikaa tulomatkalla, jotta ehditte finaaliin.Hyvä idea , että tuotte paluumatkalla Tornion tytön kotiin. Nätti ja pirtsakka tyttö se on.Ja jos taksissa on tilaa, ottakaa Danikin kyytiin, niin pääsee kelpoisuustestiin anoppilaan.

    • Andte-fani

      Unohdin sanoa, että jos saatte Tornion tytön kyytiin, niin hankkikaa kuulosuojaimet matkalle; on se niin isoääninen, että desibelit paukkuvat rajusti yli suositusten. Siinä on teillä kuulo vaarassa.

    • Ihanat Andten kamut!

      **HUUTONAURUA**

      Missä työ ootta jo tulosa? Lisää Jouni 32v näitä!!

    • Hyvät kaverit

      No kyllä on hyvä kun haette Andten kotia heti tutulla porukalla, jottei etelän tytöt käy kiinni, rahan perään ku ovat...

      Kerroppa lisää matkastanne!

      • jouni 32v.

        kolome päivää elvyimmä rovaniemesä nyt tulimma kajaaniin. uula näki pensaasemalla gunnarin net oli ollut joskus tenavatähti kilipailusa yhesä tampereella. ko se kuuli että met olemma menosa anttea hakkeen niin se lähtee mukkaan sillä on kans sielä talosa joku sukulainen on kuulemma hevoshommisa eteläsä. gunnari tietää paikat helsinkisä set on ollu sielä ennenki. katajanokkalla on joku hyvä hotelli set on asunut sielä melekeen vuojen ilimaseks kakskytävuotta sitte.


      • :))
        jouni 32v. kirjoitti:

        kolome päivää elvyimmä rovaniemesä nyt tulimma kajaaniin. uula näki pensaasemalla gunnarin net oli ollut joskus tenavatähti kilipailusa yhesä tampereella. ko se kuuli että met olemma menosa anttea hakkeen niin se lähtee mukkaan sillä on kans sielä talosa joku sukulainen on kuulemma hevoshommisa eteläsä. gunnari tietää paikat helsinkisä set on ollu sielä ennenki. katajanokkalla on joku hyvä hotelli set on asunut sielä melekeen vuojen ilimaseks kakskytävuotta sitte.

        Voi hyvää päivää, melkein pissat housussa nauroin tätä :)))
        Ajelkaa varovasti, poroja on tiellä vielä niillä leveysasteilla, täällä sitten muita "poroja"..


    • onnea matkalle

      Hyvä kun on paikat tunteva opas mukana.
      Eihän teillä nyt kiirettä viälä oo, mutta pitäkää nyt huoli jotta ootta finaalipäivänä paikalla.
      Hyvää matkaa ja ilmoita missä menette!

    • aukeaako Suomu

      Siinäon vuoden2014 BB paras kirjoitus suomi24 sivulla Yleistä Big Brotherista
      AlkaKiitos sinulle Jounien Ohojeita Antelle.Lukekaa ja naurakaa,ei tämä niin vakavaa voi olla. Kiitos jouni32v jo aikaisemmasta kirjoituksestasi.

    • jouni 32v.

      nyt oomma perillä majotumma tähän kirkonkylän keskustaan hotelli kämppiin hienot on huonehet. ensin ei huolinet meitä sisälle vaikka meilä on lappipuvut ja Gunnarilla suorathousut lakerikenkät ja mklarentakki mutta maksoimma viikonetukätteen jokkaiselle oma huonet. illalla meemmä kahtoon sinne talolle sitä lähetystä ja jos net ottavat uusiaasukkaita niin näättä meijät kaikki ens viikolla televisiosa siitä tulee kyllä meleko lystiä pilehet on joka päivä. nyt pitää lopettaa sampo meinas juoja raana vettä eikä tiejetä onko set juomakeleposta lähemmä aulapaariin valamistautumaan illan viettoon.

      • Jounin porukalle

        Hei! Kirjottelen Kiiminki-Kollajan paliskunnasta. Käykää siinä vieressä Anttilasta
        vaikka marimekon tyynyliinat äitille lahjaksi. Ajattelin ehottaa, jos tulomatkalla kävisittä täällä Kiimingissä. Keittäisin koparakeiton. Siitä sais voimaa etelän pitsojen jälkeen. Jaksasitta loppumatkan Jos tuletta, niin jättäkää se Ylitornion tyttö siksi aikaa Rajakylän pupiin istumaan. Kerrostalossa kuuluu äänet niin hyvin, voi tulla lähöt, jos se innostuu ääntä käyttämään. Oottelen teitä. terv. pohjoisen tyttö


    • Onnea äänestykseen

      Kyllä mulla on ollu suuri huali jotta tootta kaikki gunnarin sukulaaset kiärtäny siälä eteläs Hyvä nyt kun ootta turvallisesti perillä. Mä vilikutan teillesitte sinne lähetykseen..
      Suur kiitos tästä ilimootuksesta

    • Lintu vai kala?

      Terve Antte!

      Nimo ja Tuija ovat yrittäneet lähestyä sinua bileilloissa. Olit siloin jo humalassa. Kovasti sinua näytti jännittävän tilanteet silloinkin. Olikohan kyse jopa pakokauhusta? Kun epäilit Nimon lähentelyn olevan salatehtävä. Toivottavasti nämä sinun nimeämäsi salatehtävät eivät jatku siviilissä ja löydät vielä identiteettisi.

      Siellä lapissa nämä hommat voivat olla vaan joskus hankalia. Kaikki ovat joko sukua taikka tuttuja. Käy jossaki isossa kaupungissa harjoittelemassa jos onnistuisi hommat. Jos vieläkin tunttuu salatehtävältä, eli ei mopo keuli, niin otahan Antte levähdystauko. Sitten mietit oletko lintu vai kala.

      • antte tulee bb taloon

      • Mukava filmi

      • ...

        Anhde saa rahat ainostaan jos ottaa nenärenkaan ja ryhtyy homoksi ja nai sen lappalaiset poikaystävänsä jouni32v, uula, sampo ja se Gunnar, mitä epäilen kyllä poroksi.


      • ...
        Mukava filmi kirjoitti:

        Olipa kiva, kuka siellä oli vastassa se punapukuinen neiti?

        Enemmän tuo näytti Leihlalta kuin Adnhtelta.

        Molemmat ulos tänään.


    • aitous

      Ei Andten tarvii muuttua miksikään, ottajia on vaikka kuinka paljon.Valinnan vaikeus sattaa tulla, mutta nuorimiesaikaa on.

      • antte rulaa

        Antte ykkösenä äänestyksessä. Jee


    • mani mani

      kannattaa laittaa rahaa manipuloituun äänestykseen

    • näin hyvä

      Hyvältä se äänestys näytti, mutta äänestää täytyy viäläkin.

    • ihme kinkiku
      • Andte-fani

        Onnea Jounillekin, sulla on hieno kaveri. Voitko välittää terveiseni myös Andten vanhemmille; hienon pojan ovat kasvattaneet. Saavat olla ylpeitä pojastaan.
        Andten ansiosta olen ruvennut katsomaan saamenkielisiä uutisia, Oddasat. Kannattaa muuten muittekin katsoa. Toivotan teille hyvää kotimatkaa, ja kirjoitteleppa vieläkin kuulumisia.


    • jouni 32v.

      jo vain antte voitti ja makso meitille kaikille toisen viikoks huonehet tänne kämppiin.juhlimma vielä täälä kirkolla toisenki viikon lystiä on ollu.kävimmä siellä talolla mutta ei net ottanu meitä hettero kiintiö oli kuulemma täynä ja olimma liian liikuttuneesa tilasa ei tiijetä mitä net tarkotti mutta oula eppäili että ollaan päissään.gunnari lähti sen jonatanin hevosia kahtoon ja jenna ois lähtenä mukkaan muttei huolittu ko sillä oli set täni mukana.anttella mennee vielä pari päivää set vei puvun pesulle ja joku niinistö soitti puhu jostain isosta juhulasta kyseli tulemaan.

    • Hurraaa

      Onnea Andtelle, siinä on fiksu mies!

      No oli tätä finaalia mukava seurata näin kotona. sai hurrata vapaasti kun Tuija tippuu ensin ja lopuu jonathanin porukka peräs.

    • Myös Jouni-fani

      Kiitos Jouni raportistasi. Tulinpa taas niin hyvälle mielelle. Varokaahan kuitenkin
      niitä Helsingin heitukoita, ettette eryhdy niiden kanssa suhteisiin. Teillä kyllä vientiä riittää. Sanoppa sille Gunnarille, että opettaa vähän tapoja sille Joonatanille. Tunnutte olevan tosimiehiä, joten ajattelinkin kesälomalla pyörähtää siellä käsivarressa, josko joku teistä olisi vielä vapaalla jalalla.. Niin että älkää pitäkö kiirettä niiden naisten kanssa. Pistäppä raporttia tulemaan, koska ajatte Oulun ohi, niin tulen tien varteen vilkuttamaan ja lentosuukkoja lähettämään. Mutta Ylitornion ohi ajakaa nasta laudassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3421
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      176
      1468
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1122
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe