Syrjintä

onkosyrjintäkiusaami

Onko syrjintä kiusaamista? Itseäni syrjitään koulussa ja ei oo oikeesti kivaa olla koulussa joka päivä yksin. :( Jos SÄ oot se joka syrjii tai kiusaa muuten nii lopeta se heti! KIUSAAMINEN ON RIKOS!!!!!!

Oli pakko vielä kysyy, ku kaikki väittää ettei oo.

20

196

  Vastaukset

  • No On todellakin kiusaamista! Mitä ne hörhöttää oikein? Ihan oikein kyselet sillä sillä on VÄLIÄ KUINKA SUA KOHDELLAAN ! Oot senverta terve tyyppi että välität tästä se on hyvä !!!! Nyt pitäisi saada ongelma haltuun eli selville ne toisten ajatukset miksi ne syrjii? Mutta jos otat selville varaudu haavoittaviin asioihin joita voit kuulla! Parempi ois yrittää tehdä itestä välittävämpi : voitko hankkia jotain sikakivaa elämääsi ? Harrastaa vaikkka jotain mistä olet aina unelmoinut? Sellainen saa asiat järjestyksiin muutenkin!

   Keskity johonkin tosi kivaan niin seki auttaa!! Ja hups voi tulla kamujakin! Mikä kiinnostais!!! Kerro tänne meilki! Luetaan näitä kyllä!

   • oon kyl aina halunnu näytellä. Mut ton syrjimisen takii must on tullu tosi ujo. Ja tällä paikkakunnalla ei semmoista ole. Tai joku hip hop tanssi, mutta sitäkään ei ole.


   • aloittaja01 kirjoitti:

    oon kyl aina halunnu näytellä. Mut ton syrjimisen takii must on tullu tosi ujo. Ja tällä paikkakunnalla ei semmoista ole. Tai joku hip hop tanssi, mutta sitäkään ei ole.

    Entäs jos etsisit jonkin eläimen jota hoitaa / ulkoiluttaa/ liikuttaa? Kauppaan ilmotus seinälle! Ulkona tapaat sen kanssa toisia!!! Koulussa voisit innostaa muitakin tohon? Entäs jos kysyt jonkun mukaan vaikka jonnekin hiphop tapahtumaan tai vaan jonnekin! Uimaan? Ihan minne vaan? Nyt heti kartoita toimintamahikset! Noissa pienillä paikkakunnilla on se harrastusongelma juuri mutta netti vois auttaa siinäkin skypen kanssa vaikka? Kun jäin yksin opettelin kaikkea uutta ihan rauhassa ja hups löytykin kamuja ! Luistelemaan kantsii kanssa ängetä lähijäille!!! Mietin vielä sun mahiksii kun kerrot tarkemmin ympäristöstäsi!

    Se ois huippua jos tekisit näytelmän ja saisit muita mukaan esittämään ja ipadille vaan videoo! Itse haaveilin tommosesta ja se jäi haaveeksi rohkeuteni ei riittäny:)!


  • Oon samaa mieltä ku nimimerkki pidä yhteys yllä! Kiusaaminen on mitä pahinta kiusaamista. Se saattaa kuulostaa lievältä mutta sittempä tietää kun sen kokee. Syrjontä on ihan kalmalaa ja voi johtaa uhrin syrjääntymiseen. Mutta kyllä se siitä. Tiiän ite kokemuksesta. Valitettaasti oon alkanu tottumaan siihen että muo "vihataan".

   Mut kanttaa aan mennä rohkeesti kysymään et pääseesk messii jne. JOs tulee kieltävä vastaus nin kysy että miksi ja jso ei tuu järkevää syytä' ni sit siihen pitää puuttua! Ei...et sä voi käydä koulua jos suo kohdellaan tolleen!!!

   Onks teiän koulussa muita sun kaltasia? Jos vaikka ruokalassa näät jonkun yksinäisen ni meet ja kysyt vaan voiko tähän istuu tai ootko yksin jne, Jos vastaa myöntävästi ni istu ja alota keskustelu. Kyllä se siitä.

  • Moi!
   Mitä helvettiä mä teen? Minua tönitään, hakataan , haukutaan , syrjitään, päälleni syljetään ym... Olen harkinnut itsemurhaa monta kertaa... Olisiko se oikea vaihtoehto? olen kertonut opettajille, mutta eipä ole näkyvää muutosta tapahtunut.
   Olen aivan saatanan masentunut... En tiedä kauanko kestän enää....

   • Jos on noin että koskemattomuuttasi rikotaan se ON JO POLIISIN PAIKKA! Näin on aina! Tuo menee jo yli! Mutta itsetuhoajatuksista puhu vain luotetuille ! Poliisit ovat nyt erityisen kuulolla kiusaamisesta koska Kiuruvedellä yksi veti oikeesti itsarin !!! Soita kriisipuhelimeen siellä ei leimaudu! Se on ilmainen ! Tukinaisen kriisipuhelin löytyy netistä ei haittaa jos olet mies:)!


  • On.

  • Et voi olla syrjitty koska pakolaiset on syrjittyjä! RASISTI!

   • Syrjinnäksi lasketaan KAIKKI porukan ulkopuolelle jättö -oli se sitten rasistista tai ei.


  • Syrjintä on pahempaa kuin kiusaaminen. Kiusaaminen voi tuntua pahalta, mutta syrjimällä ihminen vammautetaan pahimmassa tapauksessa loppuiäksi.
   Syrjintä on erittäin raaka väkivallan muoto. Vähän sama kuin hylkäisi lapsen yksin kotiin. Välinpitämättömyyden sairas äärimmäisyys, jossa toisesta ihmisestä tehdään arvoton roska.

   Olen joskus kuullut sananparren, että kaikkien kaveri ei tarvitse olla kunhan tulee toimeen kaikkien kanssa. Olen eri mieltä. Ketään ei saa jättää yksin ja jokainen tarvitsee kavereita ympärilleen. On yhteiskunnan vastuu puuttua tilanteeseen jos joku jätetään yksin vuosi toisen perään. Pahimmassa tapauksessa seurauksena on itsearvostuksen menettäminen ja itsemurha, joita on omassa lähipiirissäni tapahtunut muutamakin kappale.

   • Hyvä kirjoitus! Syrjiminen on julmaa ja väkivallan passiivis aggressiivinen muoto! Et voi muuttaa heitä jotka syrjivät mutta voit muuttaa itseäsi eli nyt nopeasti ala laittaa elämääsi kaikkea kivaa niin saat tilanteeseen uutta näkökulmaa ! Etsi unelmia ja ala niitä toteuttaa ja karista nämä asiat aktiivisesti päästäsi! Kun he huomaavat että ote lipsuu mielenkiintokin vähenee vaikkei se lopu koska ongelma on siellä!


   • Haleja ja paljon! kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus! Syrjiminen on julmaa ja väkivallan passiivis aggressiivinen muoto! Et voi muuttaa heitä jotka syrjivät mutta voit muuttaa itseäsi eli nyt nopeasti ala laittaa elämääsi kaikkea kivaa niin saat tilanteeseen uutta näkökulmaa ! Etsi unelmia ja ala niitä toteuttaa ja karista nämä asiat aktiivisesti päästäsi! Kun he huomaavat että ote lipsuu mielenkiintokin vähenee vaikkei se lopu koska ongelma on siellä!

    Häh?

    Miten sinä voit kirjoittaa minulle tuolla tavalla? Aivan kuin tuntisit minut, mutta sehän on mahdotonta koska olen anonyymi.

    (?)


  • Kiitti, ku kerroitte. Mulle on jo kerenny tulemaan noita itsearvottomuuden tunteita nykyään aika usein itsetuhoisia ajatuksia, että olisi parempi ilman mua. Mut en tee sitä, koska tykkää yhestä tyypistä (en oo ikinä nähny sitä, mut se saa mut jaksaa, ku se sanoo et oon kaunis ja et se tykkää musta..) Oon viillelly viime vuodesta. Ja siis tota syrjimistä on ollu 8vuotta. Mut on aina välillä (harvoin) otettu mukaan.

   • Eli selvennykseksi että mulla oli päiväkodis jo tosi vähän kavereita.


  • Hä rikos? Rikos on ehkä Se jos käy kimppuun kunnolla. Ja syrjintä on kai sama-asia

   • Syrjintä on sinänsä hankala asia kenenkään puuttua ettei siitä saada minkään laista todistetta, usein syrjintä pahenee kunnon kiusaamiseksi jolloin tilanne on jo mennyt niin pitkälle että vain koulun vaihto auttaa. Jos syrjintä on sellaista että muut poistuu paikalta kun menet, anna asian olla. Jos taas ulkopuolelle jättämistä älä anna niitten tehdä sitä änkee mukaan, tee itsesi nähdyksi, jos ne alkaa valittaa toteat vaan yksin kertaisesti että on sinullakin siinä oikeus olla


   • Entinen syrjitty kirjoitti:

    Syrjintä on sinänsä hankala asia kenenkään puuttua ettei siitä saada minkään laista todistetta, usein syrjintä pahenee kunnon kiusaamiseksi jolloin tilanne on jo mennyt niin pitkälle että vain koulun vaihto auttaa. Jos syrjintä on sellaista että muut poistuu paikalta kun menet, anna asian olla. Jos taas ulkopuolelle jättämistä älä anna niitten tehdä sitä änkee mukaan, tee itsesi nähdyksi, jos ne alkaa valittaa toteat vaan yksin kertaisesti että on sinullakin siinä oikeus olla

    Siinä onkin vain se, että kuka nyt haluaa olla seurassa johon ei ole haluttu? Sepä olisi typerää vain seistä siinä kun koko porukka vihaa. Ei kiitos.


  • Oletko koskaan miettinyt miksi sinua syrjitään? Haisetko? Oletko ärsyttävä? Osaatko olla ihmisten kanssa? Oletko liian sellainen kuin itse haluat? Vaihda koulua ja aloita alusta, mieti ensin miksi sinua syrjitään, koska siihen on varmasti aivan pätevä syy

  • Syrjintä on todellakin kiusaamista. Ota asia kiusaamisasiana esille koulussasi.

  • Aikuisetkin kiusaa. Itse olen lapseni kohdalla huomannut,että meidät on jätetty luokan asioista aivan tietämättömiksi. Leirikoulumaksuja kerätään,mutta en maksa,koska en tiedä minne edes ovat menossa ja lapsi ei halua lähteä,koska muut ovat ilkeitä. Itse en halua käydä vanhempainilloissa,koska minua katsotaan kuin olisin ilmaa!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   121
   6451
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   185
   4559
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   221
   1609
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1262