Kiimaista rouvaa

Next door neighbour

Olin lapseni kanssa ulkona, naapurin rouvan ja hänen lapsiensa tullessa myös pihalle. "Ääh, piti tuoda nää purkaa energiansa ulos vähäksi aikaa", Maija puhisi ja sanoi miehensä Antin oleva vielä työreissussa, joten hän on saanut nyt huolehtia lapsista. Lapset leikkivät pihamaalla ja turisimme niitä näitä. "Äiti, haluan kotoota sen uuden pelin", Maijan vanhempi poika huusi. "En mä sitä viitsi nyt hakea, sehän on iso ja painaa", Maija sanoi mutta poika jatkoi kinuamista. "Voin kyllä auttaa", tarjouduin avuksi ja päätimme hakea pelin lapsiemme pärjätessä jo keskenäänkin pihalla.

Menimme hissiin ja lähdimme nousemaan yhdeksänteen kerrokseen. Vilkuilin Maijan isohkoja rintoja topin alta ja peilin kautta myös pyöreää peppua. "Pidätkö näkemästä", maija kysäisi hymyillen. Ja minäkö luulin tekeväni sen huomaamatta. "Ei voi kiistääkkään", sanoin suoraan silmiin, Maijan ottaessa askeleen lähemmäksi ja alkaen suudella hellästi huuliani. Suutelin hetken takaisin, kunnes otin vähän takapakkia. "Antti on niin paljon reissussa....mullakin on halut", Maija kuiskasi, saapuessamme samalla perille.

Maija poistui ensin hissistä ja avasi oven. Välillämme oli outo jännite. Saatuani oven kiinne, Maija pudotti kesäisen hameensa lattialle, tuli eteeni ja sanoi haluavansa nyt kiimaisen panon. Nielaisin, Maijan polvistuessa eteeni. Hän riisui shortsini, veti bokserini polviin ja alkoi runkata kaluani. Alahuultan purren, Maija veteli voimakkaasti esinahkaani edestakasin ja kovetuin nopesti hänen käsissään. Hän haukkasi jo turvonneen kalun suuhunsa ja imi sitä vimmatusti hieroen pallejani samalla. Välillä lopettaen imemisen ja runkaten kovemmin, Maija sai minut kivikovaksi ja nousi seisomaan.

Hän veti minut keittöön ja meni selälleen pöydälle makaamaan. "Haluu ton sisääni", hän sanoi siirtäen stringejään sivuun ja levittäen pienen sängen peittämään pillua. Menin hänen eteen ja samalla Maija jo vei kaluni sisäänsä. Aloimme nussia keittönpöydällä, Maijan rintojen heiluessa ihanasti tahdissa. "Pane mua..saatana, pane", Maija suorastaan huusi ja hieroi samalla voimakkaasti pilluan. Kiimaisen pillun litinä kaikui keittiössä, naidessani häntä koko kaluni mitalta. "Oooh....tuun...mä tuun", Maija kiljui ja huusi pöydällä, hieroen klittaansa todella kovaa. "Ihanaa", kuului hänen naurunsa alta kun hän pöyhi hiuksiaan. Itse en vielä saanut ja jatkoi naimista. Maija pyysi lopettaa ja tuli seisomaan eteeni ja alkoi runkata voimakkaasti katsoen silmiini. Hän runkkasi, hieroi terskaa ja runkkasi. "Joko", kuului kysymys, nauttiessani kädestä silmät kiinne. "Kohta", vastasin ja aloin jo jännitellä alavatsaani ja kyrpääni. Nojauduin tiskipöytään, Maijan voimistaessa otettaan. "Ooaah", pääsi suustani, hetki ennen kuin aloin purkautua. Maija kyyristyi eteeni ja otti ensimmäiset neljä kunnon purkausta nieluunsa. Hän lypsi spermojani veto vedolta, ottaen lastejani suuhunsa minkä sai. Hän imaisi viimeiset tipat suuhun ja suuteli terskan puhtaaksi. "Noin, tätä mä kaipasin", Maija sanoi ja haki pelin olohuoneesta. Sitten puimme päällemme ja lähdimme takaisin ulos.

5

13332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teppo 35

      Ihan jees fantasia ;)

    • iisacci

      Mukava pikapano tosiaan

    • olalaa....

      Hienoa!
      Samanlainen kokemus itsellänikin, naapurin rouvan kanssa salaa kun vaimoni töissä.
      Meidän aviovuoteessa muutaman kerran!!!

    • Anonyymi

      Helteinen aamu, lähden kävelemään uimarannalle puolen kilometrin päähän. Naapurin rouvalla on vapaapäivä, ja Hänellä samat aikeet aamu-uinnille menossa! Jutellaan kävellessä niitä näitä, katseeni jää aina hetkittäin naisen keltaisen topin ja valkeiden shortsien istuvuuteen kiinni. Rouvan kultainen nilkkaketju näyttää seksikkäältä nilkan ruskettunutta ihoa vasten, ja noita upeita sääriähän kuolaan yleensä aina kun vain näen ne :) Saavutaan rannalle, ja rouva yllättää Mut täysin! Työntää sormensa farkkushortsieni toiseen takataskuun, nipistää kankaan läpi peffaani. Katsoo silmiini ja sanoo söpösti hymyillen, haluisin aamupanon pukukopissa!

    • Anonyymi

      missäääääh?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe