Okartek oy

Millainen työpaikka?
Ilmoita


Voi olla huvä voi olla huano
Ilmoita
Kannattaa ottaa makkaraperunat.
1 VASTAUS:
Ei hyvä !!!!
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ei kannata mennä. Esimiehillä EI käytöstapoja ja haukkuvat työntekijät samalla kun istuvat konttorissa.
3 VASTAUSTA:
Selvä se.
Ihan hanurista paikka, porukkaa vaihtuu koko ajan.
Vuokratyöntekijä ei kuin pelinappula jolla vain arvo tehdä rahaa johtajille. Henkilöstöpäällikkö ja samalla tuotannon johtaja kaksinaamainen jolla nimisuoja eli saa käyttäytyä miten vaan, toimitusjohtaja talutushihnassa jos mielii tittelinsä pitää. Työntekijöitten pitäisi tehdä kikyä vuodessa enemmän kuin 24h ja toimitusvarmuutta muokataan PALJON ylöspäin.
+Lisää kommentti
Varokaa esimiehiä !!! Niin kaksnaamaisia !!! TJ löysä veltto.
Ilmoita
Sairasta pitää tällaista viestiketjua, jossa katkeroituneet, todennäköisesti häiriintyneet ihmiset saavat heittää lokaa entisen työnantajansa niskaan. Jokaisella voi olla erilaisia mielipiteitä, mutta järjetöntä laittaa se tällaiselle julkiselle foorumille, jossa joku voi jopa ottaa tosissaan esim. ex-duunarin sanomiset...
3 VASTAUSTA:
Nykyinen duunari; mee peilin eteen tai nautit narsistisesta työpaikasta 😂 Nämä ovat tosia mitä tänne kirjoitettu!
Työ ei ole kamalaa, ihmiset siellä on.
Asioita ei hoideta niinkuin pitäisi ja palkkaus järjestelmä on ihan sysi. Henkilöitä joita ei firmassa tarvitsis olla, pidetään siellä vuodesta toiseen vaikka heidän työnteko näkyy luvuissa.
Toimihenkilö puolella näitä tyyppejä on yli puolet!
+Lisää kommentti
Kas, useampi kirjoittaa samalla nimimerkillä mutta asiaa! Ei mitään hyvää sanottavaa paikasta! Joku nykyinen duunari; OLET VITSI 😂
Ilmoita
Nykyinen duunari! Onko työnantajalta ASIALLISTA KÄYTÖSTÄ, kun eräs toimihenkilö käy päivittäin kierroksella jossa seuraa työntekijöitten tekemistä? Raportoi tj:lle jonka perässä tullaan minimi hajun välin verran arvostelemaan tätä työntekijää? Joka itse ollut duunari mutta tuli työtapaturma ja "nousi" toimihenkilöksi ja on ollut nyt vuosia vasikka!
Ilmoita
Ei ikinä! Aivan uskomatonta käytöstä esimiehiltä työtekijöitä kohtaan. Saavat haukkua päin naamaa ja kuulema lähettävät tekstiviestejä toiselle työntekijöille haukkuakseen toista!!!
3 VASTAUSTA:
^^ tähän löytyy monta esimerkkiä mm. yksi vuoroesimies irtisanoutui kun menetti hermonsa yhden työntekijän käytökseen ja pisti vastaan.
Asioille ei silloin tehty mitään vaan kyseinen työntekijä jatkaa samaa epäkunnioittavaa ja törkeää käytöstä.
Jos menet vuokrahenkilöksi tuohon firmaan niin varaudu siihen että _sinusta_ jauhetaan paskaa.
Ja mm. kun työntekijä valittaa toimihenkilöstä pääsee puhutteluun mutta kun toimihenkilö arvostelee tai haukkuu työntekijää niin mitä siitä sitten!
Viisi työntekijää irtisanoutui toimihenkilöitten käyttäytymisen takia! Talo ei tehnyt mitään ylintä johtoa myöden vaikka työntekijät valittivat näistä! Työpaikkakiusaaminen täysin sallittua, kun koskee työntekijää!
+Lisää kommentti
Paikan Kiky 2017;toimihenkilöiltä otettiin heti tammikuussa 24h kuukausipalkasta pois ja annettiin LISÄÄ joustotunteja 20h. Puolelle työntekijöille 10min. LISÄÄ jokaiseen työpäivään eli yhteensä. 36h vuodessa ja lopuilta olisi otettu 3 pekkasta pois ja VÄHENNETTY tuntipalkasta 12centtiä!
Vuosi 2018; yksi päivä piti tehdä ja lopuista "vapautettiin" mutta jouluksi sai tehdä 2pv. sisään mutta työtekijä sai perustunnit mutta työnantaja prosentit eli KÄÄNTEINEN Kiky! Talo Otti Kiky hyödyn vaikka puhuu muuta! Toimihenkilöistä ei puhuttu mitään!
1 VASTAUS:
Kiky (24h) sitä olisi pitänyt VÄHENTÄÄ vuosilomat, pekkaset ja sairaslomat jolloin työpäivä olisi lisääntynyt 5min. ja tuntimäärä 21h, niin SE TALO ei tehnyt niin vaan otti liikaa tunteja!!!!
+Lisää kommentti
VAROKAA Eellä ALKAVAA SUKUNIMEÄ (TOIMIHENKILÖITÄ) MUTTA KONTTORISSA ERÄS LADY HOITELEE JOHTAJIA! 😘
Ilmoita
Kehityskeskustelut julkaistaan yleiseen näyttöön, vuorotyöläinen menee sunnuntaina klo 23.00 töihin, et saa tunnilta sunnuntailisää, työntekijöillä saavutettuja etuja joissa irtisanominen 6kk niin henkilöstöpäällikkö ilmoittaa jollette suostu 2viikon irtisanomiseen ette saa pekkasta eli KIRISTYSTÄ!!! Jne. Tj ei tee mitään koska lähtee pesti. Aivan uskomatonta käytöstä työntekijöitä kohtaan!!!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Okartek oy

Millainen työpaikka?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta