Kalusteneuvos, Kokemuksia???!

Annikki-64

Hei,

Tarvitsisin pikaisesti apuja.. Onko teillä kellään kokemusta siitä, että olette vieneet tavaraa myyntiin huonekalukirpputori Kalusteneuvokseen? Meinkö kaikki hyvin? Tilittivätkö ne teille kuuluvat rahat?

11

298

  Vastaukset

  • Ei tilittänyt. Pitää itse mennä katsomaan onko tuote myyty ja sit vasta voi vaatia rahoja. Yhden tuotteen olivat myyneet jo vuosi aiemmin ja muutaman satasen alle sopimushinnan ja kun maksoi vielä sen 30 prosentin myyntipalkkion, niin ei paljon jäänyt.. Sit piti taas mennä katsomaan onko toinen tuote vielä kaupassa ja eipäs ollut.. olivatkuulema myyneet sen pari kuukautta sitten ja myös satasia halvemmalla kuin sopimuksessa. Muka mulle soittaneet ja en ole vastannut. Koko vuoden vastaamattomissa ei heidän numeroaan ole. No rahojahaan ei ole tullut. Täytyy etsiä sopimus, jossain olen sen nähnyt. Kahta kertaa ei omine nokkineen saa hintaa alentaa, tarttee toimia. Ehkä he ajattelevat, että myyntiin huonekalunsa antanut saattaa kupsahtaa tai unohtaa huonekalunsa. Eivät ilmoita jos myyneet, tarvii itse mennä katsomaan onko huonekalu hävinnyt.

  • En todellakaan suosittele.
   Itse huusin huutokaupat.com sivustolta lipastoa jota kyseinen Kalusteneuvos myi. Huudon sulkeuduttua myyjällä on kaksi päivää aikaa joko hyväksyä tai hylätä tarjous.
   Odottelin päivän. Odottelin toisen. Vasta neljäntenä päivänä Kalusteneuvos päätti vaivautua tekemään päätöksensä. Itse olin jo menettänyt mielenkiintoni kyseistä huonekalua kohtaan kun myyjä niin idiootti että eipä paljoa hetkauttanut ettei, yllätys yllätys, huutoani hyväksynyt.

   • Ei noihin liikkeisiin kannata luottaa yhtään. Mitäköhän kuuluu sille liikkeelle Helsingissä joka myi TKKoulusta varastettuja Artekin huonekaluja, osa meni Japaniin asti. Osan kerkesivät viranomaiset takavarikoida. Kyllähän desingn kaupoissa huijataan varsinkin silloin kun olet myymässä. Aina sanotaan että tämä on yleinen esine mutta voitte jättää liikkeeseen myyntiin. Sitten tapahtuu se että tavara onkin mennyt "kaupaksi" mutta älyttömän alhaisella hinnalla.. Silloin yleisesti tavara on siirtynyt liikkeen omistajan omaan hyllyyn kasvamaan hetkeksi kovaa korkoa. Ja nythän on jopa dementoituneet vanhukset kantaneet liikkeisiin arvokkaita keräily esineitä ja saanet niistä naurettavia hintoja. Tälläiset tapaukset ovat niitä missä täyttyvät rikoksen merkit.


   • Tiedätkö liikkeen nimeä yrittäjää? Onko kuuluisuus? Onko varmaa ja tarkkaa tietoa jutusta?


  • Oikeuen pöytäkirjoja voi tilata käräjäoikeuksista.Sielta löytyy paperit nimeltä.Jos on epäilys että liike on syyllistynyt tai omistaja tuomittu.Ja onhan näitä kuuluusuuksia tuomion saaneita.Yhenkös lempinimi on rotta näin sanoivat Pasilan kirpputorilla.

   • Alalla on niin paljon epärehellisiä että varovainen pitää. Kuolinpesiä on nyhdetty pilkkahinnalla ja näissä on ollut mukana jopa juristeja suosittelemassa ja sotkeutunut toimintaan jotta kaikki näyttäisi hyvältä. Kannattaa olla oikeasti varovainen eikä kiirehtiä kuolinpesän kanssa. Kannattaa käyttää järkeä mitä tekee omaisuudella. Millä tavalla sen muuttaa rahaksi. Kuolinpesät menevät usein naurettavilla hinnoilla.


   • Nyt on suuri taideväärennys oikeudessa. Nimi miehiä syytettyjen penkillä.
    Outoa että taide design kerää niin paljon roistoja ympärilleen.
    Ensi keväänä nimiä tulee julki. Ja sieltä löytyy mielenkiintoisia nimiä.


   • Bukowski mukana kuvioissa. Sunnuntaina jäähallilla kerrottiin että tämä rotan nimen saanut on ollut hinnoittelemassa Bukowskilla design esineitä.. Ja niitä on myyty tarinoilla höystettynä. Kuulema auto seisoo usein niillä kulmilla. Erittäin hyvissä väleissä nyt syytettyinä olevien kanssa. Entisten johtajien.
    Kuulemma Bukowskin huutokaupoissa tarinat myy. Voi vain kysyä miksi itseään laadukkaana pitävä Bukowski laskee joukkoihinsa ulkopuolisia. Joiden taustat ei kestä päivänvaloa.


   • Jos tarkoitat tätä yhtä rottaa joka sai nimen vanhoilta rouvilta joilta huijasi maljakoita Hietalahdentorilla 90- luvulla?


   • Siis tämä kuuluisuus joka ei käytä nettiä.. On luonnut itsestään kuvan mystisenä rehellisenä kauppiaana.

    Mies ei muuta teekään iltaisin kuin istuu kotonaan netissä ja postailee itsestään positiivisia asioita.
    Tämä se on.
    Narsistinen yksilö joka epäonnistui tv ohjelmassaan. Teki kauppaa tämän kauppiaan kanssa joka myi varastettuja artekin kalusteita Japaniin.


   • arab kirjoitti:

    Jos tarkoitat tätä yhtä rottaa joka sai nimen vanhoilta rouvilta joilta huijasi maljakoita Hietalahdentorilla 90- luvulla?

    Juuri sitä tarkoitin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   68
   4988
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   69
   2598
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2028
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1378
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   43
   1169