sagamar7

syysmasis

Olen -74 syntynyt nainen. Minulla on muutamia asioita, joita olen viime aikoina paljon miettinyt. Töissä on tällä hetkellä todella raskasta. Näetkö mitään iloa sille saralle vai onko työpaikan vaihto oikea ratkaisu??
Asumisjutut on mietityttänyt. Näkyykö, että saisin uuden asunnon?
Entä rakkauspuolella? Vieläkö jatkan yksinoloa?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sagamar7

   Olet jotenki ahdinkotilanteessa työssä johtuen tilanteesta mikä ei ole tyydyttävä tai sitten kiinnostuksesi voi olla muualla, ehkä haluaisit vetää sivuun asioita jotka tuntuvat vaikeilta ja haluaisit mieluummin vetäytyä. Uusiin tehtäviin siirtyminen voi tuntua hankalalta, jokin ei tunnu olevan varmalla pohjalla. Jatkat sitä mistä tunnet jonkinlaista itsevarmuutta, eteenpäin omilla päätöksillä tilanteessa missä tulevaisuus näyttää epäselvältä, välttääkseen siis ongelmia. Juuri lähikuukausiin tulee jonkinlaista tulosta elämääsi ja olet päässyt johonkin tavoitteeseesi missä olet täynnä positiivisia tunteita, kaiken työn ja aktivoinnin keskellä ovat vastaukset ja päätökset valmiita.
   Asumistilanteessasi on jokin kipinä uuteen, kaikki johtuu taloudellisista muutoksista. Saat hyvää yleiskuvaa syksyn aikana tilanteeseen koska elämäsi rullaa eteenpäin. Tämä ei ole kuitenkaan vielä selvää, kaikki ei mene toiveiden mukaisesti tai sitten jokin ei innosta, täytyy odottaa kesään kunnes jokin toive vähän toteutuu. vuoden alkupuoli lupaa muutoksia elämään mutta ne ovat pidemmän ajan suunnitelmia ja sitten loppuvuoteen on tulossa enemmän kevyempää mieltä kaikkeen, muutto on suotuisin vasta vuosi tästä eli 2016.
   Rakkaudessa olet vihdoinkin pääsemässä tasolle mikä on täysin tyydyttävä, saan heti ainakin lupauksen tästä. Saan tämän jälleen kun katson reilu vuotta eteenpäin. Mutta kysymys on siitä että nautit tilanteesta mikä sinulla on ja luotat täysillä itseesi ja siihen mihin menet sisille, tässä on elämäniloa ja tunne-elämän jakamista jonkun kanssa, ehkä ympärilläsi on joku keneen tunnet tätä syvällistä suhdetta, takana on kylläkin epäilystä jos toisista todella välitetään tai mitä tulevaisuus tuo, edessä rakkauteen saan lähinnä helpotusta kun sydänasiat ratkaistaan ja tilanteet kääntyvät ja kehitystä joka nopeutuu. Mahdollisesti ensi vuonna on edessä ongelmia jotka liittyvät perhetilanteisiin ym. mutta hiljalleen tilanteet paranevat.
   Tällä hetkellä et ole vielä jossakin missä toivot mutta syksyyn saan että menet eteenpäin kun olet oikeissa tilanteissa vähän oikeaan aikaan, jos on kysymys vain itseluottamuksen puutteesta, mutta teet näin ennen kuin menisit suoraa päätä asioihin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   480
   2515
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   140
   1416
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   319
   1381
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1129
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1075
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   984
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   889
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   869
  Aihe