Minä kunnioitan elämää ja siksi vastustan liikaa syntyvyyttä

Vain realisti

Elämä on kunnioitettava asia, olipa elämä sitten eläimen, kasvin tai pahimman ja ahneiksi näätäpedon eli ihmisen elämä. Tästä syystä, koska kunnioitan elämää, olen syntyvyyden rajoittamisen kannalla. Olen myöskin lapsietuuksien lakkauttamisen kannalla. Myöskin ilmaisen koulutuksen lakkautus ehdottomasti. Mielestäni ihminen saisi halutessaan hankkia kaksi lasta elämänsä aikana ja lapsenteko olisi luvanvaraista sivistysmaissa ja tietenkin mieluiten koko maailmassa, myös kehitysmaissa. Luvan kriteerit: yli 32v ikä, yli 10 v parisuhde, vakaa elämä, kyky selvitä tulevista huonoista ajoista ja luonnonilmiöistä luonnossa eläen, naisille ja miehillekin emäntäkoulu jne.

Painotan, että KUNNIOITAN ELÄMÄÄ, niin eläimen kuin ihmisenkin. Ihmisiä on vain liikaa ja ihminen saastuttaa.

Ottakaa kantaa?

16

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Olet oikeassa

   Hyvä että on teitä viisaitakin ihmisiä..

  • Kunnioitan itseäni.

   Onneks kukaan ei kuuntele sua.

  • Kunniotan itseäni

   "Mielestäni ihminen saisi halutessaan hankkia kaksi lasta elämänsä aikana ja lapsenteko olisi luvanvaraista sivistysmaissa"

   Oot provo. Tai katkera vanhapiika jonka kavereilla on 3-4 lasta ja itselläs ei yhtään. Sano mun sanoneen.

   • Laaja-ajattelija

    En usko että on vanhapiika. Uskon että hän on perheellinen ihminen, jonka lapset jossakin täpötäydessä koulussa heikklohjaisten kakaroiden kanssa. Se panee huolettamaan. Kyllä 90% syntyvistä lapsista on huonoista geeneistä ja huonoon elämään hankittuja ongelmatapauksia, taakkoja henkisesti, aineellisesti ja fyysisesti .

    Sen tiedän, että nimim. Kunnioitan itseäni on joku 100 kg valas, jolla on elämssään joku nynny rillipää-äijä ja neljä itsensä kaltaista eli ärsyttävää penikkaa. Hän on hankkinut ne rumat penikat oltuaan kateellinen jonkun perheleikeistä. Hän pöivystää liikaa Facebookia. On vähän yksinkertainen läjä ihraa koko akka. Hän on tehnyt maailmaan neljä paskakasaa miellyttääkseen muita, vastatakseen muiden odotuksiin ja samaistuakseen heihin. Se oli virhe; hänestä tuli vain entistä yksinäisempi rumilus. Tyhmiöhän hän on, kun ei pysty näköjään kovin laajaan ajatteluun antaessaan selityksiä..mutta rumat ja tyhmät lisääntyy eniten..järki ei mahdollista muuta kuin toimimaan massan mukana. Ja kun kukaan ei välitä, niin omat lapset hankitaan siinä toivossa..hän on lisäksi valehtelija, koska hänhän ei juurikaan kunnioita itseään, vaikka nimimerkki muuta kertoo.


  • Kunnitoitan itseäni

   Niin ja vielä se, että kaikilla ei ole aikaa ODOTELLA kymmentä vuotta lasten tekoon, jos tapaavat esim. 35-vuotiaina toisensa. Ei nainen enää 45-vuotiaana lapsia ala tehdä/saa tehtyä.

   No tämä on vain minun mielipiteeni.

   Helppoa se on sanoa, että ilmainen koulutus pois, koska olet jo itse ilmaiset koulusi käynyt.

   • Yksinkertainen neuvo

    Sitten ei hankita lapsia!!


   • Life coach
    Yksinkertainen neuvo kirjoitti:

    Sitten ei hankita lapsia!!

    Niin yksinkertaista se on justiinsa. Eli jos meinataan hankkia lapsia, niin n. 20 vuotiaana perustetaan hyvä rakkaussuhde vastakkaiseen sukupuoleen, nautitaan toisistaan, rakastetaan, ja n. 35 vuotiaana hankitaan lapsi tai kaksi. Päälle 31v pitää ikää olla ja suhdetta vähintään 11 vuotta.

    Jos nainen löytää kumppanin 30 vuotiaana, niin kyllä joskus neljänkympin paikkeilla voi lapsia kokeilla hankkia. Jos ei tule, niin nauttii vain seksistä sitten ja elämästä rakkaan kanssa. Kyllä luonto antaa, kun sitä kunnioittaa.


  • joopa joo

   "En usko että on vanhapiika. Uskon että hän on perheellinen ihminen, jonka lapset jossakin täpötäydessä koulussa heikklohjaisten kakaroiden kanssa. Se panee huolettamaan. Kyllä 90% syntyvistä lapsista on huonoista geeneistä ja huonoon elämään hankittuja ongelmatapauksia, taakkoja henkisesti, aineellisesti ja fyysisesti .

   Sen tiedän, että nimim. Kunnioitan itseäni on joku 100 kg valas, jolla on elämssään joku nynny rillipää-äijä ja neljä itsensä kaltaista eli ärsyttävää penikkaa. Hän on hankkinut ne rumat penikat oltuaan kateellinen jonkun perheleikeistä. Hän pöivystää liikaa Facebookia. On vähän yksinkertainen läjä ihraa koko akka. Hän on tehnyt maailmaan neljä paskakasaa miellyttääkseen muita, vastatakseen muiden odotuksiin ja samaistuakseen heihin. Se oli virhe; hänestä tuli vain entistä yksinäisempi rumilus. Tyhmiöhän hän on, kun ei pysty näköjään kovin laajaan ajatteluun antaessaan selityksiä..mutta rumat ja tyhmät lisääntyy eniten..järki ei mahdollista muuta kuin toimimaan massan mukana. Ja kun kukaan ei välitä, niin omat lapset hankitaan siinä toivossa..hän on lisäksi valehtelija, koska hänhän ei juurikaan kunnioita itseään, vaikka nimimerkki muuta kertoo. "

   Huhhuh, oot sairas!

   • U re right

    Sairasta on monen lapsenteko kyllä.


   • nehän oli huostassa
    U re right kirjoitti:

    Sairasta on monen lapsenteko kyllä.

    Etkö sinä itse ole luopunut lapsistasi?


  • on se kumma juttu

   Vain lapseton ihminen voi sanoa noin. Tarkoitan siis tuota mitä ap on kirjoittanut.

   • kolmen lapsen äiti

    Olen samaa mieltä. Lapseton ihminen ei ymmärrä sitä rakkautta mitä lapset tuo. Lapsettoman ihmisen ei kannattaisi ottaa tällaiseen asiaan kantaa.


   • Laajempi ajattelu

    Tuo sinun kannanottosi on subjektiivinen käsityksesi. Minä olen kanssasi eri mieltä.
    En perustele, koska et kykene ymmärtämään.


   • Laajentakaa ajattelu
    kolmen lapsen äiti kirjoitti:

    Olen samaa mieltä. Lapseton ihminen ei ymmärrä sitä rakkautta mitä lapset tuo. Lapsettoman ihmisen ei kannattaisi ottaa tällaiseen asiaan kantaa.

    Siis ei tässä nyt pointtina ole se mitä rakkautta lapset tuo. Ihmisiä on liikaa ja se väitetty ja odotettu rakkaus lapsiin tuhoaa yhteiskunnan ja maailman. Koittakaa laajentaa ajattelua omaa napaanne kauemmaksi. Kyllä perheellinen ihminenkin voi ajatella fiksusti - joskin harvinaista se on.


  • Köyhä isä

   Ne on nää rikkaat ihmiset, joita ottaa päähän kun heidän heikkolahjaiset vesat joutuvat kilpailemaan älykkäämpien ihmisten kanssa samoista koulutuspaikoista.

   "Sehän niitä rikkahia harmittaa, kun köyhän lapsi on kaunis". Ja viisas.

   • Edunvalvojanne

    Raharikkaat on kateellista p-askasakkia. Samoin sosiaalipummit. Elämässä on rikkautta monenmoista, raha ei ole sitä. Rakkaus ja elämänkokemus on. Lapset pitää hankkia 12/32 -viisauden mukaisesti, niin ne eivät ole virhe. Näin saadaan kaikkia miellyttävä lopputulos ja onnea - ehkä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   139
   1807
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1598
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1314
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1278
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   59
   1270
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1145
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   915
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   899
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   462
   881
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   869
  Aihe