Mitä ihmiset näkevät Andtessa?

usrs?

en ehkä koskaan ole nähnyt yksinkertaisempaa ja tapettisinta miestä josta toimintaa saa irti ainoastaan alkoholin voimalla

olen kuullut pakkasen menneen porojen päähän mutten tiennyt sen purevan myös ihmisiin, tyhmä kuin saapas - kaikki ainekset voittoon

38

746

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ioqhjfqdqw

   Mulla meni maku koko mieheen saamilippu sekoilun takia.Andte on TOSIKKO joka ei ymmärrä sarkastista huumoria olettaa kaikkien tietävän saamen lipun ja jos ei tiedä saa nyrkistä.Hyvä ettei tintannu Thania yhden kälysen maakuntalipun takia.Ulos tollanen tollo.

   • Ei oo Andtesta

    Andte on säälittävä poromies.


  • Andte voittaa

   Ai? ja sinustako kunnon mies pieree, nai ja kohtelee naisia kaltoin? eli toisinsanoen mies on täysi kusipää, eli juuri kuin Dani? Onneksi maailmassa sentää hyvä voittaa aina lopulta pahan. Onneksi Andte on säilynyt kaikelta pahuudelta ja kasvanut raikkaan ja terveellisen luonnon parissa jossa on totuttu arvostamaan vanhempia ihmisiä ja jossa työtä ei pelätä.

   • usrs?

    kunnon miehiä ei ole mutta Danin tyyppisillä kusipäillä riittää aina ottajia
    hyvä voittaa aina lopulta pahan? elokuvissa ehkä


  • Andte-fani

   Andte on paras ja voittaa!

   • Onko kullis persees?

    Vituttaa jo toi saamelaisuudesta ja lapista ylipäätäänsäki toi vouhotus.


  • iina4

   Mä nään Andtessa aidon, rehdin, vilpittömän suomalaisen miehen. Puhuu ottaessa,...antaa puhuessa..:)

  • nuunukah

   Andte on tyhmä kuin saapas. Perässähiihtäjä tyhjäpää.
   Ei ymmärrä mitä sille sanotaan, eikä sen sanomisista tahdo saada mitään selvää.

   Jos tuolle takarivin haisunäädälle annetaan satatonnia niin ei voi kuin nauraa. Mieluummin vaikka paskahousu Jonathanille

   Andte on tapettia talossa eikä sillä ole mitään ansioita voittaakseen pääpotin. Kamalaa joikumista harrastaa talossa jolloin on pakko lyödä mutet päälle. Ainut asia mitä sillä on ollut on saamen lippu, joiku ja se typerä lappalais-asu, joita kännissä haluaa esitellä. Ja sen saatanan känniheilumiset......

   Pääasia ettei potti mene Jennalle tai Danille mutta ei myöskään Andtelle.

   Andte on liittynyt talon paskasakkiin. >Siinä suurin syy.

   • tyhjäääää

    Hyvä, että tämänkin joku jo uskaltaa sanoa ääneen. Joskus vaikenemista voi pitää viisauden merkkinä, mutta kyllä se nyt on jo niin nähty, että tässä tapauksessa se on vaan suurta tyhjyyttä päässä.


   • Vladimir Putin
    tyhjäääää kirjoitti:

    Hyvä, että tämänkin joku jo uskaltaa sanoa ääneen. Joskus vaikenemista voi pitää viisauden merkkinä, mutta kyllä se nyt on jo niin nähty, että tässä tapauksessa se on vaan suurta tyhjyyttä päässä.

    Onko noissa asukeissa sitten joku, joka ei ole tyhjäpää. Saatanan erikoisia persooniahan tuo on täynnä. Osa vaikuttaa jopa hullulta.

    Kyllä huvittaa, jos joku pitää ihmistä tyhjäpäänä sen vuoksi, että on poromies. Ei paljon kyllä sitten ymmärrä, kuinka paljon siinäkin työssä pitää osata ja hallita.

    Se ei varmaan tullut arvostelijoille mieleen, että jopa se Antte on ujo. Kyllä se monikin hiljainen mies, on ihan eri veikkonen, kun viinaa saa.

    Ymmärrän kyllä, jos kaupunkilaistunut nykymies, on pitkin viikkoa, keskikalja pöhnässä ja suu vaahdossa kälättää kuin akat.

    Eipä tuo Antte oo tuolla kuitenkaan muita haukkunut, ei varastanut, eikä muutenkaan mitään typerää tehnyt. Minä toivon, että Antte voittaa. Se on rehti ja mukavan oloinen kaveri.


  • Olon

   Andte on tylsä mutta muut ovat kusipäitä

  • yök

   Joonatanin kaverit ovat näköjään aloittaneet parjauskampanjan. Pelko on näköjään kova etteivät sa äänestysrahojaan takaisin. Yhtä härskejä ovat kuin joonatankin.

   • Naapurin Pasis

    Jonathan on kiero,vähän niin kuin sinä kuka kirjoitat monella eri nimimerkillä täällä palstalla.

    PS. Se on Jonathan,ei Joonathan.


  • iäkäs absolutisti

   Kerron sinulle miksi Andesta saa kuvan,että olis tyhmä ja "kuuro"Andte ajattelee varmasti saameksi,koska se on hänen äidinkielensä,siksi on niin ajatuksissaan eikä heti noteraa mitä kysytään.Andten suosio on mielestäni siinä ,että on niin kiltti ja hyväluontoinen,eikä puhu kenestäkään pahaa.Kovan koulun kävi kiron kivikossa ja syysmyrskyssä.Andte ansaitsee voiton ehdottomasti ennemmin kuin nämä meikkaavat pissikset.Jos talossa olis vain yksi peili siinä ols varmaan pitkät jonot päivisin. Finaliin ei missään nimessä ketään joka ei ole tehnyt mitään muuta kuin soffalla maannut ja kynsiä pureskellut.Huolestuttavaa tetenkin alkohoolin käyttö Antella,sille me emme voi mitään. Se on teeskentelemätöntä aitoa ihmistä.Joonas ja Jussi leuhkivat dokaamisella,mutta eivät uskalla,kun täytyy antaa hyvä katsojille.

   • TULEHEN THUIJOTTAJA

    Andte valitsee kaverinsa roskasakista. Meni tupakoita varastelevan Danin puolelle eikä eleelläkään puolustanut Jussia, joka REHTINÄ miehenä yritti puolustaa kaikkien oikeuksia.

    JUSSI on ainut mies talossa. Jussi omaa sivistynyttä käytöstä, on järkevä ystävällinen kaikille ja yrittää tulla toimeen KAIKKIEN kanssa.

    Niin kuin koulukiusaajat kerää porukoihin taustatukea, niin Andte kuuluu just näihin pääpirun takana seisoviin turvamiehiin.

    PORONPASKA ULOS HETI KUN MAHDOLLISTA.


   • Milla S
    TULEHEN THUIJOTTAJA kirjoitti:

    Andte valitsee kaverinsa roskasakista. Meni tupakoita varastelevan Danin puolelle eikä eleelläkään puolustanut Jussia, joka REHTINÄ miehenä yritti puolustaa kaikkien oikeuksia.

    JUSSI on ainut mies talossa. Jussi omaa sivistynyttä käytöstä, on järkevä ystävällinen kaikille ja yrittää tulla toimeen KAIKKIEN kanssa.

    Niin kuin koulukiusaajat kerää porukoihin taustatukea, niin Andte kuuluu just näihin pääpirun takana seisoviin turvamiehiin.

    PORONPASKA ULOS HETI KUN MAHDOLLISTA.

    Sinä ihmispaska puhut paskaa.


  • Gotto

   Andte on helvetin tylsä, mutta kun muut ovat mitä ovat niin siksi Lapin mies on suursuosikki voittamaan!!!!!!!!!!

  • Margareta Örn

   Andte on ainut MIES talossa.

   • JUSSI VOITTAA

    Jussi on ainut rehti suomalainen mies talossa. Joka äidin toivevävy.

    JUSSI VOITTAKOON AINOANA KUNNON IHMISENÄ TALOSSA


   • klaarastuuli
    JUSSI VOITTAA kirjoitti:

    Jussi on ainut rehti suomalainen mies talossa. Joka äidin toivevävy.

    JUSSI VOITTAKOON AINOANA KUNNON IHMISENÄ TALOSSA

    No ei Jussissa mitään vikaa sinänsä ole, hieman ehkä neitimäinen kuitenkin, mutta ihan vaikuttaa luotettavalta mieheltä ainakin jos vertaa vastenmieliseen Daniin ja sen käytökseen talossa. Jos finaalissa ovat Dani ja Jussi k niin kaikki äänet ehdottomasti Jussille silloin! Talossa on oikeastaan vain muutama henkilö kelle en missään nimessä soisi euronkaan voittoa ja he ovat inhokki järjestyksessä: Dani, Jenna, Leyla ja Tuija. Kaikille muille soisin voiton, mutta en missään nimessä näille kersoille!! Jonathanista en pidä ihmisenä, mutta arvostan hänen oveluuttaan ja terävyyttään eri tilanteissa, kaveri olisi ihan jees tyyppi jos ei olisi homo.


  • yjstj

   Ei ole uskallusta puolustaa oikeutta ja rehellisyyttä, esim. tupakoitten varastamsiessa.

   Miten on naisten arvostuksen laita?

   Seinäkukkanen pyrkii olemaan tapettina, mutta silloin ei laita itseään likoon lainkaan.

   Sellaista ei arvosteta.

  • tältä näyttää

   Olehan huoleti kyllä Antekin viimein pääsee ääneen.Siellähän on talossa pitäneet huolta niin puhumisessa kuin oman käden oikeudesta Dani,Jenna,Jonna onneksi huutamassa jo kotona.Eikä vähimpänä mutta hiljaisimpana pikkupuudeli Tuija.Ylimpänä päsmärihomojen kingi Joonatan,vahinko ettei talon kaikki miehet olleetkaan homoja.

  • hyvä aihe

   Katsojat haluaa voittoon suosikin joka ei ärsytä, muiden teot voi aina kääntää ettei tää suosikki tekis tai sanois niin. Andte näyttää puhtaalta pulmuselta kun ei puhu tai tee mitään samalla, kun muut sekoilee hyvässä ja pahassa.

   Varmaan joku Leyla, Joonas, Anne, Janne , Pertti ois voinut saada ison yleisön taakseen koska ei voi tekemättömyydestä virheitä löytää. Heiltä vaan puuttuu hieno kertomus taustastaan.

   Andtenkin hieno poromies juttu on illuusiota. Itse kertonut miten ampunut naapureitten poroja ja tuomittukin siitä. Ajelee mönkijöillä päivät. Asuu vanhempien kanssa täyshoidossa vaikka saa oman talon naapurista kun haluais muuttaa sinne. Ei osannut sanoa miksei muuta omaan taloon kun semmonen valmiiksi hänelle hankittu.

   Saa toki olla hiljanen mutta ei sitä sais käyttää muita vastaan ja moralisoida muita huonommaksi, jos ovat maailmaa enemmän nähneet ja sosiaalisia. Tämän toivon muistavan asukkaiden ja katsojien.

   Voitto kuuluu asukkaalle joka ei ole pelännyt näyttää tunteitaan, ei ole mielistellyt, on tehnyt ja puhunut. Asukas joka ärsyttää hyvässä ja pahassa on tuonut viihdettä!

   • Nyt liioittelet

    Itse lappilaisena tiedän että naapureiden poroja ei ammuta huvikseen, siitä pitää huolen poromiesten pma oikeuslaitos, joka käsittelee asiat pienessä sisäpiirissä, ja rangaistuskin on sitäluokkaa että harvemmin rikos toistuu. Anden tapaus on ykksittäinen vahinko minkä hän on rehellisenä tunnustanut.

    Mitä yleensäkin tulee Anden käyttäytymiseen johtuu kulttuurista, ja kasvatuksesta. Ihme kuinka hän tuolla yleensä kestää, on sohkki siirtyä lapin hangilta hiljaisuudesta tuollaiseen ampiaispesään.


  • poraaja

   Kyllä oli Andtella aihetta suuttuakin, kun saamen lipusta oli puhe.Suomalaisia kun ollaan niin pitäis jokaisen sen lipun tuntea.Ei meidän tarvi ahvenanmaan lippua tuntea, kun tiedetään heidän asenteensa suomalaisuuteen.Kunnon mies minun mielestä ei puhu ja pussaa.Andte voittoon, muut saa hävetä omaa käyttäytymistä.

   • juuri näin se on

    Eihän nuo tienneet edes milloin Suomi itsenäistyi saati sitten lippuja..tosin Anna fiksumpana yritti sanoa oikean vastauksen mutta sosrsapillit eivät antaneet suunvuoroa..Anna ja Joonaksella ei ole häpeämistä ei yhtään .koskaan en ole nähnyt heitä örveltämässä..Anna tai Joonas voittoon saavat suun auki:)!


  • Andten ihailija

   Andtessa paljon hyvää!!!!!
   Heti kun hevikappale tuli, josta saamelaiset tykkää mies oli
   kuin maansa myynyt. Eli kun omaan kulttuuriin liittyvää asiaa
   tulee, Andte muuttuu avoimeksi. Harvoin puhuu - on silloin vitsiniekka.

   Tykkään Andtesta paljon ja olen koko ajan tykännyt.
   Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia.

  • suosiikit A tai J..

   Andte ok tyyppi mutta ei puhu mitään on vain ja kansa hehkuttaa?Anna tai Joonas voittakoon ..Anna on talon fiksuin Jonathan on halveksii itse on kun pentu Anna rinnalla..Miksi Anna ja Jennaa piti äänestää kuka ratkaisi tehtävän kun ei Anna kuitenkaan saanut mitään palkntoa...Jenna on talon kamalain tyyppi Jonatahanin kanssa ja Dani sanoi että on erikoinen no vähintään erikoinen eräällä tavalla:D huutaa kun sorsapilli keimailee kameroille tyrkkyjen tyrkky kohtelee muita huonosti Jonahthanin kanssa! Ei v todella voita vaan ekaksi kolmesta ulos ylös ja laskit lliikkeelle.D!

  • Haista vittu!

   Toivottavasti andte ei voita.

   • haista ite

    Haista vittu ite homo


  • valovuosia edellä

   Andte tekee ja puhuu just sen mikä on tarpeen ja oikein. Valovuosien päässä muista, Perttiä lukuunottamatta Nyt puhutaan ja arvostellaan talon asukkaita.

   • Eräs mies

    Niin justiinsa, eihän sillä ole väliä vaikka puhuu vähän jos puhuu joka kerta asiaa kun suunsa avaa. Turha lätinä on täysin yliarvostettua ja parempi olis pitää suunsa kiinni jos sieltä ei tule muuta kuin idioottimaista huutoa ja paskanjauhantaa.


  • Bodom

   Häkä Enska voittaa tämän vuotisen kilpailun toiseksi tulee Hans Assman.

  • Life ends here..

   Andte on niin kuiva jätkä kuin olla voi vaan mies olla. Vitun poromies saatana, vittu jos se voittaa ton niin opettelen käyttämään köyttä sen jälkeen kaulani ympärillä.

   Haista ny säkin vitun märkäinen teinipillu vittu!

   • gcds

    Hirtä ittes, niin muilla on mukavampaa.


  • Iron maiden vaan

   Andte ehdottomasti ansaitsee voittonsa, rehti, työtäpelkäämätön mies. Anna on liiankin fiksu, ajattelee kikatuksella ja yksinkertaisuudella vievänsä voiton, antoi pahimmalle vastustajalle andtelle pisteitä, mutta voi voi, kun huomasi,että oli valeäänestys kyseessä.

   • hellantuuteli toista

    Joutilaat työtävailla olevat kirjoittelevat täällä tuskaansa ulos.Ovat muka vielä fiksujakin,luuletko uhkailullasi saavasi jotain.Olet myöhässä kakkasi on jo housuissa eikä köydessä.Onko ollut huono naisen saanti kun vielä sekin piti tuohon lisätä.Mitä ihmeen örkkejä oikein meillä on,mihin vanhempien kasvatus on jäänyt.


  • ääklööö

   Putin on vihainen, keski-ikäinen mies. Hän on mies, jolla on psykologisia ongelmia. Hän on myös hyvin vaarallinen mies, Service sanoi paneelikeskustelussa.

   Service uskoo vakaasti, että lännen on saatava Putin rauhoittumaan. Tämä onnistuu parhaiten sinnikkään diplomatian keinoin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   161
   2327
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   126
   1791
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   97
   1687
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   99
   1505
  5. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   227
   1349
  6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1342
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   58
   1303
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1257
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1151
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   996
  Aihe