4 Smile

Onnen hetket?

Katsotko minulle tämän loppuvuoden asiat? Mitä tarotit kertoo minulle tähän? Rakkaus/koti? Työ/raha?
Sekä talvi ja kevät tarottien kertomana? Olisiko elämässäni onnea jo?

4

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poole

      tulevaisuus miltä näyttää onko töitä tulossa entä onko rakas jossain?

    • 4 Smile

      Mennyt
      Jokin viesti on ravistellut, jopa siinä määrin, että olet ymmärtänyt, että asioitten pitää muuttua, mikäli aikonut asiat sopusoinnussa pitää keskenään. Tässä on joko vaalea nainen, tai sitten aikuinben - lämminsydäminen nainen, voi olla äiti-hahmo tai vastaava. Valintoja on pitänyt tehdä.

      Nyt
      Jokin tulossa vääjäämättä kaiken onnesi ja autuuden keskelle. Ristiverinen nainen - ole varovainen tällaisen suhteen, sillä tämä vie sinut kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua. Jotakin tässä on, että nyt onnistumisen kannalta - on taottava, kun rauta on kuuma.

      Tulee
      Kilpailu on kovaa, muttet ole silti heittänyt vielä hanskoja tiskiin. Pitää osata nyt päästää vanhoista ja kannattamattomista asioista irti. Muutos on oleva iso, mitä tässä on tyrkyllä. Kuitenkin jotenkin oot tyytymätön, kun tähän liittyy jotakin, eri paikkakunnalta. En kyl tiä mitä, mut kummiski tääl on silkkaa auringonpaistetta ja nimenomaan kotiin liittyvissä asioissa En oikein tiedä.., tulkitsinko tuon rivin väärin.., miksi tyytymätön olisit, kun kaikki muutoin on ok.???
      Jokin asia paljastuu. Asia, jossa oot pikkusen ollut niinkun sivusta seuraajana ja nyt tää vaatii kyllä kaiken terävänäköisyytesi/päättäväisyytesi ja nyt jalat maahan! Tilanne on haastava ja sitä paljon itsekses pohdit ja ihan hyvä on ottaakin järjen lamppu käteen. Tää on jo joku pidempään jatkunut juttu ja koskee jotakin sinulle läheistä naista ja on jokin asia, mitä et millään voi sulattaa/uskoa todeksi, mutta sinulla on mahdollisuus kuitenkin päästä tässä asiassa niskan päälle ja löytää balanssi. Tähän tuli, että joku harvemmin tapaamasi ystävä, olisi kyseessä. Tämä myös voi vaikuttaa aineellisiin asioihisi, joka saattaa juontaa johonkin vanhaankin juttuun jo ja josta saatat tilille joutua. Tämä myös kehoittaa tekemään ratkaisun tässä.
      Huh.., tulossa jonkun sorttinen yhteenotto, jonka tulet mieltämään enemmän kun vaikeaksi, mut sit tulee jotakin, joka yllättää sut täysin TAI kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan, harmonian säilymisen kanssa tässä, on pikkusen tekemistä. Kovin liikahtelu herkkää tämä on, mutta tuo mukanaan myös uuden mahdollisuuden.
      Tässä on vaalea aikuinen mies, etkä mahda sil mitään, et puntaroi onnistumisen mahdollisuuksiasi. noh.., tuli työn kortti, eli oiskohan tarjolla jotain uutta työtä, mahdollisesti kahdeltakin herralta, nimittäin tämä toinen on ristiverinen aikuinen mies,. tämä työarjous voisi olla perin kannattavakin ja tosis vakautta ja varallisuutta matkassaan.
      Tosiasioitten kanssa painimista ja onnes kukkuloilla kun liihottelet, tässä on myös rahasopimusasiat, joitten tiimoilta saat kaipaamasi levon aiemmista ponnisteluistasi. En tiä, oletko vaaleahko, mutta joku sellainen nainen tässä on ja sitä, että koti on oikeinpäin, mutta mitä osaa näyttelee tuo syvää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta esittävä kortti? Voihan tuo jotenkin liittyä noihin herroihinkin, jospa vaikka jompaan kumpaan retkahdat - mutta kun oli työn kortti???
      Uutisia tulossa, jotka saavat onnesi tulvimaan jopa yli äyräittensä ja ajattelet, että nyt meni, niinkun pitää - nää hommat. Jokin henkilö, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta - valtaa ajatuksesi täysin ja vipellät huolettomin askelin. Sitten.., jotakin tulee täysin puskista.
      Ero jostakin/eroon pääseminen/kolmas osapuoli ja tulevaisuuden suunnitelmia koskeva juttu. Stressaannut, etkä sen tiimellyksessä edes huomaa, mitä olet jo saavuttanut. Ahdistusta/huolia ja ties mitä ehdotuksia sinua selkään puukottaneen tiimoilta.
      Uutisia, joitten takia saatat joutua asettelemaan arvojasi uudelleen ja se kysyy sinulta kyllä aika paljon uskallusta luottaa jälleen. Vaaleahko aikuinen mies viestittelee sul ties mitä ja sinä kasaat hartioilles koko maailman painon..

      • 4 Smile

        Tämä katsanto, oli tarkoitettu ONNEN HETKET kysyjälle


      • Onnen hetket?
        4 Smile kirjoitti:

        Tämä katsanto, oli tarkoitettu ONNEN HETKET kysyjälle

        Kiitos. Näit: Voihan tuo jotenkin liittyä noihin herroihinkin, jospa vaikka jompaan kumpaan retkahdat - mutta kun oli työn kortti???...noh.., tuli työn kortti, eli oiskohan tarjolla jotain uutta työtä, ...mahdollisesti kahdeltakin herralta, nimittäin tämä toinen on ristiverinen aikuinen mies,. tämä työarjous voisi olla perin kannattavakin ja tosis vakautta ja varallisuutta matkassaan. Kauanko tähän menee kuukausia??
        Minulla on ollut vaaleahko mies jo kauan elämässäni. Olen hakenut työpaikkaa mutta se ei ole kokopäiväinen - ehkä? Tuo mies jolle soitin ehdotteli jotakin toista työpaikkaa - eli olisi toinen kauempana? Ei vielä ole ottanut yhteyttä koska haku loppui vasta! Mutta tähän liittyisi muutto? Näetkö sitä työn vuoksi? Voipi olla joku muukin paikka tuo minkä näit?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe