Hyvätasoinen hotelli Prahassa ?

Prahaan joulukuussa

Olemme matkustamassa Prahaan joulukuussa muutaman päivän kaupunkilomalle, ja haluaisin löytää hyvätasoisen hotellin. Hintataso noin 100 e/yö. Tarjontaa näyttää olevan runsaasti mutta olisi kiva kuulla kokemuksia. Onko kokemuksia esim. Marriottista, Best Western Royal Palacesta, Sheratonista, Three Storksista ?

En ole koskaan käynyt Prahassa, joten en osaa sanoa mikä on paras sijainti - siitäkin saa esittää mielipiteitä. Meille tärkeää on että ravintoloita ja kahviloita löytyy lähistöltä. Otan myös enemmän kuin mielelläni vastaan hyviä shoppailuvinkkejä ;)

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne :D

10

593

Vastaukset

 • Suosittelen Hotelli Metamorphista, loistava sijainti, ja upeat suuret huoneet 2 minuuttia Vanhan Kaupungin Aukiolta! Olemme olleet Prahassa hostelleista viiden tähden hotelleihin, mutta Metamorphis on ainoa, johon olemme palanneet useamman kerran. Tyyli ja sijainti aivan fantastisia!

 • Menkää esim. Hotels.com sivuille, pistäkää hinnan yläraja siihen mitä kukkaro kestää ja lajitelkaa jäljelle jäävät majoittujien antaman arvosanan mukaan. Kannattaa ottaa ne, missä on vähintään 20 arvioijaa, ettei ole vedätystä. Lukekaa niitä arvioita oma tarve silmällä pitäen. Jos on esim. 2 kaljupäistä miestä, niin ei tarvitse hiustenkuivaajaa. Jos tyynyistä tai sängyistä on valitettu, niin sitten ne ovat ehkä huonoja. Osalle ihmisistä taas mikään aamiainen ei ole riittävän hyvä, niistä urputetaan joskus liiankin lailla. Täällä on turha kysellä majoitusliikkeitten perään, niitä on Prahassa satoja ja mistä yksi tykkää ei toinen pidä.

 • Olen kyllä tästä asiata nyt eri mieltä kuin Wallenstein2. Minusta ei ole turhaa kysellä eikä turhaa kirjoitella tänne mielipiteitä hotelleista.

  Jos kirjoittaja kertoo tykkäsikö vai ei ja perustelee mielipiteensä, niin kyllähän siitä jokainen voi päätellä että onko asia omalla kohdalla samalla tavalla vai eri tavalla. Ei se ole aina onnistunut lajitteluperuste, onko hotelli saanut muilta käyttäjiltä vähän vai paljon tähtiä, vaan että sopiiko se itselle. Kerran päädyin valitsemaan hotellin, jota oli juuri jokin nuorisoporukka oikein urakalla haukkunut. Valittivat mm. siitä, että ei oltu annettu rullalautailla käytävillä, oli kielletty tuomasta polkupyörää huoneeseen ja aamiaisellakin oli letut loppuneet kun he olivat syöneet ne kaikki, ja sitten oli kestänyt ainakin 15 minuuttia ennen kuin niitä oli tullut lisää. Se hotelli oli juuri minua varten, ja menen toistekin.

  Olen itsekin menossa Prahaan pian. Olisi mukava lukea muiden kokemuksia hotelleista.

 • Praha joulukuussa on oikea Praha, vähemmän turisteja.
  Siksi ihmettelen, miksi haluatte hienon hotellin. Jos haluatte elää oikeaa Prahaa, hotelli on ainoastaan nukkumista varten.
  Sama pätee tosin kaikkialle, miksi ette vuokraa asuntoa mielummin? "Eihän se ole niin luksusta, jos ei asu hotellissa, jolla on tähtiä"?

  • Kyllä Prahan joulutoreilla oli turisteja ihan tungokseen asti pari vuotta sitten käydessämme. Katsastimme myös Tsekin toiseksi suurimman kaupungin Brnon joulutorit, joilla matkailijoita oli paljon vähemmän. Molemmissa oli puolensa, mutta Brno oli ehkä kuitenkin vieläkin mukavampi kokemus kuin Praha.

   Prahassa on paljon elämää joulutoreilla. Paljon oikeita käsitöitä ja hyvää ruokaa. Illalliselle ei tarvitse varata pöytää ravintolaan, jos syö toreilla.

   Netissä Brnon pääjoulutoria sanottiin kaupalliseksi ja turisteille tarkoitetuksi jne. Käytännössä se tarkoitti, että siellä monet kauppiaat osasivat englantia, tosin muita ulkomaalaisia emme nähneet sinä iltana. Kun meni pienemmälle torille muutaman korttelin päähän, ei englannin osaaminen ollut itsestäänselvyys. Vanhemmat ihmiset osaavat kaikki saksaa. Brno on ainakin ollut täysin kaksikielinen kaupunki.

   Prahassa olimme Hotel Yasmin'ssa, jonka sijainti on hyvä. Hotellina ihan ok, mutta vieraina liikaa brittejä. Tiedätte mitä tarkoitan.

   http://www.hotel-yasmin.cz/default-en.html

   Brnossa ykköshotelli ollee Barcelo Brno Palace. Hotellissa on muuten erinomainen ravintola, jolla on hyvä lista myös paikallisia viinejä.

   http://www.brnohotels.cz/barcelo-brno-palace_e.php?site=brno


 • Seven Days Hotel oli todella hyvä. Olimme siellä juuri ja ei voi kuin kehua ko. hotellia. Kaikki toimi.
  Kannattaa kokeilla varausta ensin hotellin kotisivujen kautta: https://www.hotelsevendays.cz/?lang=en
  Ainakin me saatiin sitä kautta halvin hinta ja sisälsi vielä kuljetuksen lentokentältä.

 • http://www.pentahotels.com/en/hotels/phpra-prague/everything/

  Ihan mieletän hotelli kun siellä oltiin. Aamiainen oli myös huikea, oli tarjolla mm. kuohuviiniä, juustolajitelmia, ilmakuivattua kinkkua, salamia, erilaisia muroja minipaketeissa jne. Joka päivä tuli kylppäriin pieni pussillinen kosmetiikkaa (suihkugeeliä, rasvoja jne), ystävällinen henkilökunta, hieman erilainen hotelli, kannattaa käydä katsomassa kuvia..

 • Perla on hyvä, siisti neljän tähden hotelli vanhankaupungin eteläosassa, Havelske Thristen kojujen tuntumassa, muutama korttelin päässä keskusaukiolta. Parasta oli aamiaiskokemus: runsas tarjoilu ja tunnelmallinen näkymä toisesta kerroksesta pienelle aukiolle.

 • Miten olisi vähän kummitustunnelmaa ja Red Chair Hotel: "Kummitustarinoiden ystäville ja punaisten tuolien ystäville. Mukava majatalo sijaitsee 1400-luvun talossa Liliová-kadulla, jota pitkin perjantaisin puolen yön aikaan ratsastaa temppeliritarin aave liekkejä henkivällä valkoisella sotaratsulla. Toisessa kädessään kummitus pitää suitsia, toisessa omaa päätään. Kaikissa huoneissa on hotellin nimen mukaisesti punaiset tuolit."
  http://www.tripsteri.fi/praha/hotellit/praha-keskihintaiset-hotellit/

  • Jep, olen ollut tuossa Red Chair -pikkuhotellissa. Kadun kummitusta ei näkynyt (alkemisti eikä temppeliritari) mutta muuten mukavan tunnelmallinen ja siisti paikka. Hyvä oluttupa ovesta vasemmalle ja kulman taakse. Ovesta oikealle joku suklaakahvila, missä ei kuitenkaan ehditty käydä.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  44
  1187
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  616
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  480