Korpraali Puron kanssa vartiossa

persimmon-phil

Seison autiolla hiekkarannalla kuumana kesäpäivänä. Aallot lyövät rantahiekkaan tasaisesti ja kärpäset pörräilee laiskasti ilmassa. Edessäni lämpimällä hiekalla makaa täysin alaston nainen vatsallaan. Hikipisarat kimaltelevat ruskettuneella selällä ja kutsuvat luoksensa. Laskeudun naisen päälle.. puristelen timmejä pakaroita kiimassani, kunnes..

Joku ravistaa olkapäätäni tiukasti ja puhuu korvaani: "Järvi. Olis sun vuoro". Availen silmiäni hitaasti hämärässä teltassa. Housuissani sykkii raivokas seisokki. Perkele. Olinkin hetki sitten nähnyt vain kauniita ja kuumia unia. Meinaan alkaa valittaa ääneen mutta tajuan välittömästi sen turhuuden ennen kuin ehdin aloittaa. Alan pukea varusteita päälleni hitaasti, samalla haukoitellen. Kipinämies Grandberg istuu kamiinan edessä ja availee chilitonnikalapurkkia, itsekin puoliunessa. Nappaan rynnäkkökiväärin olalleni ja kiinnitän kypärän remmistä taisteluvyöhöni roikkumaan, ryömin teltan suuaukosta ulos. Sytytän savukkeen ja räpyttelen hetken silmiäni jotta ne tottuisivat hämärään paremmin. Vilkaisen kelloani, se näyttää 03:54. Hyvä, ehdin tallustella vartiopaikalle ihan rauhassa.

Laahustan uneliaana ja huonotuulisena kohti vartiopoteroa. "Kyllä tää intti osaakin olla hajottavaa touhua", ajattelen, kun meinaan kompastua hämärässä kantoon. Yö on hämärä, mutta ei ihan pilkkopimeä. Erotan kuinka kuopasta hyppää hahmo joka lähtee kävelemään minua kohti. "Tunnussana!", vaatii sotilas edessäni, ase kohotettuna. Se oli Viestimies Puhtinen, komppanian innokkain ja samalla myös varmasti ärsyttävin mammanpoika.
"Järvi, oot 2 minuuttia myöhässä", Puhtinen ilmoittaa
"-Joo, Grande herätti mut liian myöhään"
"Järvi, sulla ei ole edes kypärää!"
"-Puhtinen, haista paska ja mene nukkumaan"

2

1381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhtinen miettii hetken tuskallinen ilme kasvoillaan, mutta lähtee kuitenkin niska kyyryssä kohti telttaa. Poterosta, tai pikemminkin kuopasta, kuuluu tyttömäistä kikatusta ja samassa olotilani paranee kuin taikaiskusta. En tiedä miksi en ollut aikaisemmin tajunnut, mutta tänä yönä saisin vihdoinkin olla Puron kanssa kahdestaan vartiossa. Korpraali Veera Puro, joukkueen, komppanian ja helvetti soikoon, varmaan koko Suomen armeijan kuumin asevelvollinen.

      Aiemmin päivällä koko joukkue harjoitteli haavoittuneen taistelutoverin evakuointia. Luutnantti Aro määräsi taisteluparit ja kerrankin minulla kävi mäihä. Otin Puron kantoon olalleni ja lähdin taivaltamaan kohti evakuointipaikkaa määrätietoisesti. Tunsin kuinka hänen pehmeät rintansa painautuivat selkääni. Puron muodokkaat, erittäin treenatut pakarat olivan vain noin sentin päästä poskestani. Puro kiljui minua menemään nopeammin, jotta voittaisimme muut. "Ota kunnolla kiinni että en tipu!". Minäpoika tottelin tietenkin Korpraalin "käskyä" ja tarrasin oikealla kädelläni tiukasti takareisistä kiinni ja juoksin kuin sankari. Kesken juoksun sormeni lipsahti hieman ja huomasin keskisormeni olevan pilluvaon kohdalla. Jykevän seisokin kanssa on muuten todella hankala juosta, jäimme lopulta viimeisiksi, koska jouduin teeskentelemään kaatuvani, jotta kukaaan ei näkisi. Viisi päivää leirielämää tarkoittaa viisi päivää ilman runkun runkkua ja yhtäkkiä tiukka 19-vuotias punapäinen tyttö äärimilleen treenatun pyllynsä kanssa roikkui selässäni. Koita siinä sitten juosta. Jäin maahan makaamaan kippuralle, muka pitelemään jalkaani. Kauhukseni huomasin Puron vilkuilevan sepalukseni suuntaan, hän varmasti tajusi tilanteen, mutta ei tietenkään kehdannut mainita mitään.

      Jutustelemme tovin Puron kanssa leirin tapahtumista ja tulevasta päivästä, kunnes vaivuimme hieman kiusalliseen hiljaisuuteen. Puro on kasvoiltaan niin kaunis, että on minun on hankala käyttäytyä luonnollisesti hänen seurassa. Luonnollisen punertavat lyhyehköt hiukset roikkuivat osittain vapaana kypärän alta. Silmät olivat isot, ymmärtäväiset, kirkkaat ja väriltään sinivihreät. Nenällä ja silmien alla oli jonkin verran pisamia, Puron iho oli muuten tasaisen vaalea.. leireillä hän ei juurikaan meikannut. Puro oli naiseksi melko pitkä, noin 175 senttinen ja hän oli erittäin tiukassa kunnossa. Kasarmin jokainen mies on varmasti jossain vaiheessa nähnyt hänet iltalenkillä, treenattua peppua myötäilevissä fitness-housuissaan. Periaatteessa iltalenkilläkin olisi pitänyt käyttää intin omia urheiluhousuja, mutta en ihmettele ollenkaan että Puro on saanut erikoisluvan.

      Kaivan taskustani kannettavan, näytöllisen MP3/video-soittimen ja nappikuulokkeet.
      "Tykkäätkö Puro South Parkista?", tiedustelen vieressä istuvalta taistelutoveriltani
      "-No kuka nyt ei!?", Puro vastaa innostuneena
      "Niinpä. Katotaanko?"
      "-Katotaan katotaan. Ja hei, ihan vaan Veera mielummin kuin Puro"

      Armeijan yövartiot on suuri vitsi. Kouluttajat kuumoittelevat yllätystarkistuksilla, mutta kukaan ei ollut toistaiseksi kohdannut yllätyksiä viiden yön aikana. Tästä vuorosta oli tulossa paras ikinä. Jaan napit Veeran kanssa, molemmille yksi, ja laitan sarjan pöyrimään. Kiitän ja ylistän itseäni hiljaa mielessäni, koskan olin ostanut niin lyhytlankaiset nappikuulokkeet. Joudumme istumaan aivan kylki kyljessä kiinni kuopan pohjalla. Naisen lämpö vierelläni herättelee taas kaveria housuissani. Veera kertoo pettyneenä nähneensä jo tämän jakson. Vastaan hajamielisesti, että selaile sieltä lisää, on sielä vaikka mitä jaksoja. Olen eksynyt ajatuksiini, kunnes yhtäkkiä havahdun korkeaääniseen vaikerointiin ja huutamiseen. Voi paska. Veera on löytänyt vahingossa pornokansioni ja ruudulla pyörii jo sen luokan toimintaa, ettei mitään selittelyn varaa ole.

      • Muutun välittömästi punaiseksi tomaatiksi häpeästä. Yritän alkaa selittää jotain epätoivoista ja noloa, mutta Veera vain kikattaa ja hymyilee; "Tää on parempi kuin South Park". Hän siirtää katseensa kohti ruutua. Aamuyön hämärässä huomaan, kuinka hänkin hieman punastelee. Uskallan taas hengittää ja vähän rentoutua. Veera katselee ruudulla tapahtuvaa suihinottoa lumoutuneena. Aasialainen teinityttö lutkuttaa isoa käyrää munaa himokkaasti. Veera pureskelee alahuultaan ja hänen hengitys käy raskaammaksi. Tilanne on mielettömän kiihoittava. Penikseni on tajunnut tämän myös ja housujeni etumus alkaa kohota. Huomaan kuinka hän vainvihkaa koskettelee rynnäkkökiväärin peräosalla haarojensa väliä. Liike on hyvin pientä ja varovaista, mutta silti kovin näkyvää minun haukankatseelle. Hetkeen en uskalla tehdä yhtikäs mitään, pelkään että tilanne katoaa tai että näen taas vain unta.

        Lasken hitaasti kolmeen ja laitan käteni Veeran jalkojen väliin, josta hohkaa lämpöä. Katson silmiin kysyvästi ja saan hyväksyvän nyökkäyksen vastaukseksi, himokkaan huokauksen kera. Avaan häneltä vyön soljen ja revin housujen nappeja auki. Veera pudistaa päätään vie käteni housujensa taskuun. Ah, totta. Taisteluhousuissa on pohjattomat taskut, eikä hän varmaan tahdo ottaa housujaan turhaan pois. Hivutan siis käteni hänen oiken jalan taskusta sisään. Kulma on todella hankala, joten tartun Veeran lantiosta kiinni ja ohjaan hänet puoliksi syliini istumaan. Hapuilen sormillani lämmintä ja silkkistä alapäätä himokkaasti välihousujen läpi, Veeran huokaillessa syvästi silmät ummessa. Ujutan käteni välihousujen sisälle vatsan alapuolelta ja huomaan innostuneena, että pikkuhousut ovat jo kostuneet hieman vaon kohdalta. Härnään sormilla ahkerasti Veeran kutsuvaa vakoa, painelen klitoriksen kohdalta vähän ja silittelen välillä häpyhuulia.

        Kullini sykkii vaatekerrosten läpi jo hurjana, kun Veera kiemurtelee ja painaa persettään rytmikkäästi minua vasten. Sujautan toisen käteni Veeran takin alle. Joudun tekemään hieman töitä vaatekerroksen takia, mutta pääsen kuin pääsenkin lopulta käsiksi ihoon. Onneksi hänellä on yllään urheilutoppi eikä perinteiset rintaliivit, muuten tulisi ahdasta. Tyttö päälläni nytkähtelee levottomana ja siirtyy nojaamaan selkä kaarellaan minua vasten. Nipistelen molempia nännejä vuorotellen. Kaappaan rinnan kouraani ja puristelen antaumuksella. Rinnat ovat keskikokoiset, ehkä B-kuppia juuri ja juuri, mutta ne olivat todella kauniin muotoiset ja kiinteät. Kohollaan olevat nännit muuttuvat hämmästyttävän isoiksi ja jäykiksi. Taistelen sormeni pikkuhousujen sisälle ja jatkan paljaan klitoriksen hellää hyväilyä. Veera myötäilee sormieni liikettä lantioillaan sulavasti ja kopeloi samalla housujeni läpi meisseliäni. Kuulen villiä litinää housuissa kun alan penetroimaan Veeraa hitaasti etusormellani..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe