Proline viemäreiden pinnoitus

proline on surkea

Meidän taloyhtiössä pinnoitettiin isännöitsijän aloitteesta viemärit Proline Oy toimesta. Samalla vessanpöntöt uusittiin. Urakka venyi 3 vkoa pitkäksi kun firma aiheutti useamman vuodon taloyhtiössä. Meidän omassa asunnossa firma aiheutti vesivahingon jossa meni eteisen parketti ja kylppärin matto. Sen lisäksi työnjälki oli karmeaa. Wc istuimet vinossa ja pinnoiteroiskeita pitkin kylpyhuoneita, isännöitsijä saikin firman kerran tulemaan takas korjaamaan jälkiään. Olivat viikon, valoivat ison osan asuntojen viemärilitännöistä uusiksi millä lähti haju, mutta valitettavasti työnjälki oli ihan yhtä kamalaa tämänkin jälkeen, lisää tuli sottua. Se harmaa pinnoite ei lähde millään kotikonstein irti ja sitä on katossa, lattiassa, uudessa vessanpytyssä ja jopa allaskaapin kyljissä. Lattiassa on kolhuja ja vessanpönttö yhä vinossa.

Onko muilla vastaavia kokemuksia? Meidän yhtiössä yli puolet asukkaista valitti asiasta, loput ehkä jo niin vanhoja etteivät jaksa.

Jos ko. Firmaa harkitaan teillä niin suosittelen miettimään valvonnan hyvin, meidäm tapauksessa se epäonnistui koska isännöitsijän valvoja ei edes käynyt asunnoissa tai työmaalla kuin vetämässä nimet paperiin.

12

828

Vastaukset

 • Kummallinen taloyhtiö teillä, kun tässä viemärisaneerauksessa hallitus ei näytä olevan missään roolissa.

  • Saati sitten osakkaat.


 • Kuten edellä jo sanottiin, niin kumma taloyhtiö. Isännöitsijä päätää?????

  Tuollaisesta korjauksesta päättää kyllä osakkaat yhtiökokouksen kautta.
  Hallitus esittää korjausta, ja korjaustapaa. Ja sen perusteella osakkaat tekevät yhtökokouksessa päätöksen.

  Isännöitsijän rooli on vain toteuttaa yhtiökokouksen / hallituksen päättämiä asioita.

  • Niinpä, kilpailija tässä kirjoitteli


 • Newliner teki meillä putkiremontin pinnoittamalla. Kaikki ei mennyt ihan putkeen, niin sanoakseni. Vieläkin korjaillaan "ongelmia", joita projektin aikana tuli.

 • just joo.
  meillä oli suomalainen ylihankkija ja virolainen alihankkija...
  kylppäristä piti purkaa kaikki veke, ja aamuseiskalta jurrinen virolainen tuli piikkauskone kourassa: " mina saatana piikata !"
  sanoin pojalle että et muuten piikkaa, satutat vaan ittes ton koneen kanssa.
  mene nukkumaan. lähti nukkumaan.
  meni 2 päivää ja toinen sankari ilmaantui. oli selvistäpäin ja sai kaakelit ja maton irti.
  lopputulema klinkkereissä: aiemmin moitteettomasti toimineet kaadot aivan päin sitä itteensä; lyhytkin suihku teetti helvetinmoisen ison lätäkön keskelle kylppärin
  lattiaa, vesi seisoi siinä vain tyylikkäästi. ja huom! oli suihkuseinät pahimpia roiskeita keräämässä...
  muutin pois pari vuotta sitten - kuulemma asiaa puidaan edelleen, taloyhtiössä melkein 80 asuntoa ja 70 % asukkaista valittaa ihmeellisistä lätäköistä eri puolilla kylppäreitä.
  mina saatana muuttaa pois.

 • "isännöitsijän valvoja" ???? hmmmm....

 • Viemärien pinnoituksella ei paljon saa elinkaarta jatkettua.

 • Kuulostaa valitettavan tutulta: juurikin samanlaisia kokemuksia Proline-yhtiön toiminnasta. Meillä putkiremontti viime vuonna ja jälki kaameaa. Yhtiöön vaikeaa saada yhteyttä, asukkaat eivät olleet perillä siitä, mitä konkreettisesti tapahtuu, kun virheitä tulee, ei oteta vastuuta. Kylpyhuoneissa edelleen likaa, joka ei lähde irti. Yritetty tavoittaa Mika Mutikaista ja Tero Korhosta, mutta ei saa yhteyttä. Älkää vain teettäkö tällä yhtiöllä putkiremottia!

  • Samaa mieltä. Mutikaista kierompaa ei ole. Hän on jo käsite alalla. ..eikä hyvässä mielessä


 • Olipa nopsa.

  Ruiskupinnoituksella tehtävä putkisaneeraus ei häiritse asukkaiden elämää juuri mitenkään ja vaatii vain päivän työn asuntoa kohden, väittää oman menetelmänsä kehittänyt Proline-yhtiö.

  Yhtiön mukaan sen menetelmällä putkiremontti ”kestää päivän per asunto”. Asukkaiden ei tarvitse muuttaa pois remontin ajaksi.

  Menetelmässä vanhojen putkien sisään ruiskuvaletaan polyesterimuovista uudet putket.

  – Se on vahvin materiaali, joka putken sisään on mahdollista valaa. Se on myös paloturvallinen, sillä siitä ei vapaudu palaessa palokaasuja, sanoo Prolinen Mika Mutikainen yhtiön tiedotteessa.

  Vaihtoehtoisista menetelmistä on varoiteltu julkisuudessa, koska niiden onnistumisesta ja kestävyydestä ei ole kattavaa tietoa.

  • Älä nyt viitsi, ei uppoa. Vai putkiremontti päivässä, mikä putkiremontti? Tuleeko myös käyttövesiputket uusittua samassa yhteydessä ja uudet kylppärit vesieristeineen? Ja vain päivässä...


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7380
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  103
  6085
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3414
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  192
  2441
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  662