Proline viemäreiden pinnoitus

proline on surkea

Meidän taloyhtiössä pinnoitettiin isännöitsijän aloitteesta viemärit Proline Oy toimesta. Samalla vessanpöntöt uusittiin. Urakka venyi 3 vkoa pitkäksi kun firma aiheutti useamman vuodon taloyhtiössä. Meidän omassa asunnossa firma aiheutti vesivahingon jossa meni eteisen parketti ja kylppärin matto. Sen lisäksi työnjälki oli karmeaa. Wc istuimet vinossa ja pinnoiteroiskeita pitkin kylpyhuoneita, isännöitsijä saikin firman kerran tulemaan takas korjaamaan jälkiään. Olivat viikon, valoivat ison osan asuntojen viemärilitännöistä uusiksi millä lähti haju, mutta valitettavasti työnjälki oli ihan yhtä kamalaa tämänkin jälkeen, lisää tuli sottua. Se harmaa pinnoite ei lähde millään kotikonstein irti ja sitä on katossa, lattiassa, uudessa vessanpytyssä ja jopa allaskaapin kyljissä. Lattiassa on kolhuja ja vessanpönttö yhä vinossa.

Onko muilla vastaavia kokemuksia? Meidän yhtiössä yli puolet asukkaista valitti asiasta, loput ehkä jo niin vanhoja etteivät jaksa.

Jos ko. Firmaa harkitaan teillä niin suosittelen miettimään valvonnan hyvin, meidäm tapauksessa se epäonnistui koska isännöitsijän valvoja ei edes käynyt asunnoissa tai työmaalla kuin vetämässä nimet paperiin.

12

897

  Vastaukset

  • Kummallinen taloyhtiö teillä, kun tässä viemärisaneerauksessa hallitus ei näytä olevan missään roolissa.

   • Saati sitten osakkaat.


  • Kuten edellä jo sanottiin, niin kumma taloyhtiö. Isännöitsijä päätää?????

   Tuollaisesta korjauksesta päättää kyllä osakkaat yhtiökokouksen kautta.
   Hallitus esittää korjausta, ja korjaustapaa. Ja sen perusteella osakkaat tekevät yhtökokouksessa päätöksen.

   Isännöitsijän rooli on vain toteuttaa yhtiökokouksen / hallituksen päättämiä asioita.

   • Niinpä, kilpailija tässä kirjoitteli


  • Newliner teki meillä putkiremontin pinnoittamalla. Kaikki ei mennyt ihan putkeen, niin sanoakseni. Vieläkin korjaillaan "ongelmia", joita projektin aikana tuli.

  • just joo.
   meillä oli suomalainen ylihankkija ja virolainen alihankkija...
   kylppäristä piti purkaa kaikki veke, ja aamuseiskalta jurrinen virolainen tuli piikkauskone kourassa: " mina saatana piikata !"
   sanoin pojalle että et muuten piikkaa, satutat vaan ittes ton koneen kanssa.
   mene nukkumaan. lähti nukkumaan.
   meni 2 päivää ja toinen sankari ilmaantui. oli selvistäpäin ja sai kaakelit ja maton irti.
   lopputulema klinkkereissä: aiemmin moitteettomasti toimineet kaadot aivan päin sitä itteensä; lyhytkin suihku teetti helvetinmoisen ison lätäkön keskelle kylppärin
   lattiaa, vesi seisoi siinä vain tyylikkäästi. ja huom! oli suihkuseinät pahimpia roiskeita keräämässä...
   muutin pois pari vuotta sitten - kuulemma asiaa puidaan edelleen, taloyhtiössä melkein 80 asuntoa ja 70 % asukkaista valittaa ihmeellisistä lätäköistä eri puolilla kylppäreitä.
   mina saatana muuttaa pois.

  • "isännöitsijän valvoja" ???? hmmmm....

  • Viemärien pinnoituksella ei paljon saa elinkaarta jatkettua.

  • Kuulostaa valitettavan tutulta: juurikin samanlaisia kokemuksia Proline-yhtiön toiminnasta. Meillä putkiremontti viime vuonna ja jälki kaameaa. Yhtiöön vaikeaa saada yhteyttä, asukkaat eivät olleet perillä siitä, mitä konkreettisesti tapahtuu, kun virheitä tulee, ei oteta vastuuta. Kylpyhuoneissa edelleen likaa, joka ei lähde irti. Yritetty tavoittaa Mika Mutikaista ja Tero Korhosta, mutta ei saa yhteyttä. Älkää vain teettäkö tällä yhtiöllä putkiremottia!

   • Samaa mieltä. Mutikaista kierompaa ei ole. Hän on jo käsite alalla. ..eikä hyvässä mielessä


  • Olipa nopsa.

   Ruiskupinnoituksella tehtävä putkisaneeraus ei häiritse asukkaiden elämää juuri mitenkään ja vaatii vain päivän työn asuntoa kohden, väittää oman menetelmänsä kehittänyt Proline-yhtiö.

   Yhtiön mukaan sen menetelmällä putkiremontti ”kestää päivän per asunto”. Asukkaiden ei tarvitse muuttaa pois remontin ajaksi.

   Menetelmässä vanhojen putkien sisään ruiskuvaletaan polyesterimuovista uudet putket.

   – Se on vahvin materiaali, joka putken sisään on mahdollista valaa. Se on myös paloturvallinen, sillä siitä ei vapaudu palaessa palokaasuja, sanoo Prolinen Mika Mutikainen yhtiön tiedotteessa.

   Vaihtoehtoisista menetelmistä on varoiteltu julkisuudessa, koska niiden onnistumisesta ja kestävyydestä ei ole kattavaa tietoa.

   • Älä nyt viitsi, ei uppoa. Vai putkiremontti päivässä, mikä putkiremontti? Tuleeko myös käyttövesiputket uusittua samassa yhteydessä ja uudet kylppärit vesieristeineen? Ja vain päivässä...


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   75
   5184
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2774
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2057
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1415
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   54
   1278