Millaisia perheitä Sipoossa asuu??

räksymaatti

22

2630

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • silmä_silmästä

   Tekijät selviävät tuosta koska ovat alaikäisiä. Itse jos olisin tuon uhrin isä niin panisin noita turpaan ihan olan takaa ja kusisin myös sitten niiden päälle kuten he tekivät. Kehoitankin kaikkia niin tekemään noille urpoille!

  • Käsittämätöntä

   Kyllä Sipoossa asuu ihan tavallisia perheitä, mutta joidenkin perheiden jälkikasvulla on vakavia, huolestuttavia oireita, joihin pitäisi välittömästi puuttua. Olen koko talven odottanut yllämainitun kiusaamistapauksen johdosta tehtyjen toimenpiteiden julkistamista, mutta mitään ei kuulu, joten luultavasti asia yritetään painaa villaisella. Käsittämätöntä! Vastuuta tapahtumasta pitäisi kohdentaa kiusaajanuorten lisäksi myös vanhempiin ja opettajiin, sekä kuntaan. Kyse oli koulumatkasta ja rehtori puolustautuu, että ei voi puuttua vapaa-ajan tapahtumiin. Entä nyt kun toinen järkyttävä ja pelottava uhka leviää jo paikkakunnalla! Pakettiauto vaanii Nikkilässä lapsia kyytiinsä! Koulussa on varoitettu, että tuntemattoman kyytiin ei pidä mennä, kertomatta epäilyuhasta kuitenkaan vanhemmille! Antavatko opettajat näin räikeän asian vain olla, että koulun maine ei mene! Kun koulun ja kodin välinen matka on turvaton, tulisi kunnan tarjota koulukyytiä taksilla lapsille aivan kuten susien väijymille alueille. Kaiken tämän lisäksi joka viikko saa Sipoon Sanomista lukea nuorten ilkivallasta, ja myös autoilu ja mopoilu on aivan villiä. Lisäksi Nikkilän asukkaita häiritään edelleen jatkuvilla asuntomurroilla! Porvoon poliisi on siirtänyt tapaukset asukkaiden huoleksi, kehoittamalla soittamaan poliisin vihjenumeroon! Halloo!

  • kiiroosi

   NO eikös siellä asu lestu Sipilä, Kuinkas lestulla siellä pidetään maanisia uskon kokouksia??Eipä taida lestun eukkoa näkyä, ei varmaan pelko on suuri??Onkohan lestun talon ympäri laitettu SÄHKÖAIDAT, pelkää henkeensä??

   • Boxbybo

    Sipoossa sen enempää Sipilä kuin Kepukaan ei kiinnosta käytännössä ketään. Meillä on tärkeämpääkin tekemistä.


  • uskomatonta.menoa

   Onko samat tekijät kuin viime sunnuntain kuula-asepahoinpitelyjutussa. Painetaan taas vaan villaisella ja kyllä se siitä. Ootellaan vaan koska lähtee sitten henki. Mutta joo kouluhan ei totta kai tietenkään ota mitään kantaa kun tapahtui kouluajan ulkopuolella eihän se heille mitenkään kuulu vaikka tapahtuikin koulu pihalla. Ja poliisi ei sitten minkäänlaista kiirettä tekijöiden etsimiseen. Voi hyvä luoja en muuttais ikinä Sipooseen jos ei siellä haluta selvittää pahantekijöitä ja laittaa vastuuseen.

   • SyynäHiljainenhyväksyntä

    Samanlaista on muuallakin Suomessa. Oma lapseni oli koko kouluaikansa kiusaamisen ja väkivallan kohteena, johtava opettaja alakoulussa paineli asian villaisella, vaikka oli todella törkeästä tapauksesta kyse ja kaiken kukkuraksi syylisti lasta sanomalla, että "kuvitteletko itse olevasi syytön, rällikello" ja yläasteella sama jatkui rehtoria myöten ja kiusaajat ja pahoinpitelijöitä puolusteltiin esim. siten, että pyydettiin kiusatuksijoutunutta ymmärtämään kiusaajaa, koska "se on vain ajattelematon ja sillä on jotain vaikeuksia".

    Kiusaamista kouluissa ei olisi, jos koko kouluketjua tarkkailtaisiin kokonaisuutena, eikä siellä suvaittaisi hyvävelijärjestöjä. Koira ei koiran kintulle kuse, sanoo vanha sananlasku ja se pitää myös koulumaailmassa paikkansa, valitettavasti!


  • tillikkakorva

   Rehtorilla täytyy olla munaa, että rankaisee näitä roikaleita kurinpidollisin toimin, eikä vain silitä päätä, etteivät traumatisoitu. Ennen sai pienistäkin törmäilyistä pari viikkoa koulukieltoa pysyä kotona käytöksenalennuksen. Ps. Onko ns uussuomalaisia joukossa hämmentämässä?

   • Kenenmunatkopassa

    Yleensä ne rehtorin "munat" ovat samassa kopassa muiden "munien" joukossa, siksi kiusaamista katsotaan läpisormien.


  • TotuusEsiin-

   Ketä nämä hullut virtsaavat pahoinpiteliät oikeen on onko ulkomaan elättejä.

  • mikä.mättää

   Minua häiritsee eniten se, ettei poliisilla ole vieläkään nyt keskiviikkona mitään tietoa tekijöistä eikä sitä ilmeisesti ole selvitettykään vaikka teko tapahtui jo sunnuntaina siis tuo kuula-ase pahoinpitely. Poliisin tiedossa on vaan sähköpostilla tehty tiedoksianto tapahtuneesta ja sekin olettaisin uhrin tutkineen lääkärin tekemä. Eikä ilmeisesti haluakaan selvittää kun jauhetaan vaan uhrin selviämisestä. Eiköhän se juuri uhrin selviämisen kannaltakin olis parasta saada tekijät mahdollisimman pian kiinni ja vastuuseen ovat minkä ikäisiä tahansa. Vai ovatko kenties Sipoon varakkaamman väestön jälkikasvua joten asia silotellaan kaikessa hiljaisuudessa.

   • Kenenmunatkopassa

    Yleensä ovat nimenomaan niitä silmäätekevien jälkeläisiä, joten hys hys ja villaisella painelu! Sipoon tapausta en kuitenkaan tunne.


  • Onkooutoa

   Ei kuulu pillin vihellystä, ei marsseja, ei konsertteja, Jopokin jää saulilta antamatta. Täytyy olla hys hys ettei vaan suvaitsevaiset hermostu.

  • kasvatustiede

   Onko tekijöiden vanhemmat parempaa kermaa? ei ole aikaa kasvattaa lapsia ja välinpitämättömyyttä? aika julmaa, saa nähdä tuleeko tuosta mitään seuraamuksia tekijöille.

   • pomoonhomo

    Jos lapsi on psykopaatti, niin siihen auta vaikka vanhemmat kuinka kurittaisivat.


  • RKPIsänmaanPetturiPuolue

   Sipoo on sisäsiittoisten sulkeutunut piiri jossa ei ulkopuolisille kerrota mitään.

  • Tuntiturpaan

   Tekijät joko mamuja, poliisin/poliitikon tai opettajan lapsia. Muuten ei hyssyteltäisi.

  • werwqrtwe

   Eikös siinä vastaanottokeskus ole? Tekotapa muutenkin viittaa näihin hieman tummempiin sipoolaisiin.

  • antaapa_tulla
   • hölömö_

    Vitun imbesilli, tuolla jo kysyttiin..oma ketju!


  • antaapa_tulla

   Vaan eipä ole vastaksia tullut, onko porvoolaiset todella noin solidaarisia tuon sikaporukan ja heidän vanhempien suhteen kun ovatkin ihan paikkakuntalaisia ??

  • uhrilammas

   Uhrin nimi on Robin.

   Muita suojellaan.

  • Anonyymi

   376 Markus Kuotesaho

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   5240
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   27
   1554
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   104
   1442
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1368
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   78
   1214
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   59
   962
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   932
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   53
   900
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   215
   810
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   717
  Aihe