Khao Lak hotellit? ja paikka muutenkin hyvä?

2 pariskuntaa

Khao Lak Tjäreborg: Emerald Beach Resort & Spa
Finnmatkat: Moracea by Khaolak Resort hotelli
Kumpi parempi?
Olemme lähdössä helmikuussa ja ei aiota ottaa mitään puolihoitoa vaan halutaan käydä ulkona. Tuo Emerald Beach Resort & Spa on 9km päästä keskustasta? onko siinä lähellä jotain ruokapaikkaa vai täytyykö mennä Tuktukilla aina Khao Lakiin?

Kaikki info tervetullutta ja vinkkejä muistakin hyvistä hotelleisa hyvällä sijainnilla?

Olemme olleet Phuketissa Karon Beachilla ja Patongilla pari kertaa ja nyt haluttaan katsella muutakin paikkoja. Emme kaipaa mitään biletystä mutta hyvä olisi jos jotain baareja ja ruokapaikkoja olisi lähettyvillä kun pari viikkoo ei viitsi olla vaan hotellissa.

27

2506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valintoja

      Hotelleihin en osaa ottaa kantaa, mutta tosiaan, että puoli ja täyshoidot on parempi unohtaa. Aamiainen ok kaikissa ja taitaa olla itseasiassa samantyypinen (perus aamiainen) lähes kaikissa. Aamu lähtee sillä käyntiin ja Khao Lak on täynnä ravintoloita joka lähtöön. KL sopii juuri ihmiselle jotka eivät hae biletystä vaan on enemmäkin rauhallisempi. Onneksi näin.

      Aikaisemmin 2x Mohin Tarassa josta n. 6 km skootterilla keskustaan ja n. 3 km markkinoille. Nyt olemme parhaillaan 3 viikkoa Bang Niangissä josta keskustaan 3 km, mutta itse nykyinen paikka tarjoaa jo paljon ravintoloita, markkinat (edellä mainittu). Sadekausi päättymässä ja mukavan rauhallista ennen varsinaista sesonkiaikaa.

      Aika paljon ihmisistä itsestään kiinni mitä hakee. Rannan läheisyys, keskusta, yms.
      En itse jaksanut noita hotelleja metsästää missä ovat jne. Jos skootterilla ajo onnistuu niin auttaa paljon. Taxit myöskään ei paljon maksa, mutta hotellin läheisyys keskustata auttaaa paljon loman kannalta itse kutakin omalla tavallaan. Mihin laittaa se painopiste. Sen kukin itse päätttää.

      • ehhh

        Tulimme juuri Mugrada hotellista KhoaLakista. Upeea oli. Ensi vuonna uudelleen. Säät olivat upeat. Hyviä ruokapaikkoja lötyyy vaikka kuinka. :)


    • lueppas noita brizan, emeraldin, ja merlinin ketjuja, niissä aika paljon siitä ympäristöstäkin.

      Kuitenkin siinä kymmenkuntaravintolaa sadanmetrinsäteellä. Joes seafood monien mieleen.

      Rannalla päivisin voi syödä myös komols cornerilla, eikä maksa paljon.
      Myös heidän hierontapalveluja suosittelen, koska pomo huolehtii hieronnan tasosta.

      Khao lakissa ei ole tuk tukeja, vaan lavatakseja.
      Itse olen viehtynyt juuri ko rannalle, mutta toki mielipiteeni on puolueellinen :)

      Eikä emeraldilta aina kannata lähteäkkään khao lakin keskustan suuntaan, vaan myös lam kaeniin, jonne matkaa vain pari kilsaa. siellä myös pidetään markkinoita paikallisille. Ja monta hyvää ruokapaikkaa, jotka suunnattu paikallisille. Lam kaenissa on myös loistava kalaravintola baan khaolak.

      emeraldin lähelle pysähtyy myös pannarimopo, josta saa ihan kelvollisia banaanibannareita, kastikkeeksi suosittelen maitoa :) vastaa vaniljakastiketta. Varmaankin kondensoitua maitoa keitetty kasaan.

      Mielestäni ehkäpä parempikin hotelli on diamond joka on emeraldin vieressä, mutta sinne ei taida suomalaiset matkatoimistot tehdä varauksia. netistä toki saa varattua.

      Merlin on taatusti parempi, mutta on myös kyllä hintavampi. Merlinkin sijaitsee emeraldin vieressä.
      Brizaakin suosittelisin, joka on myös aivan emeraldin tuntumassa, ja taitaa olla myös hivenen halvempi, ja uusipuoli on vain parivuotta vanha.

      Aika monta kertaa olen eteläisellä khaolakin rannalla saanut viettää lomani, joten jos kysymyksiä, ilmenee niin vastailen, jos osaan. Rantaan ette tule pettymään.

      Moracea hotellista en tiedä mitään, en edes missä sijaitsee :(

    • hellu5

      Hei, hotelli oli vielä tammikuussa 2014 nimeltään Khao Lak Resort. Olimme siellä 3 vk. Kauden jälkeen hotelli meni remonttiin ja sen tarpeessa se kyllä oli. Finnmatkojen sivuilla oli maininta "pientä kuluneisuutta", mutta se ei mielestämme kyllä kertonut koko totuutta. Hotelli oli kulahtanut, suoraan sanottuna. Portaita oli todella paljon, joten ei ole huonojalkaisten hotellivalinta. Ranta oli todella hyvä hotellin kohdalla, varmaankin alueen parhaimpia. Hotellin rannasta oikealle lähdettäessä tuli Khao Lakin rannalle tyypillisiä ISOJA kiviä, jotka kyllä pystyi kiipeämään ja etenemään kävelyllään. Ja sitten oli taas tasaista rantaviivaa. Vastaamme mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin.

    • Moi! Suhtautuisin vielä hieman varauksella tuohon Moraceaan sivuilta löytyvän kommentin vuoksi: We plan to commence normal operations from December 16th 2014." Eli hotelli on yhä remontissa ja siitä varmasti aiheutuu jonkinlaista häiriötä. Olimme aikanaan samassa tilanteessa Sensimarin kanssa, joulukuussa siellä olimme kun marraskuussa piti avautua remontin jälkeen. Aika paljon sirkkelöintiä ja muuta raksailua alueella oli. Meitä se ei haitannut ja yöllä töitä eivät tehneet, mutta joitain tämä häiritsi paljonkin. Olen ollut myös Brizassa, josta tykkäsimme paljon myös. Se ei ollut mikään luxus-hotelli, mutta erinomainen hinta-laatusuhde, uudella puolella olimme, puhdasta, siistiä, hieno ranta ja ihan jees aamiainen. Siellä oli jotenkin mukava tunnelma ja palatakin voisin. Kyseinen ranta oli oikein mukava paikka, kaunis ranta ja kauppoja ja ravintoloita löytyi kourallinen heti hotellien kyljestä. Myös pankkiautomaatti oli. Useimpina iltoina otettiin lavataksi Khao Lakiin ja käytiin mm markkinoilla kerran, suosittelen poikkeamaan (Bang Niang) lähellä sitä Tsunamimuistomerkkiä (poliisivene). Taksi maksoi muistaakseni 200THB. Khao Lakissa ei mitään sen ihmeempää ole, mutta on selvästi enemmän. Pitkä rantakatu täynnä kauppoja ja ravintoloita. Jos ostoksille (muutakin kuin rantatavaraa) mielii, pitää lähteä Phukettiin tai Patongille. Sieltä löytyy isoja tavarataloja ja marketteja. Joulukuussa palaamme Sensimariin, sitäkin suosittelen ehdottomasti, jos aikuisten kesken matkustaa.

    • alkuperäinen jatkaa

      Nyt on matka varattu Finnmatkojen Moracea by Khaolak Resort hotelliin 19.2.2015.
      Luin arvosteluja netistä ja hotelli on tosiaan remontissa ja valmistuu tammikuun 15 päivä jolloin "viralliset avajaiset".
      Paljon on kehuttu hotellia, paikkaa, rantaa ym.
      Emme ottaneet bomgalowia vaan huoneen päärakennuksesta. Onko jollain kokemuksia, kumpi parempi, Bongalowi talo maksaisi 270€ lisää, onko sen arvoinen?

      Halutaan lisätietoja hotellista ja paikasta.... kiitos kaikki vinkki tervetullutta :-)

      • Khaolove

        Moracea Khao Lak Resortin bungalovit sijaitsevat aivan rannalla, joten suosittelen lisämaksua. Olimme siellä tammikuussa kaksi viikkoa ja kuten edellä kerrottiin, resort kaipasi remonttia. Keskustan ravintoloihin Resortista on vajaa kilometrin kävely ja mennessä se sujuu hienosti, mutta vatsa täynnä paluu ylämäkeen on kuntoilua. Khao Lak on loistopaikka ja nyt vielä hienompi, koska rantatuolit ja aurinkopedit on rannoilta poistettu. Hotellien omat aurinkovarjot peteineen ovat kuitenkin käytössä ja nehän sijaitsevat muutaman kymmenen metrin päässä rantaviivasta.


      • Matkamuisto

        En suosittele MORACEAN bungalowia, koska torakoita vilistää vielä myrkytysten jälkeenkin.


      • ekaakertaaKhaoLakissa

        Moracean ranta bungalowissa oltu nyt 2 vkoa, eikä torakoista tietoakaan. Upea paikka, rauhallista, huippu aamupala. Suosittelen!


    • makunsa kullakin

      Minä unohtaisin jokaisen matkatoimiston kautta saatavan valmismatkan. Lennot Finsiltä ja hotelli erikseen booking comista. Säästää rahaa ja voi matkustaa sinä päivänä kun haluat et silloin kun Tjäreborgit ym sinne matkoja tekee.

      • mummeli60plus

        Meitä on myös yli kuuskymppisiä, huonolla kielitaidolla matkassa olevia, jotka eivät pysty- lue uskalla- matkustaa omin nokkineen. Matkatoimistossa on turva, jos jotain sattuu. Toisaalta meille matkan hinta on sivuseikka, kunhan matka on mieluinen ja oma kulta matkassa.


    • ihmettelenpä

      Mistä olet saanut tiedon ,että remontti valmistuu vasta 15.1.2015? Ainakin heidän nettisivuillaan puhutaan 15.12.2014 päivästä....

      • tietoa......

      • 23matkustaja

    • reeta3

      Moi! Ollaan menossa ukon kanssa eka kertaa Thaimaaseen ja on eri ikäisille kohteita. Olisko Khao Lak ok aloittaa, etsimme " vähän " rauhallista kohdetta, mutta ei ihan kuolutta tuppokylää. Hyvää ruokaa, luontoelämystä,ostoksia, hierontaa yms...
      Olemme keski-ikäinen pariskunta.

    • Lomalle lomps

      Sopii teille varmasti ekaksi kohteeksi.

      • reeta3

        Ok, ja Phuket on ehkä enemmän biletyspaikka nuorille suunnattu. Jostain se pitää kuitenkin aloittaa, mutta ei ole hajuakaan mikä hotelli olisi ok ja siisti. :)


      • reeta3 kirjoitti:

        Ok, ja Phuket on ehkä enemmän biletyspaikka nuorille suunnattu. Jostain se pitää kuitenkin aloittaa, mutta ei ole hajuakaan mikä hotelli olisi ok ja siisti. :)

        Aika monta vuotta palstaa seuraanneena, aika vähän olen huomannut hotelleista moitteita. Eniten kritiikkiä lienee saanut emerald, mutta uskon senkin johtuneen huonosta tuurista huoneen suhteen.

        Hotellien tähtiluokitukset sitten kertoo mitä tasoa haluaakin valita. Toki saman tähtiluokituksen hotelleissakin on eroja, mutta niin on hinnassakin.

        Olen vieraillut khao lakissa vajaassa kymmenessä hotellissa luokittamattomasta luksukseen, ja kaikki ovat olleet siistejä.

        Erot tulevat sitten huonevarustelussa, aamiaisessa, palveluissa, kuluneisuudessa, sijainnissa jne.

        Näin näppituntumalla, eniten hehkutuksia palstalla saaneita hotelleja olisivat::

        Merlin. oma suosikkini, ja kehumani :) tähti luokitus 4 . En vain tiedä miksi se ei ole 5* On mielestäni hieno ja ylellinen. Tosin ei myöskään mikään halpa.
        http://www.merlinphuket.com/khaolak_merlin/

        Briza. Samalla rannalla, uusipuoli parivuotta vanha.
        http://www.brizakhaolak.com/

        Bhandari: sijaitsee lähellä keskustaa.
        http://www.khaolakbhandari.com/

        Ayara villas. Sijaitsee bang niang rannalla.
        http://www.ayara-villas.com/

        Ei ollut mitenkään paremmuusjärjestyksessä.

        Itse voisin suositella ensikertalaisille vielä ainakin diamondia.


      • reeta3
        m.y.m kirjoitti:

        Aika monta vuotta palstaa seuraanneena, aika vähän olen huomannut hotelleista moitteita. Eniten kritiikkiä lienee saanut emerald, mutta uskon senkin johtuneen huonosta tuurista huoneen suhteen.

        Hotellien tähtiluokitukset sitten kertoo mitä tasoa haluaakin valita. Toki saman tähtiluokituksen hotelleissakin on eroja, mutta niin on hinnassakin.

        Olen vieraillut khao lakissa vajaassa kymmenessä hotellissa luokittamattomasta luksukseen, ja kaikki ovat olleet siistejä.

        Erot tulevat sitten huonevarustelussa, aamiaisessa, palveluissa, kuluneisuudessa, sijainnissa jne.

        Näin näppituntumalla, eniten hehkutuksia palstalla saaneita hotelleja olisivat::

        Merlin. oma suosikkini, ja kehumani :) tähti luokitus 4 . En vain tiedä miksi se ei ole 5* On mielestäni hieno ja ylellinen. Tosin ei myöskään mikään halpa.
        http://www.merlinphuket.com/khaolak_merlin/

        Briza. Samalla rannalla, uusipuoli parivuotta vanha.
        http://www.brizakhaolak.com/

        Bhandari: sijaitsee lähellä keskustaa.
        http://www.khaolakbhandari.com/

        Ayara villas. Sijaitsee bang niang rannalla.
        http://www.ayara-villas.com/

        Ei ollut mitenkään paremmuusjärjestyksessä.

        Itse voisin suositella ensikertalaisille vielä ainakin diamondia.

        Kiitoksia, ja näillä mennään...


    • Zirttunen

      Olemme menossa Moracea by Khaolak Resort hotelliin kahdeksi viikoksi maaliskuussa, joten kertokaapa sitä ennen siellä käyneet miten remontti on sujunut ja onko lopputulos millainen?

      • Lomalle

        Samaan hotelliin Helmikuussa...laittelen viestiä matkan jälkeen ja kerron kuulumisia.:-)


      • alkuperäinen....

        Tuohon hotelliin mekin sitten päädyttiin ja ollaan menossa 19.2 ja pari viikkoa ollaan. Toivottavasti remppa on onnistunut, ainakin facebookissa oleva kuva hotellin uudistetusta aulasta on hieno :-)
        Kertoilen myös vinkit matkan jälkeen.


      • zirttunen

        Onkos kellään jo lisäkokemuksia tästä hotellista?
        Haluaisin kovasti myös tietää onko siellä millainen kuntoilutila?


      • zirttunen

        Täällä ollaan moraceassa paikanpäällä. Majoituksemme on bungalowissa ihan uima-altaan vieressä ja rantaan on matkas 50 metriä. Lähimpänä rantaa olevat on minusta ikävämpiä koska siinä rantapolulla kuljetaan jatkuvasti ja huoneeseen näkyy sisälle turhan hyvin. Bungalowit ovat sellaisia 2 huoneiston taloja. Palvelu on uskomatonta ja mitään rakennustöitä en ole täällä enää havainnut. Arvosana tälle hotellille on 10 enkä keksi mitään huonoa sanottavaa. Portaita on paljon ja hiki virtaa kun alueelta kipuaa päätien varteen, mutta paikka ja tunnelma on sen arvoista. Lähellä 100 metrin pääsdä hiekkarannalla on mainio Khaolak Andalay baari josta saa coctailien lisäksi älyttömän hyvää ruokaa edullisesti. Sinne voi sipsutella hotellilta paljain jaloin. Lavataksi keskustaan maksaa 100 ja Bang Niang markkinoille 150 bathia. Kyselkää jos haluatte vielä jotain tietoa paikam päältä...


    • zirttunen

      Täällä ollaan moraceassa paikanpäällä. Majoituksemme on bungalowissa ihan uima-altaan vieressä ja rantaan on matkas 50 metriä. Lähimpänä rantaa olevat on minusta ikävämpiä koska siinä rantapolulla kuljetaan jatkuvasti ja huoneeseen näkyy sisälle turhan hyvin. Bungalowit ovat sellaisia 2 huoneiston taloja. Palvelu on uskomatonta ja mitään rakennustöitä en ole täällä enää havainnut. Arvosana tälle hotellille on 10 enkä keksi mitään huonoa sanottavaa. Portaita on paljon ja hiki virtaa kun alueelta kipuaa päätien varteen, mutta paikka ja tunnelma on sen arvoista. Lähellä 100 metrin pääsdä hiekkarannalla on mainio Khaolak Andalay baari josta saa coctailien lisäksi älyttömän hyvää ruokaa edullisesti. Sinne voi sipsutella hotellilta paljain jaloin. Lavataksi keskustaan maksaa 100 ja Bang Niang markkinoille 150 bathia. Kyselkää jos haluatte vielä jotain tietoa paikan päältä...

    • zirttunen

      Täällä ollaan moraceassa paikanpäällä. Majoituksemme on bungalowissa ihan uima-altaan vieressä ja rantaan on matkas 50 metriä. Lähimpänä rantaa olevat on minusta ikävämpiä koska siinä rantapolulla kuljetaan jatkuvasti ja huoneeseen näkyy sisälle turhan hyvin. Bungalowit ovat sellaisia 2 huoneiston taloja. Palvelu on uskomatonta ja mitään rakennustöitä en ole täällä enää havainnut. Arvosana tälle hotellille on 10 enkä keksi mitään huonoa sanottavaa. Portaita on paljon ja hiki virtaa kun alueelta kipuaa päätien varteen, mutta paikka ja tunnelma on sen arvoista. Lähellä 100 metrin pääsdä hiekkarannalla on mainio Khaolak Andalay baari josta saa coctailien lisäksi älyttömän hyvää ruokaa edullisesti. Sinne voi sipsutella hotellilta paljain jaloin. Lavataksi keskustaan maksaa 100 ja Bang Niang markkinoille 150 bathia. Kyselkää jos haluatte vielä jotain tietoa paikanpäältä...

    • Gubbe61

      Khao Lak on hyvä paikka aloitella Thaimaassa. Rannan hotellit ovat kaikki kohtalaisen hyviä, koska rakennettu uudelleen tsunamin jälkeen. Sijainniltaa ja tunnelmaltaan mielestämme parhaat ovat Laguna ja Sensimar. Niistä on kävelymatka keskustaan; ravintolat, hieronta... Eteläpäässä rantaa Bayfront on myös hyvä, mutta kävelymatkaa tulee keskustaan hieman enemmän. Vain aikuisille tarkoitettu Sensimar on sopiva liikunnallisille ihmisille runsaan ohjelma tarjonnan ansiosta, erilaiset jumpat jne.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe