Jennan määkiminen

huh, mikä mölymaija

Voi luoja, miten tuo Jenna määkii niin rumasti kokoajan Tuulikille. Et juo ennää vettä, ei siulla voi olla taas pissahätä, et mee vessaan, tuulariiii, et mee, et syö, et saa tehdä sitä ja tätä...... Kauheeta kuunnella , kuinka ilkeä rääkyjä tuo Jenna voikaan olla. Voi, kun osaisi nauhottaa tuon määkimisen, voisin lähettää koko CD-levyllisen Jennalle tota omaa määkimistään ja rääkymistään.

35

797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pispispisJenna

      Jonnahan jo pähkäili suolan antoa lisää Tuulikille niin ei pissattaisi,kukaan talossa ei tiedä onko Tuulikilla jotain umpieritevaivoja niin se suola ei ainakaan ole terveellistä samoin se ettei pääse pissalle tarpeeksi nopeasti.Eitodellakaan yhden naimataitelijan takiasaa ketään kiusata.saati sairastuttaa

    • Selkäsauna

      Jos tuo Jenna olis minun lapsi, hakisin sen pois talosta, läimisin pitkin korvia ja toimittaisin nuorisokotiin oppimaan käytöstapoja.

      • lukkojen taakse

        Jenna on vanhin lapsi ja seuraavat lapset ovat tulleet yksi per vuosi. Kaikesta näkee että Jenna on saanut kasvaa ilman minkäänlaista opastusta elämää varten. Jonathan on toinen "luonnonlapsi", yli kolmekymmentä eikä mitään tolkkua käyttäytymisestä. Hengenheimolaisia ovat ja siksi viihtyvät toistensa seurassa.

        Huvittavalta tuntuu ajatus että Dani kulkisi "seurapiireissä" tuon kiljuvan räkänokan kanssa. Jennalla ei ole alkeellisimpiakaan taitoja keskustella asiallisesti. Ei sen puoleen kyllä Danillakaan ollut. Oikeesti oli vielä tyhmempi päästään.


    • Hmmmmmmmmm

      Eikös se siellä Ylitornion nuorisokodissa jo oo asustellutkin. Nyt voi kyllä ymmärtää, miks vanhemmat ovat sinne laittaneet,

    • Uusijenna

      Eihän tuossa mennytkään kuin pari päivää, siitä, kun Jenna avautui sohvalla Laylalle: Kyllä mie oon niin oppinut täällä paljon, mie ossaan arvostaa muitakin ihmisiä, oikeesti mie oon niin kiitollinen tästä ajasta, mie oon niin oppinut paljon, oikeesti mie oon niin kiitollinen oikeesti..... Tajjuut sie mie oon niin muuttunut.............ja loputtomiin ja loputtomiin tätä samaaaaa...

      Sama v-mäinen rääkyjä palasi!

    • J-fani

      Jenna on ollut tänään ahkerana.... siis valittamaan

    • ♥♥♥♥

      Miten voi kauniilla finninaamaisella tytöllä ollakaan noin ruma ääni?

    • nähäny oon mää

      Jenna on ihan tyypillinen pohojos suomen naine. Ääntä piissaa ja puhe o nii määkimist että. Jennaha tullee sieltä perämeren persereijässtä. oha se iha justtisa juuri nii.

    • kaöjgoig

      Jenna voi vielä kaiketi pyyhkästä kaikkien ohi, ja korjaa koko potin, siinäs jäätten sitten töllistelemään..

    • mie mie mie mie mie mie

      Helsinkiläisiä käy kyllä sääliks. Heti ku toi rääkyvä finninaama on häädetty talosta möhömahoineen, leidi pakkaa kamppeensa ja muuttaa Helsinkiin! Odottaahaan Hesassa hänen Suuri Rakkautensa Dani! Ja vielä kun Jenna on niin suosittu ja kauniskin, niin työtarjouksiakin alkaa sadella. Työnantajat suorastaan tappelevat kuka saa tämän kaunottaren omille kirjoilleen. Asiakaspalvelutyöhön tämä kiljukaula on oikein sopiva...

      Niin että sinänsä harmi, kohta ei voi Helsingissäkään enää käydä kun toi pikkukakara pilaa ilman..

      • kuutpai

        Ei tule kirkuva finninaama Helsikiin asumaan. Täällä on jo perustettu sille karkotustoimikunta. Ku tulee ulos talosta se talutetaan kädestä pitäen juna-asemalla. Ei pääse lumppu edes kiskalta hakeen eväitä. Työnnetään junaan, potku perseelle ja tervemenoa.


      • kuutpaille
        kuutpai kirjoitti:

        Ei tule kirkuva finninaama Helsikiin asumaan. Täällä on jo perustettu sille karkotustoimikunta. Ku tulee ulos talosta se talutetaan kädestä pitäen juna-asemalla. Ei pääse lumppu edes kiskalta hakeen eväitä. Työnnetään junaan, potku perseelle ja tervemenoa.

        ja minä toppaan toisessa päässä, ettei tule Ylitorniota pohjoisemmas.


    • ADSFASFASDF

      Toi on kyllä niin vitun kaksnaamanen katala itsekäs läski huora kun voi olla, mitä just parhaillaan 247:ssa todistan. Hyi vittu mikä äpärä

    • Mätäjenna

      "Mie oon aina kunnioittanu vanhempia ihmisiä, mut jos minnuu kutsutaa läskiksi ja mätäksi, mädäksi sisältä, niin emmie kyllä semmosta ala kuuntelemmaa"

      ^

      Jenna tokas tolleen. Miks ei kuuntele koska on läski ja mätä? Vois viel 20 muuta sanaa tohon lisätä perään eli lievästi sanottuna läski ja mätä

    • pilkka ja nilkka

      Minkä taakseen jättääniin sen edestään löytää,Jennakin.

      Toivottavasti kestää pilkanteon ns.siviilissä

    • Kuvotus ulos!

      Jenna on varma, että voittaa ja seiskan ym. lehtien toimittajat on häntä ruusujen kanssa vastassa! Voi kun sille selviäis noppeesti, miten on itsensä munannut ja kerännyt inhoajia ympärilleen! Rääkyy ja herättää huomiota ihan koko ajan, ettei vaan jää syrjään! Luulisi hävettävän ne paneskelujutut, kameroitten kyttääminen ja ala-arvoine käytös! Miksei ne muut laittaneet tuota uhmaikäistä polvilleen jo heti alussa, sitä ihmettelen!

      • Seiskassa

        Miten Jenna osasi kääntää Jonathanin piikittelyn Seiskan sivuilla olemisesta positiiviseksi. Ei perke...... onko tuo tosissaan. Jos on paljon twiitauksia, ei ne toki faneja kaikki ole ja Jennan kohdalla ei taida olla montaa myönteistä palautetta.


    • Ahmatti Jenna

      Jenna-sika on lihonut talossa niin paljon, että maha on kuin ilmapallo ja housut ei mahdu jalkaan. Niinpä Jenna uhosi että maanantaina alkaa laihduttamaan. Vaan uhoamisen asteelle jäi mätisäkin laihdutus. Ruoka se näyttää maistuvan liian hyvin edelleenkin. Ja eilisessä koostelähetyksessä tää porsas kiukutteli ja huusi MIE ON OO SYÖNY TÄNNÄÄN MITTÄÄN!!!

      No kuule mätisäkki, katopas peiliin! Se tekis sulle pelkästään hyvää että oot päivän syömättä!

    • Ei anneta ääniä!

      Vaikka painas 120kg, niin ei haittais, mutta tuo ala-arvoinen käytös, itserakkaus, kameroitten vahtiminen, rääkyminen, itsekkyys, ilkeys on niitä asioita, jotka tekee tosta oliosta niin mahdottoman epämiellyttävän!! Toivottavasti ei koskaan oikeasti törmää tohon mölyapinaan missään lehdessä eikä telkussa!!!

    • fredric

      Älkää morkatko Jennaa, Hän on hyvännäköinen pimu.

      • Tupuliini69

        Ai, että jos on hyvännäköinen, niin saa käyttäytyä törkeästi, kiroilla ja huutaa kurkku suorana? Kyllä häpeäisin jos tuo panopuu olisi tyttäreni.


    • Moukar1

      Keskenkasvuinen kakara se on, aivan samanlainen kuin ne muutkin kakarat, eli Leyla, Anna, Jonathan sekä jo häädetyt Joni, Dani ja se mulatti jonka nimen olen jo unohtanut

      Kaikkia mainittuja yhdistäviä asioita ovat suunnaton itserakkaus, lapsellisuus, tyhmyys sekä kokonaan tai lähes kokonaan puuttuvat koulutus ja työkokemukset.

    • SiiderivalasJenna

      Ihan oikeasti. Emmie mittää pahhaa oo kellekkää tehnyt. Jos mie halluun nussia dania niin minä nussin dania. Vaikka mie oon läski mätä niin elekää sitä minulle sanoko.

    • fani 2014

      Jennahan on alusta lähtien puhunut haluavansa näyttelijäksi. No nyt ura on alkua vaille valmis kun bb loppuu. Aikuisviihde puolelle vaan Armi hoitaa asiat ja Dani pääsee heiluttaa peittoa kanssasi ja aktin aikana lisätään Jennan pään yläpuolelle puhekupla jossa lukee OIKEESTI MIE HUOHOTAN! ja toiselle riville ÄIDILLE TERVEISIÄ!

      AASI MIKÄ AASI Jenna JA Dani OVAT

      • jennaj

        Janna Jemeson :)


    • Ei kait siinä

      Eipä taitais Jennasta olla teatterikouluun, kun heti pistäis vastaan, kun jotain pitäisi tehdä: " en mie tällaista halluu. Mie teen sitä vaan, mitä mie halluun" ja päälle hirrrrrrveää rääkymistä.
      No, Armi varmaan joutuu sen johonkin pornoluolaan palkkaamaan, mikäli hermot enää kestää tuota ärripurria.

      • teatteria kyllä....

        Teatterikoulu on harvinaisen kurinalainen ja peruskunto pitäisi olla mahdollisimman hyvä. Nykypäivänä vaatimukset vain lisääntyy. Kyllähän sitä haluta saa vaikka mitä. missä Jenna asuisi. Ei kaupungin kerrostaloissa huudeta kuin palosireenit. Ja veneen alla asustelijatkin haluaa rauhaisat hetkensä.


    • Jo tässä vaiheessa asukkaat ja katsojat unohtaneet, kuka häiriköi yöt läpeensä monta viikkoa. Eikä kukaan asukas hienotunteisuuttaan sanonut, etttä hiljaa, nyt nukutaan. Jennako tuolla talossa tahdin päättää.Luulin, että seksillä ratsastaminen on vähän vanhanaikaista.

    • fani 2014

      Siis eihän tästä henkilöstä ole mitään positiivistä sanottavaa. Hitto mikä IDIOOTTI
      kyllä taas eilen bileissä osoitti oikean luonteensa ei saatana..

    • Kysymys kysymysmerki

      Ottaisitko Jennan työkaveriksi tai omaan firmaan työntekijäksi?

      • IDIOOTTI !

        En todellakaan , ainoa mihin tuon naisen kelpuutaisin niin on naisvankilaan muutamaksi kuukaudelsi oppimaan käytös / kurinpitoa , mitenkähän prinsessaN pärjäis kun antaa semmoisen kuvan itsestään että häntä ei lannista mikään eikä kukaan :D


    • Jenna nollille!

      Olen ihmetellyt, kun kaikki asukkaat antaa ton apinan mysota!!? Kukaan ei uskalla muistuttaa todellakaan, kua alussa valvotti KOKO porukkaa petipuuhillaan! Äänestäkää nyt kaikki, ja ketä muuta tahansa, muttei tuota hirvitystä!!

    • että mitä nahjuksia!

      Mä oon kanssa ihmetelly, miks tuolla talossa kaikki on niin munattomia hiirulaisia, etteivät uskalla yhtä rääkyvää siiderivalasta ja piipittäjä-homoa pistää ojennukseen?!

      Jos mä oisin talossa, Jenna olis oppinu oman paikkansa jo aikoja sitten! Mä oisin kyllä pistäny ton diivailevan pissiksen kuriin, silläkin uhalla että mut olis poistettu talosta. Nyt Jenna ja Jonathan saa kieroilla ja kiusata talossa ihan vapaasti, ja kätyri-Tuija kipittää uskollisesti perässä kielittelemässä että hei nyt noi sano teistä sellasta ja sellasta....

    • oh my littlehead

      Taitaa tämä leidi olla tulevaisuuden seiskadaami - Tuksun kanssa kilpailemassa ykköslööpeistä. En usko että Dani jaksaa kovin kauan olla neidin ruuanlaittaja-siivooja-pyykkäri-rahoittaja- nylkyttäjä. Kun ei daamissa ole muuta kuin en mie halua, mie haluan, mie mie mie
      mie en halua tiskata, mie en halua imuroida, mie haluan rahhaa, mie haluan &%&/
      ja mie tartten miestä jne jne mie mie

    • 0=0

      Kovastihan tuota rääkyjää täällä jotkut kehuvat iloseksi ja pirteäksi tytöksi!!!?
      Hirvitys minunkin mielestä, kyllä olisi tuskaa elää tuollaisen kanssa edes pari vuorokautta! Itserakas paskiainen, joka luulee olevansa maailman napa!
      Kuinkahan kauan menee, että älyää ettei ole yhtään mitään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe