Vieläköön Dani kelpuuttaa Jennan

Erilainen nuori

Ihan sitten törkeetä käytöstä lapin kotahuo*alta vanhempaa ihmistä kohtaan ja vielä kaiken lisäksi itse nauraa omilleen pahastisanomisilleen ja sitten koittaa puolustella ettei olluth mithään pahhaa. Voisin kuvitella, kun Dani puolusti Tuulikkia kun Jonathan kaato vettä päälle, ettei enää siedä koko akkaa. Nyt kaks päivää kokoaikaista naputusta tuon Armin kanssa Tuulikin tekemisistä. Riittää mielestäni kun kerran sanoo aikuiselle ihmiselle jos on jostain sanomista. Just Jenna sano et Tuulikki on haukkunu mädäksi läskiksi... Ei kyllä kauaksi sanominen ole menny kun paisunu kun pullataikina ja käyttäytyy noin.

16

596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joko tänään?

      Toivotaan että Dani ottaa avosylin vastaan hempukkansa, sitä oikein sydämestäni toivon :D

    • vitt*joo

      Joo ja kun ottas vielä samalla avokämmenin niin olis hyvä!!!!! Sietäs moinen kotahuo*ra selkäsaunan!!!

    • Ulos!!

      Luulisi Dania hävettävän, ketä polki, kun nyt on tätä "ihanuutta" katsellut!
      Voiko olla kuvottavampaa nuorta naista! Itseään täynnä oleva, moukkamainen, lapsen tasolla oleva diiva! Ihmettelen, ettei nuo muut asukkaat ole saaneet tuota apinaa kuriin! Kaikesta valittaa, eikä yhtään mieti, mitä itse on tehnyt jakson aikana, se on yksi osoitus suuresta itserakkaudesta!

      • Jenna on niin "ihana"

        Dani on yhtä vajaa kuin Jenna, siksi Dani ei ymmärrä hävetä lutkansa käytöstä. Siinä on kyllä niin sopiva pari, ettei paremmin ois voinu enää osua. Ja hyvä että heillä on toisensa, kukaan JÄRKEVÄ ihminen ei enää koskis kumpaankaan noista!


      • sopivat toisilleen
        Jenna on niin "ihana" kirjoitti:

        Dani on yhtä vajaa kuin Jenna, siksi Dani ei ymmärrä hävetä lutkansa käytöstä. Siinä on kyllä niin sopiva pari, ettei paremmin ois voinu enää osua. Ja hyvä että heillä on toisensa, kukaan JÄRKEVÄ ihminen ei enää koskis kumpaankaan noista!

        Tämä tuli minunkin mieleen. Dani on itseasiassa tyhmempi kuin Jenna eikä kukaan täysipäinen nainen sen kanssa viihtyisikään. Jenna tykkää antaa pillua ja Dani tykkää pitää muijaa nyrkin ja hellan välissä. Molemmat ovat tyytyväisiä.
        Täydellinen pari toisilleen. En vain osaa kuvitella Jennaa Helsingin yöelämään mutta eihän Dani sitä mihinkään päästäisikään. Sairaalloisen mustasukkainen mies.

        Toivottavasti saavat tänään toisensa.


      • Nainen Punavuoresta
        Jenna on niin "ihana" kirjoitti:

        Dani on yhtä vajaa kuin Jenna, siksi Dani ei ymmärrä hävetä lutkansa käytöstä. Siinä on kyllä niin sopiva pari, ettei paremmin ois voinu enää osua. Ja hyvä että heillä on toisensa, kukaan JÄRKEVÄ ihminen ei enää koskis kumpaankaan noista!

        Minä olen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut, ja elämässä suht. hyvin menestynyt nainen. Dani kuitenkin on ominaisuuksineen, ja ulkonäköineen niin 10, että huolisin hänet heti. Olenkin ajatellut häntä lähestyä kunhan saisin selville missä paikassa viettää aikaansa.


    • äiti neuvo.

      Uskon Ja toivon Danin näkevän tämän touhun jakyllä hän osaa varmastikatsoa eteensä.Toki hän on vastaanottamassa kun kerran lupasi, mutta eipä taida olla enää yhtä sinisilmäinen.

    • Hyvä niin

      On tainnut Danin silmät aueta Jennan suhteen. Minusta hän istui hyvin nolona katsomossa.

      • kyllä. kyllä

        Siltä minustakin näytti. Saa nähdä. onko edes vastassa Jennaa. Nauttisin todella paljon, kun ei noteeraisi Jennaa millään lailla kun tämä pääsee ulos.


      • lutka mikä lutka

        Toivon todellakin että Danilla olis silmät auennu millanen pikku lutka ja kiusaaja hänen prinsessa onkaan. Tollanen naikkonen olis varmaan tosi hienoo esitellä vanhemmilleenkin.. Siinä oikein unelmien miniä..

        Vai onko Dani sitten vaan niin yksinkertainen, että helppo pillu on tärkeintä..? Ei väliä käytöstavoista, kunhan vaan haarat aukee säännöllisesti...


    • ???????

      Kysmys Danille: haluaisitko että Jenna kohtelisi äitiäsi samoin kuin Tuulikkia. Huutaisi ja karjuisi Luulen, että sinut on kasvatettu vanhempien ihmisten kunnioittamiseen, joten mieti tarkkaan, kannattaako suhdetta jatkaa.

    • vihaan kusipäitä

      Dani ajattelee vain MUNALLAAN ja Jenna hänelle Reikää antaa.
      Kusipää ja pikku Huora

      Kusipää idiootti tämä DANI

    • Ouno

      Eilenhän Dani puisteli päätään katsomossa sen jälkeen, kun oli näytetty kuinka Jenna ja Armi pilkkasivat Tuulikkia. Saattaa saada Jenna huutia Danilta. :D

    • Täti naapurista

      Dani on mies ja tajuaa kyllä lapinharakan luonteen ja teot. Toivottavasti Danin äiti näkee myös klikit ja kauhistus jos Dani tuo näytille tuommosen luuskan. Pelätähän tuota pitää! Dani sinulla on naisia kuin mannaryynejä, valiste fiksu ja hillitty, lukenut
      nainen joka osaa rakastaa ja rakastella! Pidän sinusta ja huomasin kuinka nolona olit katsomossa eilen!

    • for everyone

      Todella teki pahaa katsella, miten Jenna ja Armi pilkkasivat Tuulikkia ja kun huomasivat hänen itkevän rähähtivät entistä suurempaan nauruun. Mitähän mahtaa Jennan oma isoäiti olla mieltä noin ala-arvoisesta käytöksestä. Missään ei tuotu esiin sitä, että Tuulikin sääntörikkomus oli oikeastaan Jennan omaa syytä, kun ei suostunut vastaanpanematta vessareissuun. Hänen mukavuuttaanhan Tuulikki vain ajatteli ja sai siitä sitten vain lisä haukkumisia. Jenna voisi olla tosi hauska persoona, mutta nuo käytöstavat vievät kyllä pohjan pois hänen mukavuudeltaan.
      Armin pitäisi taas jo ikänsä puolesta tietää, mihin vetää naureskelun rajat. Hävettää katsoa miten huonokäytöksisiä nuoria Suomesta löytyy!

    • julmia naisia

      Kyllä sitäl pilkkamista on ollut kamala katsoa, edestään löytävät Jenna ja Armi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe