Naapurin tätiä 1

Naapurin Poika

Asfaltti poltti jalkojeni alla ja aurinko porotti kirkkaalta taivaalta. Edellisenä päivänä olin täyttänyt 16-vuotta. Kävelin kotikatuani pitkin kohti kaverini taloa. Ilma oli hyvä ja olin ajatellut, että lähtisin pelaamaan futista, joten lähdin kysymään tulisiko kaverini Tuukka mukaan. Saavuin Tuukan talolle ja ihmettelin, koska pihassa ei ollut yhtään autoa. Soitin ovikelloa - ei vastausta. Päätin käydä kurkkaamassa vielä takapihalta, siellä perhe yleensä vietti aikaansa. Kiersin talon ja takapihalle saapuessani suuni loksahti auki.

Takapihan terassille levitetyn peiton päällä makasi kaverini Tuukan äiti, Anne. Hän on noin 35-vuotias sähäkkä brunette, joka edustaa kaikkea, mitä ihailen naisen ulkonäössä: isot tissit, pyöreä naisellinen takapuoli, täyteläisen paksut huulet, valloittava hymy, kauniit silmät ja paksut, kiiltävät tummanruskeat hiukset. Aikuiset naiset olivat heikko kohtani, ja olinpa usein haaveillut myös kaverini äidistä, naapurimme "tädistä", Annesta. Oikeastaan "täti" oli väärä sana kuvaamaan häntä. Hän oli kypsä, kaunis ja viehettävä nainen.

Katselin Annen muotoja haltioituneena. Hän makasi mahallaan ja hänellä oli päällään mustat bikinit. Iho kiilsi seksikkäästi aurinkoöljystä. Yhtäkkiä Anne käännähti ja huoamsi minut.
"Öö, tota.. onkoha Tuukka kotona?" kysyin
takellellen. Mua hävetti. "Eipä ole. Lähti isänsä mukaan Saksaan" kuului vastaus.
"Ai.. no moikka" sanoin ja suunnistin takaisin etupihalle.
"Ootas Mikko vähän." Anne komensi ja käännyin takaisin häneen päin.
"Tules tänne" hän jatkoi lempeästi. Kävelin hänen luokseen.
"Mä huomasin miten sä kattelit mua" hän sanoi. "Nojoo" sanoin hämilläni.
"Eikö sun pitäs katella oman ikäisiäs tyttöjä, eikä tälläsiä ikäloppuja vanhoja rouvia?"
"Et sä ole mikään vanha. Sä olet upea." sain sanotuksi.
"Ai niinkö?" Anne sanoi ovela hymy kasvoillaan ja sitten hän kurottui suutelemaan minua suulle. Hänen kuumat, pehmeät huulensa painautuivat huuliani vasten ja tunsin, kuinka hän työnsi kielensä suuhuni. Kiedoin käteni hänen kaulaansa ja vastasin suudelmaan kiihkeästi. Hyväilin Annen niskaa sormillani ja sain sitten kysyttyä kysymyksen, joka painoi mieltäni.
"Mut sullahan on mies, mitä sä teet?"
"Mä olen kuule pettänyt Mikaa monta kertaa. Ja just tällähetkellä mä haluun sun nuorta kaluas niin paljon, ettei muulla ole väliä" Anne sanoi päättäväisesti ja vei käteni rinnoilleen. Aloin hyväilemään hänen nännejään nylon-bikineiden lävitse ja pian hän ottikin bikineiden yläosan pois ja pääsin näkemään nuo kauan ihailemani rinnat paljaina. Kumarruin suutelemaan noita pehemitä ,pyöreitä rintoja. Imin nännejä ja Anne hyväili pilluaan bikineiden alta. Hän huokaili nautinnosta ja tunsin, kuinka veri pakkautui kaluuni. Hetken päästä hän Anne veti shortsini alas ja otti himokkaana kaluni suuhunsa. Katselin haltioissani kuinka hänen pehmeät huulensa liukuivat kyrpäni varttu edestakaisin. Anne katsoi suoraan silmiini keskittyneenä ja pyöritti kieltään terskani ympärillä. Välillä hän veivasi kaluani edestakaisin kädessään ja otti sen taas sitten ahnaasti lämpimään suuhunsa. Haroin Annen paksuja tummia hiuksia sormillani ja painoin hänen päätään kohti kaluani tahdissa, samalla kun hän otti minulta suihin.

Anne päästi kaluni suustaan ja ähkäisi kiimaisena. Hän riisui bikineiden alaosan, ummisti silmänsä ja hieroi pilluaan nauttivan näköisenä lipoen huuliaan kielellään. Asetuin hänen päällensä ja työnsin kaluni syvälle pilluun. Anne huokasi raskaasti ja tunsin hänen pyöreät rintansa omaa rintakehääni vasten. Aloin naimaan häntä rauhallisesti huokailujen tahdittamana ja kiristin tahtia pikkuhiljaa. Anne tuntui nauttivan täysillä ja niin nautin minäkin. Olin juuri toteuttamassa pitkäaikaista fantasiaani kaverini kypsän, seksikkään äidin kanssa. Pumppasin kaluani hänen pilluunsa ja hän kiemurteli allani orgasmin kourissa. Pillu supisteli kaluni ympärillä kuumana ja kosteana. Ähkäisin laukeavani ja Anne pyysi saadat nuolla spermat. Vetäisin kyrpäni pillusta ja samalla spermat lensivät ympäriinsä. Anne nappasi kaluni suuhunsa ahnaasti ja alkoi imea hurjalla voimalla. Hän nuoli kaluani ja huokaili tyytyväisenä.
"Ihana pano" hän huokasi ja suuteli minua hellästi.
"Tule toistekin käymään, kun olen yksin" hän pyysi. "Aivan takuulla tuun" vastasin ja puin päälleni. Samantien suunnistin futiskentälle räivimään palloa verkkoon.

3

20365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pornofilmi

      ja taas ruiskitaan mahalle höpö höpö...
      Älä jatka aihe oli hyvä, mutta shit muuten

      • tytsy

        Ihan hyvä, jatka vaan.


    • ihmettelee

      Missä jatko osat??? Tämä löytyy ja sit joku osa 5, mutta missä osat tuosta välistä???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2782
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      253
      2749
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      66
      2382
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      206
      1875
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1338
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1275
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      49
      1245
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1142
    Aihe