Tuija meni pilalle ihmisenä...

kaikkea hyvää...

Jonathanin negatiivinen vaikutus Tuijaan on karmaiseva. Alussa Tuija oli mukava ja hyvä käytöksinen nuori nainen. Nyt osaa haukkua ihmisiä, valehdella ja toimia pahan välikätenä. Toivottavasti toipuu nopeasti entiselleen...

19

649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raitapaita1

      Toivottavasti Tuijalla on hyvä tukiverkko kotona. Kun se herää todellisuuteen se romahtaa. Musta se ei ole tasapainoinen ihminen muutenkaan.
      Toivottavasti sillä on isä ja äiti jotka kertovat sille millaisen hullun kelkkaan on lähtenyt. Jonathan on ihminen joka koulukiusaajan tavoin käyttää ihmisiä tekemään likaisen työn. Itse ratsastaa valkealla ratsulla ylistämään aina itseään joka konfliktin päätteeksi.

      • justjooooo

        Tuijahan kehuu itsevarmuutensa kohonneen Jonathanin ansiosta, kun on opettanut asioista. Varmaan on opettanut miten puhutaan toisista selän takana. Senhän tuo luurankopääkallorengasnenä osaa. Tuijan itsevarmuus on kohonnut törkeästi.


    • inhottaa

      Älkää nyt hyvät ihmiset, Tuija on saanut itsevarmuutensa takaisin Jonathanin ansiosta.. Onkohan sille itsevarmuudelle käyttöä ns. siviilissä.

    • Voi mahoton

      No eiköhän tuo Tuija ole mennyt pilalle jo kauan sitten?

    • ensyöräkää

      Toisinpäin, Tuija pilaa Jonathanin omilla valheellisilla juoruillaan. Kamala akka! Sen verran on itsevarmuus kohonnut, että viittii näyttää läskejään painijan puvussa ja omasta mielestään luulee olevansa myös neljän parhaan joukossa finaalissa!
      "älä usko Tuijaan, Tuija sua huijaa"

      • Pahankätyri

        Tuollaisia ämmiä on sosiaali- ja terveyspuoli pullollaan, joten saavat saman henkisen joukkoonsa.


    • Finaaliin

      Mitä? eikai tämä sentään mikään sumopaini ole?

    • OnSuvaittava

      Joo! Tuija ylistää Jonathania siitä kuinka hän on saanut itsevarmuutta Jonathanilta jne. muuta paskaa. Todellisuudessa Jonathania ei ole kiinnostanut Tuijan jutut tai tekemiset muulloin kuin silloin kun siitä on hänelle itselleen jotain hyötyä mahdollisesti ja välillä ihan vain pitääkseen oman kilpensä kiiltävänä Tuijan ja muidenkin silmissä. Mitä se Jonathan on sitten tehnyt että Tuija on saanut itsetunnolleen kohotusta? Opettanut syömään räkää avoimesti vai? Puhumaan toisista selän takana skeidaa? Aukomaan päätään toisille, varsinkin tilanteissa joihin ei muuten ole osaa eikä arpaa? Yllyttämään toisia kiusaamaan jota kuta muuta? Halveksimaan toisia ihmisiä? Siinä asioita joita Jonathan on ihan hyvää hyvyyttään saanut Tuijan omaksumaan, paitsi ehkä rään syönti, joka taisi jo olla tähtisilmällä hallussa. Jonathan on opettanut talossa muille ainakin sen, että kaikenlainen käyttäytyminen on sallittua kun vaan muistaa mainita että: "Minä olen tällainen! Ihan oma itseni! En voi sille mitään." Silloin toisten on vaan hyväksyttävä ilman napinoita, olipa käytös millaista tahansa. Tämän opin ovat Jenna ja Tuija omaksuneet kaikista parhaiten.

      Jonathan alkoi vinkumaan Tuulikille tämän kertomasta seksistisestä vitsistä, jossa verrattin miehiä autoihin. Purkamis ja lajittelu tehtävän aikana Jonathan itse huusi kovaan ääneen "Mä olen hei homoseksuaali! En mä osaa käyttää työkaluja!" Vitsillähän hän sen selkeästi huusi, mutta saman henkisestä vitsistä hän valitti Tuulikille. Todella tekopyhää. Innokkaasti hän aina nostelee toisten mokia ja tekemisiä ja sanomisia framille, mutta omat mokansa, tekonsa ja puheensa hän lakaisee maton alle, eikä niistä saa enää puhua.

      Tuijasta hän haluaa päästä eroon, kun Jonnakaan ei ole enää talossa. Tuijasta on tullut hänelle riippakivi. Jennan kanssa sekoileminen ja hengaileminen huvittaa häntä enemmän, eikä hän halua Tuijan änkeävän mukaan. Muutama päivä tässä vielä aikaa, saa nähdä usuttaako Jonathan Jennaa hätistelemään Tuijaa etäämmälle, vai riittääkö kantti tehdä itse pesäero Tuijasta.

    • erikoinen nainen

      EiköhänTuijakin ole siellä ihan omanaitsenään, teeskentely on loppunut, todellinen luonne tuli näkyviin.Tuntuu aika typerältä se eilinen valkoviini juttukin.

    • Anonyme..

      Tässä muutaman päivän katsottuna tätä ohjelmaa, täytyy ihmetellä miten ilkeitä ja huonostikäyttäytyviä nämä jenna, jonathan ja tuija ovat. Ihmettelenpä suuresti, jos joku todella haluaa äänestää näitä ihmisiä, okey sukulaiset ja tuttavat, muut tuskin ja eivät tule voittamaan.

    • kikkkelit loppuu

      Tuija kävisi paremmin 'maajussille morsian ohjelmaan', pojat ei oikein lämmenyTuialle tässäojelmassa, vaikka nuoli Andtea jaJoonasta.
      Jonathan on ilkeä hintti, Jennalekin letkautti'kikkeli'sanan, kun arvostelivat Pertin paidattamuutta ruokaa tehdessä.
      Siis, Jennasta ei saa Pertti olla paidatta ohjelmassa, mutta Jennalle on sopivaa kikkelöidä ohjelmassa.

      • 34 ja 43

        hohohohooo Tuija pudotti
        Danin ja silloin se itse varmuus hyppäsi svääreihin,ei Tuija älynnyt että kenet pudotti eikä hänellä ollut mitään muuta osuutta kuin ettei Dani vastaan Tuija ollut kovin vaikea taloudellisesti.sitten tämä paksukainenliukui Jonathanin kelkkaan.Siinä toinen joka ei tajunnut ettei sillä äänestyksellä ollut mitää muuta tarkoitusta kuin Dani ulos.Jonathan piti puudelinsa mutta lopulta alkoi miettiä Pertti ja Jussi tietävät talon ulkopuolelta jo äänestyksen ja Jussi näyttää ettei Tuija olekkaan voittis.Siis nyt kiireesti Tuijasta irti ja Jenna ei voi voittaa eli vaaraton.Tuija saa siivellä vielä olla ja palvella mestariaan.


    • en tykkää

      Tuija kertoi alkuvaiheessa jo muille asukkaille, että hänen sukulaisillaan on hänestä kuva kilttinä ihmisenä, mutta että "tietäisivätpä totuuden".

      Niin, että kyllä tämä ihan aito luonne on, mikä nyt näkyy. Tietysti Jonathanin seurassa se on päässyt parhaiten valloilleen. Hyvin on ollut Tujija ilkeä, tiuskii ja matkiii muita. Negatiivinen juoruilu on myös ollut arkipäivää. Käskyttää, päällepäsmäröi, ei anna tilaa muille.. Jonathanin jälkeen toki.

      En löydä enää yhtään positiivista asiaa Tuijasta.

    • huorami

      Jonathan on kerännyt talon tyhmimmät . Tuija niistä kaikkein tyhmin. Homo on yrittänyt tehdä siihen välimatkaa. Kertoi Tuijalle muutama päivä sitten että tämä ymmärtäisi miksi hän ei käyttäydy kuin ennen ja selittäisi sitten ulkona. Joo joo ymmärrän sanoi pahvipää.
      Jenna on täysi kaiku Jonathanille. Toistelee sen sanomisia perässä typerä nauru mukana.
      Anna on säälittävin tapaus. Vaikuttaa enemmän kuin ennen vähäjärkiseltä Jonathanin seurassa. Alkukaudesta kävi hyvin selväksi että Jonathan pitää Annaa tosi tyhmänä.

    • tuijahyimikämuija

      Pelkkä naama ja sen virne saa aikaan oksennusrefleksin..Tuollahan on myös järkyttävän ruma lihavan POJAN kroppa, jos ei oteta nuita järkyttäviä roikku tissejä huomioon. Ärsyttää myös se, että on aina ensimmäisenä pistämässä pottunokkaansa joka paikkaan, oli kyse sitten varastohuoneeseen menosta, lisähuoneeseen menosta yms...No tänäänpä pääsee myös ensimmäisenä talostakin ulos!

    • 34sa

      Panisitko Tuijaa? Mä ainakin panisin, aaahhh!!!

      • mikä ettei

        Seisomattomalla sitä pitää panna :D


    • Bbkatsojanro100

      En ole saanut mitään irti tästä Tuijasta, alusta saakka mielestäni tylsä tyyppi, ei mitään ihmeellistä ko. henkilössä.

    • räkäpallo-Tuija

      Jos Tuija ei putoa ensimmäisenä niin tuotanto huijaa koko äänestyksen.
      En usko että Tuija oikeesti voitti Dania äänestyksessä sillä eihän tuota voi kukaan äänestää. Tuotanto vain halusi uhkaavasti käyttäytyvän sekopää-Danin ulos. Hyvä niin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe