Demoni, kummitus vai mikä ihme?

messedupme

Muutin mieheni kanssa nykyiseen asuntoomme kaksi vuotta sitten, ja sen jälkeen on alkanut tapahtua kaikkea outoa, varsinkin silloin kun olen yksin kotona. Mies on aina joko poissa tai nukkumassa kun näitä asioita tapahtuu. Ennen tapahtumia en uskonut minkäänlaisiin yliluonnollisuuksiin.

Mutta niin, ensimmäisen kerran havaitsin kotonamme jonkun ulkopuolisen, kun näin peilin kautta tumman hahmon makuuhuoneessa. Suljin paniikissa silmäni ja avatessani ne, hahmo oli poissa.

Toki säikähdin sitä, mutta ajattelin nähneeni varmasti väärin, joten unohdin asian aika pian. Sitten yksi ilta istuin olohuoneessa katsomassa televisiota, kun pöydällä oleva paperipussi alkoi rapista ja katsoessani sitä, se sulkeutui silmieni edessä. Aivan kuin jokin olisi rullannut sen kiinni.

Silloinkin säikähdin pahasti, mutta ajattelin että pakko sille järjellinen selitys on olla, enkä vieläkään ajatellut mitään sen kummempaa. Vasta siinä vaiheessa kun pöydältä alkoi putoilemaan aina välillä erilaisia tavaroita: Meikkejä, papereita, kyniä ym. niin säikähdin sen verran pahasti, että aloin käyttämään pitkästä aikaa ristikaulakoruani ja luin iltaisin raamattua. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Pari viikkoa käytin ristiä iltaisin kaulassani, kunnes huomasin palojäljen kaltaisen "ihottuman" kaulassani ja lakkasin taas käyttämästä sitä. Jälki pysyi kaulassani kahden kuukauden ajan, kunnes se vain yksi päivä oli kadonnut. Ei siis parantunut hiljalleen, vaan oli vielä edellisenäkin päivänä punainen, ja sitten seuraavana se yllättäin olikin täysin poissa.

Sitten tuli hetken rauha. Kunnes tässä pari kk sitten huomasin pikkukivien liikkuvan olohuoneessa. Siis sellaisten, jotka kulkeutuvat kenkien mukana eteiseen. Ja minä siis ihan oikeasti kuulen ja näen niiden liikkuvan, niitä heitellään ja potkitaan pitkin olohuonetta.

Eräs aamu suihkuun mennessäni huomasin lattiakaivon ritilässä kasan pitkiä, tummia hiuksia, täysin eri värisiä kuin minulla ja miehelläni. En tiedä mistä ovat tulleet, mutta sen jälkeen olen alkanut tuntemaan jonkun koskettelevan hiuksiani.

Tuossa viikko sitten kerroin miehelleni havainnoistani, ja hän tietysti piti minua sekopäänä (mitä luultavasti olenkin, sillä en usko yliluonnollisiin asioihin) kunnes menimme käymään äitini luona kylässä. En missään vaiheessa ole kertonut hänelle näistä asioista, eikä miehenikään ole puhunut tästä muille, joten olin hyvin hämilläni kun äiti kertoi noin kuukausi sitten alkaneista oudoista tapahtumista:

Hän oli herännyt yksi yö neljän aikoihin musiikkiin. Oli sitten hetken aikaa pyörinyt talossa ääntä selvittäen (asuu yksin) ja oli lopulta mennyt työhuoneeseen ja huomannut soittorasian menneen itsestään päälle. Kansi oli siis auki, ja siinä tanssi sellainen settiin kuuluva, magneetilla pysyvä tyttö.

Äiti sitten sulki soittorasian ja asia vähän niin kuin unohtui. Kunnes jonain toisena yönä hän heräsi ääneen, kuin seinää olisi raavittu. Hetken aikaa hän kuunteli ääntä, mutta ei välittänyt siitä sen enempää, vaan jatkoi uniaan. Seuraavana aamuna hän huomasi olohuoneen seinässä kaksi lohkeamaa, ja näki lattialla kyseisestä paikasta pudonneen taulun.

Ensinnäkin hän ihmetteli miten se olisi voinut aiheuttaa kahden halkeaman seinässä, sillä taulu on hyvin pieni ja kevyt. Kuuntelin jännityyneenä äidin kertomusta tapahtumista, kunnes hän sanoi pudonneen taulun olevan isäni tekemä muotokuva minusta. Vittu minusta! Meinasin hypätä ulos ikkunasta kuultuani sen.

Äiti toki huomasi minun järkyttyneen pahanpäiväisesti, mutta en kuitenkaan viitsinyt kertoa hänelle näistä tapahtumista joita olen itse kokenut. Pelkään siitä tulevan tavallaan todellista jos muut saisivat tietää tästä.

Ennen tuota kyläilyä äitini luona ajattelin tosiaan että pakko minulla on olla päässä vikaa, mutta kuinka tuo äitini juttu sitten selittyisi? Pelkkää sattumaa, vai? Hänelle ei ole ennen tapahtunut mitään tällaista, eikä kyllä minullekaan ennen nykyiseen asuntoon muuttoa.

Asunnossamme asui ennen meitä joku vanhus, joka kuoli. En kylläkään tiedä kuoliko hän täällä asunnossa vai sairaalassa vai missä, mutta jotenkin tuntuu ettei se mikä minua piinaa, ole kummitus.

Mutta joo, kai tälle kaikelle on jokin järkevä selitys, ja jos ei ole, niin kuka minusta haluaa, ja mitä? En tosiaan tiedä näistä asioista yhtään mitään, ei ole ketään kelle puhua tästä, en halua leimautua sekopääksi. Kertokaa edes omia kokemuksia tai mitä tahansa. En halua olla tällaisen asian kanssa yksin.

10

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin se vain on

      En voi sanoa sinulle muuta kuin sen, että et ole sekopää vaan henkimaailma on mitä totisinta totta. Ei nuo temppuilut ole vainajien aikaansaannoksia vaan kysymyksessä ovat pahat henget. Ainoa apu tulee Jumalalta Jeesuksen Kristuksen kautta. Ei nuo henget tietenkään halua, että turvaat Jumalaan, mutta se on pelastuksesi.

    • 2+13 näkijä

      Tämä on taas saman häiriintyneen henkilön provo.

      • messedupme

        En ole ennen kirjoittanut palstalle. Enkä toivon mukaan ole häiriintynyt, ihan totta tämä kaikki on.


    • Elinalle

      Talossa tarvitaan pappi siunaamaan talo ja joko ohjaamaan jumiin jäänyt sielu valoon eli portille josta sielut kulkevat tai jos ei ole sielu niin se tai ne täytyy ajaa pois talosta. Puhu asiasta papille heille tämä on arkipäiväisempää kuin uskoisittekaan. Toinen vaihtoehto on muuttaa pois mutta on riski että muuttaa mukana joten en suosittele pakenemaan vaan tekemään asialle jotain, voimia ja Jumalan siunausta.

    • pyhäkolme

      Aloittaja, olen kokenut samoja asioita, tosin yksi kauheimmista sai minut liki tappamaan itseni, mutta jotain tapahtui ja en sitä tehnyt.
      Itselläni kaikelle oli tarkoitus, ukkini oli mystikko ja nyt olen minä. Tämä testi oli käytävä läpi ja nyt olen tässä sinua auttamassa, toivon mukaan.
      Sinulla alkaa nyt vaihe, joka johtaa a) tuhoon tai b) tasapainoiseen ja parempaan tulevaisuuteen.
      Ensinnäkin ÄLÄ USKO MIHINKÄÄN MUUHUN KUIN JEESUKSEEN, KRISTUKSEEN meidän Herraamme. Etsi se sydämestäsi, ei mistään muualta. Itselläni ainoa pelastus oli Raamattu. Käsilaukussa aina, luin aina ja kun ymmärsin miten iso voima sillä oli, niin pelastuin. Ulkopuolisille et valitettavasti voi puhua, se menee psyykkisen vaivan hoitoon. Tiedän, itse tein niin,mutta nyt koko leima on poistunut. Se ei ollut psyykkistä, vaan asioita tapahtui oikeasti.
      Kun olet ymmärtänyt pahan voiman ja hyvän voiman, sekä hyväksynyt itsesi niin pahassa kuin hyvässä valossa, pelastut.
      Onko niin, että olet ns pukinuskovainen? Eli ihminen, joka haluaa uskoa Jumalaan ja Jeesukseen,mutta et uskalla sitä tunnustaa itsellesi ja muille? Itselläni koko prosessi päättyi siihen, että tunnustin sen ääneen.
      Uskon Jumalaan Isään kaikkivaltiaaseen, Taivaan ja maan Luojaan. Ota lomaa itsellesi, etsi se Jeesus ja rauha itsestäsi.
      Itse en julista uskoani, tämä on poikkeus, mutta en kielläkään jos joku kysyy minulta, uskotko Jeesukseen. Kerron että uskon, mutta uskoni on paljon muutakin kuin uskomista Jeesukseen.
      Olet ylittänyt sen rajan jossain vaiheessa, ja sieltä tulee pahaa niin kauan kuin sinä annat periksi. Periksi asialle, että et ole kuka tahansa vaan olet muuta. Olet enemmän henkeä kuin ruumista. Mutta sinun tulee itse ensin ymmärtää itsessäsi, siten ymmärrät muuta mitä itsesi ulkopuolella on.

      • uynbuiyn

        ""Itse en julista uskoani, tämä on poikkeus, mutta en kielläkään jos joku kysyy minulta, uskotko Jeesukseen. Kerron että uskon, mutta uskoni on paljon muutakin kuin uskomista Jeesukseen.""

        Älä jauha paskaa,sitähän sä kokoajan julistat ja te teette kaikki sitä samaa kun hengailette näillä palstoilla.


    • Veteranfan

      Kerrostaloissakin räyhähenki tai poltergeist valtaa alaa.
      Asiaan auttaisi Isä Meidän Rukous tai sanonta: -Mene kohti valoa!
      Suomessa asioita tutkii Ghost Investigation tiimi,jolla on laitteet asioiden tutkintaan.
      Poltergeist ilmentyy äänenä,joka toistuu tiettynä ajankohtana vuosienkin päästä.

      Demoni on taas enemmänkin läsnä meissä kaikissa,joissakin enemmän toisissa vähemmän,mutta jokaissa meissä on pieni demoni olemassa.
      Tämä demoni vaan täytyy oppia pitämään syrjässä pahaa tekemästä.
      Siihenkin varmasti auttaa rukous,onhan maailmassa rukoiltu jo kauan ennen Jeesuksenkin syntymää,joten se ei ole pelkästään Jeeuksen oma juttu.

      Alexander Loyd kirjoitti kirjan Paranemisen Avain,jossa meditaatiomainen 6.minuutin rukoilu parantaa sairauksia.

    • Kokoomapisteen_liike

      Kuvauksesi perusteella kyse on yksinkertaisesti siitä, että kokoomapisteesi on liikkunut, jolloin koet maailman toisin kuin tavallisesti. Kokoomapisteen sijainti määrittää sen, miten ihminen kokee todellisuuden. Epäorgaaniset olennot voivat näyttäytyä missä tahansa muodossa; esimerkiksi pikkukivien liikkumisena.

      Oleellisempaa kuin se, mitä havaitset, on se, miten suhtaudut siihen. Kun oma asenne on kunnossa, niin on oikeastaan samantekevää millaisia olentoja ympärillä pyörii. Tuo on vain yksi ihmisen kehityksen vaihe, joka tosin tietysti voi helposti muuttua sairaudeksi, jos tilanne ei pysy riittävästi hallinnassa. Monet kokoomapisteen liikkeistä tietämättömät luokittelisivatkin tuon jo sairaudeksi, vaikka kuvauksesi ilmiöistä vaikuttaakin hyvin tasapainoisesti laaditulta. Uskonnollisesti suuntautuneet taas tulkitsevat havaitut ilmiöt kukin oman uskomusjärjestelmänsä suodattimien lävitse ja kuorruttavat ne kyseisen järjestelmän perinteiden mukaisilla tulkinnoilla.

      Kokoomapisteen liikuttaja on viime kädessä "henki" (selittämättömän voiman aikomus), jonka torjuminen ei ole mahdollista millään muilla keinoilla, kuin pysymällä muuttumattomana tai siirtämällä kokoomapistettä. Siirtäjä ei ole mikään tietty henki, eikä persoonallinen henki, vaan voima, joka on peräisin todellisuudesta itsestään. Realistinen progressiivinen tavoite on se, että saat kokoomapisteen liikkeet harjoituksen kautta tahdonvaraiseen hallintaasi vuosien tai vuosikymmenten aikana. Suurin osa demoneita, kummituksia ja muuta sen sellaista koskevasta folkloresta on hyödytöntä omalle kohdalle sattuvien ilmiöiden tervejärkisen ymmärtämisen ja käytännöllisen hallinnan kannalta.

      Kokoomapisteen liikkeen aikaansaama energia houkuttelee väistämättä jossain vaiheessa paikalle epäorgaanisia olentoja, jotka ovat järjenvastaisia, mutta hyvin todellisia. Niistä ei ole haittaa, jos toimii moitteettomalla tavalla. Se tosin on hyvin haasteellista, sillä niiden kanssa toimittaessa ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin toimia nimenomaan energian näkökulmasta moitteettomalla tavalla. Jos esimerkiksi niitä pelkää, niin ne voivat näyttää demoneilta. Jos taas on kehittänyt pakkomielteen kummituksiin, niin ne voivat näyttää kummituksilta jne. Tuostahan sitä folklorea ja uskontoja syntyy.

      On hyvin tavallista, että ihmiset; erityisesti lapset, menettävät energiaansa säikkymällä niitä. Jotkut ihmiset menettävät järkensä. Niitä ei oikeasti voi hallita uskonnollisilla rituaaleilla. Rituaalit vain korkeintaan palauttavat kokoomapisteen tilapäisesti tavanomaiseen sijaintiinsa, jolloin ihminen ei havaitse niitä muotoja ja ilmiöitä, joiden kautta nuo olennot ilmaisevat itseänsä. Ne vuorovaikuttavat ihmisten kanssa erityisesti reaktiona niihin ihmisten aikomuksiin, joihin on sitoutunut energiaa:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13634956

    • pleasejotainparempaa

      oliskohan jenkkikanavien hounting jutuilla vaikutusta tähän, kaikki nää ihmeet on jo niin kuultu...

    • syge

      kokeiles mennä katolisen kirkon eksorkistipapin puheille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1136
    Aihe