Armeijakaveri

Nina S.

Kävin aikoinani intin ja palvelin sotilaspoliisina. Porukka oli aivan uskomattoman hyvä ja meillä oli hyvä henki. Jälkeenpäin läheteltiin sähköposteja ja treffattiin kerran vuodessa.

En ole poikamainen, mutta äkkipikainen ja tulinen tyttö. Viihdyin ja sopeuduin hyvin poikien joukkoon. Tunsin kyllä katseita takapuolellani ja salakatseita tisseilläni metsäreissuilla.

Meillä oli tiivis porukka ja meidät oli jaettu kuuden hengen miehistöporukoihin. Leireillä oltiin yleensä kahdella ryhmällä. Kummallakin ryhmällä oli omat teltat.

Välillä kyllä kiusoittelin tahallanikin poikia kun tiesin puutteessa olemisen ottavan koville nuorille miehille.

Teltassa kesäkuumilla yöpuulle mennessämme joskus järjestelin makuualustaani vähän turhan kauan polvillani pylly pystyssä. Oli hiljaista teltassa, kiihotuin jumalattomasti poikien huomiosta.

Kerran menin kyllä liian pitkälle.

Oli kuuma yö ja pojat olivat unessa kun aloin riisua rintsikoita niiden tuntuessa niin epämiellyttäviltä nihkeällä iholla. Vedin t- paitani pois ja vapautin c- kupin terhakkaat tissini vapaaksi, kyllä tuntui ihanalle.

Laitoin hiuksiani nutturalle kun sivusilmällä huomasin viereisen kaverini olevan hereillä. Kaverin housuissa alkoi kovettua jotain isoa.

Kiihotuin ja tahdoin nähdä kalun kauemmin. Käännyin ja kumarruin repulleni pyllistäen pojan suuntaan. Aloin riisumaan armeijan mukavia kangasboxereita siinä kontillani pojan kasvot metrin päässä takapuolestani.

Sain kyllä kuviteltua miltä pojasta siinä vaiheessa tuntui. Olin aivan tulessa. Puin paidan päälleni ja peräännyin hieman poikaa kohti pylly pystyssä.

Kääntyessäni makaamaan hipaisin muka vahingossa pojan penistä jalallani.

Parin minuutin jälkeen kun makasin rauhassa muka nukkuen poika lähti ulos teltasta...

Aikaa kului pari vuotta kun törmäsin tähän poikaan ollessani koulutusreissulla toisella paikkakunnalla. Oli iltapäivä, mulla oli loppupäivä vapaata ja olin suunnistanut läheiseen kuntosaliin.

Olin hyvässä kunnossa ja silti erittäin naisellinen muodoiltani. Miehet katselivat vilkuillen puntteja kolistellessaan. Olin lopettelemassa kun törmäsin tähän poikaan pukuhuoneitten ovella.

Iloinen ja lämmin halaus tuntui hyvältä ja kiihotus valtasi kroppani. Sanoin asuvani lähellä hotellissa ja pyysin Kallea kylään. Kalle lupasi tulla piakkoin.

Päästessäni hotellihuoneeseen aloin nopeasti riisumaan suihkua varten. Poikakaverini kuitenkin soitti ollessani enää pikkuhousuisillani. Hän alkoi puhua kiihottavasti kiusoitellen ja puhuen tuhmia.

Kaaduin sängylle Jukan käskystä ja koukistin jalkani. Hän piti pitkistä jaloistani ja sääristäni. Hän käski kääntyä vatsalleni ja pyysi sormeilemaan itseäni hitaasti. Hän muka nuolisi mua takaapäin. Olin jo saada kun Jukan piti lopettaa puhelu pomonsa lähestyessä.

Riisuin pikkuhousuni ja aloin hieromaan klitoristani kuumissani. Oveen koputettiin ja pomppasin pystyyn kuin salamaniskun saaneena. Kietouduin pyyhkeeseen ja avasin oven. Kalle.

Peräännyin pyytäen Kallen sisään. Ja vieläpä niillä sanoilla. Tunsin poskiani kuumottavan yhtäpaljon kuin alapäätäni.

Kalle kumartui ottamaan kenkiään pois edessäni enkä uskaltanut liikahtaa. Mies nousi ylös ja tuli kohti suudellen mua himokkaasti.

Kalle kehui kielareiden seassa mun vartaloani ja seksikkyyttäni. Kalle nosti mut syliinsä ja kuumat kädet puristelivat tiukkoja pakaroitani.

"En ole käynyt vielä suihkussa...", sopersin miehen korvaan näykkien sitä.

Mies ei ollut kuulevinaan vaan kaatoi mut sängylle ja alkoi riisua housujaan. Esiin ponnahti kaunis kyrpä kovana kuin seiväs.

Avasin suuni ja osoitin sormella kalua. Lutkutin kalua kiimassa ja Kalle oli jo tulla suuhuni.

Mies käänsi mut vatsalleni ja alkoi suukotella pakaroitani. Nostin pyllyäni haluten kovaa kyrpää sisääni heti. Miehen vilkas kieli seikkaili turvonneilla häpyhuulillani, klitallani ja pakaroiden välissäkin.

Kalle oli vetämässä kortsua kyrpänsä suojaksi kun riuhtaisin sen kädestä pois ja heitin lattialle.
Kiimaisin sanoin selitin käyttäväni pillereitä ja työnsin pakaroitani mieheen kiinni.

Suonikas pitkä kulli työntyi sisääni hitaasti levittäen häpyhuuliani äärimmilleen. Puuristin lakanaa rystyset valkoisina ja huusin tyynyä vasten kuumien aaltojen vavisuttaessa vartaloani.

En ollut pysyä sängyllä työntöjen tahdissa ja pian olinkin ahdistettuna seinää vasten. Mies nuoli kaulaani kiihoittavasti ja tuli kokoajan syvemmälle.

Kaadoin miehen selälleen ja kiipesin nopeasti ratsastamaan ison kullin päälle. Mies kouri vellovia tissejäni mun riehuessa hänen päällään.

Uskomaton orgasmi vavisutti sänkyä molempien tullessa yhtäaikaa.

2

26013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peter pan

      miks mun armeija aikana meiän yksikössä ollut sun tapaista herkkua! olis voinu tapahtua kaikkea kivaa!!;) loistava tarina!!=)

      • kokemukset

        oli meillä intissä, tosin vanhan hyvänajan miesten armeijassa ei naisia ollut ja silloin poijat runkkasivat toistensa perseitä tuijottaen. Oli myös hyviä kilpailuita siitä kenellä lentää pisimmälle, tai kuka tulee useimmin yms. Eipä vaan ole tullut mieleen jälkeenpäin haaveilla tapaavansa ketään silloista "herkkupeppua". Että näin meillä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe