Tärkeää

Kopsatkaa. Pankaa korvan taa. Aika on lopuillaan.

- Älä turhaan vaivaa mieltäsi näillä tapahtumilla ja ihmettele, mikä ihmisiä vaivaa. Viimeisinä päivinä henkivallat riivaavat kokonaisia kansakuntia ja saavat ne toteuttamaan mielettömiä suunnitelmiaan. Kun totuudelle ja elävälle Jumalalle käännetään selkä, joudutaan täyteen pimeyteen.
http://www.onewaymission.fi/index.php/opetusta/luettavaa/374-jeesus-tulee-pian

6

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Epäjumalienkieltäjä

   Sanokaa nyt minä on Jeesus-odottelun "parasta ennen" päivämäärä. Kaveri on ollut tuloillansa kohta 2000 vuotta ja joka kerta jäänyt suutariksi.

   • Epis. Milloin avaat Raamattusi? Emme voi luottaa suoraltakädeltä yhteenkään luotuun. Ei Herra viivytä paluutaan, vaan Hän on pitkämielinen. Hän antaa aikaa pelastua. Hän kutsuu. Ilman kutsua ei voisi pelastua.

    - Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa Job 33:28. hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'. 29. Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle.
    http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm


  • Laitoin aloitukseni ateismi-palstalle. Mitä mieltä olette ateisteista, jotka eivät ota kantaa? Sen sijaan he toimittavat siirtoja ja poistoja. Miksi evoluutio toimisi noin skitsofrenisesti? Eihän evoluutio voisi luoda sellaista, mikä todistaisi sitä vastaan.

   • pooo

    Jyrki hyvä. Kyllä joku muu toimii skitsosti. Sinulle on kerrottu useita ei kertoja, että sinun kannattaisi hakeutua ammattiauttajalle. Silti hillut täällä rikkomassa nettietikettiä räikeästi. Kun tekstisi joutuu poistoon, vedät vanhan marttyyrikortin esiin siirroista ja poistoista. Mitäs jos ihan noudattaisit keskustelupalstan sääntöjä.


   • pooo kirjoitti:

    Jyrki hyvä. Kyllä joku muu toimii skitsosti. Sinulle on kerrottu useita ei kertoja, että sinun kannattaisi hakeutua ammattiauttajalle. Silti hillut täällä rikkomassa nettietikettiä räikeästi. Kun tekstisi joutuu poistoon, vedät vanhan marttyyrikortin esiin siirroista ja poistoista. Mitäs jos ihan noudattaisit keskustelupalstan sääntöjä.

    Pooo. Oletko kuullut naapuriavusta? :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Wl_lx9lqRe8


   • yurki1000js

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4651
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   19
   1714
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1070
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   935
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   907
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   821
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   759
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   753
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   751
  Aihe