Voi voi Jonathan

Niin 55

Andte aloitteli saatujen juomien kanssa että olisi yhdessä kilistelty BB talon päättymisen vuoksi,mutta EIPÄ se käynyt Jonathanille. Laski valkoviinia omalle porukalleen ja ohjasi ulos!! Voi Jonathan,huonot on tapasi ja läpinäkyvä luonteesi.

24

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 76y7

      Aina on ennen yhdessä asukkaat muistelleet ja kilistäneet yhteiselle taipaleelleen talossa tippa silmässä, mutta ylimielinen ja ilkeä Jonathan marssi ulos ja nais kolmikko seuraa johtajaansa.

    • Palautusta

      Nauran kippurassa näille kommentoijille! 3 pulloa viiniä molemmille nelikoille. Yht. 6pll
      J tytöt ottivat omat lasinsa ja siirtyivät terassille, kun miehet eivät muisteluhuoneessa heidän kanssaan muistelleet ja painuivat vielä uudestaan lasit kourassa sinne.
      Ihan yhtä pitkä matka olisi näillä miehillä ollut sinne terassille kuin toisilta sieltä keittiöön!
      Jokainen joka on katsonut 24/7 talon touhua on nähnyt kuinka miehet haluavat kuulua omaan porukkaansa kaikkien nyrkkitsemppiensä kanssa! Ja kohta alkaa taas Jonathanin haukkuminen...akkamaisia ukkoja ei muuta voi todeta! :)
      Kaiken lisäksi luulevat itsestään liikoja!
      Jännä ilta tulossa, lisää viiniä niin tappelu alkaa!(sanallinen)

      • nöyristelijät

        Oli tarkoitus muisteluhuoneessa muistella tehtäviä ja pudonneita asukkaita mutta Jonathan johdatti ryhmänsä ulos ja kielsi vielä kaikenlaisen ryhmä halaukset ja positiivisuus kommentit.
        Hyvin kuvaa myös se miten nämä perskärpäset on Jonathanin remmissä Jenna ja Anna lauloivat ulkona kun J kävi jossain niin Tuija sanoi nyt Jonathan tulee ei saa laulaa se ei tykkää, laulu loppui siihen paikkaan.


      • Mitä voitit?
        nöyristelijät kirjoitti:

        Oli tarkoitus muisteluhuoneessa muistella tehtäviä ja pudonneita asukkaita mutta Jonathan johdatti ryhmänsä ulos ja kielsi vielä kaikenlaisen ryhmä halaukset ja positiivisuus kommentit.
        Hyvin kuvaa myös se miten nämä perskärpäset on Jonathanin remmissä Jenna ja Anna lauloivat ulkona kun J kävi jossain niin Tuija sanoi nyt Jonathan tulee ei saa laulaa se ei tykkää, laulu loppui siihen paikkaan.

        Kylläpä osasit hyvin valehdella nuo tapahtumat! On tässä muillakin 24/7 ja silmät päässä sekä korvat millä kuulee hyvin!


      • totuuden
        Mitä voitit? kirjoitti:

        Kylläpä osasit hyvin valehdella nuo tapahtumat! On tässä muillakin 24/7 ja silmät päässä sekä korvat millä kuulee hyvin!

        totuuden


      • Andte voittakoon

        Niin, ensinkin Joonatan (tiedän että haluaa kutsuttavan Joohathaniksi = homoille tyypillistä oman egon esittämistä) on todellakin saanut manipuloitua noi naispuoliset asukkaat omalle puolelleen, mutta talossa olijat ei päätä kuka voittaa, ei oo ilmeisesti sitä tajunnut ja toivottavasti ei voitakaan, minä annan ääneni Andtelle ja Joonakselle, ainoat aidot talossa, esim. Jenna on jotenkin teennäinen, tekee ja huutaa niinkuin on edellisissä BB:ssä voittajat tehneet, ehkä Anna vois olla noitten kahden lisäksi voiton arvoinen, Jussi K ja Pertti ei ansaitse voittoa, koska tulivat myöhemmin mukaan.
        ps. Joonatan sanoi silloin BB-haastattelussa kun kisailijoita valittiin, että kaikki luulee et se on joku "vankilakundi" kun sil on noit tatskoi ja läväreitä, ei kai kukaan oikeesti tollasesta "moranista" niin luule, vaan säälittävä oman egon nostattaja koko pelle, nasaali äänikin on alkanut ärsyttää.


    • Ilkeitä olette

      Niin 55- höpö höpö, otapa sinäkin silmä käteesi ja katso!

    • weeti9

      onko homot tälläsiä kusi päitä. kun homo jonathan...

      • hyväääääääääääääääää

        Miehet ovat fiksuja, kun eivät lähde tuohon mukaan, kuuntelemaan tuota rääkymistä ja huutoa ja räksyttämistä. Hyvä miehet! Pertti ja Andte voittoon.


    • 5555555

      hyvä perttti ja andte. vitutaa nämä määkiät jenna jonathan tuija anna vuh vuh hau hau..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      • haaremin homo

        Täällä jotkut kirjoittelevatAnten väsymisestä.Taitaa kuitenkin antella olla koti ikävä.Kun olet elänyt sopuisassaperheessä ja kuuntelet noiden rähinää niin väkisin tulee koti mieleen.Silloin kun Armi ja Jenna haukkui Tuulikkia niin Antehan sanoi ettei pääse edes ulos on pakko kuunnella.Jonathan on pitänyt kyllä kiitettävästi huolen rähisemisestä.Ydessä häätöäänestyksessä jonthan antoi Antelle kaksi pojoa ja totesi Anten puhuneen psk hänestä.Mokomakin pa--an puhuja itse.tänään kehui että ihana mies vastassa ja hän voittaa---------sanoisin näinköhän.


    • mokomaki räkänokka

      Ei taatusti voita!! Koko lapin lääni on Andten takana! äänestetään Andtea vaikka menis viimeiset siemenperunat!! Jonathan pahanpuhuja ja kateellinen Andtelle ollut koko ajan. Näkee pistävästä katseesta.

    • Kaikenlaisia pöpejä

      Aivan, Jonathanilla ilkeä katse, Pahansuopa ja mielestään fiksuin koko talossa.
      Onneksi Pertti annatti suorat sanat mitä on mieltä angsta pellestä.Kyllä valitettavan huonon kuvan antaa homoista. Minullakin on gay kavereita mutta noin dilleä onneksi ei ole. Sääliksi käy kundikaveriaan. Tuon ikäinen eikä duunia ole eikä tule.

    • Andte voittaa

      Kolme viimeistä on Andte, Anna ja Pertti. Muut ovat jo silloin haastateltu studiossa.

    • Dracula5

      Jonathanin katse on kyllä tosi pelottava,aivan kuin mielipuolisen pirun!Sopisi johonkin kauhuelokuvaan.Hyi kauhistus,aivan hirvittää!!!!

      • piirke

        Totta, ei ole henkisesti terve tyyppi.


    • pelko > viha

      Jonahtan pelkää ja siksi pyrkii kontrolloimaan.

      Mutta BB on ohi ja elämä jatkuu. :)

    • selvänäkijä

      Jonathan kysymättä tytöiltä vieläpä kaasi valkoviinit tasan 4 lasiin, vaikka Tuija oli toivonut saavansa oman viinikiintiönsä vain valkoviininä. Näki että hän oli pettynyt.

    • J-fani

      Mutta kaiken kaikkiaanhan kausi meni hyvin, ja mikä parasta, Andte voitti sen 100 000 euroa.

    • melekeen lappalainen

      Onneksi poromiehillä oli rahaa äänestää Andte huimaan voittoon. Kallistahan se elämä lapissa on, ajatelkaa nyt kotiruokana poronkäristystä, lohta ja riekkoa joutuvat syömään. Kokeilkaapa etelän eläjät samoilla sapuskoilla.

      • hyvää on

        Minäkin olen syönyt noita kaikkia herkkuja.


      • heterohemmo
        hyvää on kirjoitti:

        Minäkin olen syönyt noita kaikkia herkkuja.

        Jonathan onkin pipipää :-D oikee oksettava homo vaikkei mulla aiemmin homoja vastaan mitää negaa oo ollutkaa..nyt on..


    • Andte, se paras

      Olisi ollut ilo seurata BB:tä ilman Jonathania ja haaremiaan. No, seurasin kuitenkin, Andten vuoksi! :)

      Onneksi kameroita 24/7 on useita, siis vara valita. Ja koska Andte ei viihtynyt jonatHanin seurassa (lue: jonathan valitsi seurakseen naishaaremin), niin oli helppo valita kuva sieltä missä Andte milloinkin puuhaili. - Eli hyvä kausi, Andten vuoksi! :)

    • en tykännyt

      JonatHan niin pilasi koko BB:n. Varsinkin finaaliviikko oli ihan fiasko jonathan-päällikön vuoksi. Veti omaa letkaansa (naisia) kuin pässejä narussa ja saneli säännöt. Talon kahtiajako viimeisellä viikolla, ja aiemminkin, oli tämän omahyväisen, itsekkään asukkaan syytä!
      Harmi. Muuten olisi ollut BB enimmäkseen iloa korville ja silmille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe